Spletni dogodek: Moč manipulacije in Frekvenčna tehnologija – 24. september

33,00  z DDV

Predstavitev

Vabim vas, da se mi pridružite na velikem jesenskem spletnem 3 urnem dogodku v živo.

V petek, 24. septembra 2021 od 18h do 21h.

Moč manipulacije in frekvenčna tehnologija

 

Zdaj je Vse odvisno od vas. Od vašega vedenja. Od vašega znanja in zavedanja, da morda, kar ste vedeli ni prav in je narobe. Da kar so govorili, da ne obstaja, obstaja. Da je čas, da začnete znova. Od začetka. Povsod na vseh področjih, na vseh ravneh svojega bivanja. Predvsem pa, je čas za raziskovanje in ne več sledenje. Faza re-kalibracije je v teku.

Vas je strah, ker veste, kaj je Resnica in poznate namero, ki je v ozadju? Ali vam je vsa nastala situacija na globalnem nivoju v biti zadala zaušnico in brco v rit, da ste se začeli premikati v življenju in začeli prevzemati odgovornost zase ter slediti sebi? Ste začeli poslušati intuicijo? Ste se zbudili? Ste zdaj Prebujeni? Je vaš odgovor JA!? In, se sprašujete zdaj, kako naprej od tu? Kje in kako naj začnem? Vedite, zdaj je pomembno samo…

Da ste pripravljeni narediti nekaj zase, za svojo prihodnost in ste voljni poskrbeti za svoja semena.

Za začetek je to povsem dovolj. Čas je, da se povežete z Božanskim delom sebe. Zdaj bo ključnega pomena za vašo kvaliteto življenja, da boste ohranjali visoko vibracijo. Prav vibracija bo tista, ki bo odigrala pomembno vlogo v prihajajočem ciklu. Rojeva se nov svet… in tega bo obvladovala nova sila, tehnologija – frekvenčna tehnologija.

Vas zanima?

Čeprav lahko trenutno obdobje, nekaterim predstavlja zelo težek čas, ko trenutni najbolj intimni svet nima več smisla, ne obupajte. Tudi to, da imate občutek, da nič ne deluje… pa vendar,  karkoli počnete, vztrajajte, kajti na koncu se boste naUčili občutiti novi smisel življenja, ker…

»VSE je energija. In energija je VSE, kar je. In VSE, kar moramo narediti, je, da izenačimo svojo frekvenco z realnostjo tega, kar si želimo, in ni verjetnosti, da tega ne dobimo. To ni filozofiranje – to je čista fizika,«

je rekel Albert Einstein.

Razumete zdaj? Vse je energija.

Celotno stvarstvo je vibracija, manifestacija različnih frekvenc oz. zvokov. Tudi zavest je vibracija. Najpomembnejše načelo zvoka je resonanca – sposobnost vibracije, da se prek nihajnih valov širi na druga telesa, v katerih sproži podobno vibracijo energije. Vsak objekt, tudi človek, ima svojo (individualno) resonančno frekvenco. Vsaka celica v našem telesu je zvočni resonator, saj se lahko odzove na katerikoli zvok zunaj telesa. 

Na zvočne vibracije energije se odzivajo tudi telesni sistemi ter čustvena, mentalna in duhovna stanja zavesti.

In zdaj? Preberite zgornji stavek znova! Razumete, kaj želim povedati? Da vse, kar se dogaja okoli vas, kar gledate, poslušate… vse vpliva na vaše nivoje zavesti. Kaj se dogaja z vami zdaj, ko ste tole prebrali? Morda je čas, da se ustavite. Zamislite nad trenutno situacijo, ki jo imate v življenju. Resnično se zaglejte v globalno situacijo, kaj menite? Razmislite… kaj večino dneva počnete? Kaj gledate? Kaj poslušate? O čem tečejo pogovori? O čem razmišljate? Na kaj imate usmerjeno svojo pozornost in katero čustvo je večino časa prisotno?

Vse okoli vas je frekvenca… in to lahko skozi zavedanje tudi obvladujete, z njo manipulirate. Manipulirajo…

Nikola Tesla je trdil, da človeško telo ni nič drugega kot stroj kozmičnih sil. Ta definicija človeškega organizma, po kateri smo skupek zgoščenih vibracij, pravzaprav izvira že iz davnih časov in je del ezoterične modrosti, ki govori o univerzalnem božanskem zakonu. Tako kot zgoraj, tako je tudi spodaj oziroma kakor je zgoraj – v kozmosu, tako je tudi v najfinejšem delu tukajšnje materije – na Zemlji. Tudi vaša čustva in misli so zgolj vibracije. In, če nadaljujem…  tako kot je človek skupek zgoščenih vibracij, so to tudi rastline, voda, veter, drevo ali kovina, zid… 

Vaše misli so dejansko zvok, kompleksen sklop elektromagnetnih valov.

In kdo vas/nas obvladuje?

Na jesenskem spletnem dogodku v živo, vam bom predstavila, nekaj iztočnic iz ozadja dogajanja, ki se trenutno odvija na globalni ravni. Skozi planetarno dinamiko bomo pogledali kaj lahko pričakujemo v bližnji prihodnosti in kaj je skrita agenda elite. 

Katere so možne konkretne rešitve zdaj in kako si lahko sami pomagate v trenutnem obdobju. Poudarek bo predvsem na preventivi zdravja in boljšega počutja na telesni, mentalni in čustveni ravni. 

Predstavila vam bom frekvenčne diske za podporo in zaščito vašega telesa, ki so popolna inovacija in novost na trgu. 

Pogledali bomo:

 • Planetarni cikel in pogledali po časovnici, kaj nam sledi
 • Dotaknili se bomo aktualne teme in pogledali v ozadje, kaj se dogaja
 • Ciljno se bomo osredotočili na posamezne kontinente, države, kaj se po svetu dogaja – »vse ima svoj razlog, ker ima vsak zakaj svoj zato…«
 • O manipulaciji
 • Moč medijev in programiranje 
 • O novi tehnologiji in namenu: HAARP, 5G, o dronih, nanotehnologiji in chemtrails-ih
 • O znanosti in duhovnosti in njuni ne(povezanosti) 
 • »Teorija zarote«, Resnica in nekaj vmes…
 • Sprememba Zemeljske frekvence vpliva na nivo zavesti ljudi
 • O Novi dobi in frekvenčni tehnologiji
 • Na kaj se moramo osredotočati v prihodnje in kaj si je nujno potrebno priskrbeti
 • O vodi, prehrani, zemlji, rasah, DNK in izgubljenem znanju
 • In za konec… 21 ključnih stvari, ki jih morate vedeti, da boste »preživeli« (7 na fizičnem, 7 na čustvenem, 7 na mentalnem)

»Vsakdo bi moral gledati na svoje telo kot na neprecenljivo darilo tistega, ki ga ljubi pred vsem ostalim; kot čudovito umetniško delo nepopisne lepote, skrivnostno onkraj človeškega pojmovanja ter tako občutljivo, da ga lahko poškodujejo že beseda, dih, pogled, misel,« je rekel Nikola Tesla.

Prav telesu in imunskemu sistemu bom dala še posebno velik poudarek, kako ga ojačati in poskrbeti za svojo vitalnost na vseh nivojih. Vabljeni na druženje, ki vam bo dalo moči, da niste sami! Skupaj zmoremo. Ostanimo povezani in delujmo.

Ohranjajte visoko vibracijo. Se Vidimo.

Iz srca, Shana

33,00  z DDV

banarji spletni tečaji

33,00  z DDV

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane