Moj račun

Prijava v spletno učilnico

V kolikor ste že opravili kakšen nakup spletnega tečaja, dogodka ali meditacije, ga boste našli v spletni učilnici

Do nje dostopate s svojim e-mailom in geslom, ki ga vpišete spodaj in ste si ga določili ob nakupu. 

POMEMBNO: Preverite na kateri e-mail naslov ste KUPILI tečaj, saj imate s tistim dostop do spletne učilnice. (Preverite, da se niste prijavili s službenim e-mailom, želite pa dostopati s privat e-mailom ali obratno)

Če svojega gesla ne poznate kliknite, da vam pošljemo novo geslo. 

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Pogosta vprašanja

Vpis v spletno učilnico je preprost. Vpišete svoj e-mail naslov in svoje geslo, ki ste si ga izbrali ob nakupu tečaja. 

V kolikor se ne spomnite svojega gesla zaprosite za novo in v roku 10 minut boste na svoj e-mail naslov dobili navodila za kreiranje novega gesla. 

V kolikor je plačilo s kartico neuspešno je lahko razlogov več. Najprej preverite stanje na svojem računu ali pa poskusite opraviti nakup z drugo kartico. V kolikor je tudi to neuspešno in želite opraviti nakup, izberite možnost plačila po predračunu.

V kolikor ste opravili plačilo s kartico lahko do tečajev dostopate takoj po opravljenem nakupu. V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu, potem v roku 24 ur po opravljenem plačilu, opravite vpis v spletno učilnico in vas bodo tam čakali vaši produkti. Vpis v učilnico opravite tukaj: PRIJAVA.