Shana Flogie: Jupitrov premik v Vodnarja – čas analize in skrajnih ukrepov bo

blog jupiter julij

Ob koncu meseca, 28. julija, se bo retrogradni Jupiter vrnil iz vodnih Rib nazaj v znamenje Vodnarja. Jupiter je ob svoji retrogradnosti 13. maja, za kratek čas, vstopil v znamenje Rib. Zdaj se vrača nazaj, v znamenje Vodnarja, kjer ostaja do decembra. To bo znova zelo subtilen energetski premik, pa vendar, vas bo morda spodbudil k razmišljanju o skupnosti in ljudeh, s katerimi se boste želeli obkrožiti. Ponovno bo v prvem planu kolektivna dinamika na družbeni ravni, vprašanja svoboščine, svobodnega gibanja in delovanja.

Ko je Jupiter v retrogradni fazi, se lahko vaša prepričanja, ideje in stvari, za katere ste mislili, da jih poznate, postavijo pod žaromete in vas spodbudijo, da jih pogledate znova in morda spremenite način, kako ste na stvari gledali. Je kot vaša leča, ki vam pomaga filtrirati, barvati in oblikovati svojo resničnost.

Ko je  svoji direktni fazi je simbol sreče, modrosti in inteligence. Ko pa zasede svojo retrogradno pozicijo, je ta dobrohotnik enakovreden preizkušanju moči.

Za vse tiste, ki ste rojeni pod okriljem retrogradnega Jupitra, vedite, da prinašate izjemne sposobnosti, saj ste sposobni opravljati vse tiste naloge, ki jih običajna oseba ni zmožna speljati do konca. Kot posamezniki zato lahko dosegajo slavo in spoštovanje, navadno pa v svojem življenju opravljajo neobičajne naloge. Ker so vizionarji, ki so sposobni doseči svoje cilje ne glede na situacije in nemogoče pogoje.

Ko se povežete z njegovimi vibracijami na najvišjih nivojih, vam omogoča, da na svet gledate kot na mesto obilja, širjenja in neomejenih možnosti. Opominja vas tudi, da so vse stvari mogoče, da je življenje potovanje, ki ni izpopolnjevanje ali obvladovanje, ampak preprosto njegovo učenje.

Največji izziv, ki ga prinaša retrogradni Jupiter je občutek strahu pred neuspehom, kar vas vodi v odločitev, da za svoj uspeh še bolj trdo delate in ste vztrajni. Lahko se zgodi tudi, da boste doživeli nepričakovane in nenavadne spremembe, katerih pomena ne boste takoj zaznali.

Skrajne okoliščine bodo zahtevale skrajne ukrepe

blog jupiter julij

Bodite pozorni na to, kje je v tem retrogradnem ciklu usmerjen poudarek pri vas. Poglejte, kje imate vi znamenje Vodnarja in si oglejte, katere nove informacije ali stvari so pomembne za vas. Najbolj ugodno bo vplival na vse, ki ste rojeni v znamenju Strelca ali Ribe, najmanj ugoden pa bo za Device in Dvojčke.

Verjetno se bo vaš fokus na nek način premaknil, kar vam bo omogočilo, da spremenite svojo perspektivo in odprete svoj um novim in še večjim možnostim.

V obdobju retrogradnega Jupitra, bi lahko prav v njegovi fazi prehajanja v znamenje Vodnarja, znova spoznali, da je v slogi moč, in da lahko samo s skupnim prizadevanjem in povezovanjem dosežemo več. To bo dober čas za razmišljanje o različnih vidikih življenja, kot so višji namen, morala in vrednote ali etika. Bodite pozorni, da nebi v tem času kršili nobenega zakona.

Ko se retrogradni Jupiter premika skozi znamenje Rib, od 20. junija do 28. julija, ste se lahko začeli spraševati o svojih duhovnih vrednotah ali morda celo o svojem pristopu k ustvarjalnim ali intuitivno vodenim projektom.

Jupiter v znamenju Rib je odkril marsikatero Resnico, ta pa bo svoj epilog doživela ob koncu leta.

Ko pa bo retrogradni Jupiter znova spremenil svojo vladavino in se premaknil nazaj v znamenje Vodnarja, od 28. julija do konca retrogradnega obdobja 17. oktobra, se lahko znajdete pred vprašanjem o svojih družbenih vrednotah in razmišljate, kako ali v družbo »pašete« ali ne.

Zunanje okoliščine in teme, ki se bodo odvijale na svetovnem prizorišču, vam lahko dajo nova spoznanja ali večjo perspektivo.

Če želite krmariti po energiji retrogradnega Jupitra, je najbolje, da imate svoj um odprt, saj nikoli ne boste natanko vedeli, s kakšnimi novimi spoznanji boste morda v tem času obdarjeni. Morda v razmislek tudi, če ste svoje življenje vodili ali delujete po določenim sistemu prepričanj, boste zdaj morda ugotovili, da ta vam retrogradna Jupitrova energija nekoliko pretrese vaš poZnani svet in vas bo spodbudil, da na stvari začnete gledati z drugega zornega kota.

Če se boste počutili razpršeno, kot da ste »raztreseni povsod pa nikjer« lahko Jupitrovo energijo izkoristite, da se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno za vas.

Ne pozabite, da bo morda treba do konca njegove retrogradne faze, ki je vse do oktobra, resnično zbrati vse informacije in spoznanja, ki jih potrebujete, zato se premikajte počasi, zaupajte v božanski čas in vedite, da dokler boste iskali, boste na koncu tudi našli!

Pomembno je, da pridete v stik s sabo. Zato si zastavite naslednja vprašanja:

Kako si lahko dovolite več prostora, da svet vidite kot varen, čudovit in bogat kraj?

Kako se lahko premaknete iz samo omejevalnih ali samozavestnih prepričanj, ki vas zavirajo?

Jupiter se obrne nazaj v direktno gibanje, 17. oktobra 2021. V vmesnem času vam bo verjetno odprl oči in vašo miselnost nekoliko razširil, nekatera prepričanja preoblikoval in upajmo, da bomo na kolektivni ravni svoje razmišljanje programirali na bolj podporno in ljubečo frekvenco.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog moc

Shana Flogie: Mesec moči in o vibraciji števila 9

blog tarot

Shana Flogie: Mistično popotovanje skozi 13 bardo stanj

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane