Spletne meditacije: Meditacije ob luninih menah

44,00  z DDV

Predstavitev

Z največjim veseljem vam predstavlja nov sklop spletnih meditacij, da boste delali vse »ob pravem času.« Glede na to, da smo v Luninem letu, izkoristite lunin cikel in energije maksimalno in v svoj prid.

Paket Video meditacij zajema:

• Video uvodno razlago – o luninih menah in kako lahko izkoristite vsak teden energijo za kreiranje željenega, pomagajo vam ohraniti fokus
• 6 vodenih meditacij ob luninih menah; ob mlaju, prvi krajec, ob polni luni, ob zadnjem krajcu, ob luninem in sončevem mrku

PDF gradivo, ki si ga iz spletne učilnice prenesete na svoj računalnik

Da boste delali vse ob pravem času…

VSAKA LUNINA FAZA PRINAŠA SVOJO ENERGIJO »VSE OB PRAVEM ČASU«

V življenju je pomembno, da se vseh stvari lotevamo »ob pravem času« ter upoštevamo Lunine cikle in planetarne smernice. Če ste v življenju na razpotju in se odločate kako naprej, končati ali se začeti nov odnos, projekt ali drugo je dobro, da pogledate, kako lahko izkoristite moč in energijo luninih men.

V enem mesecu Luna preide štiri osnovne faze ali spremembe – mi si pobliže pogledamo najosnovnejše; od mlade lune, prvega krajca, polne lune do zadnjega krajca. Vsaka faza, mena ali premik lune traja sedem dni. Enako kot Luna, gremo tudi mi skozi svoj cikel manifestacije v tem istem časovnem obdobju.

Obdobje rasti lune lahko primerjamo z rahlim, globokim vdihom in obdobje njenega upada s počasnim izdihom. V skladu s tem naravnem ritmu vdiha in izdiha bomo živeli bistveno bolj zdravo in z veliko manj stresa, prav to pa je namen tudi naši tedenskih meditacij.

Spletne meditacije: »Ob luninih menah«

Na ta način, boste najlažje uskladili svoje življenje s kozmosom.

Če želite privabiti uspeh v svoje življenje, je Luna lahko vaša največja zaveznica. Preden storite pomembne korake in sprejmete večje odločitve, boste ob opazovanju luninih faz opazili, da se stvari pogosteje razvijajo v vašo korist.

ZAKAJ MEDITIRATI OB LUNINIH MENAH?

Ker boste vsak teden, mesec skozi vodene meditacije vzdrževali jasno namero – fokus, do željenega cilja, kako želite živeti, delovati in kreirati odnose.

Enako privlači enako, zato vam meditacije med drugim prinašajo…

• Postanete zavestna kreacija sebe in svojega življenja – vizualizacija
• Sproščanje vam prinaša da boste ohranjali visoko vibracijo
• Predihovanje vam omogoča mentalni in čustven detox
• Usmerjen fokus in namera vam bosta prinesla željen rezultat, kakšno življenje hočete
• Uporabljali boste tehniko odpuščanja in kreiranja – manifestacije
• Tudi afirmacije in pisanje vam bosta v veliko pomoč
• Prevzeli boste odgovornost za svoje življenje – ker ste vi sami odgovorni za svoje počutje in zdravstveno stanje.

Življenje v skladu z Luninim ciklom se vam bo vsekakor bogato obrestovalo.

Kot je bilo že rečeno, vsake štiri tedne Luna vidno zaključi celoten cikel od nove lune do polne lune. V tem času je dobro, da skozi svojo jasno namero, ki jo v tistih dneh usmerimo k odpuščanju ali manifestaciji. »Manifestirati« pomeni, da skozi priprošnjo in jasno zavestno namero usmerimo tok misli in energijo, da se stvari zgodijo, uresničijo, za realizacijo, pa je potreben čas. Pomemben je seveda najprej jasen cilj, ki si ga zastavite. Potem določite načrt delovanja. In po tem načrtu greste korak za korakom, dokler ga na koncu ne uresničite. Enako gre pri ciklu »odpuščanja«.

Spletne meditacije: »Ob luninih menah«

Lunin cikel je pravzaprav nekaj, s čimer se seveda sinhroniziramo. Če se boste zavedali, v kateri fazi se trenutno nahajate, vam bo to omogočilo, da v sozvočju z Luno odpuščate in kreirate – manifestirate, kar želite.

Vsa manifestacija poteka v smeri vaše pozornosti, zato bodite pozorni na kaj mislite in kam usmerjate svojo energijo!

Vsi nenehno manifestiramo! Gre za to, da se tega zavemo in začnemo manifestirati zavestno! Tisto kar pričakujete in verjamete je tisto, kar doživljate!

Vedno zahtevajte zase najboljše. Zanesljiva pot, da boste dobili tisto, kar hočete je skozi hvaležnost, da ste že vnaprej hvaležni za vse, kar prihaja v vaše življenje.

Tako da, če želite zavestno kreirati potem so te meditacije za vas.

Ohranjajte visoko vibracijo in ostanite zdravi. Zdrav duh v zdravem telesu.

Paket Video meditacij in PDF gradivo naročite in že ga  lahko poslušate. 

44,00  z DDV

44,00  z DDV