Napoved za leto 2022

blog napoved leto

V leto 2022 bomo obrnjen cikel, saj se boste soočali z vsebinami, s katerimi ste se ukvarjali ob koncu leta 2012 in v letu 2013. Tudi številčno je prestop iz 2012/21 enak, tako da, pripnite pasove, globok vdih in začnimo…

Ni konec, je samo začetek Vstajenja…

je bil stavek, s katerim se začela svojo napoved za leto 2013. Pa naredimo najprej skok v leto 2012… v december, ko je bil čas Prehoda. Pomemben datum takrat je 12.12.2012, ki je predstavljal okno možnosti za evolucijski preskok, saj ste mnogi, ki se vsega kar se dogaja zdaj, še kako dobro zavedate: takrat ste občutili popoln »reset« in Preporod… in tudi zdaj, ob prehodu v leto 2022, se lahko s to dinamiko srečujete, ko veste, čutite, da je potrebno nekaj spremeniti in izbrati drugače. To obdobje je predstavljalo takrat, kot tudi zdaj neke vrste mejnik in »zaprtje nekaterih poglavij« v vašem življenju in načinov delovanja. Saj veste, vsa astronomija, gre skupaj z roko v roki z znanostjo in je kot okno, ki je bilo ustvarjeno s silami Zavesti v naši galaksiji, vključno z astralnimi telesi in med dimenzijski bitji. Tudi preteklo leto, je bilo skrbno načrtovano, kot čas »Odprtja« ali »Prebujenja«.

To obdobje, je bilo intenzivno z namenom, da začnete raziskovati Možnosti, skozi Priložnosti, kajti s tem, ko ste začeli Raziskovati, ste odpirali Vrata do lastnega Načrta, kdo ste.

Pred nami je Novo leto, leto 2022, zato je na vas, da sledite dinamiki spremembe in se ne ustavljate. In še enkrat… zdaj gre za Moč Zavesti. Pri tem »Prebujenju« oziroma »Odprtju vaše esence«, zdaj gre za realizacijo vaše Moči, da se ustvari Nov svet in Nova Zavest.

Nekateri bodo rekli, da se ni zgodilo nič, ampak tisti v Zavedanju… ti bodo rekli, da se je zgodilo Vse!

Kaj pravite? Zavedajte se, da se vse dogaja ciklično in vsakokrat, ko pridemo do točke preloma, kot prihajamo sedaj, se vprašajte: ali ste danes tam, kjer ste v letu 2013 načrtovali? Če niste, imate zdaj moč popravka.

Kako dobro ste v letu 2021 postavili svoje temelje, se bo pokazalo zdaj… pod drobnogledom, bodo partnerstva vseh vrst…

To leto prinaša čas ocenjevanja. Vprašajte se, kaj ste zastavili v letu 2013 in kam ste prišli danes, sicer boste lahko zdaj ponavljali lekcije, na način, da boste lekcije speljali do konca šele zdaj. Če ste kje goljufali in ste kaj naredili samo zato, da ste prišli po lažji poti do cilja, vas bo energija Novega leta vrnila nazaj, na začetek. Lahko se zgodi, da se odnos, situacija ali namen delovanja postavi v popolnoma nove okvirje… tako, da vam okoliščine kaj porušijo, odvzamejo ali prekinejo.

Čas velikih križišč bo. Odločali se boste o zelo pomembnih stvareh v svojem življenju. Lahko boste izbirali med dvema… katera pot je za vas boljša, katera oseba, kaj in kako naprej v odnosu in veliko bo za vas pomembnih odLočitev, ki vam bodo pomagale, da se premaknete naprej.

Če ste v letih od 2012 do danes naredili nekaj na sebi, boste zdaj želi sadove, v smislu, da vas trenutna situacija ne bo metala iz vašega centra, ampak boste trdno stali v svojem stebru Svetlobe in ohranjali Luč v trenutni bitki, ki jo bijemo s Temo na globalni ravni.  

Močno prepletanje energij in cikla iz leta 2013 bo, zato bi lahko za hip pomislili, da se dogaja zelo podobno kot takrat. Od vas je takrat bilo odvisno, kakšna semena ste posadili v obdobju med 12. in 21. decembrom 2012 in 2021, kje je bila vaša Pozornost, vaš fokus in kje ste bili Vi takrat in lansko leto… Ta Prehod je lahko predstavljal čas »soočiti se s strahom«, samo z Namenom, da pridete v Novo Moč.

To je bilo obdobje Prehoda… v »smisel« vaše Duše.

Tudi od konca leta 2021 se soočate z enakim vprašanjem. Zdaj se duše množično odločajo: naj ostanejo ali odidejo in veliko jih bo odšlo iz zemeljskega plana, saj se ne bodo mogle dvigniti skladno z zavestjo in vibracijo, ki odpira povsem nove svetove in ravni bivanja.

Ob otvoritvi svetlobnih portalov 12-12-12/21 in 21-12-12/21, so se odprla dimenzijska Vrata tudi v druge realnosti, druge svetove, dvig zavesti in steber Luči je vse močnejši in to je povzročilo vse več dodatnih simptomov duhovnega prebujenja, ki so se kazali na povsem fizičnem nivoju, skozi  simptome izgorelosti, bolečin v sklepih, virusov, vrtoglavic, čustvene nestanovitnosti,… vaša intuicija se je še bolj uravnavala, odpirala in jačala… In, tudi zdaj je tako. Smo v fazi velikega eksperimenta, ko se masovno prebujanje dogaja skozi trenutno globalno sliko.

Tako kot takrat se dogaja tudi zdaj. Sami ste postajali/postajate vedno bolj Budni, vaša fizična realnost pa vse bolj kaotična.

blog napoved leto

Prednost Prebujenih in Ozaveščenih je seveda v tem, da se veliko lažje in hitreje prilagaja na vse energetske spremembe in pri dvigu zavesti zavestno sodelujete, na drugi strani pa se soočajo posledično z izzivi, ki jih dobivajo iz okolja. Zdaj je zato pomembno, da ohranjate svojo naravnanost na Svetlobo in se ne pustite posrkati v sistem Matrice. Ta vas srka skozi informacije, ki vas držijo v primežu strahu in prikrite manipulacije, vodi pa vas v popolno obvladovanje in drži nad vami kontrolo.

Prav iz tega naslova je zlom na fizičnem – telesno počutje, denarni sistem – tako potreben, saj je to orodje manipulacije in popolnega obvladovanja.

Pluton bo še celo leto 2022 na zadnjih stopinjah Kozoroga, ki predstavlja sistem, politiko in vodstvo, hkrati pa se vseskozi prečiščuje na nivoju vodilnih kot celotne družbe. Saturn v Vodnarju bo sejal strah med množice in vsiljeval nek red, ki pa se bo izkazalo da se rojeva ureditev sistema na povsem novi ravni. Kam se bo vse skupaj odvrtelo in v čem sploh je smisel vsega kar je prinesla globalna plandemija, bomo morali počakati vse do poletja 2023, ko Pluton vstopi v znamenje Vodnarja, saj bo šele takrat resnično pokazano, čemu ta eksperiment in kaj bo prinesel na globalni ravni poleg vprašljivega genetskega inženiringa.

V letu 2022 bo še vedno pomemben aspekt vaše lastne fizične aktivnosti in jačanje telesne kondicije, da bo telo oziroma »posoda« zdržala vso to Svetlobo, ki se bo sidrala kot steber Luči na Zemljo, tako v vaše telo kot tudi, skozi vaše telo. Lahko bi rekli, da se je že v daljnem decembru 2012 začelo dogajati veliko »potovanj«, skozi sanje, vizije in uvide, lahko ste se fizično odločili, da izberete povsem novo pot, smer, odnos, način delovanja ali dela… Tudi zdaj ne bo nič drugače, saj se boste znova, vsi Prinašalci Luči morali postaviti in zavzeti v poPolnosti svoje mesta skozi aktivno delovanje, tako na fizični kot tudi psihični ravni, tudi v Novem letu.

Vsa ta »potovanja«, imajo velik vpliv na razvoj vaše duše. S priznavanjem svojega portala, »Biti tukaj in zdaj« in v »Trenutku«, pa začenjate ustvarjati svoja Nova Vrata Zavesti, skozi zavedanje, da ste Vi Kreatorji svoje lastne prihodnosti.

Še vedno Delujte in Delajte vse z lahkotnostjo, da ste zavestno prisotni »v Trenutku« in z občutkom. Namen je osvoboditev Duše.

Omenila sem potovanja, teh je od leta 2020 bilo malo ali pa so bila zelo omejena. Aktivna karmična os Dvojčka – Strelec, ki je s svojo usodo delovala predvsem na področju izobraževanja, potovanj, vsemu vezano na tujino, šolstva ter na drugi strani prinašala nov način komunikacije, prodaje in trgovanja se konec leta 2021 izteka. Mrk ob koncu meseca novembra 2021 je zagnal novo dinamiko na osi Bik – Škorpijon, ki postane aktivna takoj ob vstopu v 2022. Posebno mesto pa zavzame tudi prehod Jupitra v znamenje Rib, kjer ostale celo leto in ima pomembno vlogo pri odvijanju dogodkov v tem letu…

Kaj lahko pričakujemo v Novem?

Zdaj ni dvoma več, da sta zadnji dve leti prinesli velike spremembe in preobrate v življenja vseh nas. Konjunkcija Saturna in Plutona v letu 2020 je bila tisto, kar je v naša življenja večino tega, kar smo doživljali, zdaj pa so stvari na točki odločitve, kam bomo skozi usmerjeno pozornost šli.

Leto 2022 je številka 6 v numerologiji, ki je namenjena zdravljenju, organiziranju in iskanju načinov za sprostitev. Skozi leto 2022 teče veliko energije, ki podpira počasnejši, mirnejši in bolj uravnotežen način življenja. Pomiriti se moramo s tem, kje smo in pri tem nam bo leto 2022 pomagalo.

Leto se začenja tudi z retrogradno Venero, kar kaže, da se boste poglabljali v globino svojega srca in čistili pot za bolj smiselne odnose s samim seboj, drugimi in denarjem.

Retrogradnosti planetov so vedno čas za razmislek in v letu 2022 bomo imeli veliko priložnosti za razmislek! Merkur bo letos retrograden kar štirikrat, oktobra pa bomo doživeli tudi retrogradnost Marsa.

Tako Mars kot Venera sta najmanj časa retrogradna od vseh planetov, tako da bo v tem letu čas, da greste vase, se obrnete navznoter, premikate počasi in zares dobro razmislite, preden nadaljujete.

Leto duhovnega prebujenja

blog napoved leto

Jupiter, planet obilja in širjenja, se bo večji del tega leta premikal skozi Ribe, kar ustvarja celo leto pomirjujočo, mirno in sočutno energijo. Jupiter je planet ekspanzije, Ribi pa zodiak, ki je povezan z duhovnostjo, zato leto 2022 ni le leto za zdravljenje, ampak tudi leto za duhovno prebujenje.

Medtem ko Jupiter potuje skozi Ribe, se bo poravnal tudi s planetom Neptunom. To je izjemno redka dinamika na našem kozmičnem nebu in je pozitiven znak za vse ustvarjalne in duhovne projekte, na katerih delamo.

Pod to energijo Jupitra Neptuna pa bomo morda morali biti še posebej pozorni na to, da ostanemo prizemljeni in zakoreninjeni v svoji zemeljski resničnosti. Jupiter in Neptun, združena v Ribah, bi lahko bila tudi dober recept, ki olajša »beg« iz realnosti in sledenje masovni medijski hipnozi. Na kolektivni ravni lahko ta kozmična dinamika Jupitra in Neptuna odvrže tančico in nas ščiti pred uvidom resnice o tem, kakšne so stvari v resnici. Morda bomo imeli v letu 2022 trenutke, ko se ta tančica dvigne, toda večinoma moramo biti pozorni in poslušati lastno intuicijo in ne verjeti vsemu, kar slišimo.

Lunina vozlišča, ki veljajo za točke usode, tudi v letu 2022 spreminjajo znake in nas postavljajo v povsem nov cikel. Lunini vozli se bodo januarja premaknili v Bika in Škorpijona in to bosta tudi zodiaka, v katerih bomo doživljali mrke. Na mrke vedno gledamo kot na usodne dogodke in trenutke v letu, ko lahko pospešimo svojo življenjsko pot in svojo duhovno rast.

Mrki nas po navadi postavijo tja, kjer moramo biti, in pomagajo oblikovati smer našega življenja.

Ker se mrki letos selijo na novo os, ki jo je mrk ob koncu leta tudi že zagnal. Aktivirana os Bika in Škorpijona, prinaša povsem novo dinamiko. Mrki Bika bodo posegali na področje, kjer moramo upočasniti, okusiti sladke stvari in razmišljati o vzpostavitvi trdnih temeljev. Škorpijonovi mrki vas lahko pretresejo tam, kjer morate spremeniti stvari v svojem življenju in spremeniti staro, da se lahko pojavi novo.

Medtem, ko boste v tem letu doživljali ta nov sklop mrkov, se Lunina vozlišča julija prav tako poravnajo s planetom Uran. Druga polovica leta bo tako zaradi te energije zagotovo bolj nepredvidljiva in razpršena. To bo čas, ko se bomo počutili poklicane, da se otresemo vseh samoomejujočih prepričanj ali stališč in stopimo v večjo svobodo in neodvisnost.

Retrogradni Merkur v letu 2022

Merkur se bo v tem letu vsega skupaj kar štirikrat, večinoma v zemeljskih znamenjih. To prinaša priložnost, da svoje besede uskladite s svojimi dejanji.

Datumi retrogradnega Merkurja:

 • Od 14. januarja do 3. februarja 2022
 • Od 10. maja do 3. junija 2022
 • Od 9. septembra do 2. oktobra 2022
 • Od 29. decembra 2022 do 18. januarja 2023

V nadaljevanju si preberite kakšne energije vas bodo spremljale v letu 2022, ki je leto zdravljenja, duhovnega prebujenja in sprejemanja ali vsaj olajšanje vsega, kar se je pokazalo za vas pomembno v zadnjih dveh letih. Preteklosti ni mogoče spremeniti, nova pot naprej pa je zdaj tu. Čas je, da sklenete mir in začnete napredovati.

Leto 2022 bo pod okriljem arhetipa Ljubimca

blog napoved leto

To je simbol razmerij, zato boste v letu Nove resničnosti, čutili močno potrebo po prevrednotenju vseh razmerij. Čas bo, da odložite rožnata očala in se soočite z Resnico. V letu, ki je pred vami boste morali določiti, kje je vaše mesto v prijateljskih, poslovnih, družinskih in ljubezenskih odnosih. Preverjali boste, kaj dobivate in kaj dajete, saj boste morali ovrednotiti med drugim tudi svoj odnos do sebe in vseh razmerij, v katera ste na kakršenkoli način zapleteni. S tem se boste soočali v januarju in kasneje v oktobru, če v začetku leta ne boste naredili ustreznih potez in korakov.

Leto odločitev bo 

Zdaj boste vrednotili razmerja po tem ali vas podpirajo na način, ki ga želite ali ne. Nekatera razmerja boste želeli poglobiti, tista, ki vas ne podpirajo več, pa boste prekinili. Lahko se boste odločali za poroko, lahko ločitev ali pa za selitev, skratka pred vami je leto »usodnih zvez« in izbiranja…

Imeli boste na izbiro dve poti, dve smeri ali dve osebi… Kaj boste izbrali?

Prav slednje se kažejo jeseni, v septembru. Ljubimca predstavljata simbol Dvojčkov, torej gre za dvojnost in tehtanje med dvema… možnostmi, stališči, smerema, človekoma,… Predvsem, bo to leto, ko bi se lahko spraševali, kako spojiti v življenju dve možnosti v večjo celoto, ki sta si mogoče popolnoma nasprotni, pa naj je to na poslovnem ali na osebnem področju. Lahko se zgodi da vaš hobi preraste v posel ali pa povsem zamenjate smer svojega dela.

Zdaj boste jasno spoznali in vedeli…  kaj potrebujete na čustvenem področju in česa si želite, kot boste tudi vedeli, kaj je tisto, česar ne potrebujete in si ne želite.

Simbol Ljubimcev označuje pomembno točko v obdobju Spremembe, ki ga trenutno živite in kaže na leto sprejemanja odločitev o pomembnih odnosih, še posebno tistih, ki bi jih radi poglobili in razširili ali tistih, od katerih se morate oddaljiti ali jih začasno prekiniti. Veliko bo sprememb na vidiku, odločitev, ki so pred vami bile že oktobra 2021. Že v marcu, vas bo čas bilance in notranjega vpogleda, popeljal skozi Preobrazbo, Preporod in Vstajenje, v septembru, pa bi vas prve »usodne« prekretnice lahko pripeljale do odločitev.

To leto bo realiziralo vse, kar zastavili že v obdobju vladavine Dvojčkov, od lanskega 21.maja do 21.junija, predvsem so to bile takrat za vas pomembne čustvene odločitve, a so zaradi vpletenosti določenih ljudi bile popolnoma, kakor boste zdaj Videli, neuspešne. No, nekatere boste lahko realizirali zdaj, v tem letu, saj so za vas zelo pomembne. Spet nekatere druge odločitve, ki so za seboj potegnile korake, pa boste morda obžalovali. Ljubimca simbolizirata tudi željo po sodelovanju z enim človekom ali s skupino ljudi, za kar ste pravzaprav naravno nadarjeni. Predvsem pa vedite, da se boste ukvarjali z izbiro načina, kako združiti dve ali več situacij v celoto ali kako sprejeti dokončen izbor med dvema…

Vibracija leta 2022

Leto 2020 je bilo leto velikih izzivov iz več razlogov, od katerih mnogi, pa vendar ne vsi, izhajajo iz začetka pandemije. In, čeprav se je ta energija v veliki meri prelila v leto 2021, na srečo, glede na numerologijo lahko pričakujemo, da se bo določena napetost pomirila. Čeprav bo prihodnost zahtevna, bo veliko boljša od tistega, kar smo doživljali. Vsem bo skupno olajšanje.

Numerološko številke koledarskega leta kažejo na dinamiko, ki ga prinaša leto. Sekvenca prvih dveh števil postavlja osnovo dinamiko za leto, zadnji dve števki pa ta vpliv na določen način usmerjata. Osnovna številka 20, ki se je začela leta 2000 in bo ostala pomembna vse do leta 2099, saj nosi energijo »nasprotovanja dveh nasprotujočih si sil z izzivom najti skupni jezik«. Pa vendar… višje duhovno sporočilo 20-ke je to, da smo v tem skupaj in ne tako ločeni.

Leta 2022 bo sledila preobrazba

Te velike lekcije o raztapljanju iluzije ločenosti ter iskanju ravnovesja in harmonije vsekakor prihajajo z naraščajočimi bolečinami, ki smo jih kot družba zelo močno občutili leta 2020 zaradi pandemije, razširjenega javnega obračunavanja s sistemskim rasizmom, razdorih pri vladajočih in še več. Vsi smo bili prisiljeni nekako misliti ne samo nase, ampak tudi na vse osebe zraven nas. 20-ka je zahtevala sodelovanje in nas spomnila na »Jaz sem bratov čuvaj«, pa vendar je navkljub vsemu spodbudila tudi nasprotovanje vladnemu vplivu ali nadzoru. To je za nekatere še dodatno razširilo ločnico, saj je »sosed sosedu postal sovražnik«.

Zdaj bo pomembno, da ste budni in niste na avtopilotu.

Leto 2022 bo izjemno nasičeno z dogodki in spremembami, ki se bodo začele ob koncu leta 2021 in se nadaljevale v prihodnje leto. Človeštvo čaka ogromna preobrazba in v prvih nekaj tednih, se bodo zgodile okoliščine, po katerih bo jasno, da leto 2022 ne bo podobno drugim.

Učenje in prilagajanje

Leto bo prineslo uspeh le tistim, ki so se pripravljeni učiti Novega in prilagajati. Naučite se odpirati nova delovna mesta, novih veščin, odprite se novemu znanju, tujim jezikom. Potrebe in način življenja bo spremenil način delovanja, poslovanja in bivanja, zato bo potrebno kader izuriti in jih naučiti novih veščin. Kdor se bo hitro prilagajal, bo uspel. Skupno delovanje Saturna in Merkurja prinaša zelo obetavno leto za intelektualce in nove delavce. Prednosti tega planetarnega gibanja je, da lahko pridobijo le s trdim delom in predanostjo. Uspešni pa boste lahko na vseh področjih.

 

Skrb za družino naj bo na prvem mestu!

 

Po turbulentnih, negotovih in težkih mesecih v zadnjih dveh letih, se bodo ljudje končno osredotočili na delo. V začetku leta se bo zgodilo veliko nesreč in mnogi bodo začeli prevzemati odgovornost za svoja življenja. Vsak dan bo težje, a mnogi bodo zadovoljni sami s seboj in s svojimi odločitvami. Družine bodo ogrožene, saj so mnoge zadnji dve leti preživele doma in ogrožale svoj obstoj. V letu 2022 bodo mnogi morali sprejeti izjemno pomembne odločitve, ki jim bodo popolnoma spremenile življenje. Neprijetne okoliščine jih bodo prisilile, da se končno odločijo, vendar ni razloga za strah pred tem, kar sledi. Tudi najhujši časi prinesejo nekaj dobrega.

 

Sekvenca 2022

blog napoved leto

Numerološka esenca, zaklenjena v štirimestni številki 2022, vibrira s frekvencami umetniškega talenta. Številka oddaja tudi namige o zavedanju, ki kaže na globoko sinhronizacijo s čustvi in skrbi za druge. Je številka poštenosti in empatije, ki krepi občutek humanitarnosti.

Število 2 v numerologiji je »osnovno« število, ki predstavlja mirno, uravnoteženo energijo in prinaša v situacije harmonijo.

To je število odnosov, ki nenehno išče ravnovesje med seboj in partnerjem. Z dvojko se začnemo učiti sodelovanja in prilagajanja, pri tem pa doživljamo različna čustva in občutke. v tem letu bi vas lahko ločitve močno prizadele, težko pa bi tudi prenašali osamljenost. Število 2 je tudi posrednik med sprtima stranema in vedno najde pot k spravi. Ker je dva  gradnik vseh nasprotij: belo – črno, gor – dol, moško – žensko, prav – narobe… prav z njihovo pomočjo ohranja ravnotežje. Na drugi strani je število nestrinjanja in vojne, tako v sebi in z drugimi. Predstavlja sanjski svet, razdejanje, temo, katastrofo, nestalne razmere, spremembe in nestanovitnost.

Kot druga edinstvena številka leta 2022 je 0, ki predstavlja neskončen potencial, a tudi nevarnosti, ki jih prinaša naključno in neznano.

Nič ponazarja krog in simbolizira stanje pred začetkom gibanja proti številki ena. Ne uporabljamo jo tako kot druga števila, je pa kljub temu zelo pomembna, saj vsebuje spomine na našo preteklost in je hkrati tudi možnost novih začetkov. Ničla je simbol, ki spodbuja uporabo umskih sposobnosti, ko se lahko umaknemo vase preden naredimo naslednji korak. Okrogla oblika simbola nam že pove, da imamo s tem številom neskončne možnosti. Je trenutek mirovanja pred novim krogom. Velja vedeti, da je sama po sebi je brez vrednosti, če pa je dodana drugim številom, poveča njihovo vrednost in moč. Je periodično obnavljanje, kot polž ali školjka. Je trenutek obrata ter je konec in začetek novega.

Zadnji dve sta podvojeni dvojki.

22 je izjemno občutljivo število in je najvišji mojster graditelj. Če boste vztrajali pri zastavljeni poti, potem boste lahko dosegali sijajne dosežke, ki bodo imeli trdne temelje in bodo utelešenje ravnotežja in skladnosti.

Pa vendar število 22 pomeni previdnost, saj simbolizira dobrega človek, ki je zaslepljen z neumnostmi drugih in njegova dejanja so zato polna napak.

To število svari pred iluzijami in fantazijami. Pomeni, da je pomembno, da ne boste ostali živi v svojem sanjskem svetu – uspavani v Matrici in se prebudi samo, ko vam bo grozila velika nevarnost. Opozorilo velja tudi zato, ker je tudi število napačne presoje, povzročena s strani drugih – mnenje drugih.

Končno seštevek letne sekvence je številka 6. Povezana je z Venero in globoko čustveno podporo in predanosti drugim. Kaže na predanost humanitarnim zadevam in zemlji – in je tesno povezana z idejami o skrbi, obrambi drugih in psihičnem zdravljenju. Šest je povezana z ljubeznijo, družino, lepoto in ustvarjalnostjo. Pooseblja obdobje, ki je idealno za začetek romantične zveze, poroke in razširitev v družini. To pa so teme, ki bodo v Novem prišle v ospredje tudi v vašem življenju. Če se bomo držali povezovanja, podpore, humanitarnosti in ostali človek človeku človek, potem bo vse uredu. Predno se premaknemo v Novo, poglejmo kako se je leto zaključilo, saj kako se nekaj konča kaže, kakšen bo nov začetek in kaj lahko pričakujemo.

Kaj nam je prinesel konec leta 2021?

Ko se potopimo v zadnjih nekaj mesecev leta 2021 med obotavljanjem glede cepljenja in drugimi vprašanji, ki ločujejo dobro počutje kolektiva od preferenc samega sebe, bomo še naprej čutili to isto bolečino, ki se bo z novim leto celo stopnjevala. Leto 2021 doda 21 na vpliv 20, kar zmanjša osredotočenost na lanske izzive. Energija števila 21, je bila v pomoč pri iskanju poti skozi omejitve. Številna podjetja so prišla do svojega dna in doživela svoj popoln preobrat. Našli so nove načine za učinkovitejše delovanje v okvirih omejitev iz obdobja pandemije in tako prosperirali. Vsi, ki so v tem času ubrali korake in nadgradili, predrugačili svoje poslovno delovanje, bodo tudi v novem letu nagrajeni z obiljem novih priložnosti.

Kljub temu je delitev in energijsko neravnovesje števila 20 ljudem v zadnjem letu in pol prinesla veliko izgubo. Iz tega razloga zdaj mnogi potrebujejo pomoč pri obnovi energetskega ravnovesja. Število 21 je nosilo tudi izrazno energijo, ki je ljudi tudi spodbudila, da izrazijo svoje misli bolj kot kdaj koli prej. Čeprav je izražanje našega glasu zdravo, »je bil problem z izbiro strani in s filtriranjem lastne resničnosti«. Zdaj moramo biti bolj odprti za nove informacije, ki bi lahko izpodbijale našo do sedaj zaverovano stran obstoječe realnosti, saj bi lahko zagotovile, da ne zanikate neprijetnih dejstev, ki so, kot se bo izkazalo žal resnične.

Ker konflikti niso bili rešeni, je vse zavrelo, ko je Mars vstopil v Škorpijona, kjer je v opoziciji z Uranom vse do konca novembra. Ta povezava je vnovič prinesla nemire, ki so rezultat  dogajanj povezanih skozi prisilo okoli zdravstvenih ukrepov. Druga plat tega je, da je ta vidik spodbudil prizadevanja, da končno Tema ugleda Luč.

Največjo napetost smo lahko občutili med 15. novembrom in 15. decembrom, v času pred Luninim mrkom, 19. 11. 2021, katerega vpliv smo čutili že teden dni prej. Vstajenje ženskega aspekta se je zavihtelo v sedlo in začelo se je zaostrovanje in vse je kazalo, da bo vlak smrti iztiril vsak trenutek. Vse to, se bo seveda dogajalo na nivoju komunikacije in povezovanja. Pod lupo je bil šolski sistem, vrednote in neusmiljen finiš ob izteku karmične osi Dvojčka  – Strelec, ko bo dobesedno vse na glavo, saj je bila dilema, kaj je res in kaj laž?

Prav v fazi med mrki ob koncu leta, je postalo večini jasno, da gre za igrice, ki jih igrajo politika in sistem, ki vidno razpada. Ti bijejo zadnjo bitko. Zadnjo in ta norost, ustrahovanja s smrtjo, ki je domena Plutona v Kozorogu, je prepeljala sistem na zadnje obrate. Planet transformacije se vse do leta 2024 drži na zadnji stopinjah Kozoroga in predno se premakne v revolucionarnega Vodnarja, zamaje celoten tradicionalen sistem, katerega poznamo. Skozi ustrahovanje, z grožnjami in prikrito manipulacijo v zadnjih vzdihljajih skušajo skozi zadnja vrata vpeljati nov način življenja, pa žal ne bo šlo, saj se Pluton premika revolucionarnega Vodnarja.

blog napove leta

Star način vplivanja na množico ne deluje več. Ljudje se prebujajo, vsak na svoj način, zato bo pomembno tudi v bodoče ohranjati steber Svetlobe.

V decembru smo imeli še zadnji kvadrat Saturna in Urana, ko sta se znova sprla kozmični oče in sin, rezultat pa je bila napetost med novim in starim sistemom, ko bodo še vedno vsi upali, da bomo delovali po starem, pa žal, ne bo šlo. Počasi smo se začenjali vračati v novo realnost. Šele vpliv Sončevega mrka, 4. decembra 2021, prinaša boljše čase, njegov vpliv, pa je čutiti zdaj, ko smo vstopili v leto 2022.

Tik pred novim letom, se tudi vladar leta 2022, planet obilja in vsega dobrega, Jupiter premakne iz zračnega Vodnarja v znamenje Rib. Dinamika se bo pomirila, saj bo konec premikanja meja in eksperimentiranja. Ko Jupiter vstopi v znamenje Rib bo  manj očitnega razdvajanja, več bo sprejemanja, da je situacija taka kot je in predvsem manj bo histerije med ljudmi.  Lahko bi rekli, da bo Jupiter v Ribah prinesel neko izgubljeno upanje in vero ljudem. Vsa pozornost pa bo na frekvenci, zvoku, glasbi, medijih, farmaciji… Počasi se bo fokus delovanja preusmerjal na zemljo, telesno skrb in finance, bodo nova področja s katerim bi se lahko ukvarjali.

Prednost vpliva 21 je, da je to da je odlična za ustvarjalnost in če je ustvarjalni projekt tisto, s čimer ste se v zadnjem delu leta 2021 ukvarjali, je zdaj ko smo v Novem pravi čas, da izkoristite te ustvarjalne energije. Vpliv števila tri (2+1 =3) vam bo tudi v novem letu še naprej pomagal, da se boste ob zaključku leta počutili bolj povezani s svojimi potrebami, zato vi ki ste dejansko ob prestopu v Novo leto začutili nek »reset« in kaos… je to, to. To bi lahko bilo v pomoč pri uvedbi dolgo zastarelih sprememb, ki prej niso bile prepoznane, saj smo se prav vsi na nek način spremenili in morda zdaj čutimo življenje drugače.

Kaj pa prinaša leto 2022?

Vpliv leta smo malce okusili že v mesecu oktobru 2021. Takrat je bil vladar meseca enak vladarju leta, Ljubimca – odločanje med dvema… je bilo ključnega pomena. Število 22 je »mojster graditelj« v numerologiji, kar pomeni, da je povezano z gradnjo baze ali strukture, zato bo v tem letu v središču pozornosti vrnitev v normalno stanje in obnova naših življenj.

Poudarek leta 2022 bo na vrnitvi v normalno stanje in obnovitvi naših življenj.

Ravnotežje, zlasti v službi in odnosih, je še ena velika tema. V letu, ki je pred nami bo morda potrebno nekoliko več truda, da nas ne bo dinamika vsakdana potegnila v eno ali drugo smer, kljub temu, da je energija 22 lahko močna, ko gre za dogodke, povezane z delom. Torej, ljudje, ki razmišljajo veliko in so pripravljeni vložiti v delo, bi lahko videli uspeh in rast na tem področju. Finančna in gospodarska stabilnost bosta v novem letu sprožili nove priložnosti za povezovanje. Izziv bo izgraditi nove poslovne poti in povezave skozi sodelovanje.

Čeprav se glede na numerološki pomen leta 2022 pripravljajo dobre stvari, bomo verjetno še vedno v naslednjem letu čutili energijo nasprotovanja, ki smo jo doživljali, saj bo to podvajal tudi vladajoči arhetip Ljubimca, katerega je vrlina odločanje med dvema, razpotje in izbira. Zato je tudi za naprej pomembno, da prispevate k razvoju ravnovesja v vašem življenju.

Res je odvisno od nas, da vnesemo ravnovesje v svoje življenje in postavimo meje, če je potrebno vsi lahko naredimo svoj del, da najdemo vse skupne točke, ki jih lahko, in sodelujemo pri izgradnji boljšega doma, partnerstva in skupnosti. Glede na okoliščine je to lažje reči kot narediti, pa vendar se moramo učiti iz teh zelo zahtevnih časov.

V letu 2022 ne jemljite ničesar za samoumevno.

V vašem življenju bo veliko znakov, ki vas bodo usmerjali v smer, v katero bi morali iti. Ne prezrite jih. Uporabite te znake, da dosežete svoj največji potencial. Nič, kar se zgodi v vašem življenju, se ne zgodi naključno. Za vse, kar se kaže v vašem življenju, obstaja razlog. Seštevek sekvence leta 2022 je število 6, ki pravi, da si morate dovoliti, da postanete boljši z raziskovanjem novih veščin, s katerimi boste lahko napredovali v vaši karieri. Ne bodite zadovoljni z malo, ko pa lahko dosežete več.

Letošnje leto je leto spoznanj, zato morate biti pozorni na pozitivne energije v vašem življenju.

Gospodarska kriza se bo nadaljevala

Pa vendar se bo po vsem svetu dogajalo prestrukturiranje gospodarstva. Na splošno se lahko pripravimo tudi na napete gospodarske razmere tako pri nas kot v svetu. V prvi polovici leta se bo nekoliko umirjeno, v drugi polovici leta pa bo inflacija zelo vidna, saj jo bomo občutili vsi. Cene osnovnih dobrin, kot so hrana, energetika in podobno bodo šle v nebo, na drugi strani pa bo močna manipulacija in izsiljevanje ljudi skozi pogojevanje cepljenja nekaj, kar pred 2025 ne bo ugledalo konca.

Klimatske spremembe in naravne nesreče

blog napove leta

Podnebje se bo spremenilo, pričakujemo lahko naravne nesreče in kataklizme: prebujeni vulkani, taljenje ledenikov, poplave, požari, potresi in orkani, bodo spremljali leto, ki je pred nami. Najbolj na udaru bo vse, kar je povezano z vodo: poplave, rušenje jezov, tsunamiji, orkani, vse dokler je Jupiter v Ribah. Od maja pa do septembra, ko se za kratek čas preseli v ognjenega Ovna, pa se znamo soočati tudi s hujšimi požari in katastrofami, ki bi lahko ogrozile določene dele sveta skozi izgube tako živalske kot človeške vrste. 2022 bi lahko bilo najslabše leto za naš planet, če se ne bomo nehali bojevati s sabo in z drugimi in začeli sodelovati.

Ključno bo povezovanje in odločitve, kam se boste v tem letu pozicionirali. Saturn se bo še naprej zadrževal v Vodnarju, kar pomeni, da lahko še naprej pričakujemo širom po svetu upore, proteste in shode ljudi. Pandemija koronavirusa se bo sicer zmanjšala, kovid tako kot je prišel bo odšel, v bistvu sploh ne bo izginil, ampak bo simptomatsko postal nekaj povsem znanega, kot običajna gripa. Na pomlad lahko pričakujemo neke vrste globalni razkorak, saj bo turbulentno politično ozadje sveta na eni strani mirno, na drugi bo močno vrelo. Vse se bo odvijalo v smeri vojne in miru.

Od januarja do marca je retrogradna Venera v znamenju Kozoroga

To bo čas, ko boste delali na svojih odnosih. Ukvarjali se boste z odnosom do sebe – lastna vrednost,  z drugimi, z ljubeznijo in vse povezano z denarjem. 8. januarja se bo Venera poravnala s Soncem, kar pomeni ponovno rojstvo njene energije in ponovno rojstvo energije vašega srca. To je znano kot točka na zvezde Venere, saj ob retrogradnosti venerina pot po nebu izriše pentagram, zvezdo. Venera bo zapustila retrogradno fazo 29. januarja, a bo v Kozorogu ostala vse do 8. marca.

Lunina vozlišča se 19. januarja prestavijo iz Dvojčkov in Strelca v Bika in Škorpijona, kar pomeni premik, ko gre za našo kolektivno usodo. Severno vozlišče predstavlja, kam smo namenjeni, južno vozlišče pa predstavlja, kje smo bili. S severnim vozliščem v Biku se moramo osredotočiti na trajnost, ozdravitev planeta in ustvarjanje trdnih temeljev za prihodnje generacije.

Aprila 2022 sledi velika globalna prelomnica… Jupiter bo tvoril redko konjunkcijo z Neptunom.

Kaj to pomeni za vas? Jupiter, planet priložnosti, rasti, optimizma in rešitev, bo od 9. aprila do 12. aprila 2022 tvoril redko konjunkcijo z Neptunom, planetom iluzije, osvoboditve, sprostitve in bega iz realnosti. Jupiter in Neptun vas lahko v letu 2022 dvigneta tja, kamor spadate. Tega cikla nismo videli že od leta 1856, zato ga izkoristite.

Pomembna bo 23 stopinja…

Preverite v svojih rojstnih kartah, če imate kaj na tej stopinji. Konjunkcija, spoj obeh, se zgodi na 23 stopinji v Ribah. Če imate pri 23 stopinji katerega koli znamenja kakšen svoj osebni planet ali točko, je to še posebej nenavaden čas širitve, velikih odgovorov in alternativa resničnemu svetu. Jupiter je sreča, obilje, širitev, upanje in rast, Neptun je pobeg iz resničnega sveta. Ko se bosta združila jih v istem znamenju, boste imeli »velike resnične sanje.«

Kar je res presenetljivo pri aprilu 2022, je to, da 9. in 10. aprila najdete tudi karmično os Bik – Škorpijon, kar pomeni, da bo severno sečišče na 23 stopinji Bika in južno sečišče na 23 stopinj Škorpijona, poleg Jupitra in Neptuna v Ribah. Karkoli imate pri 23 stopinjah, bo zrelo za vzlet ali reševanje težav aprila 2022.

To bo res edinstven lahko celo rečem planetarni premik, ki se zgodi le enkrat v življenju. Jupiter, Neptun, severno in južno sečišče karme, vsi postavljeni na 23 stopinjo v znamenjih. Jupiter in Neptun sta leta 2022 v Ribah in govorita o pobegu iz povsem resničnega sveta. Dva izmed znakov, ki sta tukaj vključena, vladata denarju, zemlji: Bik in Škorpijon, tako da je to videti kot učinek valovanja iz nečesa večjega, gospodarsko, 9. in 10. aprila 2022. Denar spremeni vse, tako na daljavo, kot tudi, če ste prizadeti le posredno.

Zdaj pa poglejmo, kaj to pomeni za svet, ko pride do spoja Jupitra in Neptuna.

Veliki svetovni dobički se bodo zgodili med prav 9. in 10. aprilom 2022. Kdo in kaj pridobi na nepremičninskem trgu? Bik vlada gospodarstvu, prehranjevanju in cenam nepremičnin, Škorpijon pa trgom delnic… Vam je jasno? Vse države, ki jih navajam v nadaljevanju, bodo aprila 2022 doživele okrepitev gospodarstva in nepremičninskega trga ali znotraj politike. Združeno kraljestvo, Avstralija, ZDA, J Afrika, Irak, Francija, Izrael, Savdska Arabija… vse imajo v svojo karti kakšen planet ali točko na 23 stopinji. Zanimivo je tudi, da se prav letos, sicer že prej v februarju, v karti ZDA zgodi prva vrnitev Plutona. To bo ključni trenutek v zgodovini države, zato lahko pričakujemo nova razkritja in preobrazbe. Vrnitev Plutona nosi temo smrti in ponovnega rojstva, tako da karkoli se manifestira, vedite, da je to tisto, kar se odvija v samem jedru.

Že konec aprila, v maju, se lahko stvari čez noč spremenijo. Lahko bi se soočali z nemiri, upori, krizo, ki bi lahko prišla tako daleč, da bi izzvala v nekaterih predelih sveta vojno stanje. Prav negativna in burna soočenja vladajočih, ki bodo vodila v nemire, sovpadajo s krajšim vstopom Jupitra iz vodnih Rib, v bojevitega, ognjenega Ovna, ki bo vse do oktobra, potem se znava vrne v Ribe in decembra znova vstopi v Ovna. Šlo bo za moč, prevlado in oblast v smislu »jaz, jaz, jaz« – ego. Jupiter v Ovnu kaže na potrebo, da se dvignemo do lastne neodvisnosti in da postanemo voditelji lastnega življenja.

Ker imamo v tem obdobju v Sloveniji tudi volitve, se lahko zgodi, da se mnogi od izbranih vladajočih dogovorov ne bodo držali.  Za piko na i, pa je tudi planet naglih sprememb, revolucije in reform Uran takrat na isti stopinji, v istem znamenju – v Biku, kot je bil leta 1938… čas, ko se je začela druga svetovna vojna. Lahko bi občutili, da bodo okoliščine in dogodki, ki se bodo dogajali širom po svetu spominjali na vojno stanje ali pa se vojna lahko kje zakuha in če ne bomo popolnoma zavestni in stali v stebru Luči, lahko dopustimo, da se ponovi holokavst in vnovično masovno uničenje človeštva. Energetska matrica iz tega obdobja se v tem letu razčiščuje.

Prišel je čas karmičnega povračila. V ospredju bo holokavst in leto 1941
blog napove leta

Izzivi s katerimi se bomo na kolektivni ravni v tem letu soočali, bodo zelo spominjali na čas koncentracijskih taborišč, plinskih komor in masovnega uničenja človeštva. Zlom volje, vere in prisilna uklonitev… vse to je, žal, današnja realnost. Ker gre za povračilo, karmičnega dolga, so tudi sedaj te iste države, priča najbolj rigoroznim ukrepom. Najbolj kruto bodo občutile bumerang karmičnega povračila Nemčija, Avstrija, Izrael in Italija. Tudi leto 1941 je bilo pod taktirko števila 6 in iz zgodovine poznate, da je takrat prav na teh ozemljih bilo največ prelite krvi. Holokavst se je začel se je v letu 1941 in je trajal vse do konca 2. svetovne vojne leta 1945. Tako da… skozi cikel, kaj se je dogajalo v preteklosti, lahko približno vidimo dinamiko, kam gremo, če se iz zgodovine ničesar nismo naučili.

In nauk? Tudi vsem akterjem današnjega časa, ki sodelujejo v množičnem eksperimentu, bo/je sojeno!

In kaj lahko naredimo sami? Ohranjajte visoko naravnanost in stojte v stebru Luči. Naš zaveznik zdaj je Jupiter, ki pravi, da je duhovno prebujenje in delovanje zdaj ključ do spremembe.

Dogajale se bodo tudi aretacije v zvezi s pranjem denarja, seksualnimi napadi in prostitucijo

Karmična os, znamenje Škorpijona, odpira Pandorino skrinjico. Tu gre za zakon in finance in tudi za temnejšo plat Škorpijona: prostitucijo, pornografijo in pranje denarja. Ta redka zasedba okrog 23 Škorpijona nam bo ponudila možnost, da se osvobodimo zadušljivih zakonov in pravil o zakonski zvezi, pa tudi svetovnega lobija pranja umazanega denarja, ki prihaja iz naslova seksualnih uslug. Ogromna veriga globalnih aretacij bo v aprilu 2022, ko bosta Jupiter in Neptun zavzela svoj položaj. Zaprla bosta trgovino z ljudmi, zlorabo otrok, pornografijo in prostitucijo, ki so krinka za pranje denarja.

Pričakujemo lahko vrnitev k posvečenemu seksu. Duhovna plat spolnosti bo prišla v ospredje. Do aprila 2022, ko bosta Jupiter in Neptun ustvarila popolno konjunkcijo, bomo videli ogromen val sprememb, ki bo posegel po eliminaciji ali nekakšno omejitev pornografske industrije. Seks bo postal ne zgolj fizično, ampak posebno duhovno področje. Naše notranje življenje – naše duše in duhovi – se uskladijo z velikim gospodarskim premikom.

Pričakujete lahko močno nihanje cen kripto valut. »Bankrot« posameznih držav in prerazporeditev financ, bi lahko ustvarili nov koncept za razvoj svetovnega gospodarstva in bančništva.

Od oktobra do januarja 2023 bo retrogradni Mars v Dvojčku

Leto 2022 zaključujemo z retrogradnim Marsom. Retrogradni Mars bo oznanil čas, ko boste poklicani, da uravnotežite svojo energijsko raven in razmislite o tem, od kod izvira vaša motivacija. Pod retrogradnim Marsom se bi lahko počutili počasne in nemotivirane, a to je samo zato, ker bodo »upočasnjene« akcije, da bi lahko predelali in premislili o svojih dejanjih. Predvsem bo na udaru komunikacija, ki bo nekako blokirana, izzivi bodo s povezovanjem vseh vrst, trgovanjem, premikanjem – letenje bo lahko spet nekako težavno ali bodo motnje, vse okoli študija, šolanja in poučevanja bo znova sporno in se bo zatikalo. Novi začetki ali projekti se v tem času odsvetujejo.

Informacijska tehnologija

banar fb vitaldiks

Tehnologija bo resnično napredovala s svetlobno hitrostjo. Zaradi nje bodo promovirane nove elite, širjenje bo različnih vrednot in lahko bodo rešeni globalni problemi. Gospodarstvo bo temeljilo na informacijski tehnologiji, proizvodnji in skladiščenju električne energije ter kmetijstvu in predelavi hrane. Na teh področjih se pričakujejo revolucionarne spremembe.

Dobro obdobje bo za nakupe in investicije v naravne vire, nepremičnine, gospodarska in naravna zemljišča, plemenite kovine in nove vire, ki bodo šele prihajali na trg. Industrijska doba se končuje in začenja se informacijska doba. To je bolj svoboden in človeški čas. Pomembno pa je, da se ljudje v obdobju spremembe načina življenja izkažemo preudarno skozi povezovanje in ne dovolimo začetka jedrske vojne, kajti grožnje se bodo kar nekajkrat pokazale kot rdeči alarm, da ne smemo dopustiti, da nas vodijo kriminalci in tisti, ki jim za druge ni mar. Na splošno bo leto nekoliko lažje, pa vendar bolj dinamično kot prejšnje. Začelo se bo novo obdobje in …

Svet se bo začel aktivno spreminjati.

Veliko novega znanja bo ugledalo luč sveta, nova odkritja, ki bodo obstoječe postulate znanosti postavila pod vprašaj in na glavo, nekaj novosti pa bo povezanih z energijo in energijsko tehnologijo. Leto bo hitro in revolucionarno. Spremembe se bodo razširile na vse segmente življenja in po celem planetu. Vsi se bomo morali potruditi, da bomo ujeli povezavo s prihodnjim svetom. Ljudje boste zdaj morali biti odgovorni za svoja dejanja in vedenje.

Bodite konstruktivni!

Kot še nikoli prej, bo zdaj pomembno, da boste konstruktivni in optimistični. Ne bodite med ljudmi, ki obupajo takoj, ko postanejo stvari težke. Ostanite prepričani v svoje sposobnosti, zaupajte vase in še naprej trdo delajte, saj se bodo stvari uredile.  Veliko polemik iz naslova »teorija zarote« se lahko izkažejo za resnične, kar bo mnogim prineslo večje izzive na vseh ravneh.

Skrbite zase

Število 6 želi, da poskrbite zase, saj je to število Venere, zato mora biti vaše telo vaša prva prioriteta! Naredite tudi spremembe v svojem življenjskem slogu, saj boste v letu 2022 morali dobro skrbeti za svoje zdravje. Venera je povezana z organi, kot so: jajčniki, očmi, generativni sistem, vodo in sluzjo v telesu. Anatomske strukture, ki jih upravlja Venera v telesu so: ledvice, aorta, meso, kostni mozeg, koža, lica in polt. Bolezni, povezane z Venero, so uhajanje urina, izcedek iz oči, kožni izpuščaji, bolezni grla, prebavne težave, vnetni procesi in spolne bolezni. Poskrbite za prehrano v tem letu in jejte hrano, ki bo izboljšala vašo odpornost in imunski sistem. Prav tako pijte veliko vode in jejte sadje, ne pozabite pa, da ima Venera rada tudi, da bo vse skupaj »zgledalo lepo«. Zanimivo bo tudi, da bi se lahko na vse do zdaj, rojene verzije virusa pojavila nova različica kot oblika, ki bi imela veze z izpuščaji. 

Ljubezen, odnosi in finance

Letos lahko stvari v vašem ljubezenskem življenju tečejo povsem gladko. Uspeli boste rešiti težave, ki jih imate s partnerjem, in lahko boste uživali v skupnem druženju. Zdaj se učite, da vedno cenite drug drugega, da ni družine brez dvojine. Preživite čas skupaj in ne pozabite podpirati drug drugega pri različnih projektih.

Osamljeni ljudje imajo priložnost, da najdejo ljubezen svojega življenja.

V letu 2022 se bodo tudi samski lahko srečali s sorodno dušo. Zdaj ste imeli veliko časa zase, zdaj pa je čas, da si dovolite, da pride kdo v vaše življenje. Objemite ljubezen in dovolite njeni čarobnosti, da vstopi v vaše življenje. Zdaj vstopate v obdobje globoke čutne Ljubezni, pred vami bo izjemno emocionalen čas, ko se boste osredotočali, dvomili in razmišljali o stvareh, ki vam največ pomenijo. Zalotili se boste, da ocenjujete svoje prioritete in vrednote, ki vas vodijo po poti samo odkritja, za sabo pa to prinaša poglobljeno duhovno povezavo z Zemljo, vašim okoljem, družino, prijatelji in ljubljenimi.

Opazujte… Vaša strast in ljubezen do življenja bosta vedno večja. Čeprav bi vas včasih lahko čustva preplavila vse do točke, ko bo vse skoraj neznosno, ne obupajte in se ne bojte, saj gre za najdragocenejši, sveti čas, skozi katerega tudi drugi okoli vas vidijo in čutijo vaše ljubeče namene. Vaša notranja Luč in Modrost osvetljujeta, zdravita in navdihujeta.

Tudi vaša kariera se bo obrnila na bolje, zato se bo vaš dohodek povečal.

Ne stojte in ne čakajte ampak sledite toku. Vsekakor upoštevajte, da je povezovanje lahko ključnega pomena za uspeh in da morda kakšna odločitev glede odnosov lahko pripelje  do uspeha, tudi odločitve za ločitev in razhod lahko obrodi na drugi strani dober rezultat. Denar vam v letu 2022 ne bo predstavljal težav, kar pa ne pomeni, da ne boste imeli izzivov, saj se bo menjal vrednostni sistem in bo valuta izgubljala na donosnosti. Nadaljujte z vlaganjem v več projektov, podjetij, v nakup zemljišč ali nepremičnin, prav tako poskrbite in nalagajte v naravne vire, kovine, ki bodo kasneje zagotovile vašo finančno stabilnost. Poskrbite za svojo prihodnost sami, ker sistem tega ne bo.

Mrki v letu 2022

blog napove leta

Mrki so pojavi, ki se vedno zgodijo na prazno, Sončev mrk, ali na polno Luno, Lunin mrk. Sončev mrk ali eklipsa se pojavi, ko je Luna točno med Soncem in Zemljo in tako blokira sončne žarke, da bi nas dosegli. Vse od starodavnih časov pa vse do danes, sončni mrki naznanijo spektakularne dogodke in drame!

Mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna »naključja«, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, požare, poplave, potrese, nemire, lahko celo pretepe, škandale, umore… Sami mrki  niso ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. Sploh komunikacija je takrat pod velikim vprašajem, računalniške povezave in telekomunikacija, prometne zemeljske in zračne povezave,… skratka, povezave vseh vrst bodo zdaj zaznamovale zamude, lahko prepozna opozorila ali napačno prejete informacije in podatki, ki bodo zmedo med ljudmi in v okolju naredili še bolj konfuzno in kaotično.

Leto prinaša štiri mrke, vključno z dvema mrkoma Krvave Lune. Krvave lune so izjemno močne in pomenijo potrebo po prekinitvi vezi s stvarmi, ki ne služijo več našim najvišjim interesom. Vsi mrki veljajo za prelomnice v letu in nam lahko pomagajo narediti kvantne skoke v zavesti.

Severno sečišče v Biku in južno sečišče  v Škorpijonu prinašata:

 • Poglobljeno odkrivanje lastnih vrednot in tega, kaj je za vas resnično vredno
 • Globlje odkrivanje lastne vrednosti
 • Potreba po ustvarjanju občutkov moči in avtonomije nad lastnim življenjem
 • Bolj trajnostne rešitve za planet
 • naravne nesreče, tam kjer trajnost ni bila ohranjena
 • Spremembe v finančni industriji
 • Splošno sprejemanje digitalnih valut/spremembe tega, vse kar menimo, da je »dragoceno«
 • Ustvarjanje globljega občutka varnosti in vprašanja v zvezi z nacionalno varnostjo
 • Spremembe v ravni moči, ko gre za velika podjetja/korporacije/vlado
 • Spremembe v tem, kar nam prinaša udobje/občutek bogastva

Delni Sončev mrk 30.4.2022 ob 22:42 na 10° Bika 28′

Popolni  (krvavi) Lunin mrk 16.5.2022 ob 6:12 na 25° Škorpijona 18′

Delni Sončev mrk 25.10.2022 ob 13:01 na 2° Škorpijona 00′

Popolni (krvavi) Lunin mrk 8.11.2022 ob 12:00 na 16° Bika 01′

Na kaj bodite pozorni ob posameznih mrkih:

Delni sončni mrk se zgodi 30. aprila 2022 pri 10 stopinjah in 28 minutah Bika, pri čemer najbolj vpliva na ljudi, rojene z osebnimi planeti in točkami na približno 5 do 15 stopinj stalnih znamenj Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar. Ta mrk se zgodi, ko pride do delne konjunkcije med Venero in Jupitrom.

Popolni Lunin mrk se zgodi 16. maja 2022 pri 25 stopinjah in 18 minutah Škorpijona, v nasprotju ima Sonce na 25 stopinjah in 18 minutah Bika, prizadene ljudi, rojene z osebnimi planeti in točke na približno 20 do 30 stopinjah stalnih znamenj Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar so najbolj pomembna.

Delni Sončev mrk se pojavi 25. oktobra 2022 pri 2 stopinjah in 0 minutah Škorpijona in prizadene ljudi, rojene z osebnimi planeti in točkami na približno 0 do 7 stopinj stalnih znakov Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar in 27 do 30 stopinj glavnih znamenj Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog. Ta mrk je zelo tesno povezan z Venero.

Popolni Lunin mrk se zgodi 8. novembra 2022 pri 16 stopinjah in 1 minuti Bika, nasprotuje Soncu pri 27 stopinjah in 14 minutah Škorpijona in vpliva na ljudi, rojene z osebnimi planeti in točkami na približno 22 do 30 stopinjah stalni znaki Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar in približno 0 do 2 stopinji spremenljivih znamenj Dvojčka, Devica, Strelec in Ribi.

Aktivirana bo karmična os Bik – Škorpijon

Aktivacija nove karmične osi se je zagnala že ob koncu novembra 2021 in sicer: Bik, moje – Škorpijon, tvoje bo zdaj dilema. Čas Resnice bo v ospredje pripeljal, kaj je resnično Realno v vašem svetu. Vse od lanskega septembra, je ta os že aktivna, od skupnih 18 mesecev, zato bo prav osrednji val aktivacije na osi, prinesel na plan vso Iluzijo in vse tisto prikrito, kar ste/so skrbno »pometali pod preprogo« v odnosih. Mrki so sprožilci dinamike – tematike na karmični osi, ki jo dotična os pooseblja in jo v 18 mesečnem obdobju – v času, ko je aktivna – postavi v ospredje. Mrki so namreč njeni sprožilci, sprožilci procesa.

Dilema nove karmične osi Bik – Škorpijon je: moje – tvoje

Kaj bo izziv in s čim se boste morali soočiti?

Sedanja inkarnacija – darma – Bik – s tem se bomo ukvarjali zdaj: Težavna formacija notranjih vrednot in vrednostnega sistema skozi materialne dobrine. Začeli bi lahko z iskanjem poti do »novega« kapitala, ki bi omogočil močnejšo rast notranje vrednost in občutka samozavesti, skrivnostna osebnost, ki ne želi razkriti svojega notranjega sveta in soočanje z različnimi notranjimi strahovi, ki grozijo na relaciji: biti ali ne biti.

blog napove leta

Severno vozlišče v Biku

Severno vozlišče v Biku kaže na energijo, ki si jo prizadevamo gojiti v svojem življenju, je pot ali naša »darma« v življenju. Bik je zemeljsko znamenje, ki ga predstavlja stabilen in prizemljen Bik. Je stabilen, samozavesten in nima kaj dokazati.

Ko se Severno vozlišče premakne v Bika je lekcija, ki jo moramo na kolektivnem kot na osebnem nivoju sprejemanje stalnosti v lastnem življenju. Bik pridno skrbi za travo okoli sebe in izkorišča najboljše, kjer koli se znajde. Bik se ne želi spremeniti, preprosto želi kar najbolje izkoristiti, kjer koli je pristal. Pravzaprav sprememba ni nekaj, kar biku leži, saj ima rad predvidljivost in da točno ve, kaj sledi.

Energija Bika vas bo zdaj spodbujala, da v svoje življenje vnesete več strukture in stabilnosti. Spodbujala vas bo, da boste pri svojem pristopu metodični in da kar najbolje izkoristite tisto, kar je pred vami. Na kolektivni ravni selitev severnega vozlišča v Bika kaže, da je čas, da se pomirite s situacijami, ki so se zgodile v zadnjih nekaj letih. Nazaj na prejšnje stanje ni več mogoče, vsaj za zdaj ne in truditi se morate, da boste kar najbolje izkoristili to, kar ste.

Čas bo za delo s spremembami, ki so se zgodile, da se boste počutili bolj stabilne. Če se boste poglobili in delali s temi spremembami, jih  čim bolj izkoristili, boste lahko našli tudi nove načine za razcvet.

Bik se zelo ukvarja z obiljem, na vseh ravneh, zato bo povezovanje z obiljem okoli vas, kljub temu, kar se morda dogaja v vaših življenjih in svetu, močna poteza, v smislu, kako lahko izkoristite obilico priložnosti okoli sebe, tudi če stvari izgledajo drugače ali niso tako, kot so bile?

Biku vlada Venera, zlasti lastnosti Venere, ki se nanašajo na vaše občutke lastne vrednosti. Pod to energijo bo vodilo, da se povežete s svojimi občutki vrednosti in prav vaš odnos do vaše lastne vrednosti bo narekovalo nekatere odločitve in dejanja, ki jih boste sprejemali. Občutek lastne vrednosti se ne nanaša samo na vaše samospoštovanje, ampak tudi na to, čemu se odločite nameniti svoj čas, kaj se odločite tolerirati, katere meje se odločite postaviti in vaši občutki varnosti. Povezovanje z vašo lastno vrednostjo bo pomembno in zdaj bo lahko pogosto vzrok, zakaj sprejemate določene odločitve.

Kaj bo, kot lekcija, zdaj pomembno za vse nas?

S severnim vozlom v Biku uporabite to energijo, da postanete bolj premišljeni glede svojih dejanj, v smislu: Kako lahko živite iz mesta zavestne namere, namesto, da se samo vrnete v stare navade?

Energija Bika vlada tudi planetu Zemlja, tako da lahko med tem tranzitom pridejo v poštev tudi teme, povezane z okoljem, trajnostjo in razmerami na planetu. Ne pozabite tudi da je v Biku tudi planet revolucije, naglih sprememb in rušenja starega Uran, kar kaže na nagle in nepredvidljive spremembe na Zemlji (potresi)…

Obstaja upanje, da bomo v okviru te lekcije, ki jih znamenje Bika prinaša videli nekaj pozitivnih sprememb v tem, kako ravnamo s planetom in odločitvami, ki jih sprejemamo za njegovo prihodnost.

Bik vlada tudi financam, zato bo lahko v javnem prostoru veliko odprtih tem in pogovorov okoli tega. Pri severnem vozlu v Biku obstaja velika verjetnost, da se lahko spremeni tudi vaš odnos do denarja ali vrednosti denarja.

Na osebni ravni boste morda opazili, da bi te teme lahko izplavale v času, ko bodo aktivirani mrki v znamenju Bika 

 • 19. november 2021 – Lunin mrk v Biku
 • 30. aprila 2022 – Sončev mrk v Biku
 • 8. novembra 2022- Lunin mrk v Biku
 • 28. oktobra 2023 – Lunin mrk v Biku

Na teh prelomnih točkah, se bodo vsebine aktivirale vezane na področje, kjer imate v svojih rojstnih kartah znamenje Bika. To bo čas, ko se boste soočali z vsebinami o občutkih lastne vrednosti in varnosti ter o vašem odnosu glede obilja.Razmislite, kako lahko s tem, kar trenutno imate, ustvarite več stabilnosti in strukture v svojem življenju.

Predhodna inkarnacija – karma – Škorpijon – kaj je potrebno opustiti: Testiranje meja vrednostnega sistema pri sebi in drugih, črne energije povezane z magijo in drugim škodljivim delovanjem, dominantna tema smrti, transformacije in regeneracije, skrivnosti in neiskrenosti v odnosih, subverzivno delovanje, spodkopavanje, izguba čustveno integriranega partnerja in problematična seksualnost.

Južno vozlišče v Škorpijonu

blog napove leta

Energije južnega vozlišča je kaj je potrebno opustiti in odpustiti ali enostavno zavreči, saj predstavlja preteklost in tisto, od česar se je potrebno odmakniti. Pri južnem vozlu ne gre samo za preteklost, predstavlja tisto, kar ste obvladali in česar si morate zapomniti, da v celoti sprejmete in integrirate svojo usodo. Medtem, ko je severno vozlišče pot kamor gremo, južno vozlišče predstavlja tisto, česar ne moremo pozabiti in kar moramo spoštovati, da bi dosegli ta naslednji korak naše usode.

Južno vozlišče v Škorpijonu vas izziva, da pozdravite vse načine spremembe, ki so se zgodile v vašem življenju. Od vas zahteva, da sprejmete te spremembe in razmislite o tem, kako bi lahko zdaj poskrbeli, da bodo delovale za vas. Pomiriti se morate z vsem, kar se je zgodilo. Da se pomirite in umirite s spremembami, ki so se zgodile,  si tako lahko pomagate najti strukturo in stabilnost, ki ju potrebujete za napredovanje.

Južni vozel v energijah Škorpijona kaže tudi premik moči. Škorpijonov vladajoči planet je Pluton, planet moči, Pluton pa je bil zadnjih nekaj let zelo aktiven, zlasti na področjih, povezanih z vlado in velikimi podjetji – korporacijami. Zdaj bi morda opazili, da se težave na teh področjih še naprej pojavljajo, kot tudi vse premike v zvezi s stopnjo moči, ki jo imajo nad nami, kot tudi načinom, kako se odločimo živeti svoje življenje.

Severno vozlišče se poravna z Uranom v Biku

Ena od zanimivosti pri premikanju severnega vozlišča v Bika je, da je tudi planet Uran v Biku. Julija 2022 se bosta Severno vozlišče in Uran uskladila, kar bo prineslo nekaj nestabilne energije, a tudi nekaj velikih trenutkov Prebujanja tako na osebni ravni, kot kolektivni. Zanimivo bo videti, kako se bo to točno manifestirali, pa vendar bo to nek premik naprej, ki bi ga sprožile okoliščine. Ta kombinacija energije lahko sproži tudi nepravilne vremenske vzorce in ustvari splošen občutek razpršene energije na kozmičnem nebu, tudi kot opozorilu človeštvu glede eksperimentiranja, naj se ne igra Boga!

Vloga ZDA bo v tem letu zelo velika, saj se , kot sem že omenila aktivira Plutonov povratek – vrnitev Plutona na začetno točko v karti ZDA, zato bo zanimivo videti, kaj vse se bo pokazalo pod to energijo in kako se bo odvijal premik moči. Tudi ZDA bodo imele karmično poravnavo in izstavljen bo račun.

Na osebni ravni boste v času aktiviranih mrkov v Škorpijonu, lahko deležni zgoraj omenjenih tem:

 • 15. maj 2022 – Lunin mrk v Škorpijonu
 • 25. oktober 2022 – Sončev mrk v Škorpijonu
 • 5. maj 2023- Lunin mrk v Škorpijonu

Na teh točkah razmislite o tem, kako vas vodijo, da sprejmete spremembe, ki so se zgodile, in da v spremembah, skozi katere ste se premaknili, najdete moč in moč. Kaj so vas naučile spremembe v preteklosti in kako jih lahko pripravite do tega, kje ste danes?

In za konec… nadvse pomembno bo, da ohranjate visoko vibracijo, saj bo vaša naravnanost kreirala vašo usodo in usodo celega planeta. Izbirajte dobro, saj se dobro z dobrim vrača. Odločitve, ki jih boste sprejemali, pa vam bodo tok življenja lahko obrnile v povsem nove poti. Kakor koli že, to bo čas prebujenja, konca in novega začetka … čas Vstajenja. Iz vaše duhovne esence se bo razvila pot, ki bo kazala vse, kako in na kakšen način se lahko premaknete v smeri svojega Srca. Čuvajte in ohranjajte svojo prvinskost. Povezujte se, sodelujte in verjemite, da se dobro vrača samo z dobrim.

Hvala, ker ste. Ohranjajte visoko naravnanost.

Ostanimo povezani v stebru Svetlobe.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog napoved julij avgust

Shana Flogie: Poletna napoved za 2022

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2022

Blog x

Shana Flogie: Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane