Spletni dogodek: Prebujenje, Vstajenje in moč srca – 19. november

33,00  z DDV

Predstavitev

Vabljeni na ekskluzivni 3 urni spletni dogodek v živo,

v petek, 19. novembra 2021 ob 18h

ob Luninem mrku in aktivaciji karmične osi Bik – Škorpijon

Prebujenje, Vstajenje in moč srca

Spremembe so del vsakodnevnega življenja in so pomemben člen na poti Prebujenja. Prav zdaj, pa se v vašem življenju dogajajo, veliki dogodki, ki spreminjajo vašo pot in način življenja. Pomembno je, da ostanete v stebru Svetlobe, da ostanete Pristni, Osredotočeni, Jasni in Prisotni v Trenutku, tukaj in zdaj. Prebujeni.

Konec pomeni samo začetek Novega.

December 2012 je bila prelomna točka saj se je takrat zgodil prvi razcep. Začelo se je masovno Prebujenje vseh, v Čas postavljenih časovnih poPotnikov, od katerih ste se mnogi tudi izmed vas, v tem času, tukaj in zdaj, živi utelesil na Zemlji. Tudi vaša duša bi lahko bila ena izmed tistih, ki ste vpleteni, kajti namen in izbor Duše je, da moramo Biti Prisotni, v tem obdobju. Morda pa ste samo »zvezdno seme«, ki je tukaj zato, da vpliva na tiste, ki se šele Odkrivajo, in se Prebujajo skozi odkritja… skozi moč dinamike planetov, vibracije in energije ter zavedanja, da smo več, kot le fizično telo. Čas prebujenja je za nami, da ste se spomnili vsega, kar ste pozabili, kajti zdaj je čas, da vstanete in sledite srcu. Vedite, vsi  igrate zdaj pomembno vlogo pri realizaciji svoje lastne usode in usode prihodnosti našega Novega sveta.

Zdaj je potrebno zavedanje, da so vsa sporočila, ki so prihajala skozi ves ta vmesni čas, bila poslana z namenom preBujenja. Zdaj, pa vam je ponujena priložnost za Vašega Vsebovzetje. 

Čas Vstajenja je.

Mnoge kulture so napovedale, da bomo generacija sprememb in neke vrste razsvetljenja, celo, da bodo vsi dogodki le scenarij »prebujenja iz spanja«. Pa vendar, naj bi se to zgodilo, v letu 2021, zdaj… kdaj naj bi se to lahko zgodilo v »prihodnosti«? Kaj je sploh prihodnost? Kaj pa, če je bila ta točka v času nastavljena tako, da bi se v tem, vmesnem, času lahko Prebudili skozi možnosti, ki smo jih dobili… in ki so ali bodo sledila Priložnostim.

Trenutno obdobje predstavlja okno možnosti za evolucijski preskok, saj se mnogi tega zdaj, še kako dobro zavedate. In, kaj če se vse, kar se dogaja zdaj, dogaja zato, ker predstavlja neke vrste mejnik in »zaprtje nekaterih poglavij« v našem, vašem življenju in delovanju? Poglejte… Vsa astronomija, gre skupaj z roko v roki z znanostjo in je kot okno, ki je bilo ustvarjeno s silami Zavesti v naši galaksiji, vključno z astralnimi telesi in med dimenzijski bitji.

Z drugimi besedami, »ta čas je bil skrbno načrtovan kot »Odprtje« ali »Prebujenje« in sile za ustvarjanje tega, so bile ustrezne galaktični poravnani, ki je sledila«. 

In, dragi Prebujeni, čas je za Vstajenje. Da stopite na pot srca in se povežete v steber Svetlobe. To obdobje, ki je/bo počasi  za vami je bilo za vas z namenom, da začnete raziskovati Možnosti, skozi Priložnosti, ker s tem, ko ste začeli raziskovati, ste odpirali vrata do lastnega Načrta, kdo ste, kam greste, kako in s kom. Zdaj je na vas, da sledite tej dinamiki sprememb in se ne ustavljate. In še enkrat… gre za Moč Zavesti. Pri tem »Prebujenju« oziroma »Odprtju vaše esence«, gre  za realizacijo – materjalizacijo vaše Moči, da se ustvari Nov svet in Nova Zavest. 

Vedite… Prebujenje se lahko zgodi le v tolikšni meri, kot si Vi, kot posameznik, določite, sicer spite, saj vas uspavane drži primež moči Teme in Strahu. In veste kaj je najbolj fascinantno? Da, toliko kolikor trenutno ustvarjate v sebi sprememb, v tolikšni meri, se bodo te zgodile v vaši realnosti. Univerzalna zavest je ponudila začetek, pa vendar je odvisno od  »ali bomo zmogli?« Odgovora ni, ki bi bil za vse enak, saj je odvisen od zmožnosti Prebujenja vsakega posameznika.

V novembru so vrata na stežaj odprta za vse te verjetnosti in mnogi Vidite potencial, nečesa pomembnega… da se zgodi nekaj velikega in da stari načini umrejo. In še enkrat, Vi se morate odločiti, kako neSrečna bo Smrt »starega načina Biti«. Lahko bo nemoteno potekala, z nasmehom blaženosti ali pa bo šlo vse navzdol in z bojem v podzemlju. Ker velja, da se dvig zavesti dogaja ne glede na to kako odprti in Prebujeni ste sami, kajti so kanali za višje zaznave, ki so zdaj kar dobro vzpostavljeni in veliko jih bo šlo skozi, ne glede na vse. Kako »nežno« pa boste prišli skozi, je stvar posameznikovega Zavedanja. Energija Prebujenja, ki je na poti, je za poglobljeno globalno Vstajenje, ko se moramo povezati in skupaj vstati. 

Pojdimo še korak dlje… Lunin mrk… je čas, ko je energija preteklosti v sedanjosti in daje možnosti, da se razreši nekaj, kar prelagate že mesece, lahko leta, lahko že nekaj življenj. Tudi naše druženje ima svoj namen, saj je seštevek datuma 19.11. enako številu 111. Ta simbolika numerologije ima tudi duhovni pomen, kot  transcendenca in podvojena moč števila 1, ki se kaže kot sposobnost, pobudnik in pogonska enota za začetek, nove rasti in poziva na Novo evolucijo. Na ta dan, se sekvenca 1 v novembru zažene tretjič (1.11, 11.11), pa vendar je bolj, ko sekvenca števil pomembna planetarna dinamika, ki se na ta dan ob Luninem mrk sprosti. Priča bomo zanimivim planetarnim poravnavam, ki bodo še ojačale energije in s tem dvignile vibracijo, aktivira pa se nova karmična os Bik – Škorpijon, ki bo na plan prinesla vsebine iz podzemlja točno ob zimskem Solsticiju. Kaj vse nam prinese, pa na srečanju… 

Na dogodku boste izvedeli vse o…

 • planetarni dinamiki ob aktivaciji nove karmične osi Škorpijon – Bik
 • kakšne teme nam novo 18-mesečno obdobje prinaša
 • katera astrološka znamenje bodo zdaj imela največ lekcij in izzivov
 • dinamika karmične osi bo odprla teme iz obdobja 2012
 • prebujenosti, budnosti in vstajenju
 • planetarni povezavi s stanji zavesti
 • astrologiji – bo tudi tu revolucija?
 • fazi globalnega eksperimenta, je res pri koncu ali je samo začetek…?
 • detox telesa in kako iz telesa spraviti nano delce
 • kako ohranjati visoko naravnanost v kolektivni norosti
 • Svetlobi in o Temi in nekaj vmes
 • magični formuli zavestne prisotnosti

*Kot bonus, dobite ponovno PDF gradivo, ki vas bo čakalo v spletni učilnici –  literatura in povezave o aktualni tematiki, da dobite širši vpogled

Do srečanja pa… Ohranjajte visoko naravnanost. Povezujte se.

Hvala, ker ste. Se vidimo. Iz srca,

Shana

Prijave na dogodek: 

Cena je samo 33,00 € (vključuje DDV)

Posnetek dogodka vam kasneje ostane za ogled v spletni učilnici. 

33,00  z DDV

banarji spletni tečaji

33,00  z DDV

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane