11.3. Praktično-izkustveni seminar: Pravi ikozaeder in Voda Življenja

33,00  z DDV

Predstavitev

Po poteh svete geometrije:

Mesečni praktično-izkustveni seminar 3:

 ”PRAVI IKOZAEDER IN VODA ŽIVLJENJA”

3 urni dogodek v živo, od 18h do 21h

Kdaj: 11.3.2022  

Kje: spletni seminar v živo 

Cena: 33 eur

Na seminarju boste prvikrat spoznali in prejeli pravilno strukturo ikozaedra, ki predstavlja element vode, našo drugo čakro – čakro življenja in vitalnosti in naše čustveno telo. Že 2500 let je v znanosti svete geometrije predstavljena netočna struktura ikozaedra, kar pomeni da smo kot posameznik in kot človeštvo dani v netočno strukturo čutenja: tu je morebiti eden od vzrokov zakaj človek tako težko uravnovesi svoja čustva in še dlje: zakaj včasih težko zmanifestiramo željeno, saj manifestacija poteka tudi skozi čustveno telo (od duhovnega telesa, preko mentalnega telesa, čustvenega telesa, eteričnega telesa v fizično realnost)! Točno strukturo ikozaedra je odkril Katarinin mož Jerome Boujon, ki bo tudi gost na seminarju.

Na seminarju boste prejeli naslednja znanja:

 • Kaj je sveta geometrija, 3. del 
 • Fibonaccijevo zaporedje
 • Kaj je multidimenzionalna sveta geometrija
 • 5 platonskih geometrijskih teles in 2 netočni predstavitvi (ikozaeder in dodekaeder) v znanosti svete geometrije ter kako to vpliva na individualno zavest vsakega posameznika in na kolektivno zavest človeštva 
 • TOČNA STRUKTURA IKOZAEDRA : predstavitev s strani znanstvenika Jeroma Boujona, ki je našel točno strukturo
 • Voda – njena geometrijska struktura
 • Brez vode ni življenja
 • Voda kot fizični manifestacija Izvorne energije
 • Pomen in zdravilnost studenčnice
 • Voda ima spomin
 • Ikozaeder, voda in naša 2. sakralna čakra: pomembnost prebujenja spolne kundalini življenjske energije, zdravljenje « postanosti » naše vode in čustvovanja, emocionalna inteligenca in zdravo ter pretočno čustveno telo

Praktični del:

 • Uporaba točne strukture ikozaedra za transformacijo negativnih čustev in za uravoteženje čustev (meditacija)
 • Uporaba točne strukture ikozaedra za manifesteacijo vsega kar želiš biti, imeti, delati (vaja in domača naloga)
 • Uporaba točne strukture ikozaedra za zdravljenje čustvenega telesa Matere Zemlje in mir na svetu (meditacija)
 • Voda – dinamizacija vode z Diamantno Zemljo (voda za pitje, kuhanje, kaljenje kalčkov, kaljenje semen, zalivanje vrtov, za sirupe, pripravo krem, hidrolatov, kopeli. Dinamizacija vode znotraj našega telesa.
 • Zdravljenje voda (potoki, reke, jezera, morja) s sveto geometrijo

O Katarini Marinč

multiterapevtka, mednarodna predavateljica, učiteljica kundalini joge in Living L.O.V.E. učenj in tehnologije

Katarina je učiteljica s srcem in dušo že 29 let. Je multiterapevtka in mednarodna predavateljica, ki pomaga z različnimi znanji in tehnikami dvigovati zavest ljudi. Zadnjih šest let živi v Franciji, a se rada vrača v Slovenijo, za katero pravi, da lahko postane oaza ljubezni za ves svet. Najprej je poučevala angleščino v vrtcih, nato 18 let francoščino in angleščino, danes pa je Katarina ustanoviteljica mednarodne Living L.O.V.E. šole kjer uči 22 univerzalnih zakonov in 13 univerzalnih portalov. Je tudi KRI (Kundalini Research Institute) certificirana učiteljica kundalini joge – v decembru je ravno pričela 6 mesečno začetniško spletno šolo kundalini joge za Slovenijo. Kot multiterapevtka ljudem pomaga z Bachovimi cvetnimi esencami, zdravilnimi planetarnimi žarki, kristalnimi žarki Vnebovzetih Mojstrov, zdravilno tehniko Sat Nam Rasayan, vpogledi v telo, avro, um ter v zapis Duše in v pretekla in paralelna življenja.

O Shani Flogie

Shana Flogie je svoje  življenje posvetila svetovalnemu delu pri katerem pristopa celostno. Deluje v Ljubljani, kjer predava, vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Od leta 2016 piše tedenske kolumne in članke za revijo Suzy. Njeno individualno svetovanje in terapevtsko delo bazira predvsem na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi, pod katero deluje že od leta 2003. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje. Druga vzporedna znanja, ki jih kot orodja Shana uporablja pri svojem delu so različni alternativni pristopi, ki pripomorejo k razumevanju človekovega psiho-fizičnega stanja. 

Prijavite se pravočasno in dobili boste dostop do seminarja v živo. 

Posnetek seminarja bo na voljo in bo naložen v Mychi spletno učilnico. 

33,00  z DDV

33,00  z DDV