Shana Flogie: Duhovne energije portala 11-11

blog portal

Portal 11.11 je prišel ravno, ko ga najbolj potrebujemo, energija se podvoji še 29. 11., zato izkoristite ta čas vzpona, preobrazbe in izbire.

Portal preobrazbe

To je čaroben dan usklajevanja in želja!

11-11 je močno mojstrsko število, ki kaže na usklajenost in bivanje v božanski harmoniji. Ko ste v tem stanju, se lahko počutite uravnotežene v vašem umu, telesu in duši. To ravnovesje pa vam lahko pomaga ustvariti in voditi vaše življenje iz točke celovitosti in ne iz pomankanja.  Če želite usmeriti energijo tega dne, dvignite svojo vibracijo, da se boste lahko počutili osredotočeni na svoj Višji jaz in izkoristite podporo univerzalnih energij.

V fizični obliki oblika 11 dobesedno tvori vrata, prehod skozi, vrata v nekaj drugačnega – v nekaj več.

Novo obdobje ustvarjanja je na drugi strani in ta vas vabi, da se sprehodite in greste skozi. Temu prehodu pravimo Portal preobrazbe. Simbolično število 1 predstavlja nove začetke – čas, ko začnemo znova in utiramo novo pot, opolnomočeni z izbiro in namero. Postavite številko 1 poleg sebe in dobite 11. Enajst je znano kot »glavno število«, simbol blagoslova, vere in razsvetljenja. To je poravnava dvojnih 1, ki prinaša moč vašim čutom, aktivira vašo prirojeno sposobnost, da vidite, čutite in veste, kaj je najboljše za vas.

11. november je tako eden najbolj čarobnih dni v letu, ko manifestacije delujejo kot prava magija. 11 velja za glavno število in ima resnično izjemne moči. Ko se število dvakrat pojavi na naših koledarjih, energija glavnega števila napaja vaše manifestacije. Podporne moči vesolja se na ta dan združijo, da vam pomagajo uresničiti vaše želje, zato pojdimo še korak globje, v podrobnosti tega čarobnega dne. V numerologiji, kot tudi v tarotu predstavlja 1 arhetip Čarovnika. Znano je, da Čarovnik uporablja svoja duhovna in fizična orodja, da manifestira nekaj, iz česar ni popolnoma nič. Z 11 se Čarovnikove moči manifestacije podvojijo, kjer se sanje hitro spremenijo v resničnost. Če še naprej opažate 11 okoli sebe, je to znak vesolja, da sledite svojemu božanskemu namenu.

11. november je tako odličen dan, da se osredotočate na svoje največje sanje, ki jih želite uresničiti.

Zdaj nobene sanje niso prevelike! Ne glede na to, ali gre za vaš sanjski dom ali popolnega partnerja, pomislite na njih iz dna srca in sprostite energijo. Naj vesolje naredi ostalo. Tudi skeptiki se lahko spremenijo v vernike, ko vidijo čarovnikovo delo v akciji. Pomaga vam poiskati čarobnost, ki jo imate v sebi in vam omogoča, da delate z lastnimi veščinami. Bodite odprti, ponovno se povežite s svojimi duhovnimi vodniki in tudi vi lahko uresničite svoje sanje. Energija povezave Dvojnega Plamena, ki spremlja ta dan, vam pomaga nadaljevati vašo dušno pot in vas kliče k vaši pravi ljubezni.

blog portal

Angelska številka 111

Svetlobne kode aktivirajo angeli z uporabo številskih zaporedij, kot je 111. Te svetlobne kode podpirajo rast vaše duše. Če vidite 11:11 ali 111, se vaši vodniki, angeli povežejo z vami. In 11. novembra se ta energija poveča, kar vas spodbuja, da nadaljujete, kar ste si zastavili. Ta sekvenca je prehod do višjega realizma, vendar ne pozabite poklicati svojih vodnikov, preden začnete manifestirati. Vaši vodniki vam lahko pokažejo orodja, ki jih imate na voljo za izražanje svojih želja. Zdaj je čas, da se povežete s svojimi notranjimi magičnimi močmi in jih delite s svetom.

Kako manifestirati energije 11.11.?

Hermetična načela in zakon privlačnosti nas učijo, da se manifestacija začne z našimi mislimi, to pomeni, da vsa manifestacija poteka v smeri vaše pozornosti. Torej vprašajte se: »O čem razmišljam, kam teče moja energija?« Tudi, ko ni 11. 11., so vaše misli tiste, ki oblikujejo vašo realnost. Ne dovolite, da vas prevzamejo negativne misli in postavite namero za najboljše rezultate. Preden razmišljate o manifestaciji, pomislite, zakaj želite manifestirati določeno idejo. Lahko se usedete, meditirate in razmišljate o tem. Poglejte vase in odkrijte razloge za svoje želje. Če imate to jasnost, to pomaga procesu manifestacije. Ko vam bodo jasne vaše želje in boste imeli popolno podporo svojih angelov vodnikov, boste pripravljeni stopiti naprej. Zastavite si vprašanja, na primer:

»Kako se vidite v prihodnosti? Kdo ali kaj vas obdaja? Kako se boste počutili, ko se bodo manifestirale vaše najgloblje želje?« 

Bolj kot boste o tem razmišljali, lažje jih boste pretvorili v resničnost. Naj bo vsako vaše dejanje del procesa manifestacije.

Ko 11:11 pride skozi znamenja v vaš dan – na vaši uri, registerski tablici ali na koledarju, vas vabi, da opazite povabilo, da se dvignete iz malenkosti  v kraljestvo možnega. In namig:

»Se vaši vodniki pogovarjajo z vami? Vam predniki pošiljajo znamenje? Potrebujete opomnik na povezavo, opomnik, da bo z vami vse v redu?« 

Kodiranje 11:11 je mnogim mistikom znano kot jezik simbolov – način, kako lahko brezoblični izrazi našo namero v obliki. Videnja 11:11 nas pogosto iztrgajo iz našega tridimenzionalnega razmišljanja v višje stanje povezanosti – ponovno se seznanimo z našimi predniki, angeli, vnebovzetimi mojstri in vodniki. Ko opazimo sinhronost nenačrtovanih prizorov 11:11, se naši čuti razširijo v višje dimenzije onkraj naše fizične realnosti.

Povabljeni ste v stanje širitve onkraj vaših intelektualnih zapredkov in pospremljeni v skrivnost povezanosti – z vašo intuicijo, vašimi šestimi čuti in z vsem, kar je.

11.11 prav tako predstavlja ravnovesje in videnje simbola, ki vas nagovarja, da vnesete harmonijo v vse, kar se zdi v nasprotju.

Morda se zdi, kot da živite v polariziranem svetu teme in svetlobe, leve in desne, modre in rdeče, prav in narobe, ljubezni in strahu, glave in srca. Kljub temu ti elementi prosijo za združitev in enako zahtevajo pravičnost, resnico in enakost, da lahko delate brez odpora in stopite na evolucijsko pot harmonije, ravnovesja in miru, prav to je tudi vodilo meseca novembra, harmonija, se spomnite?

blog portal

Ko usmerjamo svojo pozornost ob portalu 11:11, smo poklicani, da se dvignemo nad tisto, kar se zdi sporno in tekmovalno. Od vas se zahteva, da naredite premik od zavesti ločevanja k zavesti enotnosti – stanje zavedanja, kjer vaše pravice v primerjavi z napakami, premoženje v smislu “imam” v primerjavi s tistimi, ki nimajo in biti močni vs. Enost.

Kraj in način bivanja, kjer resnično vidimo drug drugega pod našimi plašči, našimi oklepi, našimi prepričanji in vedenjem. Kjer lahko drug drugega vidimo kot eno človeško bitje, drug ob drugem, soustvarjamo in skupaj doživljamo to življenjsko pot. Da bi ustvarili to možnost, se moramo obrniti vase. Sprememba, ki jo iščemo, se mora zgoditi v nas. Če iščemo harmonijo, moramo biti harmonija. Če iščemo mir, ga moramo prinesti in biti mir sami. To je edini način za ustvarjanje trajnostne spremembe, ki si jo želimo. Možno je in tako močni smo.

Izkoristite energije portala preobrazbe z izbiro in namenom, ko boste zakorakali skozi. Vedite, da ste pripravljeni, tako videti, poslušati, izbrati… Pripravljeni ste, biti.

Kaj lahko ob 11.11 – Portalu transformacije, naredite v praksi:

  1. Zapišite svoje namere za ta nov začetek:
  • Kaj si res želite zase?
  • Kaj si resnično želite za svoje odnose?
  • Kaj pravzaprav želite ustvariti v svoji karieri?
  • Kaj si pravzaprav želite za svojo državo?
  • Kaj si resnično želite za svoj planet?
  1. Vprašajte se, kaj lahko storite, da to namero uresničite?
  • Opazujte, kako se obnašate, odzivate v pogovorih.
  • Opazujte, kako aktualizirate svoje želje z modeliranjem tega, kar želite biti.
  • Bodite pozorni na znake – 11:11, 12:12, 2:22, 3:33 in 4:44, ki vas bodo našli. Vedno so bili tam in so čakali, da pritegnejo vašo pozornost.

Dobro kreirajte in ohranjajte visoko vibracijo. Se beremo

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved november

Shana Flogie: Napoved za november 2022

Sporočilo ob koncu tedna…