MyChi.si - Knjiga: Gersonova terapija
Domov arrow Arhiv arrow Januar 2012 arrow Knjiga: Gersonova terapija
Knjiga: Gersonova terapija Natisni
GERSONOVA TERAPIJA

Dr. Max Gerson (1881 – 1959) ni bil samo zdravnik, temveč pravi zdravilec, ki je globoko razumel organiziranost neverjetno zapletenega in čudovitega človeškega telesa. S svojim genialnim umom je dojel, kako je mogoče povrniti trdno zdravje tistim, ki so ga izgubili. Bil je zdravilec, a tudi vizionar. Upal je, da bo vsemu svetu pokazal pot do zdravja, da bosta bolezen in trpljenje izginila za vedno.

Sodobna medicina še vedno deluje po načelih Louisa Pasteurja (1822 – 1895). Slednji je vse življenje trdil, da bolezni nastanejo zaradi mikrobov, ki jih je prav on odkril, in da je ozdravitev mogoča le, če uničimo mikrobe (bakterije). Zanimivo je, da je Pasteur šele na smrtni postelji priznal: "Mikrob ni nič, okolje je vse.".

Dr. Max Gerson je zelo dobro razumel, da mikrob ni pomemben, pač pa stanje napadenega organizma. Po zaslugi njegovega obširnega znanja in bogatih izkušenj so na Gersonovih klinikah pogosto lahko povsem pozdravili ljudi, ki so jih drugi zdravniki razglasili za "neozdravljive". Povrnili so življenje in zdravje tistim, ki so dolga leta trpeli ali so celo pričakovali smrt.

Če ste zdravi in se dobro počutite, boste lahko ob pomoči knjige Gersonova terapija ohranili in okrepili zdravje, če pa ste bolni, si boste zdravje lahko povrnili. V knjigi boste našli vse napotke, potrebne za dosego enega ali drugega cilja. Če si boste v resnici izbrali Gersonovo terapijo kot svojo pot do zdravja, je vendarle potrebnih nekaj dodatnih poudarkov. V vaše dobro je, da si jih vzamete k srcu in jih imate pred očmi.

Albert Schweitzer, Nobelov nagrajenec, je o dr. Gersonu je povedal: »Po mojem mnenju je dr. Gerson eden največjih genijev v zgodovini medicine. Njegove študije, ki ustrezajo vsem tradicionalnim zahtevam medicine, so osnovane na dokazih. Tisti, ki jih je pozdravil, bodo pričali o verodostojnosti njegovih zamisli.«

V nebo vpijoča sramota je, da se mora ljubljena oseba z rakom soočiti s kemoterapijo, obsevanjem ali celo z operacijo, ne da bi se nam sploh sanjalo, da že 70 let obstaja dokazano učinkovita alternativna terapija, s katero se je povsem pozdravilo na tisoče pacientov.

Zdaj lahko izveste, kaj so ti ljudje odkrili, in preberete zgodbe o ozdravitvah, ki sledijo ena drugi. To so zgodbe ljudi, ki so, kakor vi, iskali informacije o alternativnih terapijah za raka, in odkrili Gersonovo terapijo. V eni sami knjigi so zbrane vse ključne informacije: kdaj je terapija nastala, kako deluje, zakaj telo začne tako hitro okrevati, zakaj je razstrupljanje jeter manjkajoči člen, zgodbe o ozdravitvah, pričevanja pacientov in še mnogo več.

Gersonova terapija že več kot 80 let dokazano zdravi koronarno srčno bolezen, emfizem, zasvojenost z drogami, alkoholizem, luskavico, artritis in številne druge kronične oziroma degenerativne bolezni, in več kot 60 let uspešno zdravi raka.

Zdravniki in ustanove uradne medicine nam že leta govorijo, da so te bolezni, ki pogosto ogrožajo življenje, “neozdravljive”. Lotevajo se jih zgolj s škodljivimi zdravili, obsevanjem ali invazivno kirurgijo. Ob teh metodah se pacientovo stanje zelo pogosto celo poslabša – ali pa v najboljšem primeru povzročajo močne stranske učinke, katerih posledice so tako hude kot bolezen, ki naj bi jo zdravile. Ni zdravila za raka?

Zakaj so potem tisoči pacienti z Gersonovo terapijo preživeli dobo petih let, kar pomeni, da je pacient uradno zdrav? Kako je mogoče, da so mnogi med njimi še vedno živi in zdravi, zdravili pa so se pred več kot 50 leti? Zdaj lahko tudi sami izkusite vse dobrodejne učinke te terapije.

Ko boste kupili knjigo Gersonova terapija – Pozdravite si raka in druge kronične bolezni z naravno metodo dr. Gersona, boste imeli na dosegu rok vse metode za reševanje življenj, ki jih že več kot 40 let uporabljajo na Gersonovih klinikah po vsem svetu.Knjiga Gersonova terapija ima 434 strani in jo lahko naročite preko spletne strani.

www.e-knjigarna.si na povezavi
http://www.e-knjigarna.si/knjige/gersonova_terapija.html.

Cena knjige je 29,95 € (potrebno pa je prišteti še 2,95 € za stroške poštnine in pakiranja)


 

Ponudba meseca

Knjiga Orakelj odGovori
Spletna trgovina

Prijava na mesečnik

Prijavi se na mesečnik/novice

Prijava Odjava
MyChi mesečnik
Forum