20. OBLETNICA MYCHI

Po Duhovni Poti v Praktičnih Čevljih 

Festivalna dvorana Ljubljana, 

8. oktober 17.00 – 19.00

Dni
Ur
Minut
Sekund

»Čas je, da se znova podružimo v živo, da se objamemo in slišimo, iz srca nasmejimo ter da prisluhnete, kaj sem za vas ob 20-letnem popotovanju po duhovni poti v praktičnih čevljih pripravila. Vsekakor vas bom šokirala, presenetila in seveda predstavila svojo najslajšo češnjico, na katero sem nadvse ponosna: na dogodku boste prejeli prav posebno darilo – mojo  knjigo Po duhovni poti v praktičnih čevljih, ki jo prejmete kot nagrado za svojo prehojeno pot. Boste z mano?«

Iz srca, Shana

IMG ppp

“Ne glede na to, kako daleč gremo, dokler hodimo s pravimi ljudmi, smo na pravi poti.”

Dragi prijatelji, sopotniki na duhovni poti,

s ponosom in otroškim navdušenjem vas vabim, da se mi pridružite na posebnemu dogodku ob 20. obletnici našega duhovnega potovanja, ki smo ga skupaj prehodili na magentni aveniji MyChi. 

To ni le obletnica mojega delovanja v MyChiju in pot osebnega razvoja, temveč tudi obletnica našega skupnega popotovanja na poti k sebi. Zdaj je priložnost za vse nas, da proslavimo skupne dosežke in se čim bolje pripravimo na nepredvidljivo prihodnost. 

Čas za druženje in duhovno potovanje

Vabim vas, da skupaj proslavimo, kar smo dosegli, se ustavimo, zadihamo in se prepustimo čarom nadaljnjega duhovnega raziskovanja. Čaka vas popoldne, polno modrosti, navdiha in nemalo presenečenj. 

blog napoved junij

Število mest na dogodku je omejeno.

Po kliku boste preusmerjeni na nakup vstopnic. Ob nakupu vstopnice je darilo nova knjiga Shane Flogie, ki jo boste prevzeli na dogodku.

“Obstajamo ljudje, ki nam je usojeno, da se srečamo. Kjerkoli že smo. Kamorkoli že gremo. Nekega dne se srečamo.”

Kaj vas čaka na dogodku?

Ekskluzivno razkritje prihodnosti

Na dogodku vam bom razkrila, kaj nas čaka ob koncu leta 2023 in v prvi polovici leta 2024. Že v začetku oktobra boste lahko načrtovali vaše leto 2024 glede na položaje planetov. Da boste lažje razumeli vzroke in  se bolje pripravili na prihajajoče spremembe.

Astrološke smernice                      za leto 2024

Poglobili se bomo v astrološke napovedi, ki nam bodo pokazale smer na duhovni poti. Z razumevanjem astroloških vplivov bomo bolje pripravljeni na izzive in priložnosti, ki nas čakajo.

Glasbeni gosti & presenečenja

Ko nam bo zmanjkalo besed, bo spregovorila glasba. Verjemite mi, ne želite zamuditi presenečenj, ki smo jih pripravili za vas. Naša magentna avenija bo polna skrivnosti.

Čas za druženje

Spoznajte nove prijatelje in se ponovno srečajte s starimi. Druženje je ključno za povezovanje naših duš na tej skupni poti. 

Delo na sebi

Da je vsakodnevna osebna rast ključ, ki odpira vrata v boljši jutri, že vrabčki čivkajo. Napotke, kako se lotiti nadaljnjega raziskovanja, da vas bodo podprle energije planetov, pa boste izvedeli na dogodku. Vem, da je to nepoštena prednost pred tistimi, ki jih na dogodku ne bo, zato poskrbite, da ne boste med njimi.

Čas za spomine

Se spomnite začetkov, daljnega leta 2003? Se spomnite, kako ste postali del družine MyChi? Kako, kdaj ste sami stopili na pot magentne avenije, svoje duhovne rasti? Se spomnite? Ja, obujali bomo spomine… Delili bomo trenutke smeha in solz, saj so to sestavni deli naše poti. Skupaj se bomo spominjali preteklih izkušenj in ustvarili nove.

“Saj veste: če si želiš hoditi hitro, hodi sam. Če pa želiš priti daleč, pojdi v pravi družbi.”

DARILO OB NAKUPU VSTOPNICE

NOVA KNJIGA “PO DUHOVNI POTI V PRAKTIČNIH ČEVLJI”

Za vsakega od vas sem pripravila posebno darilo ob 20. obletnici delovanja MyChi – mojo novo knjigo z naslovom »Po duhovni poti v praktičnih čevljih.« Knjiga je plod mojih 20 letnih izkušenj in raziskovanja duhovnosti in veselim se, da jo bom lahko delila z vami.

Red Festive Surprise Gift Box Instagram Post

Število mest na dogodku je omejeno.

Po kliku boste preusmerjeni na nakup vstopnic. Ob nakupu vstopnice je darilo nova knjiga Shane Flogie, ki jo boste prevzeli na dogodku.

“Spomini so posebni trenutki, ki ustvarijo zgodbo našega življenja.”

IMG ppp

Povabite in pripeljite vam drage ljudi, tiste, ki jim želite podariti košček svoje magentne poti, ki je bila v času vaše lastne Teme Luč na koncu tunela. Vem, da bo to druženje, ki ga ne bomo pozabili.

S hvaležnostjo, da ste.

Da bi lahko pripravili prostor in zagotovili, da bo dogodek potekal nemoteno, vas prosimo, da potrdite svojo udeležbo in se pravočasno prijavite, saj je število mest v dvorani omejeno.

Hvala, da boste z mano.

Ohranite visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

“Se vidimo na dogodku in skupaj stopimo po duhovni poti v praktičnih čevljih.”

Najpogostejša vprašanja

Dogodek bo potekal v živo v Festivalni dvorani, Vilharjeva cesta 11, 1000 Ljubljana med 17.00 in 19.00. Registracija za karte bo odprta že od 15. ure dalje. Po končanem uradnem delu dogodka bo Shana na voljo za fotografiranje z novo knjigo. 

Vstopnice so namenjene tistim, ki bodo prišli na dogodek. Knjigo boste lahko kupili takoj po dogodku preko spleta in v poslovalnicah Mladinske Knjige po Sloveniji. Lahko pa vam nekdo, ki pride na dogodek kupi knjigo tudi tam. 

Seveda. Na dogodku bo možno kupiti knjigo. Vi pa svojo dobite kot darilo ob nakupu vstopnice za dogodek. Po dogodku se bodo knjige prodajale v prodajalnah Mladinske Knjige po Sloveniji. 

Denarja za vstopnice ne vračamo, lahko pa vstopnico prenesete na drugo osebo. Če pride na dogodek nekdo drug nam to prosim sporočite na shana@mychi.si 

Ne sedeži niso oštevilčeni. Lahko se usedete kjerkoli želite. 

Ko kupite vstopnico boste na svoj e-mail naslov dobili POTRDILO o opravljenem nakupu. Na dogodku poveste številko naročila ali pa ime in priimek. Če boste vstopnico kupili še za kakšno drugo osebo prosim to zapišite v opombe ali pa nam sporočite na shana@mychi.si za koga ta vstopnica je. 

Če imate še kakšno vprašanje ga pošljite na shana@mychi.si 

Dogodek podpirajo

csm Mladinska knjiga Ljubljana fadd
apidonum logo napis
suzy