Spletni dogodek: Manifestacija leta 2024 – 9. januar 2024 ob 18.00

44,00  z DDV

Predstavitev

EKSKLUZIVNO ob vstopu v leto 2024

Vabljeni na tradicionalni spletni dogodek ob začetku leta s Shano,

ki bo v torek, 9. 1. 2024 ob 18 uri.

Manifestacija leta 2024

Pred nami je leto prehoda, ki vodi v nov svet

Na poti globalne dinamike bo veliko konfliktov in prelivanja krvi, kar nakazuje severno sečišče v Ovnu. V tem času pridejo na površje strahovi in prepričanja o nezmožnosti kot posameznika, da jih lahko pozdravimo. Prav tako se vidiki Jaza, ki smo jih morda postavili ob stran ali jih ignorirali, vrnejo v ospredje in nas spomnijo, kaj je pomembno in kaj si zaslužimo. Vidik karmične osi Oven – Tehtnica ponuja čas za zdravljenje strahov pred tem, kaj si drugi mislijo o nas ter kje in kako dovolimo, da nam dojemanje drugih vlada, nas nadzoruje in ovira. Zahteva od nas, da vnesemo ljubezen v dele sebe, ki smo se jim odrekli v imenu drugega, da bi te dele sebe oživili in dosegli polnost našega individualnega jaza.

Vsakič, ko zunanji planeti (Neptun, Uran, Pluton) spremenijo znamenje, pride do začetnega prilagoditvenega obdobja, ki se bo nadaljeval v naslednjih dveh letih, zato bo ta prehod mnogim zelo neugoden in turbolenten. 

Poti v letu 2024 bodo vse prej kot lahke. 

Pa vendar, bomo imeli veliko odličnih sestavin za delo. Na nas je, da jih uporabimo pametno. Izzivi z vodo in mejami se nadaljujejo, kar dela še naprej Saturn v Ribah, tako da bodo poplave in naravne nesreče bolj kot ne, naša stalnica, ki nas bodo prisilile, da bomo začeli delovati bolj skladno z zakoni narave. Voda bo v prihodnjih letih resnično velik izziv, tako da se bomo okoli te teme še veliko ukvarjali tudi v prihajajočih letih.  

Nihanja vseh vrst in na vseh nivojih so tista, s katerimi se bomo v letu 2024 tudi soočali.

Tako na globalni kot na osebni ravni. Taka kot bo naša naravnanost, tako bomo v življenju kreirali in to se bo odtisnilo v kolektivno zavest. Zdaj imamo na voljo moč (Pluton), ki se bo lahko izkazala kot genialnost ali kot norost (Vodnar), med obema skrajnostnima pa… ja, tanka bo ta linija. 

Pluton je moč in Vodnar je nori znanstvenik

Odpira se nov svet. Norost bo posledica razkritij skritega in groza, ki sledi iz zanikanja. Ključ bo v prizemljenosti in ohranjajnju visoke naravnanosti, ki vas bo ohranjala v lastnem centru. Zavedanje, da človeštvo vstopa v fazo osvobajanja od nepravih informacij, saj imamo na dlani že vse zgodbe, ki govorijo kaj je res in kaj ni, so mnogi bodo še naprej povsem zaslepljeni in sledijo sistemu, ker so ostali predani masovni hipnozi. Delajte na sebi, bodite praktični in ohranite svoj kritični del, ko raziskujete novo.

Skrajnost »vse, kar ste se naučili ne drži«, bo za mnoge prehuda.

Ko se mešata znano in neznano, prihaja do mejnosti, ki vpliva tudi na dinamiko kolektivne naravnanosti, ki se odraža skozi »kaos« in stanje našega duševnega zdravja. 

 

Na biokemično stanje v možganih človeka imata pomembno vlogo genetska zasnova, kot tudi okolje, predvsem pritiski okolja, kot so: vaša družina, transgeneracijska dinamika vzorcev, delovno in družbeno okolje, stres, poškodbe, bolezni in hormonska neravnovesja, ki so lahko posledica zdravil, prehrane, sevanja in zlorabe frekvenc. Skrajnosti vplivajo na biokemično stanje v možganih, saj povzročijo neravnovesje nevrotransmiterjev. Posledično bomo vse bolj priča nihanju razpoloženja pri ljudeh, ki jih verjetno že nekaj časa opažate. 

Motnje, ki sledijo skozi obvladovanje in manipulacijo frekvenčne tehnologije, vpliv na vreme,  zdravja, prehrano, ki je vedno manj živa in tehnološko obdelana bo rezultat »mejnega« počutja in nihanja v razpoloženju, ki bi bila več dni, tednov ali celo mesecev. 

Preverjanje meja, »do kje lahko gremo« bo vedno hujša, za vedno več teorij zarote, pa se bo izkazalo, da je vse res.  Ekstremna nihanja razpoloženja, vključujejo čustvene vzpone (manija) in padce (depresija), razpoloženje pa seveda lahko bistveno spremeni tudi človekovo spolnost. Nihanja in eksperimentiranje, je seveda posledica med eno in drugo »skrajnostjo«, v iskanju zadovoljitve, potrditve in utehe. Med iskanjem skrajnosti med dvema, se poraja ideja »tretjega«, ko ni ne eno in ni niti drugo… nastaja tretje »ono«… Transspolnost bo tema o kateri se bo veliko govorilo, saj bo postala »novo normalno«.

Čas bo tudi za urejanje denarnih in pravnih zadev

V tem letu bomo urejali denarne in pravne zadeve, kar se bo odražalo lahko tako na osebnem, gospodarskem kot tudi na političnem področju. Zdaj se bo veliko govorilo o številkah, izgubah, prevarah, lažeh in vsekakor lahko pričakujete, da bo  vidik Pravice prinesel veliko neResnice na dan. Tudi v vaših življenjih. Arhetipska vladarica Pravice je boginja Maat, ki je zaveznica prava, sodišč in pravičnosti. Ona je tista razSodnica, ko na tehtnico pri tehtanju srca, postavi svoje pero Resnice. No, mnogim bi lahko postalo jasno, da če ni bilo v odnosih, kjer ste delovali in v vsem kar ste počeli v preteklosti, vsaj kanček vašega srca, bi se zdaj lahko znašli pred vrati Hada, podzemlja, s katerim se boste morali soočati skozi svoje najtemnejše senčne dele sebe. Mnoga podjetja, partnerstva in posamezniki bi se lahko znašli na poti Pravice, ko bodo po pravni poti izkazovali kako resnično in »lahko« je v resnici njihovo srce.

 

Če boste gledali s Srcem, boste Videli kaj je res.

Sicer pa vam na dogodku povem vse podobnosti za leto ki prihaja in vam z veseljem odgovorim tudi na vsa vaša vprašanja, ki mi jih boste zastavili.

Na dogodku vam bom zaupala:

 • Vse smernice za leto 2024…
 • Prihaja leto uravnave, harmonije in pravičnosti… pa vendar bo to leto močnih
 • Astrološka slika tega leta…
 • Če hočemo pogledati, kaj nam prinaša nov letni cikel, je pomembno, da pogledamo nazaj, kaj se je dogajalo v ciklih prej.
 • Glavne planetarne poravnave v letu 2024
 • Jupiter v trigonu s Plutonom je najbolj pričakovan tranzit leta 2024 in kaj nam prinaša?
 • Dinamika leta bo navidezno dajala vtis, da se odvija močan boj med Svetlobo in Temo, pa vendar… vas zanima, kaj se odvija v resnici?
 • Razpad sistema, kot smo ga vajeni
 • Frekvenčna tehnologija, ki obvladuje prihodnost in AI – umetna inteligenca, ki kreira novo ustvarjeno človeštvo?
 • Kaj je vodilo našega bodočega obstoja?
 • Izziv dosedanjih znanstvenih odkritij in kaj je sploh »res«?
 • Se zbujamo, smo se zbudili in ali končno vidimo »matrix«?
 • Med resničnim svetom in iluzijo, je še kaj vmes?
 • Kaj se bo dogajalo na globalnem in kaj na osebnem nivoju?
 • Pomembni datumi v letu 2024
 • Katera astrološka znamenja bodo imela največ izzivov? 
 • Kaj vsakemu izmed vas prinaša aktivacija na osi Oven – Tehtnica in kaj aktivira ta karmična od na globalni ravni – povem za vsa znamenja in kaj je globalna lekcija…
 • Retrogradni planeti v letu 2024
 • Mrki kot kozmične prelomnice in kdaj sledijo aktivacije karmične osi…
 • Za konec, pa bomo pogledali tudi v karto Slovenije in pogledali smernice, kaj nam leto 2024 prinaša

Boste z mano?

Hvala za vaše zaupanje.

Ohranjajmo visoko vibracijo.

Se vidimo. Hvala za vaše zaupanje.

Iz srca, Shana 

P.S. Posnetek dogodka bo v 24 urah naložen v spletno učilnico in ga lahko pogledate tudi kasneje. 

44,00  z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji

44,00  z DDV