Spletni dogodek: Jesenska sezona mrkov 2022 – 25. oktober ob 18.00

44,00  z DDV

Predstavitev

Live event s Shano

Jesenska sezona mrkov 2022

3. aktivacija na karmični osi Bik – Škorpijon
 

V torek, 25. 10.2022 ob 18h do 21h

Mrki predstavljajo preskoke na vaši dušni poti in duševni evoluciji. Običajno prinesejo izstopajoče dogodke ali prebujenja, ki lahko vašo dušo dobesedno katapultirajo v naslednje poglavje.

Znova se začenja sezona mrkov

Tokrat se bo karmična os aktivirala tretjič! Prvi, Sončev mrk na karmični osi Bik – Škorpijon, pride 25. oktobra, na dan našega druženja. 

Priča bomo delnemu Sončevemu mrku, ki bo na 2. stopinji Škorpijona in je to drugi delni sončni mrk v letu 2022. Viden bo iz večjega dela Evrope, severne Afrike, Bližnjega vzhoda in zahodnih delov Azije.

8. novembra 2022, pa sledi Popolni Lunin mrk, ki bo na 16. stopinji Bika.

Vibracije bodo več kot intenzivne, saj bo v igri Škorpijonova alkemična narava, ki bo lahko prinesla ogromno transformacijo za vse planete v stalnih znamenjih (Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar). 

Na srečanju bomo preverili tudi, kaj aktivira mrk v vaši rojstni karti in v karti Slovenije!

Sezona mrkov vedno predstavlja čas transformacije 

Proti koncu meseca bomo tako vstopili v fazo mrkov in v dvotedenskem obdobju med dvema mrkoma, bili v portalu, polnem karmičnih premikov, nepričakovanih obratov usode, kaotične energije in kvantnih skokov.

Ves čas bo zelo aktiven tudi kvadrat med Saturnom in Uranom, še posebej v času Saturnovega premika gibanja, ko se iz retrogradne faze vrne nazaj v direktno. Na kolektivni ravni lahko pričakujete nekaj motenj in nestabilnosti, pa tudi porast revolucionarne energije, ki bo klicala po korenitih in trajnih spremembah. Prav zaradi svoje retrogradnosti sta se Saturn in Uran znova približala in čeprav njun kvadrat tokrat ne bo popoln, bo vseeno sprožil močan vpliv. Ta bo spodbudil spremembe. Precej aktivno bo, še posebej, ker bo Uran tako blizu Severnemu vozlu, ki je povezan z usodo. 

In, kakšna bo usoda vaše prihodnosti? 

Strukture vašega življenja so znova pripravljene na prenovo, a najprej se bodo morale zrušiti stare. 

Ta proces že poteka. Njuna usklajenost povečuje napetost med vašimi poskusi premagovanja preteklih vzorcev in zavlačevanjem. En del vas bi sodeloval pri spremembi in izgradnji novega sveta, drugi pa sabotira. 

S tem posebnim ciklom mrkov na karmični osi Bik – Škorpijon delamo že od novembra 2021. Od takrat smo imeli v tej seriji še dva mrka, ki sta bila aprila in maja 2022. V tem ciklu mrkov oktober-november boste zdaj lahko zelo dobro videli skupno rdečo nit ali temo, ki izhaja iz teh časov, ker bo znova lahko aktualna.

Delni sončni mrk spodbudi nov začetek.

Sončni mrk, Nove lune v znamenju Škorpijona, je ena glavnih značilnosti meseca, ker odpira vrata v novo poglavje v vašem življenju in v leto 2023. 

Morda se boste znova soočali z izzivi, ki ste jih imeli od aprila do maja 2022. Te bo treba ponovno pregledati ali predstaviti podobne teme, s katerimi se boste soočali. Mrki običajno v vaša življenja prinesejo usojene dogodke, ki vas katapultirajo na naslednjo stopnjo evolucije. Izzivajo vas, da dvignete svojo zavest in sprejmete jasne odločitve o smeri svojega življenja. 

Ker je to Sončni mrk, lahko prinese nov pogled na to, kako ste se odločali videti stvari. Nekaj iz vaše preteklosti je lahko tudi razrešeno ali dokončano, kar ustvarja prostor za nastanek nečesa novega. Ta mrk bo deloval skupaj s prihajajočim mrkom ob Krvavi luni, ki bo v naslednjem mesecu. Kaj vse nam prinese pa povem na našem druženju…

Na srečanju bomo pogledali, kakšno dinamiko prinaša:

 • Vnovična aktivacija na karmični osi Bik – Škorpijon
 • Pot usode ali karmično povračilo?
 • Obrat Marsa v retrogradno gibanje in kakšen bo konec leta?
 • Kvadrat Urana in Saturna – zlom sistema, bo?
 • Vstop Jupitra v Ribi na globalni ravni… kaj prinaša?
 • Kakšne izzive boste imeli rojeni v zemeljskih in vodnih znamenjih; povem smernice tudi za ostala znamenja  
 • Karma in sestop s karmičnega kolesja in izravnava karmičnih osi
 • Na kolektivni ravno: veliko duš odhaja in bo odšlo, kaj je razlog?
 • Kako se bo zaključilo leto 2022, leto podvojene energetske matrice holokavsta…
 • In, naj je vaša naloga zdaj… 

Poleg astroloških smernic bom podala še nekaj zanimivih izhodišč za nadaljnje raziskovanje in razmislek: 

 • Je med svetlobo in temo še kaj vmes?
 • Kako živeti, preživeti in ne znoreti ali životariti?
 • Kakšna naj bi bila zavestna naravnanost? 
 • Čas norosti ali absolutnega egocentrizma?  
 • Za konec pa, kakšen naj bo zavesten skok v novo leto… 2023
 • … in, kaj čaka Slovenijo?

Radovedni?

Pa še prijazen opomnik: Učinki mrkov so karmični dogodki, o katerih se ni mogoče pogajati, ker so trenutki velike predaje!

Ste pripravljeni? 

3,2,1… Pripnite pas… pa gremo… se Vidimo!

Hvala, ker ste. Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

POMEMBNO: 

Spletni dogodek si lahko ogledate v živo ali pa kasneje v posnetku. Ob nakupu dobite dostop do Mychi spletne učilnice, kamor bo po dogodku naložen posnetek. Po nakupu dobite na svoj e-mail naslov povezavo do dogodka v živo – preverite tudi mapo Promocije in Vsiljena pošta. To povezavo najdete tudi znotraj spletne učilnice. Če se na dogodek prijavljate zadnje dni in bi želeli dogodek spremljati v živo, potem pošljite potrdilu o plačilu na shana@mychi.si najkasneje do 25. oktobra do 12.00h, da vam pravočasno odobrim dostop do dogodka.  Se veselim, da se vidimo na dogodku. 

44,00  z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji

44,00  z DDV