Shana Flogie: Mesec moči in o vibraciji števila 9

blog moc

September v numerologiji velja za mesec moči, saj vsebuje vibracijo števila 9

V drugem septembrskem tednu imamo tudi dva močna dneva, ki sta povezana z numerologijo: 9. in 11. september. Število 9 velja v numerologiji za pomembno število, saj je eno od števil ustvarjanja. Planet Mars je tisti, ki obvladuje to število. Tako imamo 9. septembra numerološko kodo 99, ki povečuje ustvarjalno vibracijo in nam pomaga razmišljati o celovitosti, dokončnosti in naši duhovni povezanosti.

In 11. septembra imamo numerološko kodo 911, ki je številka, ki naj bi aktivirala zdravilno in svetlobno energijo. Je število »prinašalcev Luči«.

V numerologiji, vedi, ki se ukvarja s števili, je 9 močno število ustvarjanja in predstavlja celovitost, dokončanje in zaključke.

Pravzaprav je že Nikola Tesla slavno rekel: »Če bi poznal veličastnost trojke, šestke in devetke, bi imel ključ vesolja.«

V mesecu septembru najbolj občutimo težo in spoznanja naše osebne številke leta. To je zato, ker je september edini mesec v letu, ko bo naša osebna številka leta enaka številki našega osebnega meseca.

V bistvu je to dobro, saj pomeni, da vam septembrske energije pomagajo, da se soočite z lekcijami, darili in izzivi, ki jih boste letos morali ukrotiti v skladu z vašo osebno numerologijo. Zdaj pripnite pas, saj so začete stvari pripravljene na nove lekcije, ki jih bo prineslo novo leto.

Najprej izračunajte svoje osebno leto, šele nato preberite, kaj vam osebno mesec september prinaša:


Leto 2021 = 5

Na primer: če ste rojeni 15.9. => 15 + 9 + 5 = 29 = 11 ; za 2021 je vaše osebno leto je 11 = 2

Dan rojstva + Mesec + 5 = število poglejte spodaj, kaj vam prinaša mesec september

Prijetno branje vam želim…

blog moc

Osebno leto številka 1

Zagotovo je za vas to leto novih začetkov in večjih sprememb. Verjetno je vaše življenje šlo v povsem novo smer. To leto je resnično omogočilo, da vaša izvirnost in resnični jaz zasije, zato je pomembno, da se zdaj ne umaknete. Še naprej zaupajte svojim instinktom in ne poskušajte slediti množici. Letos boste morda morali tudi narediti nekaj na sebi, bo pa september verjetno prinesel več vpogleda na površje. Svojo pot nadaljujte z majhnimi koraki naprej in boste napredovali. September bo dober mesec za vašo kariero, zato si prizadevajte še vedno priti visoko.

Osebno leto številka 2

To je za vas leto dvojnosti. Morda ste se počutili zmedeno, kaj želite, ali pa ste iskali partnerja bodisi v življenju bodisi v poslu. Če iščete, da bi spoznal nekoga posebnega ali celo sklenili nova prijateljstva, bi bil to popoln mesec za izvedbo kakršnih koli načrtov. To bo za vas zelo družaben mesec in verjetno boste morda srečali nekaj pomembnih ljudi, če se boste družili in mrežili. Če ste se letos počutili v mnogih smereh razpršeni, zlasti v ljubezenskih odnosih, bi bil to tudi pravi čas, da stvari upočasnite in se lotite, da ugotovite, kaj si resnično želite.

Osebno leto številka 3

Poklicani ste, da se resnično naučite izraziti sebe in na jasen način sporočiti svoje misli in ideje. Če vam še vedno nekaj leži na duši in je zbudilo čustva, bi bil to pravi čas, da se lotite njihovega sproščanja. Energija zdaj vas bo resnično podpirala, da stvari pustite in odpustite vsa stara čustva, ki vam ne služijo več. To bo tudi zelo kreativen mesec in je pravi čas za začetek novih projektov ali za napredovanje v karieri. Če ste čutili potrebo po potovanju ali celo odhodu nekam, bi bil to tudi pravi čas, da naredite nekaj načrtov.

Osebno leto številka 4

To je leto zloma, dokončanja, še posebej, če gre za zadeve v domu in družini. September je morda pravi mesec za zdravljenje stare rane v družini, zato da se ustvarijo zdrave meje. Dobro bo da izkoristite to energijo. Prav tako je primeren čas za organizacijo domačega okolja, za urejanje, vzdrževanja ali popravila, ki jih je potrebno narediti. Verjetno je letošnje leto za vas prineslo veliko sprememb in energija tega meseca vas bo resnično usmerila v reševanje kakršnih koli dolgotrajnih čustev, zlasti v zvezi z družino ali otroštvom. September je tudi odličen čas za prenovo vašega doma, da boste v bolj ljubeči in mirni energiji.

blog moc

Osebno leto številka 5

Mnogo vaših stališč ali prepričanj se je morda letos spremenilo in morda ste še vedno v procesu, ko čakate kaj sledi. September je za vas izredno kreativen mesec in popoln čas za razmišljanje izven okvirja. Čas bo, da začnete delati vse nekoliko drugače. Pravzaprav vam pretresi pomagajo preseči rutino in vas usmerijo v iskanje novega načina. Dopustite, da se naučite novega in stvari vidite v novi luči. Vaša percepcija bo v tem mesecu povečana, zato bodite odprti in si oglejte, kaj se dogaja. Meditacija, potovanja z ljudmi ali celo ustvarjalne dejavnosti bi bile v tem mesecu koristne, saj vam bodo pomagale pri usmerjanju zastale energije. September lahko v vaše življenje vnese tudi novo ljubezen, zato če želite spoznati nekoga, naredite kaj okoli tega.

Osebno leto številka 6

To je za vas leto počitka in pomlajevanja. Če so se pojavila vprašanja, povezana z vašim počutjem, je zato, ker morate upočasniti in prevrednotiti svoje namene, preden se premaknete naprej. Čeprav imate v zraku veliko »sprememb«, je zdaj čas, da razmislite in uživate v tem, kar trenutno imate v življenju. Dovolite si, da prepustite in preprosto uživate s tokom življenja. Če se soočate z izzivi, naj se vam ne mudi, da bi ugotovili zakaj. Sprostite se in se predajte ker se bodo stvari pravočasno uredile. September je odličen mesec, da naredite kaj za svoj um, telo in duha, kot so energetske zdravilne prakse, meditacija ali joga.

Osebno leto številka 7

To je bilo za vas energično leto in verjetno ste bili zelo zaposleni! Če iščete napredek v svoji karieri, bi bil september odličen mesec za uresničitev vaših načrtov. Prav tako bi bil pravi čas, da poiščete novo delovno mesto, če iščete spremembo. Morda ste tudi letos doživeli neke vrste duhovno prebujanje in septembrska energija bo to še dodatno spodbudila. Morda se počutite izjemno občutljivi ali pa boste morda celo ugotovili, da imate žive sanje ali intuitivne vpoglede. Medtem, ko ste z življenjem zelo zasedeni, bodite pozorni tudi, da si boste vzeli čas tudi za svoje notranje potrebe.

Osebno leto številka 8

To je bilo za vas zelo pomembno leto, saj ste verjetno spoznali svojo moč in svoj potencial. Morda ste odkrili nove talente ali celo pridobili nadaljnji vpogled v pot, ki jo želite prehoditi. September je odličen mesec za učenje novih stvari in za ohranjanje lastne moči. Če vas je nekaj motilo, je to pravi čas, da se postavite zase in svoje mnenje jasno poveste. Z veliko močjo pride velika odgovornost, zato boste morda celo ugotovili, da morate začeti ustvarjati meje ali prevzeti odgovornost do svojega življenja na povsem nov način. Prav tako je september primeren čas, da spravite svoje finance v red.

Osebno leto številka 9

Letošnje leto je za vas kot »vlakec smrti«, po eni strani si želite, da pozdravite novo, po drugi strani pa, da izbrišete staro! Ta dvojnost je na trenutke najverjetneje zmedena in morda sploh niste prepričani, kaj prihaja in kaj gre! September lahko prinese še več te energije, vendar se bodo stvari počasi umirile. Ko se vam zdi, da vas življenje vleče v vse smeri, je najbolje, da poiščete v sebi mirnost in zaupate, da bo šlo v pravo smer. Zdaj se poskusite odreči nadzoru, morebitnim stresom in skrbi glede prihodnosti ter se predajte sedanjemu trenutku. Osredotočite se na tukaj in zdaj in delajte počasne korake naprej. Vse stvari bodo s časom jasnejše, do takrat pa se usedite in počakajte.

Ohranjajte visoko vibracijo, se beremo.

Hvala, ker ste. Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog tarot

Shana Flogie: Mistično popotovanje skozi 13 bardo stanj

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane