Spletni dogodek: Srečanje bogov na Zemlji – 21. maj ob 18.00

44,00  z DDV

Predstavitev

Vabljeni na spletni dogodek v živo s Shano

ki bo v torek, 21. maja 2024 ob 18. uri

Srečanje bogov na Zemlji

Vas zanima kako zvezdni bogovi, planeti Jupiter, Uran, Neptun in Pluton, oblikujejo našo Usodo, skozi štiri elemente.

Ste radovedni?

Kaj pa, če so »Zvezdne zgodbe« le razkritje Moči in simbolike Nebeških entitet, zapisane v naših astroloških kartah?

Leto 2024 velja za prelomnico v smeri novega sveta, ki vabi posameznike, da se pripravijo na prihajajoče spremembe in krmarijo po njih. Pridružite se nam v skupnem raziskovanju skrivnosti in modrosti ter zavestno soustvarjajmo svet, ki ga želimo.

Astrologija kot nebeško ogledalo našega življenja

V mističnem kraljestvu astrologije se razkrivajo premiki nebesnih teles, ki lahko ponudijo vpogled v potencialne teme, izzive in priložnosti, ki nas čakajo v naslednjih letih. Astrologija je starodavna veda, ki jo zaznamuje iskanje človekovega skritega zemeljskega pomena v zvezdah, planetih, Soncu in Luni. Gre za starodavni sistem, ki nakazuje, da položaji in interakcije planetov vplivajo na naše izkušnje na Zemlji. Tako, kot nam razlagajo zgodovinarji, naj bi v davnih časih, ko so ljudje še gledali v nebo in si predstavljali, da se svet vrti okoli njih, ustvarili mitologijo, ki je postala temelj za astrologijo. Že tukaj se lahko vprašamo, kaj če je najprej bila, mitologija in živela, pa smo jo mi »skrbno pospravili«, da nebi razkrivala vsega, kar naj bi bilo čem skrito. Tako je vsaka nebeška entiteta je dobila svojo vlogo, svoj pomen in vpliv na človeško usodo. 

Tako so se rodili bogovi neba, ki so postali zvezde našega astrološkega zodiaka.

Nebeška potovanja Urana, Plutona, Neptuna in Jupitra

Na začetku je bil Uran, bog neba, ki je vladal nad vsem, kar je nad nami. Njegovo kraljestvo je bilo brezmejno, polno skrivnosti in neizmerne moči. Uran je simboliziral svobodo, inovacije in nenadne spremembe, ki so lahko pretresale naš svet.

Pluton, znan tudi kot Hades, je bil vladar podzemlja. S svojo skrivnostno močjo je obvladoval temne plati naše duše in nas soočal z globokimi, pogosto nepričakovanimi spremembami. Pluton je bil gospodar preobrazbe in regeneracije, sila, ki nas je naučila, da se lahko dvignemo iz pepela kot feniks.

Neptun, bog voda, oceanov in morja, je bdel nad nevidnim svetom in sanjami. Njegova domišljijska moč nas je povezovala s skrivnostmi podvodnega kraljestva, hkrati pa nas je spomnila na moč naše domišljije in intuicije. Neptun je bil vladar iluzij in globokih čustev, ki so preplavila naše duše kot valovi.

Jupiter, mogočni Zevs, bog bliska in groma, je krožil nad nami kot gospodar neba. Njegova moč je simbolizirala širjenje, rast in razsvetljenje. Jupiter nas je učil, da smo povezani s čim večjim od nas samih, da se raztezamo proti nebu in si prizadevamo za višje cilje.

Vse te nebeške entitete so kot šahovnica razporejene po štirih straneh neba, vsaka s svojim posebnim vplivom na človeško življenje. Elementi – zrak, ogenj, zemlja, voda – predstavljajo temeljne gradnike naše zemeljske resničnosti.

Če vas zanima, kako zvezdni orkester; Uran, Pluton, Neptun in Jupiter skladajo našo življenjsko simfonijo, potem ste vabljeni, da se mi pridružite.

Zrak nas povezuje z dihom – duhom in simbolizira naš um, intelekt in komunikacijo. Ogenj predstavlja strast, energijo in ustvarjalnost, ki nas žene naprej. Zemlja je stabilna, trdna podlaga naše materialne resničnosti, medtem ko voda nosi globoka čustva, intuicijo in razgali globine naše duše. Vsi ti elementi in bogovi neba so vtkani v naše astrološke karte, ki odražajo nebeške vzorce v trenutku našega rojstva. Astrologija nam omogoča, da razumemo te vzorce, da se povežemo z nevidnimi silami, ki nas usmerjajo, in da razvijemo svojo edinstveno pot skozi to šahovnico življenja. 

Tako se v nebesih odvija zgodba o naših življenjih, prepletenih z močjo Uranove svobode, Plutonove preobrazbe, Neptunove domišljije in Jupitrovega razsvetljenja. Skozi astrološko prizmo lahko razberemo sporočila nebes, ki nas vodijo skozi šahovnico 4 strani neba, raziskujemo elemente, ki sestavljajo našo resničnost, in odkrivamo, kako smo povezani z nebesnimi bogovi.

Vsakič, ko zunanji planeti (Neptun, Uran, Pluton) spremenijo znamenje, pride do začetnega prilagoditvenega obdobja, ki lahko prinese polno vzponov, padcev in fazo, ki se lahko zdi nerodna in okorna. 

Pomembno bo, da se bodo Uran, Neptun in Jupiter mudili okoli karmične stopinje in seveda s tem ko bodo vsak na svoj način prehajali iz enega v drugo znamenje, aktivirale močne globalne spremembe in premike znotraj vas, saj bodo nagovarjali speče vsebine vašega dušnega nivoja. Jupiter se iz zemeljskega Bika seli v zračnega Dvojčka, Uran se bo tudi iz Bika počasi približeval Jupitru v Dvojčkih, Neptun iz vodnih Rib v ognjenega Ovna ter Pluton v poletnem času še zadnjič iz zračnega Vodnarja prešel nazaj v Kozoroga, kar bo aktiviralo popolni zlom sistema, kot smo ga poznali.

Ste pripravljeni na »svež veter«? – element zraka (Dvojčka), bo dvignil veliko prahu na Zemlji – element zemlja (Bik) in ali vas zanima kako se nadaljuje zgodba naših Bogov? Ko si Nebesa in Zemlja izmenjata vladavino?

Prav v tem letu se s tem začenjajo postavljati prvi gradniki Novega sveta. Pa vendar, če razumemo, kaj se dogaja in poznamo približni okvir, koliko časa se bo proces dogajal, je lažje preŽiveti ta čas »navideznega kaosa«, saj skozi zavestno prisotnost in aktivnim delovanjem soustvarjamo svoj jutri in smo soodgovorni za izgradnjo Novega sveta. 

Prevzeti odgovornost, pomeni sprejeti svojo BIT skozi zavestno prisotnost, tukaj in zdaj.

Na dogodku vam bom zaupala:

 • Vse o 4-ih planetih, ki so v tem letu vodilni in kakšen vpliv prinašajo vam…
 • Vpogled v vaše rojstne karte in pregled smernic do jeseni
 • Zunanji planeti – Uran, Neptun in Pluton, njihov pomen
 • Zakaj so »višje oktave« osebnih planetov?
 • Anaretična stopinja zodiaka, karmična stopinja – 29 stopinja
 • Pomen karmične stopinje in kaj pomeni prehod planeta čez to stopinjo?
 • Kaj, če imamo na 29 stopinji v astrološki  karti svoje rojstne planete ali pomembne točke? 
 • Prehod zunanjih planetov čez 29 stopinjo in njihov pomen 
 • Spoj Urana in Jupitra v Biku ali »veliki pok«
 • Kaj pomeni ta spoj na osebni in kaj na globalni ravni?
 • Sprememba elementov nakazuje tudi simbolično »način delovanja« – iz »zemlje v zrak«
 • Dekade in stopinje – kaj nam sporočajo posamezne stopinje prehodov
 • Ali lahko »napovedujemo«, kaj se lahko zgodi v »prihodnosti«, če znamo opazovati gibanje zvezd, planetov in brati jezik duše?
 • Jupiter v trigonu s Plutonom je najbolj pričakovan tranzit leta 2024
 • Neptun bo razril podobe zlaganega sveta – mediji in farmacija
 • Uran bo preoblikoval strukturo sveta, razRušil znano in pomagal pri izGradnji novega, naprednega Sveta
 • Plutonov vstop v Vodnarja prinaša ogromen premik v zavesti in začetek rEvolucije
 • Zanimivo, da pojmujemo zunanje planete tudi transpersonalni ali prekosebni in transgeneracijski planeti, vas zanima zakaj?
 • Kdaj se je v preteklosti še zgodil podoben prehod in kaj je bilo aktualnega takrat?
 • Zgodovinska dejstva ali vse »kar so nam zamolčali«
 • Pogledamo planetarno dinamiko od pomladi do pletja
 • Kaj prehodi pomenijo za vas in kaj aktivirajo v vaših rojstnih kartah?
 • Na koncu bo čas tudi za vaša vprašanja…

Če vas zanima, kako zvezdni orkester; Uran, Pluton, Neptun in Jupiter skladajo našo življenjsko simfonijo, potem ste vabljeni, da se mi pridružite.

Boste z mano?

Na voljo bo posnetek dogodka. 

Ohranjajmo visoko vibracijo.

Se vidimo. Hvala za vaše zaupanje.

Iz srca, Shana 

 

 

44,00  z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji ()

44,00  z DDV