11.1. Praktično-izkustveni seminar: Diamantna Zemlja

33,00  z DDV

Predstavitev

Mesečni praktično-izkustveni seminar Diamantna Zemlja

Posnetek 3 urni dogodka, ki je bil v živo 11.1.2022 

Vsakega 11. v mesecu bova s Katarino imeli 3 urni praktično-izkustveni seminar – dogodek, kjer bova predstavili izum za mir na svetu in dvig človeške zavesti – Diamantno Zemljo.

Na seminarju boste izvedeli vse: od znanstvenega odkritja, 18 letne poti izuma do njene praktične uporabe: kako deluje, kako z njo meditirati, kako z njo manifestirati, kako se z njo povezovati in kako pomagati, da se čimprej neluč, ki je znotraj nas in na Zemlji, presvetli in da lahko čimprej ustvarimo  in vstopimo v Novo življenje. Ta seminar bo v pomoč vsem, ki se boste udeleževali brezplačnih tedenskih meditacij – Aktivacij Diamantne Zemlje vsak ponedeljek, da boste resnično lahko ciljno kreirali, dvigovali svojo individualno zavest in pomagali pri dvigu kolektivne zavesti človeštva. 

Na seminarju boste prejeli naslednja znanja:

 • Kaj je sveta geometrija? Kaj je zlato število in kje vse se nahaja, v naravi, človeku in vesolju
 • Predstavitev geometrijske strukture Diamantne mreže v Diamantni Zemlji: 915 x zlato število in 61 dimenzij in zakaj je to izum?
 • Razlaga naših energetskih teles (fizično, eterično, čustveno, mentalno, duhovno telo)  njihovih 5 elementov in njihovih geometrijskih struktur
 • Uporaba naših energetskih teles in njihovih geometrijskih  teles pri manifestaciji
 • Razlaga dimenzij (časa, prostora in zavesti) in nivojev zavesti pri človeku
 • Kaj so Univerzalni portali?
 • Kaj je 11:11 Univerzalni Portal vse kreacije in Diamantne mreže Luči?

Praktični del:

 • Steber Luči in Ljubezni
 • Zavestna in izkustvena povezava z Diamantno mrežo
 • 3 velikosti Diamantni Zemlje, kako se uporabljajo
 • Uporaba Diamantne Zemlje v meditaciji in pri manifestaciji, za dvig individualne zavesti
 • Uporaba Diamantne Zemlje za čiščenje kristalov, dinamizacija vode, kaljenje semen, pripravo krem, vzhajanje drožev, za dobro rast rož, rastlin in vrtnin, za zdravljenje živali in ljudi, čiščenje prostorov in krajev…
 • Uporaba Diamantne Zemlje za dvig vibracije v prostoru in v kolektivni zavesti človeštva (v kraju, mestu, državi)
 • Uporaba Diamantne Zemlje pri terapijah in masaža

O Katarini Marinč

multiterapevtka, mednarodna predavateljica, učiteljica kundalini joge in Living L.O.V.E. učenj in tehnologije

Katarina je učiteljica s srcem in dušo že 29 let. Je multiterapevtka in mednarodna predavateljica, ki pomaga z različnimi znanji in tehnikami dvigovati zavest ljudi. Zadnjih šest let živi v Franciji, a se rada vrača v Slovenijo, za katero pravi, da lahko postane oaza ljubezni za ves svet. Najprej je poučevala angleščino v vrtcih, nato 18 let francoščino in angleščino, danes pa je Katarina ustanoviteljica mednarodne Living L.O.V.E. šole kjer uči 22 univerzalnih zakonov in 13 univerzalnih portalov. Je tudi KRI (Kundalini Research Institute) certificirana učiteljica kundalini joge – v decembru je ravno pričela 6 mesečno začetniško spletno šolo kundalini joge za Slovenijo. Kot multiterapevtka ljudem pomaga z Bachovimi cvetnimi esencami, zdravilnimi planetarnimi žarki, kristalnimi žarki Vnebovzetih Mojstrov, zdravilno tehniko Sat Nam Rasayan, vpogledi v telo, avro, um ter v zapis Duše in v pretekla in paralelna življenja.

O Shani Flogie

Shana Flogie je svoje  življenje posvetila svetovalnemu delu pri katerem pristopa celostno. Deluje v Ljubljani, kjer predava, vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Od leta 2016 piše tedenske kolumne in članke za revijo Suzy. Njeno individualno svetovanje in terapevtsko delo bazira predvsem na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi, pod katero deluje že od leta 2003. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje. Druga vzporedna znanja, ki jih kot orodja Shana uporablja pri svojem delu so različni alternativni pristopi, ki pripomorejo k razumevanju človekovega psiho-fizičnega stanja. 

Prijavite se in po plačilu boste dobili dostop do posnetka znotraj spletne učilnice. Posnetek si lahko tudi večkrat pogledate. 

33,00  z DDV

banarji spletni tečaji

33,00  z DDV

Morda te zanima tudi