Spletne meditacije: PAKET 3 v 1 – Meditacije za prvo pomoč

33,00  z DDV

Predstavitev

CD ‘Vzemi svojo moč nazaj’

Picture

Vodena meditacija: Rezanje vezi in čiščenje čaker

 

Ta meditacija vam bo pomagala priti v stik s sabo, da preverite, kje ste svojo moč predali. Da ste moč predali, boste vedeli takrat, ko boste čutili v sebi praznino, izčrpanost, bolečine in občutek, da ste obstali na mestu. Morda čutite, da znova in znova ponavljate isti vzorec, a le s to razliko, da so v dani situaciji vpleteni drugi ljudje, vi pa ob tem čutite popolno nemoč?

Samo tehniko rezanja vezi, se je Shana naučila pri Doreen Virtue, PH.D V Kaliforniji, nato pa je svoje izkušnje in prakso obogatila s svojim znanjem in ga nadgradila. Meditacija vam bo pripomogla k celostnemu pristopu pri zdravljenju, boljšemu načinu življenja, bolj harmoničnemu odnosom tako s samim s sabo kot tudi z drugimi. Vsekakor je zelo uporabna kot dopolnilna metoda pri ljudeh, ki potrebujejo zdravljenje, moč, vitalnost in je odlična za vse tiste, ki želite v življenju nekaj spremeniti in narediti nekaj zase. Pomaga vam pri tem, da Vzamete svojo moč nazaj!

V prvem delu zgoščenke je posnetek teksta, kjer je podrobna razlaga kaj so eterične vezi. V nadaljevanju razumete kakšne vezi imamo, kje so in zakaj je rezanje vezi, tako izjemno pomembno. Ker so eterične vezi povezane s strahom in pogojevanjem je fokus prav na tem. Prav tako je razloženo, kaj so čakre, kako jih čistiti in uravnovešati in kaj je eterično telo in zakaj je za delovanje posameznika izjemno pomembno. Eterično telo je pravzaprav vaš hologramski zapis, energetska matrica, kjer se shranjujejo vse vaše misli in misli drugih ljudi.

Najverjetneje ne razmišljate pogosto o tem, da je potrebno poleg rednega čiščenja fizičnega telesa – umivanja, čistiti tudi svoje energetsko telo, kajti če se dolgo časa zadržujemo na mestih ali prostorih polnih jeznih, zavistnih in neprijetnih ljudi, kjer so nižje energije, se naše energetsko telo tega navzame, zaradi česar se čez čas prične pretok energije ustavljati, vi pa posledično čutite to kot blokado na fizičnem telesu, na vašem zdravju. Ko govorimo o rezanju eteričnih vezi v resnici ne režemo ničesar, gre le za to, da povabimo univerzalno energijo in nadangela Mihaela, da prereže eterične vezi.

V drugem delu je meditacija, s katero najprej v uvodu sprostite svoj um s pomočjo naravnega valovanja, ki vaše budno »beta« stanje počasi, z dihanjem spravi na stopnjo popolne sproščenosti, v t.i. »thetha stanje«. Nato vas pot pelje naprej v srce – v vaš notranji tempelj Moči. Tam se naredi invokacijo z nadangelom Mihaelom, ki prereže vse vezi v vseh smereh časa in prostora in nadangelom Rafaelom, ki te energije transformira in vam pomaga pri zdravljenju. Sledi rezanje vezi z vašo mamo, očetom, brati in sestrami, otroci, vsemi preteklimi in sedanjim partnerjem, vsemi drugimi ljudmi, stvarmi in prostori, ki vas kakorkoli zadržujejo, da bi se premaknili v življenju naprej. Sledi čiščenje in uravnovešanje vaših čaker in posledično vaših žlez notranjega izločanja.

Glasba na zgoščenki je zasnovana na način, da vam skozi celoten proces nudi podporo in hkrati deluje z vibracijo, ki odpira, uravnava in jača posamezno čakro. Z vibracijo zvoka dosežemo, da se vsaka vaša čakra ponovno spravi v ravnovesje, poleg tega pa z invokacijo nadangela, še dodatno ojačamo frekvenco čakre. Na koncu naredimo še energetsko zaščito, trojni energetski ščit, ki vas ščiti pred vdori tujih energij v vaš energetski prostor.

Močno priporočamo, da si po rezanju vezi naredite slano kopel z morsko soljo in pijete veliko vode, kajti vaše telo bo po rezanju vezi pričelo s čiščenjem in razstrupljanjem na vseh nivojih. S pitjem vode in kopanjem telesu pomagate, da se vsi toksini hitro izločijo iz vašega telesa. Občutili boste mir in jasnost v življenju, vsekakor pa boste čutili, da ste vzeli svojo Moč nazaj.

Same tehnike, se je Shana naučila pri Doreen Virtue, PH.D V Kaliforniji, nato pa jo je obogatila s svojimi izkušnjami, prakso in znanjem in jo nadgradila. Shana je meditacijo naredila leta 2007.

CD ‘Vrata Nove zavesti: Prebujeni’

vrata nove zavesti

Meditacija: Vrata Nove Zavesti: Prebujeni

 

 Prebujeni, je popolnoma nova zvrst meditacij, kanalizirana sporočila skozi glasbo nove Resničnosti za dvig Zavesti, ki jih je za vas pripravila Shana v sodelovanju glasbenega virtuoza Davorja Božiča. Vsebino zgoščenke je Shana skanalizirala in ustvarila leta 2012.

Prvi album iz serije Vrata Nove Zavesti se imenuje PREBUJENI… v njem je vodena meditacija, ki vas bo po korakih peljala skozi proces sprejemanja lastne sence in skozi zavedanje pozitivne namere, vas vodi do popolne povezave s Trenutkom. Bodite PreBujeni.

Kdo si?… Ti… Poslušaj srce… Razpotje… Stopi v svojo moč… Ko moraš odpustiti… Prebujeni… Priprošnja…

Zakaj je tako drugačna ta meditacija? Sama meditacija je popolna povezava in soočenje z vašo duhovno Esenco. Skozi proces odpiranja Srca, vas zelo močno podpira glasba, ki vas odpira, hkrati pa stalno sidra v Trenutek, kar pomeni, da ste stalno prisotni v Tukaj in Zdaj. To je tudi najbolj očitna razlika, med drugimi meditacijami, saj te ta centrira v Trenutek in vam onemogoča pobeg ali v preteklost ali prihodnost. Sidra vas v soočenje skozi Trenutek, v Zdaj!

»Duhovno prebujenje se začne z Zavedanjem, da Ste, da dihate. Dih je torej pot, ki vas poveže z vašo Resnično esenco vašega Bitja. Dih je povezava z vašim Duhom. Glasba pa vas na poti iskanja Resnice, podpira in odpira vaše Srce. Odprite ga, odprite ga skupaj z nami. Namaste.«

Razlika med eno (Vzemi svojo moč) in drugo meditacijo (Prebujeni) je v energiji, saj je Meditacija Vrata Nove Zavesti, narejena na frekvenco Nove, Vodnarjeve dobe in vam daje podporo, da ste resnično v Trenutku, Tukaj in Zdaj… v sedanjosti. Vodena meditacija Vzemi svojo moč nazaj pa je bolj fizična in vam pomaga pri odpuščanju, sprejemanju in čiščenju vsega kar ni v skladu z vašo esenco Duha.

*Glasbeno podlago je ustvaril Davor Božič. Svojo glasbeno pot je začel z ustanovitvijo skupine Pink Panter s katero je leta 1986 na Pop delavnici dobil nagrado strokovne žirije za najbolj perspektivnega izvajalca, naslednje leto pa nagrado strokovne žirije za najbolj obetavnega avtorja. Ob nastopih se je plesno izobraževal pri Mojci Horvat, kasneje pri Kazini. Svoj glasbeni talent je uspešno razvijal na študiju kompozicije na Berklee College of Music v Bostonu. Po vrnitvi v domovino ga je pot zanesla na televizijo, kjer je ustvarjal kot glasbenik, plesalec in igralec v mladinski oddaji Pod klobukom. Oddaja je bila nagrajena s številnimi gongi in z Viktorjem. Kasneje se je preizkusil tudi v vlogi voditelja oddaj Karaoke in Štafeta mladosti. Leta 1996 je sodeloval pri otroškem musicalu Ameriška pravljica s katero je prejel nagrado zlati petelin za najboljši album za otroke in najboljšega izvajalca glasbe za otroke. Kasneje je posnel še dva musicala in sicer Skrivnosti kapitanovega dnevnika in Mestna pravljica. Leta 2000 je posnel prvi avtorski musical Mavrične stopinje, sledila sta Brucka v Ljubljani in Neron.

Poleg vseh dejavnosti, ki jih opravlja je našel novo strast v psihoterapiji. Delo psihoterapevta ga izpolnjuje, saj pacientom ponuja orodje za kvalitetnejše življenje. Da je pri tem uspešen kažejo številni zadovoljni obrazi

CD ‘Vstopi v srce’

vstopi v srce

Vodena meditacija in zvočna kopel gongov, flavte, kristalnih skled in drugih inštrumentov

 

Meditacija, ki vas bo povezala ponovno z vašo Resnico, Močjo in vam pomagala najti pravo Ljubezen.

Meditacija iz Srca, k Srcu…

Pred vami je prvenec meditacije, ki sta jo razvila in ustvarila Shana Flogie in Roman Gostiša skozi njuno dolgoletno skupno sodelovanje ob mesečnih meditacijah, ki jih izvajata za MyChi ob Polni luni. Posebnost teh meditacij je, da vas Shanin glas vodi skozi afirmacije in pozitivne namere, glasba Romanovih inštrumentov, pa vas blago podpira pri fazah sproščanja, odpuščanja in sprejemanja, ki vas vodijo vse do harmonije. Gong Kirona zdravi bolečine v vas, gong Zemlje odpira vaše srce, kristalne posode vas povezujejo z vašo lastno Resnico in Močjo in flavta, ki vam odpira pot do ene in edine… do Nje.

»Ko ste v Srcu, ste v Njej, v Njem, v Enosti… tam ni križišč in ni razpotij,
… tam je samo ena pot, ki vodi do edine Resnice… Nje..
Ona…, ki je Ljubezen.«

Vabljeni na potovanje k Sebi… vstopite v Srce.

Shana Flogie je vizionarka, ki svoje vizije s pridom udejanja skozi aktivno delovanje, v svoji praksi. Njen moto je hoditi “po duhovni poti v praktičnih čevljih”, kar ji tudi dobro uspeva, saj je svoje življenje posvetila svetovanju, poučevanju in delu s skupinami, pari in posamezniki, ki jim pomaga na njihovi poti osebnostne in duhovne rasti. Shana se povezuje preko izvorne kode – rojstnega datuma – s posameznikovo esenco Duha in vas tako spremlja na Poti Prebujenja.

 

Duhovnost skuša ljudem približati na praktičen način, skozi Zavedanje vsakega, da gresta duhovnost in materjalnost z roko v roki. Gre za dve plati, istega kovanca. Skozi aktivno delovanje predaja ljudem znanje in svoje vizije, kako na poti do sebe odpreti svoje potenciale in stopiti na pot svojega poslanstva, kako slišati klic duše, ji prisluhniti, jo slišati, živeti in na koncu kako Biti To kar ste, v svoji Resnični esenci Duha, Tukaj in Zdaj. Kako to živeti, v praksi – v materjalnem. Shana vodi skupinske meditacije, kjer skozi predhodno razlago predstavi delovanje energij na praktičen in nevsiljiv način. Ljudem skuša pomagati razumeti, na kaj naj bi bili v danem obdobju pozorni in kako si lahko olajšajo svoje vsakdanje življenje, skozi Zavesten način delovanja.

Je ustanoviteljica in vodja MyChi®, centra za telo dušo in duha, v Ljubljani, predavateljica in svetovalka. Izdeluje celostne osebnostne profile in partnerske analize za posameznike in podjetja, vodi tečaje in predava. Deluje v Sloveniji in v tujini, piše tudi za revije in časopise ter resnično uživa v tem kar počne iz srca.

Gong in druge inštrumente igra Roman Gostiša. Meditacija je bila ustvarjena leta 2013.

 

O gongih

 

Gong se je uporabljal že pred 4.000 leti in je znan kot inštrument izredne trasformativne moči. Že tedaj so ga uporabljali mnogi zdravilci kot svoje orodje. Njegov ocean zvoka naše celostno bitje na vseh ravneh preporodi in harmonizira. Njegov zvok pomlajuje naša telesa in nam odpira doživljanje polnosti življenjske energije.

Že dan pred tem je priporočljivo piti več vode kot običajno in s pitjem vode nadaljujete vse do naslednjega dne. Zvok gonga se namreč zadržuje v vas še 24 ur po invokaciji. S seboj lahko prinesete tudi plastenko vode, da se naužije zvočnih vibracij.

Zvok gonga nas odnese v stanje, v katerem nas zdravi lastna zavest. Omogoča nam doživeti svoje Bitje onkraj kriterijev časa, prostora, materije. V meditacijah se umiri delovanje možganov v alfa stanje, z valovanjem med 7 in 15 Hz; zvok gonga pa omogoča globoko sprostitev theta in delta stanja, ko se frekvenca upočasnjuje od 7 vse do 0,5 Hz. To je stanje globokega sna, popolne sprostitve in uskladitve leve in desne možganske polovice, to pa omogoči zlitje človeka z njegovo višjo zavestjo, notranjo inteligenco.

 

33,00  z DDV

banarji spletni tečaji

33,00  z DDV

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane