Spletni dogodek: Ob spomladanskem mrku 2024 – Razkritje energij in transformacija

Original price was: 55,00 €.Current price is: 44,00 €. z DDV

Predstavitev

Vabljeni na spletni dogodek s Shano

Ob spomladanskem mrku 2024

Razkritje energij in transformacija

Mrki so astrološki dogodki, ki nosijo globok pomen in vpliv na naše življenje. Pomlad 2024 nam prinaša priložnost za raziskovanje moči mrka, ki lahko prinesejo transformacije na osebni in globalni ravni. Ta seminar bo osvetlil različne vidike mrkov in njihov potencialni vpliv na naše življenje.

Mrki so kozmične prelomnice

Mrki, tako sončni kot lunini, močno vplivajo na naša življenja in pogosto pomenijo pomembne prelomnice. Ti nebesni dogodki se pojavljajo v parih in ustvarjajo ples svetlobe in senc, ki vabijo k preobrazbi in rasti. Področja vaše rojstne karte, kjer se zgodijo ti mrki, lahko zagotovijo vpogled v to, kje boste verjetno doživeli premike v letu 2024. Da se boste dobro pripravili na vse planetarne prekretnice, se tokrat izjemoma srečamo preden se oba mrka zgodita.

Lunin mrk, polsenčni bo 25. marca 2024, ob 8:13 na 5 Tehtnice 07

Popolni SONČNI mrk pa  8. aprila 2024, ob 20:18 na 19 Ovna 24

Mrki vedno prinesejo čas preobrazbe, zato ni dvoma, da bomo v prvih nekaj tednih aprila morda priča močnim spremembam in pretresom na kolektivni ravni. Vaše življenje bo morda videti povsem drugače, kot je bilo pred mesecem ali celo tednom, zato bodite potrpežljivi do sebe in sočutni do vsega kar se bo dogajalo, pa vendar…  Vedno nas postavijo tja, kjer moramo biti, tudi če se na začetku morda ne zdi tako.

Mrki so prinašalci sprememb, transformacij ali preobratov. So sprožilci karmične osi, njihov glavni namen pa je, da bi vas premaknili v višje stanje zavesti.

Lunin mrk prinaša preteklost v sedanjost in občutek bi lahko imeli, da se dogaja nekakšna kriza, ki je lahko tudi kriza zavesti ali nenadno zavedanje pomanjkanja v našem življenju. Prav to, pa nam nudi zlato priložnost, da raziščemo svoje čustvene potrebe v kontekstu polarnosti hiše, kjer se zgodi mrk v naših rojstnih kartah.

Odnosi so lahko v tem času preizkušeni, pretrgani ali okrepljeni. Naše odkritje je čustveno nabito in dramatično, v tem času se lahko vse zdi veliko in večje od življenja. Najverjetneje se bomo soočili tudi s fazami, ko se močno zavemo svojega pomanjkanja. To razumevanje nas lahko spodbudi k afirmativnim dejanjem, čeprav je lahko nekaj začetne ravni kaosa.

To bo najboljši čas za delo na razčiščevanju preteklih vzorcev, ki so nas ovirali pri osebni izpolnitvi, zlasti bo delo na partnerskih odnosih in sodelovanju.

Popolni sončni mrk v Ovnu bo najpomembnejši dogodek v mesecu aprilu, saj prinaša skozi svojo aktivacijo novo dinamiko naslednjih 6 mesecev. Mrki prinašajo vedno zelo velike transformacije, zato lahko pričakujete, da bodo aprila tudi v vašem življenju spremembe in premiki. Lahko se kaj začne ali konča, ponudi nova priložnost ali pa v vaše življenje pride nekdo na novo. Ker smo v mesecu, ki mu vlada Oven in bo tudi mrk Mlade lune v Ovnu, bo zelo verjetno, da se bo na nek način tudi na svetovni, kot tudi na osebni ravni začelo povsem novo poglavje. Znova se bomo spogledovali z dinamiko jaz/ti. 

Vpliv Sončevega mrka bo mogoče čutiti še do šest mesecev po dejanskem datumu mrka, kaj pa bo sprožil pri vas, pa je odvisno od položaja vaših rojstnih planetov. 

Ker je Oven začetno znamenje v zodiaku in je to glavno znamenje, postavlja ta mrk v ospredje zadeve »jaz«. V času mrka boste morali biti pozorni na to, katere teme se bodo takrat odvijale v vašem življenju, saj vam lahko dajo namige o tematiki, ki se bo odvijala v naslednjih mrkih, ki bodo v znamenju Ovna. Pod lupo bodo torej vse zadeve, ki bodo povezane z osebnimi načrti, pogumom, neodvisnostjo in samo uveljavljanjem. Pregledali pa bomo, kaj je ob prvi aktivaciji zagnal mrk  na osi Oven/Tehtnica v lanskem letu.

Vnovična aktivacija karmične osi Oven/Tehtnica

Lekcije, preizkušnje, ki jih je potrebno preseči kaže karmični princip, Južno lunino sečišče v Tehtnici. Skrivanje v partnerstvih, biti »najboljši stranski igralec« namesto zvezda, ubrati udobno pot, se izogibati izzivom, biti mirovnik, sklepati kompromise, postavljati druge na prvo mesto, pasivna agresija, soodvisnost, omogočati sodelovanje… to bo seveda dinamika, s katero se boste ukvarjali in bo mnogim zdaj izziv.

Potrebno pa bo delati na principu darme, ki se kaže skozi Severno lunino sečišče v Ovnu. Ta dinamika nas uči, da moramo izstopiti iz »skupaj« in »skupnost« in se postaviti na oder kot vodja ali zvezda, dati prednost lastnim ciljem. Se spoprijeti z idejo, da nam je udobno biti sam s sabo, saj s tega naslova sledijo nagrade tveganja, lahko se bi borili se za svoja prepričanja, ob vsem pa bo pomembno izražati tudi jezo, na odprt in zdrav način…

Spomladanski Sončev mrk prinaša nove začetke in vas pripravlja na dolgoročne spremembe!

Na dogodku bomo dali pod drobnogled pomen mrkov in raziskali simboliko mrkov, predvsem, kako astrologi interpretiramo njihov vpliv na posameznika in svet. Mrki so pogosto povezani z zaključki, začetki in notranjimi spremembami. Kje se bodo dogajale v vašem življenju, pa pogledamo na dogodku.

Severno lunino sečišče je v Ovnu, južno pa v Tehtnici, zato boste seveda vsi, ki ste rojeni v znamenju Ovna (darma) ali Tehtnice (karma) imeli »usodna križišča«, odločitve in spremembe, ki vam lahko povsem spremenijo življenje.  Enako velja, če imate v svojih rojstnih kartah v omenjenih znamenjih svoje osi: ASC, MC ali osebne planete. Prav tako je pomembno, da preverite, v katere hiše – področja, vam ti dve znamenji osvetljujeta in v prvi plan postavljata vsebine, ki jih morate predelati.  

Področje, hiša, kjer imate znamenje Tehtnice, bo najbolj na udaru, saj se boste soočili s svojim karmičnim delom, vzorci in vsebinami, ki jih bo potrebno predelati ali celo odstraniti. Zdaj bo dobesedno v ospredju delovanje Usode.

Vas zanima kako se energije mrkov odražajo v naših življenjih in kako lahko to razumemo z astrološkega vidika?

Analizirali bomo astrološko karto mrka pomladi 2024, poudarek pa dali raziskovanju vpliva na osebno rast. Pomembno je seveda vedeti, kje se bo mrk pojavil in kako bo vplival na različna znamenja zodiaka. Razpravljali bomo o tem, kako mrki lahko vplivajo tudi na globalne dogodke. Preučili bomo tudi ali so zgodovinske spremembe pogosto povezane z obdobji mrkov ter kako se lahko soočamo s kolektivnimi izzivi in priložnostmi, ki jih prinaša spomladanski mrk v 2024. 

Glede na aktivne planetarne postavitve v aprilu in da imamo v času mrkov tudi aktivno fazo retrogradnega Merkurja, bo zelo zanimiv vpogled v trenutno aktualne dogodke, ki se odvijajo na globalni ravni. 

Ste tudi sami radovedni, kako se pripraviti na mrk?

Udeleženci seminarja boste deležni praktičnih vaj in razmislekov o tem, kako lahko izkoristite energije mrka za osebno rast. Kako se pripraviti na obdobje sprememb in kako vam lahko mrk pomaga pri manifestaciji pozitivnih sprememb v našem življenju. Skozi Nova razumevanja in potenciali, boste lahko zavestno naredili pomembne odločitve, ki bodo močno vplivale na vaše življenje in spremenile dinamiko do sedanjega delovanja.

Ti nebesni dogodki imajo ogromno simbolike in so pogosto povezani s preobrazbo, spremembo in duhovno rastjo. Energetsko lahko povzročijo preobrate in nepredvidljive dogodke ter prinese nepričakovane izzive, priložnosti in premike.

Na dogodku vam bom zaupala še:

 • Kaj prinaša Sončev mrk?
 • Kaj prinaša Lunin mrk? 
 • Kaj aktivira v vaši rojstni karti in pomen –  praktični primeri
 • Kaj se bo dogajalo na kolektivnem nivoju?
 • Kaj prinaša na osebni ravni?
 • Aktivacija karmične osi Oven/Tehtnica
 • Kaj je največji karmičen izziv, ki ga je potrebno preseči in kaj je pot naprej?
 • Katere dele sveta bosta aktivirala mrka?
 • Duhovni pomen mrkov
 • Vse o tem, kaj so teme odpuščanja in kako je pomembna namera v času mrkov
 • Pregled skozi vsa znamenja – področje, kje bo aktiviran mrk v vaši rojstni karti
 • Planetarni aspekti ob mrku in kako se ta odraža v vašem življenju
 • 5 pomembnih stvari, ki jih naredite ob Luninem in
 • 5 pomembnih stvari, ki jih naredite ob Sončevem mrku
 • Česa ob mrkih nikakor ne počnite!
 • Na konce pa, čas za vaša vprašanja…

Skupaj bomo povzeli ključne ugotovitve o mrku pomladi 2024, razširili svoje razumevanje astroloških principov in odkrivali lastne potenciale, ki jih lahko prinese to obdobje intenzivnih energij in transformacij. Pridružite se mi na razburljivem potovanju skozi svet odstiranja tančice neVidnega.

Boste z mano?

Po nakupu dobite dostop do posnetka spletnega dogodka. 

Hvala za vaše zaupanje.

Ohranjajmo visoko vibracijo.

Se vidimo. Hvala za vaše zaupanje.

Iz srca, Shana 


Original price was: 55,00 €.Current price is: 44,00 €. z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji

Original price was: 55,00 €.Current price is: 44,00 €. z DDV

Morda te zanima tudi