Spletni dogodek iz vašega naslonjača

Dinamika poletnih mrkov

Kaj nam prinašata Lunin in Sončev mrk?

Vabljeni k ogledu 3 urnega spletnega dogodka v živo, ki bo 4. junija ob 18.00

Izdelek brez naslova

Število mest je omejeno!

Ponovno se bomo družili na live eventu, ko bomo pogledali kaj nam prinaša tretja aktivacija karmične osi Dvojčka/Strelec. Tokrat se dobimo v času med mrki, ko bomo že v toku močne spremembe.

 • Popolni LUNIN mrk 26. maja 2021, ob 7:13:43, ob 5 ° Strelca 26 ′
 • Obročasti SONČEV mrk 10. junija 2021, ob 6:52:29, na 19 ° Dvojčka 47 ′

Vladavina znamenja Dvojčka se začne 20. maja. Prinaša kar tri retrogradne planete Merkur, Saturn in Pluton, Super krvavo luno – Lunin mrk, Sončev mrk in drugega od treh kvadratov Saturna in Urana. 

Kozmična energija luninega mrka, vas bo podprla pri spremembah, rasti, prenovi in razmišljanju.

Dvojčka predstavljata tudi arhetipska dvojčka; eden dvojček je smrten, drugi pa nesmrten in prav to dvojno perspektivo lahko vsi izkoristite v sezoni njune vladavine. Ker je to zračno znamenje, zrak pa je povezan z intelektom in miselnim nivojem, je v tem obdobju lahko vaš um osredotočen na tukaj in zdaj ter na vsakdanje življenje. Po drugi strani, pa lahko dovolite, da se vaš um razširi na višja področja in izkoristite modrost, ki ni s tega sveta.

Energija mrka vam služi lahko kot most, ki vas vodi od enega stanja zavesti do drugega.

Ta energija bo to obdobje zaznamovala skozi usodne dogodke in tako prinesla v vaše življenje velike preobrate.

Vendar pa ne pozabite, da vsi izzivi prihajajo kot korist za vse nas. Mrki, zlasti Lunini, imajo pogosto zelo močan vpliv, saj v vaše življenje prinesejo nenadne zaključke še prej pa neke motnje, s temi se lahko že zdaj ukvarjate. Prav tako lahko vzburijo vaša čustva z vsebinami iz preteklosti, tako da lahko pričakujte konec meseca maja čustveno bolj naporen, ko se aktivira najprej prvi, Lunin mrk.

Zadnji krvavi Lunin mrk smo doživeli konec januarja leta 2019, zato boste verjetno znova močno začutili to energijo. Ta mrk je povezan tudi s ciklusom, v katerem ste že od začetka leta 2020. Zdaj lahko pričakujete, da se bo zgodil nek sklepni epilog v vašem življenju, saj se boste lahko soočali z večjimi preobrati, ki bodo pot vaše usode odpeljali v povsem novo smer. S čim ste se ukvarjali takrat? Razmislite… 

Na srečanju pa bomo o dinamiki preteklega leta povedali več, ko bomo pogledali na časovnico dogodkov, ki so sovpadali s planetarnimi pozicijami.

Mrki ob krvavi luni so tudi močni portali, ki vam omogočajo kvantni preskok v višja stanja zavesti. 

Čeprav lahko prinesejo težko energijo in morda celo neprijetne novice, vedite, da to pomaga pri razvoju vašega dušnega potovanja. Mrk bo v Strelcu, tu je tudi južno lunino sečišče, zato se zaradi aktivirane karmične osi lahko zgodi, da bodo v ospredju teme, kot so: izobraževanje, potovanja, informacije vezane na tujino ali pa polemike okoli meja in medicine. Jupiter, ki bo do konca poletja v Ribah bo vprašanje »cepiv« razširil čez meje ali pa prinesel neke prikrite zadeve iz tujine, saj bo v opoziciji s takrat že retrogradnim Merkurjem, ki bo na drugi strani karmične osi, na strani darme – kot česa se moramo naučiti.

Mrki so lahko energetsko močni in zahtevni, pa vendar nam pomagajo, da se zazremo vase in na svoji poti naredimo kvantni preskok. Karkoli odpade, naj bo še tako težko, je vedno katalizator za našo rast duše, četudi se vam takrat ne zdi tako. Vztrajajte in izkoristite energije mrka ob koncu meseca.

10. junija pa bo Sončev mrk Mlade lune v Dvojčkih

Ta mrk odpira vrata v novo in povišano stanje zavesti. 

Mrki običajno prihajajo v parih, zato je to drugi in zadnji mrk poletne sezone, predno ob koncu leta. Mogoče stvari še ne boste mogli razumeti, vendar pa boste vedeli, da so na poti nove priložnosti. To je čas, da resnično postanete gospodar svojega uma in se preusmerite v širše, bolj odprto razmišljanje in ne v omejeno razmišljanje ali razmišljanje, ki temelji na strahu. Moč uma bo zdaj ključna.

Srčna komunikacija vas bo povezala in osvobodila.

Izdelek brez naslova

Število mest je omejeno!

Kaj vam na dogodku zaupam?

 • Je poletje samo zatišje pred nevihto?
 • Kaj nam prinaša poletna aktivacija mrkov?
 • Dinamika poletja in izzivi jeseni
 • Pomen retrogradnega Merkurja, Saturna in Plutona?
 • Čas za resnico in kaj je sploh res?
 • Kaj to pomeni na kolektivnem in družbenem nivoju?
 • Kaj vam na osebni ravni aktivira karmična os?

Kot bonus tega druženja bo, da bomo v praksi pogledali kaj zdaj… ko sem Prebujen…

 • Kam naj se obrnem? 
 • Katere korake najprej naj uberem?
 • Kako iz uma v srce in kako mu slediti?

In za konec še praktični koraki…

Vse o »mind detox« – 10 korakov do popolne preobrazbe vaše naravnanosti

Nekaj mnenj o spletnih dogodkih iz vašega naslonjača

pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje
pričevanje

Število mest je omejeno!

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane