Napredni spletni tečaj »Nove astrologije« v živo: Spoznajte svojo pot usode (marec – december 2024)

620,00  z DDV

Predstavitev

NOVO! Marec do december 2024  
 
10 mesečni napredni spletni tečaj »Nove astrologije« v živo

Spoznajte svojo pot usode

 

Praktičen način spoznavanja poslanstva skozi astrologijo v manjši skupini

 

Vabim vas, da se pridružite naprednemu spletnemu tečaju »Nove astrologije« v živo, kjer bomo skupaj raziskovali globoke plasti astrologije ter razkrivali nove dimenzije duhovnega razumevanja. Naše druženje se bo začelo s trenutno aktualno dinamiko, kaj se dogaja v našem življenju skozi položaje aktualnih tranzitov. Sledi temeljno poznavanje asteroidov in kraljevskih zvezd, ki bodo služile kot izhodišče za raziskovanje astrologije skozi duhovne oči.

V nadaljevanju bomo preizprašali uveljavljene teorije o nastanku sveta, raziskovali ozvezdja in zvezde, ki nam odstirajo duhovni vidik resničnosti. Dotaknili se bomo tudi vprašanja oblike planeta Zemlje ter preučili alternativne teorije, kot so »Ravna Zemlja«, »Dve Sonci«, trinajsto znamenje zodiaka Kačenosec in poglobili vpogled v planetarne cikle skozi zgodovino.

Posebno pozornost bomo namenili astrološki interpretaciji matrike, ki odraža kompleksnost življenja skozi čas in prostor. Poglabljali se bomo v vlogo obeh svetil Zemlje – Sonca in Lune ter raziskovali, kako lahko s pomočjo astrologije odkrijemo pravilno časovnico zgodovinskih dogodkov.

Nova astrologija odpira vrata novim spoznanjem, povezanim z globalnimi spremembami, ki jih doživljamo. Skozi interaktivna predavanja, diskusije in praktične vaje boste pridobili orodja za boljše razumevanje svoje poti usode ter se poglobili v nove horizonte astrološkega raziskovanja. 

Pridružite se skupnemu raziskovanju skrivnosti in modrosti, ki jih ponuja nova era astrologije!
 
banar za tečaj napredna astro trgovina

Komu je tečaj namenjen?

Vsem, ki že imate osnovno predznanje astrologije in si želite nadgradnje vsega kar že poZnate. A najprej si odgovorite na tole vprašanje: 

Ste se pripravljeni podati na pot brez pričakovanj, kaj boste na poti spoznanja izvedeli o sebi, kaj se boste novega naučili, če tudi bi trčili na vzorce in zapise prednikov, imeli pri tem izzive, saj vas lahko delo na sebi sooči z dimenzijami vas, o katerih si niste niti predstavljali?  

Novi uvidi  in orodija vam lahko pomagajo priti do vaših nezavednih vsebin, potencialov, izzivov, do dušnega zapisa in galaktičnega semena. Torej… Ste pripravljeni spustiti pričakovanja?

Zakaj je ta tečaj za vas?

Ker boste s pridobljenim znanjem in praktičnim delom na sebi, skozi globoko ozaveščanje svojih notranjih vsebin,  bolje razumeli osebnostno strukturo in karakterne poteze pri sebi, kot tudi drugih ljudeh v svojem življenju.

Poudarek bo na praksi in delu na sebi – na svoji rojstni karti 
 

Skupina vam bo omogočila raznolikost primerov, delo na svoji rojstni karti, pa vam bo dalo smisel pomenu arhetipskih simbolov, kaj govorijo o vas in kako vas te arhetipske vsebine nagovarjajo v odnosih vseh vrst in na splošno v življenju. Spoznali boste svoj dušni potencial!

To bo intenzivno delo na sebi, astrologija pa bo le orodje preko katerega boste odklepali svoje dušne potenciale, skozi učenje simbolike, preko katere se izraža vaša duša.

Kako bo tečaj potekal?

Spletni tečaj bo kombinacija pisnega gradiva, razlage teorije in praktičnega dela, ki bo temeljil na delu z vašimi rojstnimi kartami skozi 8 spletnih ZOOM srečanj v živo, ki bodo kasneje na voljo kot posnetki.

BONUS: Čez poletje boste dobili 2 vnaprej posneta predavanja, ki jih boste v svojem tempu predelali sami. 

VSEBINA TEČAJA 

Nekaj O VSEBINI TEČAJA in arhetipski dinamiki asteroidov in zvezd stalnic, preko katerih boste dostopali do svojega duhovnega potenciala.

Sprva se bomo lotili TRANZITOV (Plutona, Neptuna, Urana, Saturna in Jupitra) saj pokažejo trenutno dinamiko, ki vlada v vašem življenj in na kolektivi ravni. Ko boste ozavestili, kaj prinaša njihov trenutni položaj skozi dinamiko v vaši rojstni karti, bomo osvetlili lekcije, ki vam jih prinašajo in seveda, kje je vaša pot rasti in kakšni so izzive, s katerimi se trenutno lahko soočate. Pogledali bomo, kaj so aktualne teme prihodnjih nekaj mesecev ali let, tako na osebni, kot tudi na globalni ravni. 

Ukvarjali se bomo z arhetipsko moško in žensko energijo, ki je rdeča nit tega leta skozi arhetipski vidik Pravičnosti.

Se sprašujete, zakaj vas privlači točno določen tip moškega ali ženske? 

Odgovore boste dobili skozi položaj asteroidov v vaši rojstni karti.

4 vidiki ženskosti: Ceres, Palas Atena, Juno in Vesta

ASTEROIDI so tako naslednji sklop spoznavanja globjih arhetipskih vsebin, ki jih lahko razberemo iz rojstne karte posameznika. Pri interpretaciji še dodatno osvetlijo določene poudarjene ali občutljive teme v horoskopu in omogočijo globlji vpogled v posameznikovo delovanje. Poleg Kirona, ki kaže naše rane in moč zdravljenja, med pomembnejša nebesna telesa štejemo še Ceres, Palas Ateno, Juno in Vesto. Te so obrazi Velike boginje, ki se zdaj ponovno prebuja v naši zavesti in pospešuje sposobnosti, ki so tako nujno potrebne za rešitev naših številnih osebnih, družbenih, ekoloških in političnih problemov. Pogledali bomo še Eris, ki je ženski vidik Marsa in je povezana z besom, prepiri in nesoglasji.

Asteroidi predstavljajo 4 vidike ženskosti, zato igrajo še posebej veliko vlogo pri zdravi ženski energiji.

Na vprašanje, Kaj je moje poslanstvo, kje je izvor moje moči? Odgovor boste dobili skozi poznavanje položajev zvezd stalnic v vaši rojstni karti.

Stalne zvezde, KRALJEVSKE ZVEZDE nam omogočajo bolj natančno razumevanje posameznikovega značaja ter ponuja usmeritve za razvoj in izboljšave na osebnem področju. Njihova prisotnost v astrološki karti je ključnega pomena za razumevanje nagnjenj, opozoril in potencialov posameznika, saj nudijo dragocene namige o pozitivnih ali negativnih vidikih, ki oblikujejo osebno vedenje posameznika. Pomembno je razumeti, da so njihovi vplivi intenzivni in včasih nenadni, kar pomeni, da opozarjajo na nujnost, svarijo pred tveganji, a hkrati lahko prinesejo tudi hitre in pozitivne spremembe. Pokažejo pa tudi pot in smer ter kaj je tista sveta esenca našega poslanstva, ki je shranjena v zapisu dušnega načrta 

Znanje o stalnih zvezdah, prav tako znanih kot fiksne zvezde, sega v globoko antiko, kjer so že Sumerci zapisovali njihove pozicije na nebu. Obstaja petnajst stalnic, ki jih imenujemo kraljevske zvezde, in sicer: Aldebaran, Algol, Algorab, Antares, Alcyone, Arcturus, Capella, Daneb Algedi, Plejade, Polaris, Procyon, Regulus, Sirius, Spica in Vega. Stalne zvezde predstavljajo zvezde v ozadju ozvezdij, njihova simbolika pa je pogosto povezana z miti, saj je razlaga njihove simbolike osnovana na grško-rimski mitologiji. Te zvezde, čeprav so stalne, »nepremične« v primerjavi s premikajočimi se planeti zato igrajo tako pomembno vlogo v astrološki interpretaciji. 

»Flet Earth«… Kaj pa če je Zemlja ravna? 

To je trenutno najbolj aktualno vprašanje, ki bo v prihodnjih letih po vsej verjetnosti postavilo na glavo celoten sistem družbe, pod vprašaj postavil do sedaj znana zgodovinska dejstva, znanstvenih dognanj in še kaj. 

Izhodišče tega dela našega druženja nam bo seveda predznanje glavnih kraljevskih zvezd. V tem sklopu naših druženj bomo obrnili vse skupaj na glavo in pogledali na astrologijo skozi duhovne oči in si pobliže pogledali vse nove možne teorije o nastanku sveta podkrepljene z dokazi; ozvezdja in zvezde, ki kažejo na duhovni vidik ter planete, ki so organi materije. 

Naglas bomo razmišljali tudi o tem ali je planet Zemlja okrogla ali je morebiti ravna, pogledali v ozadje teorije »Ravne Zemlje«, teorijo »dveh Sonc«, o 13 znamenju zodiaka Kačenosec in v koledar ter naredili vpogled v planetarne cikle skozi zgodovino. Govorili bomo tudi o matriki in kako se ta odraža skozi astrologijo, o obeh svetilih Zemlje: o Soncu in o Luni in kako lahko določimo pravo časovnico, do sedaj poznanih zgodovinskih dejstev skozi prostor in čas s pomočjo astrologije.

NOVA, »napredna astrologija« in nova spoznanja, ki jih odstirajo nova odkritja in razkritja zdaj vezano na velike globalne spremembe, ki smo jim priča.

Na tečaju se bomo posvetili raziskovanju štirih ključnih vidikov ženskosti, ki jih predstavljajo asteroidi Ceres, Pallas Atena, Juno in Vesta v rojstni karti. Vsak od teh asteroidov nosi specifičen pomen in simbolizira določene vidike ženske narave. Razumeli bomo, kako vplivajo na posameznikovo življenje in odnose.

Ceres: Nega, skrb in materinstvo

Ceres v natalni karti simbolizira sposobnost prevzemanja materinske odgovornosti in željo po skrbi za druge. Raziskali bomo, kako pozitivna postavitev Ceres lahko prinese občutek izpolnjenosti skozi nego in materinstvo, medtem ko neugodna postavitev lahko vodi v težave pri skrbi za druge in sprejemanju nege od drugih.

Pallas Atena: Neodvisnost, modrost in ustvarjalnost

Pallas Atena velja za simbol neodvisnosti, modrosti in ustvarjalnosti v natalni karti. Raziskovali bomo, kako je ta asteroid povezan s presojo, modrostjo in ustvarjalnostjo posameznika ter kako lahko vpliva na njegovo neodvisnost.

Juno: Energija v intimnem odnosu

Asteroid Juno osvetljuje teme intimnega odnosa, vključno z ljubosumjem, intimnostjo in zaupanjem. Posvetili se bomo razumevanju, kako energija Juno vpliva na dinamiko med partnerji ter kakšne izzive in priložnosti prinaša v intimnih odnosih.

Vesta: Samozadostnost in odstopanje od množice

Vesta predstavlja samozadostnost in odstopanje od družbenih pričakovanj.

Raziskovali bomo, kako asteroid Vesta vpliva na odločitve posameznika, da se odmakne od tradicionalnih družinskih ali partnerskih idealov ter kako spodbuja iskanje lastne poti.

Eris: Revolucija, spremembe in izraz individualnosti

Asteroid Eris v astrologiji simbolizira energijo revolucije, sprememb in izraza individualnosti. Raziskovali bomo, kako vpliva na posameznikovo življenje, spodbuja k raziskovanju lastne identitete ter k izrazu in uveljavljanju svojih unikatnih lastnosti. Eris pogosto prinaša dinamiko konflikta in premikov v družbenem okolju, zato se bomo osredotočili tudi na razumevanje, kako se ta asteroid odraža v globalnih dogodkih in kolektivni zavesti.

Tečaj bo ponudil priložnost za poglobljeno razumevanje vpliva asteroidov Ceres, Pallas Atena, Juno, Vesta in Eris v natalni karti ter kako ti elementi oblikujejo življenjsko pot posameznika na področju nege, neodvisnosti, intimnosti, samozadostnosti ter izraza individualnosti. Na tečaju bomo združili astrološko razumevanje teh asteroidov s praktičnimi primeri, da boste udeleženci lahko bolje razumeli in integrirali te vidike ženskosti v svoje življenje.

Proučevali bomo tudi vpliv stalnih zvezd…

… znanih tudi kot fiksne zvezde, in se osredotočili na petnajst kraljevskih zvezd, ki so ključnega pomena za globlje razumevanje posameznikovega značaja in življenjske poti. Razumevanje njihove prisotnosti v astrološki karti nam omogoča, da bolj natančno analiziramo nagnjenja, opozorila in potenciale posameznika. Obstaja petnajst stalnic, ki jih imenujemo kraljevske zvezde, in sicer: Aldebaran, Algol, Algorab, Antares, Alcyone, Arcturus, Capella, Daneb Algedi, Plejade, Polaris, Procyon, Regulus, Sirius, Spica in Vega.

Aldebaran: Simbolizira vztrajnost, moč in odločnost. Njegova prisotnost lahko kaže na potrebo po vztrajnosti in neomajnosti v doseganju ciljev.

Algol: Poznan tudi kot Meduzina glava, simbolizira preobrazbo in moč ženske energije. Njegova prisotnost lahko prinese izzive, ki zahtevajo notranjo preobrazbo.

Antares: Simbolizira strast, pogum in bojevniški duh. Njegova prisotnost lahko poudari potrebo po izražanju strasti in poguma v življenju.

Alcyone: Povezana z duhovno zavestjo in transformacijo. Njena prisotnost lahko kaže na potrebo po duhovni rasti in transformaciji.

Regulus: Poznan tudi kot Srce v Levu, predstavlja kraljevski aspekt in simbolizira moč, čast in avtoriteto. Njegova prisotnost v astrološki karti lahko nakazuje potrebo po razvijanju lastne moči, skrbnem ravnanju z avtoriteto ter iskanju časti in integritete v življenju.

Polaris (Severna zvezda): Ta zvezda je znana kot zvezda Severnica, ki se nahaja blizu severnega nebesnega pola. Simbolizira stabilnost, usmerjenost in vodstvo. Polaris je vodilna zvezda, ki jo je mogoče uporabiti kot zanesljiv referenčni točki za navigacijo. Njegova prisotnost v astrološki karti lahko nakazuje potrebo po stabilnosti, jasni usmerjenosti in prevzemanju vodstvene vloge v svojem življenju. Povezana je pa tudi z Agarto in… skrivnostjo Antarktike…

In, tako dalje za preostale kraljevske zvezde… Te zvezde ne le opozarjajo na potenciale in izzive, temveč tudi kažejo na ključno esenco poslanstva, ki je shranjena v zapisu dušnega načrta posameznika. Naučili se bomo, kako interpretirati njihove simbole in kako vključiti njihove vplive v celovito astrološko analizo, kar bo udeležencem omogočilo boljše razumevanje svojega življenjskega smisla in usmeritev za osebni razvoj.

In, seveda… nove teorije o tem, ki so trenutno zelo aktualne: je Zemlje okrogla ali je ravna? No, tu bomo pa stopili malce čez rob, šli iz cone udobja in odstirali tančico matrike. Se vam kaj sanja, kateri planet simbolizira matriko? Tudi o tem se bomo pogovarjali.

Za razliko od tradicionalnega zodiaka, ki ga sestavlja dvanajst znamenj, se v sodobnejši astrologiji pojavlja koncept 13. znamenja, imenovanega Kačenosec (Ophiuchus). Kačenosec ni novost v astroloških krogih, vendar se v mainstream astrologiji ni široko uporabljal. Ideja o Kačenoscu temelji na astronomskem dejstvu, da Sonce dejansko prehaja skozi to ozvezdje med 29. novembrom in 17. decembrom.

Kačenosec je pogosto upodobljen kot moški, ki drži kačo, kar izhaja iz grške mitologije, kjer je povezan z Asklepijem, bogom zdravilstva. V astrologiji se pripisuje lastnostim kot so zdravilstvo, modrost, raziskovanje skrivnosti in duhovno razumevanje. Zanimivo je, da vključitev Kačenosca v zodiak odpira vrata novim interpretacijam osebnih kart, kar prinaša nove dimenzije astrološke analize. Tisti, ki se identificirajo s Kačenoscom, naj bi imeli posebne lastnosti, povezane s tem znamenjem, ki se razlikujejo od tradicionalnih zodiakalnih opisov.

V okviru naprednega astrološkega tečaja bomo raziskovali tudi tovrstne alternativne pristope in se poglobili v interpretacijo Kačenosca ter raziskovali, kako ta koncept dopolnjuje klasično astrološko razumevanje.

Datumi ZOOM srečanj v letu 2024, od marca do decembra 

  • 5. marec 
  • 2. april 
  • 7. maj 
  • 4. junij 
  • BONUS: Julij in avgust – posneta video vsebina, gradivo
  • 10. september  
  • 8. oktober 
  • 12. november  
  • 10. december 
Vsa spletna srečanja v živo bodo ob torkih med 18.00 – 21.00 uro.
 

Kje bodo srečanja potekala?

Srečanja bodo potekala preko spleta v živo – preko povezave ZOOM. 

BONUS: Vsa srečanja bodo posneta in naložena v spletno učilnico, kjer vam dostop ostane za vedno. 

BONUS: GRADIVO & CERTIFIKAT 

Vsi udeleženci prejmete PDF gradivo in na koncu Certifikat o opravljenem tečaju.

ŠTEVILO MEST JE ZARADI SKUPINSKEGA DELA V MANJŠI SKUPINI OMEJENO. 

Akcijska cena vodenega spletnega tečaja za prijave do konca februarja 2024 oz. do zapolnitve mest. 

Akcija cena samo 620 € (z ddv) v enkratnem znesku – prihranek!

Možnost obročnega plačila: 320 € (z ddv) (prvi obrok marec 2024,  drugi obrok junij 2024) 

Kliknite tukaj za plačilo na 2 obroka.

Pravočasno se prijavite in se veselim našega druženja. 

Iz srca, 

Shana 

620,00  z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji

620,00  z DDV