Poletni praktično izkustveni seminar: Transgeneracijska družinska karma in partnerski odnosi (julij, avgust 2023)

44,00  z DDV

Predstavitev

Poletni praktično izkustveni seminar 2023 – julij, avgust 

(3 urni spletni seminar)

Transgeneracijska družinska karma in partnerski odnosi

 

To temo bo odprla dinamika poletja 2023

 

V posnetku spletnega seminarja boste našli planetarno poletno dinamiko za 2023. Za tovrsten seminar sem se odločila na vašo pobudo, predvsem, ker me veliko lažje poslušate, kot berete moje kilometrske napovedi, saj vam tak način omogoča, da lahko poleg poslušanja vsebine delate svoje stvari; pospravljate, kuhate, vozite, kaj pišete, počivate ali pa… upam, da boste zdaj ob poslušanju ležali na kakšni plaži in uživali na zasluženih počitnicah. Tudi, če boste poletje preživeli na svojem domačem vrtu ali terasi, ob kakšni osvežilni pijači ali kavici, bo tudi to odlično, pomembno je le to, da boste počivali.

V spletnem seminarju boste našli smernice poletne dinamike leta 2023 s planetarnega vidika, kot tudi uporabno podporo za pomoč pri delu na sebi. 

Glavni akter tega poletja bo obrat Venere v Levu, ki prinaša v ospredje razreševanje partnerske dinamike, seveda pa bo to za seboj potegnilo še vso družinsko karmično prtljago po linijah prednikov. 

Pripravite se na pomembno poletje, ki ga ne boste pozabili.

Poletje, ki je pred vami morda ne bo samo sprostitev in počitek, saj lahko pričakujete tudi kakšne bolj razburljive elemente, ki bi vam lahko življenje kar dobro pretreslo. Vse se bo vrtelo okoli odnosov. V juliju se boste ukvarjali s postavitvijo temeljev. Odločali se boste kakšno družino si želite in kakšno vlogo boste v njej igrali, lahko pa se boste spogledovali s kakšnim novim izobraževanjem in smerjo dela. V avgustu pa pridejo na vrsto odnosi vseh vrst in odločitve, po kateri poti v življenju naprej. Vse, kar boste izbirali zdaj, boste v septembru izbrali, ko se boste lahko selili ali kako drugače spreminjali svoje življenje. 

Planeti vam v poletnem času pripravljajo avanturo, po kateri hrepenite, tako navzven kot navznoter. Retrogradni planeti vam prinašajo množico lepih, predvsem pa nepozabnih sprememb. 

Planet, ki predstavlja sistem, meje in strukturo Saturn; znanilec inovacij in naglih sprememb, Uran; planet sanj, medijev in iluzije, Neptun; in planet transformacije in regeneracije, Pluton, so planeti, ki so vezani na zunanji svet. Osebna planeta, ki arhetipsko določata strukturo osebnosti in fizičnega pa sta: Venera, planet odnosov, denarja in vrednostnega sistema, ta bo odprla dinamiko partnerske karme in aktivirala transgeneracijske družinske vzorce ter planet komunikacije in povezovanja Merkur. 

Vsi so v tem poletju retrogradni ali natančneje, so v svojem podzemlju, kar pomeni, da se bo energija upočasnila in bo namenjena globokemu vpogledu vase, v družbo in onkraj poZnanega. Retrogradnost zunanjega planeta traja dlje in ima daljnosežne učinke na strukture v našem življenju. Ker se vse te retrogradnosti prekrivajo, lahko z gotovostjo rečem, da bo to poletje pustilo posledice, katere bomo čutili še dolgo. 

Zdaj bodo v ospredju karmična razmerja

Zahvaljujoč prihajajoči retrogradni Veneri, se boste naslednje štiri mesece ukvarjali s karmičnimi odnosi. Retrogradna Venera bo preizkušala vaše odnose, predvsem če in ali imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani in kakšne so vaše vrednote. Zlagani ali »narejeni« odnosi, se bodo razblinili kot milnati mehurčki… poKazal pa se bo vaš pravi obraz v odnosu in igra, če jo igrate… ta bo dobila svoj epilog. Prihaja čas neZvestobe in neResnosti…  Čas bo naklonjen za avanture in ljubezenske trikotnike. V tem poletju karma kliče po resnični Ljubezni.

V tem času boste veliko razmišljali, saj boste iskali smisel in svoj višji namen v odnosih.

Igre in teme, ki bodo zdaj v ospredju vašega dogajanja so… nova ljubezen, stara ljubezen, resnično poželenje, ljubezen med prijatelji, izgubljena ljubezen, ki vas ponovno obišče, odsotnost ljubezni in še vse, kar bi se lahko dogodilo vmes omenjenih tem, bodo teme, s katerimi se boste soočali. Tudi vaša intima bo dobila popolnoma nove razsežnosti in povsem nov pomen.

V temu času odigra ključno vlogo v partnerstvih »karma«. 

Vsakdo izmed vas,  bi se lahko zdaj soočal in se srečal skozi odnos, z novim odkritjem ali lekcijo, ki nam jih lahko zadajajo dogodki ali osebe s katerimi se takrat srečujemo in nam prekrižajo pot. Lahko se vam zgodi da v tem obdobju spoznate koga na novo, povsem nepričakovano, morda se noro zaljubite… Spet drugi bi lahko ponovno šli skozi proces »popravljanja zlomljenega srca« v ljubezenskem odnosu z nekom, ki vam prej ni uspelo. Ljubimci iz preteklosti se lahko nenadoma pojavijo in pridejo nazaj v vaša življenja. Celo ljudje, za katere si nikoli nismo prej niste mislili, da bi se lahko z njimi povezali, se vam bi nenadoma zdeli bolj privlačni. Skratka…

… ključno vlogo v partnerstvih bo odigrala »karma«, ko se bo vsakdo izmed vas zdaj, na neki točki v življenju, soočal in se srečal skozi izzive v odnosih. 

V ta namen je seminar vsebinsko pripravljen na način, da ni vezan na datume ampak na dinamiko, ki je to poletje aktualna. 

Če se srečujete z izzivi:

Družinske dinamike  in vsemi problemi, nesoglasji, strahovi, jezo itd., ki bi se lahko znova, kot duhovi preteklosti prebudil in vas pahnili znova v vaše otroštvo. Travme primarne družine in njena dinamika bi lahko znova oživela. Čeprav se del vas upira, »kaj mi je tega spet treba«… ste na točki, ko spoznavate, da se osnovna družinska dinamika vaše primarne družine, slika v vašem sedanjem partnerskem odnosu ali še hujši izziv… se soočate s tem, pri vlogi starševstva. Ista dinamika, drugi akterji. Dovolj vam je. Nočete več tega. Čas je… da, Izberite sebe.

Partnerske dinamike – ki je samo poligon, kjer se preigrava dinamika predhodnih izkušenj… teh, ki ste jih imeli v svoji družini. Najprej s starši in potem zgodnje izkušnje, ki so vas zaznamovale v vaših odnosih.

Teme, ki jih boste poslušali na seminarju, so vezane na vse izzive, ki vam jih prinaša v prvi plan planetarna poletna dinamika. Poleg tega, da boste razumeli zakaj se vam to dogaja, boste našli tudi vse odgovore in namige, kako si pomagati v sedanji situaciji doma, skozi uporabne smernice, praktične vaje in priporočeno gradivo.

Seminar zajema:

 • Poletna planetarna dinamika 2023 in kaj prinaša na osebni ravni vam?
 • Vsi pomembni datumi in prelomnice tega poletja
 • Aktivacija karmične osi Oven – Tehtnica, ki se zgodi julija
 • Pomen retrogradnih planetarnih faz
 • Retrogradna Venera aktivira čas partnerske karme
 • Razlaga pomena prednatalnih matric in zakaj je tako pomemben telesni spomin
 • Cikli v življenju, ki so vezani na vaš notranji bioritem
 • Družinska dinamika, trangeneracijska družinske travme in vzorci
 • Dinamika zasvojenosti –  vse vrste odvisnosti, prevare, laganje, mejne strukture osebnosti in kje je vzrok za njih?
 • Partnerski odnosi – kje se odnos začne?
 • Ključ do srečnega in izpolnjenega partnerskega odnosa
 • Praktične vaje, kako izbiramo partnerje?
 • In, kaj se zgodi, ko sami ustvarimo svojo družino – poustvarjamo znova vse, kar smo doživeli v svoji primarni družini
 • O vzgoji otrok – vloga staršev in kaj je najbolj pomemben člen v to vrstnih odnosih
 • Vsi namigi in smernice za gradivo, knjige – kje iskati odgovore, ko se v odnosih znajdete v temi ter ne vidite izhoda
 • Uporabna literatura in knjige

Seminar si lahko pogledate kadarkoli boste začutili izzive v svojem domačem okolju ali v svojem partnerskem odnosu. Takrat, ko boste potrebovali odgovore in smernice za naprej.

Ni pomembno, kdaj boste seminar poslušali, saj ga boste ob pravem času slišali. Duša bo vedla kdaj. Čas je za to, kot naročen…

Želim vam lepo poletje. 

Iz srca, Shana

44,00  z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji

44,00  z DDV