Spletni dogodek: Ob mrku… Resnica na dlani

44,00  z DDV

Predstavitev

Spletni dogodek iz vašega naslonjača v živo

Ob mrku… Resnica na dlani

V petek, 13.5.2022 ob 18h

Vsa astronomija, gre skupaj z roko v roki z znanostjo in je kot okno, ki je bilo ustvarjeno s silami Zavesti v naši galaksiji, vključno z astralnimi telesi in med dimenzijski bitji. Tudi preteklo leto, je bilo skrbno načrtovano, kot čas »Odprtja« ali »Prebujenja«. 

Obdobje je intenzivno in morda se vse dogaja z namenom, da začnete raziskovati Možnosti, skozi Priložnosti, kajti s tem, ko ste začeli Raziskovati, ste odprli Vrata do lastnega Načrta, kdo ste. 

Leto 2022 vas na vse sile nagovarja, da sledite dinamiki IZBIRE, ki je pomemben korak pred naslednjo stopnjo, to je SPREMEMBA… zato, se ne ustavljate. Vedite… zdaj gre za Moč Zavesti. Pri tem »Prebujenju«, ki se dogaja kot bujenje iz kolektivnega transa, se pravzaprav dogaja »Odprtje vaše esence«, da zavestno stopite v svojo Moč in se aktivno podate po poti soUstvarjalca pri kreiranju Novega sveta, Nove Zavesti. 

Nekateri boste morda rekli, da se ni zgodilo nič, ampak tisti v Zavedanju… vi boste rekli, da se je zgodilo Vse! Dogaja se.

Zdaj je čas velikih križišč. Boj med Svetlobo in Temo. Izbira in kaj izbrati je rdeča nit vsega dogajanja. Si na levi ali na desni? V svetlobi ali v temi? Se odločate med dvemi zadevami? Dvomite in ste zmedeni? Seveda. To je dinamika tega leta, ODLOČANJE. Zdaj je čas izbire. Odločate se o zelo pomembnih stvareh v svojem življenju. Lahko izbirate med dvema… pa vendar vsa ta negotovost, katera pot je za vas boljša, kaj je vaše poslanstvo tukaj, katera oseba je prava, kaj in kako naprej v odnosih je tema vašega vsakdana. Veliko pomembnih odLočitev, ki jih morate sprejeti, vam bo pomagalo, da se premaknete naprej.

Da boste Resnico lahko Videli, boste morali odpreti svoje Srce in opustiti navezanost na Vse, kar ste Vedeli do zdaj. To bo vaš največji izziv.

Pred nami je čas mrkov, ki so znanilci sprememb. Glede na to, da bo tokrat  druga aktivacija karmične osi Bik – Škorpijon in da je letos čas karmičnega povračila, bomo videli, kako dobro smo opravili lekcije preteklosti in ali bomo uspeli zaobiti regresiji najbolj mračnega in krutega obdobja v zgodovini človeštva.

Prišel je čas karmičnega povračila. V ospredju bo holokavst in leto 1941

V letni napovedi sem zapisala: »Izzivi s katerimi se bomo na kolektivni ravni v tem letu soočali, bodo zelo spominjali na čas koncentracijskih taborišč, plinskih komor in masovnega uničenja človeštva. Zlom volje, vere in prisilna uklonitev… vse to je, žal, današnja realnost. Ker gre za povračilo, karmičnega dolga, so tudi sedaj te iste države, priča najbolj rigoroznim ukrepom. Najbolj kruto bodo občutile bumerang karmičnega povračila Nemčija, Avstrija, Izrael in Italija. Tudi leto 1941 je bilo pod taktirko števila 6 in iz zgodovine poznate, da je takrat prav na teh ozemljih bilo največ prelite krvi. Holokavst se je začel se je v letu 1941 in je trajal vse do konca 2. svetovne vojne leta 1945. Tako da… skozi cikel, kaj se je dogajalo v preteklosti, lahko približno vidimo dinamiko, kam gremo, če se iz zgodovine ničesar nismo naučili.«

Tu smo, pred tem sem svarila, kaj lahko sledi… od nas je odvisno zdaj. In ne pozabite, leto IZBIRE je. 

Mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna »naključja«, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, požare, poplave, potrese, nemire, lahko celo pretepe, škandale, umore… Sami mrki  niso ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. Sploh komunikacija je takrat pod velikim vprašajem, računalniške povezave in telekomunikacija, prometne zemeljske in zračne povezave,… skratka, povezave vseh vrst bodo zdaj zaznamovale zamude, lahko prepozna opozorila ali napačno prejete informacije in podatki, ki bodo zmedo med ljudmi in v okolju naredili še bolj konfuzno in kaotično. 

Leto 2022 prinaša štiri mrke, vključno z dvema mrkoma Krvave Lune. Krvave lune so izjemno močne in pomenijo potrebo po prekinitvi vezi s stvarmi, ki ne služijo več našim najvišjim interesom. Vsi mrki veljajo za prelomnice v letu in nam lahko pomagajo narediti kvantne skoke v zavesti. 

Ob koncu aprila in v sredini maja imamo:

Delni Sončev mrk 30.4.2022 ob 22:42 na 10° Bika 28′

Popolni (krvavi) Lunin mrk 16.5.2022 ob 6:12 na 25° Škorpijona 18′

Na kaj bodite pozorni in kaj nam mrka prineseta, bom podrobno razložila na našem srečanju… saj bosta lahko za naš do sedaj poznani svet tudi usodna. Samo za namig…

Delni sončni mrk se zgodi 30. aprila 2022 pri 10 stopinjah in 28 minutah Bika, pri čemer najbolj vpliva na ljudi, rojene z osebnimi planeti in točkami na približno 5 do 15 stopinj stalnih znamenj Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar. Ta mrk se zgodi, ko pride do delne konjunkcije med Venero in Jupitrom. 

Popolni Lunin mrk se zgodi 16. maja 2022 pri 25 stopinjah in 18 minutah Škorpijona, v nasprotju ima Sonce na 25 stopinjah in 18 minutah Bika, prizadene ljudi, rojene z osebnimi planeti in točke na približno 20 do 30 stopinjah stalnih znamenj Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar so najbolj pomembna.

Leto 2022 je leto preobrazbe

Te velike lekcije o raztapljanju iluzije ločenosti ter iskanju ravnovesja in harmonije vsekakor prihajajo z naraščajočimi bolečinami, ki smo jih kot družba zelo močno občutili leta 2020 zaradi pandemije, razširjenega javnega obračunavanja s sistemskim rasizmom, razdorih pri vladajočih in še več. Vsi smo bili prisiljeni nekako misliti ne samo nase, ampak tudi na vse osebe zraven nas. 20-ka je zahtevala sodelovanje in nas spomnila na »Jaz sem bratov čuvaj«, pa vendar je navkljub vsemu spodbudila tudi nasprotovanje vladnemu vplivu ali nadzoru. To je za nekatere še dodatno razširilo ločnico, saj je »sosed sosedu postal sovražnik«.

Zdaj bo pomembno, da ste budni in niste na avtopilotu.

Leto 2022 je in bo izjemno nasičeno z dogodki in spremembami, ki so se začeli ob koncu leta 2021 in se nadaljevale v tem letu. Človeštvo čaka ogromna preobrazba in tej smo priča zdaj.

Kaj bomo na live dogodku še pogledali:

 • Dinamiko mrka in vpliv na posamezna znamenja
 • Mrk kot sprožilec karmične osi Bik – Škorpijon, os bo aktivirala drugič… razlaga mrčnih faz
 • Izbira dneva našega eventa in sekvenca 456
 • Kaj nam prinaša na kolektivni ravni mrk?
 • Prihaja čas karmičnega povračila, kaj lahko pričakujemo?
 • Dinamika poletja… 
 • O tehnologiji prihodnosti in globalnem eksperimentu
 • Genom… več o rasah, državah in strukturi Zemlje
 • Matrica je to Iluzija ali Resnica
 • Dam vam namige, kaj lahko na dan krvave Lune ob mrku naredite…
 • Za konec pa… Kakšna je prognoza z astrološkega vidika za jeseni in kaj lahko pričakujemo v prihodnjih šestih mesecih… 

Na srečanju se bom dotaknila tudi aktualnih dogodkov in kaj vse je v ozadju dogajanja…

Se vklopite tudi vi? Kar iz svojega naslonjača?

Vabljeni na izjemno 3 urno druženje. 

Vsem prijavljenim, bo posnetek dogodka naložen tudi v spletno učilnico.

Ohranjajmo visoko vibracijo.

Pomembno je, da se povezujemo, soDelujemo skozi Resnico in izberemo Svobodo. Stojte v stebru Luči. Bodite Mir, ki ga želite.

Se vidimo. Hvala za vaše zaupanje.

Iz srca, Shana 

44,00  z DDV

banarji spletni tečaji

44,00  z DDV