Shana Flogie: Napoved za april 2021

blog april

Pred vami se odpira obdobje čistih nedotaknjenih vrednot.

V mesecu aprilu se boste Resnično morali zazreti vase in ponovno narediti manjšo bilanco. Najverjetneje v sebi čutite potrebo po resničnem pomenu in vsebini v medsebojnih odnosih, sicer razmišljate lahko tudi v smeri, da boste raje živeli sami ali se odmaknili vase. V sebi boste čutili močno potrebo po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem kar zaključujete ali pa ste morda z vsem naštetim že začeli. Ne bodite presenečeni, če ne boste najbolj zgovorni, v vas pa se bo povečala tudi skrb za zdravje, prehrano in higieno. To še posebej velja za vse rojene v znamenju Device. Kakšna razstrupljevalna ali vitaminska kura, regeneracija telesa skozi nege in masaže bo kot naročena za vse vas. Vzemite si čas za odklop in poskrbite zase.  

Kaj sploh čutim? Bo najbolj pogosto vprašanje.

»Sploh ne vem, kaj čutim… ne vem več kaj bi rad-a?«

Zdaj bo vaš odgovor na to vrstna vprašanja v stilu »ne vem«. Pa vendar vedite, da bo to najbolj iskren in pravilen odgovor, ker: res ne boste vedeli! Soočali se boste z vzorci preteklosti, odnosi in dejanji, se ukvarjali z analiziranjem in delali nekakšno bilanco. Zelo ugodno bo, če se boste lotili pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja zadev, tako doma kot v službi… predvsem pa…

… čas bo za delo na sebi, za osebno rast in partnerske odnose.

Čas brezskrbnosti je za vami… poSpraviti bo treba z vsem in vsemi, tako v doBesednem, kot v prenesenem pomenu.

V aprilu bo vladal arhetip Puščavnika, ki je simbol prehoda, zato se v tem času posvetite nedokončanim zadevam. Mogoče si boste zaželeli umika, tišine in boste potrebovali več časa za globok razmislek, kako naprej. Trenutna uvedba »lockdowna« bo seveda cel proces še poglobila, tako da izkoristite ta čas »osame« za učenje, delo na sebi, za uvid v situacijo in razmislek.

Zdaj je na vrsti zavedanje, da je vaš Dom vaš kokon. Pred vami so tedni, ko boste doživeli jasnost in ravnovesje Duha. Morda je čas, da se ustavite in naredite bilanco svojega življenja, svojega odnosa … Pomembno je, da Čustva poimenujete in natančno preUčite situacijo, v kateri ste. V teh tednih vam bodo meditacija, odmik, čas zase ali dolg sprehod pomagali, da boste dosegli jasnost in Mir.

Če se že nekaj časa počutite Zmedeni, Prestrašeni, Uničeni ali Razočarani, je čas, da se nehate zapletati v drame zunanjega življenja …

Samo tako boste res lahko Videli, kaj je potrebno, da stopite naprej in premagate grenkobo senc svojega notranjega življenja. Opazujte se. Pozornost usmerite na svoj Dom. Tu je vaš sveti prostor regeneracije, ki si ga ustvarite po svoji meri, zase, prostor Varnosti in Miru, ki je seveda osnova tam, kjer vzkalite korenine Topline.

Ne čudite se, če bi se vsebine lanskega decembra in meseca februarja ponovno zgrnile nad vas. O vsem, s čemer ste se v navedenih dveh mesecih soočali, se odločali ali ste konkretno delali spremembe, se lahko zdaj končajo, prišli pa boste lahko v življenju tudi do nekih zaključkov. Morda boste konkretno v fazi selitve, se za njo odločali, lahko bi z nekaterimi odnosi, projekti ali prijateljstvi zaključili, zamenjali službo in prekinili z delom, ki ga trenutno opravljate. Lahko boste v tem mesecu začeli aktivno razmišljati o življenjsko pomembni spremembi, ki vam lahko prinese rezultate nekje v jeseni.

blog april

Pomembno bo da veste, da boste zdaj rabili zelo jasen plan… sicer boste lahko čutili, da ste spet na začetku, s to razliko, da boste še »iztirjeni« na celi črti.

Mars v Dvojčkih ostaja v svoji »iztirjeni« fazi vse do maja, zato nas zaprtje lahko čaka nekoliko dlje ob napovedanega. Poleg omenjenega Marsa, vidika Puščavnika, ki vas bo v aprilu resnično in dobesedno »osamil«, bo štrene mešal še planet Merkur, ki bo v prvih dneh aprila vstopil v ognjevitega Ovna iz zasanjanih Rib. V prvem delu meseca bo kvadrat Marsa in Neptuna, ponovno prinesel napetost ali na površje pripeljal nekaj zavajajočih informacij, ki bi lahko požele zelo buren odziv in upor. Vse to se bo dogajalo v dneh, malo pred iztekom napovedanega zaprtja.

Ker je Puščavnik tudi vidik števila 9, boste tudi v tem številu zaključevali ali začenjali nove podvige … npr. 9-ega v mesecu, 9-i dan od določene situacije dobite odgovor, prvih 9 dni, 9 tednov, mesecev ali 9 mesec – september. Če imate možnost, se novih začetkov lotevajte raje v maju, kot zdaj.

Smernice, ki vam lahko pomagajo previhariti mesec april

Prva polovica aprila bo minila hitro in morda boste začutili, da se stvari premikajo, čeprav se bo na drugi strani življenje spet ustavilo. Nekaj vas bo gnalo naprej, lahko pa bi se počutili tudi dodatno motivirani in pripravljeni, da znova začnete s projekti, s katerimi ste prej odlašali. Energije bodo navkljub vsemu dobre, za napredek pri projektih, lansiranju novih idej in ustvarjanje inovativnih zadev.

3. aprila se Merkur, planet komunikacije, trgovanja in povezovanja, iz zasanjane Ribe premakne v ognjevitega Ovna

Ko bo Merkur, planet komunikacije vstopil v Ovna, bo konec počasnosti in omahovanja. Oven hoče vse takoj, ta trenutek. Ker bodo zdaj v igri besede in zamisli, ki jim vlada Merkur, lahko pričakujete, da bi vse, kar bi komu padlo na pamet, hoteli tudi takoj, še isti trenutek realizirati. Iskali boste miselne izzive, ki vključujejo strategijo in tekmovanje. Obeta se čas naglih besed in preHitre komunikacije, zato bodite pozorni kako boste kaj povedali, kajti povedali boste lahko preveč direktno, brez olepšav, tako kot je. Navdušenje bo popolnoma prevzelo vaš um, dušo in telo. Pa vendar… to je za vas pomemben čas, da oblikujete nove načrte.

Vse bo v duhu »jaz, jaz in jaz…«, učili pa se boste biti bolj premišljeni in umirjeni.

Zdaj vas ne bo vas zanimalo, kaj počne kdo drug, na prvo mesto boste postavljali sebe. Hitro boste za kakšno stvar »zapeli«, še težje pa boste priznali svojo zmoto ali da nekaj niste naredili dobro. No, temna stran tega vpliva prinaša preveč svobodno izražanje govora, ki bi lahko bilo tudi zbadljivo, zato vseeno imejte malo rezerve. Ob živce vas bodo spravljali počasneži, nemirni in vidno razočarani pa boste lahko, ko se boste soočali z zamudami. Na splošno pa Merkur v znamenju Ovna izboljšuje vaše možnosti za iskanje resnične ljubezni in izpolnitve, zato naredite kaj v tej smeri. Ta vpliv vam bo, če mu boste dovolili pomagal izraziti vaše notranje želje.

blog april

Vseeno izkoristite ta čas, kot priložnost, da ustvarite nekaj inovativnega in prepričljivega.

4. aprila je dan, ko bo aktivirana sekvenca 44

Četrti dan četrtega meseca oznanja fazo zadnjega luninega krajca, daje pa tudi numerološko kodo 44. Sekvenca števila 44 je potencialno število, ki označuje celjenje, pristnost in gradnjo močnih temeljev. Močno je povezan tudi z angeli varuhi. Poljubno zaporedje številk, ki jih pogosto vidite prihajajo k vam s pomembnimi navodili za vaše duhovne vodnike. Pomagajo vam lahko tudi, da vas v težkih časih pripeljejo do pomembnih resnic o sebi.

Če ste že nekaj časa v fazi finančne nestabilnosti, je znak, da blaginja prihaja na pot. Denar je pomemben del vašega življenja. Brez denarja ne morete živeti, ker vam prinaša osnovne potrebe, ki jih potrebujemo za preživetje v tem življenju. Ta številka predstavlja srečo, upanje in veselje, torej razlog, zakaj angeli prihajajo k vam s finančnim obiljem, ki ste ga pričakovali že nekaj časa. Kaže tudi, da so zaskrbljujoči časi minili in prihajajo srečni in plodni časi. Priložnosti, ki bi vam prišle na pot zdaj, vam bodo omogočile dober zaslužek, ki bo trajal leta. Čas je, da ukrepate in se osredotočite na prihodnost, tako da trdo delate v vsem, čemur ste se prepustili in predali.

9. aprila naredi Mars kvadrat na Neptuna

Njuna energija doseže vrhunec prav na ta dan, pa vendar jo boste čutili večji del meseca. Marsov kvadrat z Neptunom lahko na površje pripelje informacije, ki lahko ustvarjajo kar nekaj vroče krvi ali napetosti. Neptun po navadi prikriva – razkriva stvari, zato lahko povsod, kjer se pojavi, sproži »ognjeni« odziv. To je nekaj, kar bomo verjetno videli bolj na svetovni kot na osebni ravni. Če bi se vseeno, kaj odvijalo na vaši osebni ravni, boste morda morali dokaj hitro ukrepati. Zaupajte svojim instinktom. Bodite v trenutku in spretno srfajte skozi valove.

12. aprila bo mlaj v Ovnu

Oven je prvo znamenje zodiaka in predstavlja vstop v novo astrološko leto, zato je Mlada luna v Ovnu močna energija za manifestacijo – nove začetke. To je čas za določanje namere, ustvarjanje vizualne podobe, ki vam bo pomagala na poti pri doseganju vaših ciljev. Kar se odločite, da se osredotočite, se razširi in ta Nova luna vam bo pomagala risati stvari kot magnet. Semena, ki jih bi sadili v tem času, bodo dobila spodbudo, zato to energijo izkoristite v svoj prid. Ogromno intenzivne energije se bo premikalo v zelo kratkem času, zato boste lahko občutili tudi številna čustva, ki jih bo težko zajeziti. Večina od vas bo bila sedaj primorana vzpostaviti nove rutine in navade, zato naj bodo čim bolj zdrave in navdiha vredne. Mlaj  vas uči predvsem odgovornosti. Človeške zdrave kmečke logike. No, upoštevajte jo! Če bo le šlo, poskušajte delovati mirno in ne pustite, da vas rušilna čustva nadvladajo.

blog april

»Vsako zlo, je za nekaj dobro.«

Pod drobnogledom bo ponovno vrednostni sitem in partnerski odnosi.

V času mlaja bosta aktivna tudi planet Venera in Pluton, zato lahko v vaših odnosih povzročita težave, predvsem, če se odločite predDati svojo moč. Venera v Ovnu in Pluton v Kozorogu bosta v kvadratu, kar bo lahko v odnosih prineslo na dan dinamiko »ljubim te, sovražim te«. Venera, kot arhetip Perzefone, bo v kvadratu s Plutonom, Hadom, kar kaže na dramatična čustvena doživetja tistih, ki se imajo radi na strasten in posesiven način, neprijetne razhode, ljubosumje in grožnje. Boriti se bo treba proti nizkim strastem, s strastmi nasploh, s prekomerno energijo, ki vas lahko usmerijo v povsem napačno smer.

Venera vlada ljubezni, predstavlja žensko osebo, Venera v Ovnu pa je sužnja želja. Pluton je Kozorog, predstavlja moško osebo, ki osebni čustveni nemir preoblikuje v notranjo duhovno moč, obsesivne in kompulzivne misli. Ko gre za Perzefono, gre za močan odnos, v katerem je poudarjena strast, ki jo zelo privlači, stvari pa so drugačne, kot si želi. Njun kvadrat ob mlaju v Ovnu, bo prinesel velik zalogaj za vse ljubezenske zveze, ki so skrivne in prepovedane. Ženske bi želele pobegniti iz takšnih ljubezenskih zvez, saj ste nezadovoljne in se počutite, kot da ste zadržane proti svoji volji, želite pa iti ven, pa ne morete, nekaj vam ne da, kot da je nekaj močnejšega od vas… To se večinoma lahko nanaša na znamenja Ovna in Tehtnice ter Raka in Kozoroga. Na vas bo ta vidik najmočneje vplival saj boste šli skozi težke izkušnje čustvene bolečine in psihične preobrazbe.

To bo idealen čas, da si povrnete svojo moč, za regeneracijo partnerskega odnosa ali za zaključek. V tem času se bo lahko ponovno stresala tudi Zemlja in tako znova prebujala določene dele sveta. Lahko pa se bi pojavila kakšen čuden odklon borze, govora bo okoli valut, gospodarstva in lahko se dogodijo skrajnosti, kot je visoka porast ali popoln zlom vrednostnega, denarnega sistema.

14. aprila se preseli Venera v Bika

Venera, planet ljubezni in odnosov, se premakne v svoj dom. Znamenje Bika je njeno domovanje, kjer ustvarja harmonične energije, uživanja. To bo čas, ko se boste želeli razvajati, uživati v dobri hrani, si privoščili nekaj novih oblačil, okusen »slow food« obrok, masažo ali večer v dvoje v romantičnem vzdušju.

blog april

19. aprila se začne sezona Bika

Iz ognjenega Ovna se premaknemo v bolj metodično zemeljsko znamenje Bika. Prvi del meseca aprila bo izjemno dinamičen, saj bo čas izjemno hitro tekel, komaj pa boste brzdali svoje misli in jezik. Morda ste začeli tudi z novimi projekti ali pa boste morda prevzeli veliko preVeč odgovornosti. Sezona Bika vam prinaša priložnost, da pridete do sape in si prizadevate ugotoviti, kaj je že na vaših krožnikih. Čas bo za utrditev in ustvarjanje stabilnih temeljev za prihodnost.

22. aprila bo Venera v konjunkciji z Uranom

Uran ima vedno potencial, da ustvari neko nestanovitnost, čez noč in prinese nekaj nenadnih sprememb. Vezano bo lahko tudi na denarni tok, vrednostni sitem in seveda… partnerske odnose. Uran je trenutno v znamenju Bika, tako da se bo zelo občutno aktiviral na področju kjer imate znamenje Bika v svoji rojstni karti. Na ta dan se boste lahko počutili nemirno; v določeni zvezi ali v vaših odnosih na splošno. Mogoče je čas, saj vas bi lahko okoliščine stisnile v kot samo zato, ker boste morali narediti nekaj sprememb.

23. aprila pa gre iztirjeni Mars v Raka

Ko se Mars premika »izven meja«, v bistvu pomeni, da njegova energija podivja! OOB Mars svojo pot nadaljuje v znamenju Raka, kjer bo vse do 24. maja, ko se faza OOB tudi konča. Še vedno velja, da ohranjajte mirno kri in ne delajte ničesar na silo, kajti planet akcije in fizične moči, Mars ni »utirjen ampak še vedno iztirjen«. Predvsem, hitite počasi in komunicirajte po pameti. Ko bo iz Dvojčka vstopil v znamenje Raka, lahko pričakujete, da bodo na plano zlezli vsi »pretekli neporavnani finančni grehi« vaše družine ali družinskih članov. Lahko se boste soočali z družinsko dinamiko, ki jo morate opustiti. Če se želite premakniti naprej, potem se boste ukvarjali predvsem s pasivno agresivnostjo in neizmerno kontrolo, ki jo nezavedno izvajate vi ali kdo od vaših bližnjih nad vami ali nad domačimi.

Mars v Raku lahko poslabša čustvena stanja, saj bi se lahko počutili razdražljive ali celo nekoliko nemirne. Morda namig, da to nemirno energijo preusmerite v nekaj produktivnega ali ustvarjalnega. Mars v Raku vas lahko naredi tudi impulzivne, zlasti ko gre za zadeve, ki so za vas globoko osebne in pomembne; otroci in družina. O ja tu, lahko iztirite brez problema, v stilu »pustite moje otroke.«

27. aprila bo Super polna luna v Škorpijonu

To bo tudi prva Super Polna luna v letu, ki nosi nekaj globoko obnovitvenih in čistilnih energij. Morda se vam lahko zdi, da boste podvrženi psihičnemu pritisku ali čiščenju. Ker je tudi Uran, ob tej polni luni zelo aktiven, vas lahko doletijo nenadne spremembe ali pa se na nek način počutite negotove ali nestabilne. Pred vami bo lahko zelo čustven dan, pa vendar hkrati tudi razsvetljen.

blog april

27. aprila se Pluton znova obrne v retrograden položaj

Zdaj bo čas testiranja vaše VERE! Prebujenja! Ko se Pluton premika tako počasi, boste to retrogradnost čutili na zelo subtilni ravni. Morda se boste morali ponovno soočati z dogodki, ki so se odvijali od septembra do oktobra lani. Retrogradnost Plutona je cikel, ki traja pet mesecev vsako leto v času, ko je nasproti Sonca. 

Kot pri vseh zunanjih planetih tudi ta povzroča načeloma manj skrbi kot retrogradnost osebnih oz. hitrejših planetov. Pred vami bo čas razmišljanja o moči in nadzoru v vaših življenjih! Če so vas ljudje nadzirali ali manipulirali z vami, je zdaj čas, da jih spustite iz vaših življenj. Če ste vi preveč nadzirali druge ali situacije je sedaj čas, da to opustite. Zdaj ni čas za popoln izklop vaše moči, ampak čas za odpravo ljudi, situacij… Usodni dogodki in ponavljajoče se teme vam bodo v biti pokazali katere od navad, prisile, zasvojenosti ali predsodkov je treba odpraviti.

Čas je, da vzamete svojo moč nazaj!

Retrogradnost Plutona je odlično obdobje za raziskovanje in pridobivanje novega vpogleda v vaše samouničevalne težnje, potrebe po nadzoru in iskanje resnice s pogledom v notranjost. V prihodnjih mesecih boste tako morda ponovno ocenjevali, kako uporabljate svojo Moč. Pa sploh jo?

30. aprila imamo Sončev spoj z Uranom

Sonce se vsako leto poveže z Uranom, planetom inovacij, sprememb in prebujanja. Ta dan bo močno čutiti energijo revolucionarnega Urana, ki s bo želel preoblikovanja, sprememb in inovativnosti. Lahko se rodijo kakšni inovativni projekti, nova tehnologija ali pa bo nekaj vezano na nepremičninski trg,  okolijska vprašanja bodo v ospredju, vezana na novo energijo, tehnologijo in inovacije, ki bodo v porastu in bi svet popeljale v povsem drugačno smer. Karkoli ni več namenjeno, lahko izpade iz igre ali pa se vam zgodi »aha« trenutek.

Mesec april bo intenziven… vse bo kot v »ekonom loncu«, na višku in silovito, kajti… veliko neIzrečenega, neIzraženega in neJasnega bo prišlo na dan, razČiščevanje pa bo prisotno na vseh ravneh.

In zdaj? Poskrbite zase. To naj bo vaše vodilo. Naredite nekaj v smeri samoIzpopolnjevanja; delo na sebi, vam bo prineslo izpolnitev tako v vas, kot tudi v partnerskem odnosu. Dajte si čas za razmislek in ne delujte prehitro. Čas naj bo na vaši strani.

Po drugi strani pa prav čas, ki se dogaja zdaj prinaša na dan Resnico, pa vendar… se vam lahko zdi zastrašujoča. Vedite, da niste sami. Morda ne poznate vse svoje zgodovine in lahko izzivi nestanovitnega zunanjega okolja, v katerem ste se znašli, prav zaradi vsega postane še kako pomembna, da boste na zelo osebni ravni, izkušali kaj zaRes veSte in kaj znate.

In za konec…

Se znate prilagajati?

Znate spustiti kontrolo in skočiti v novo?

Odpira se obdobje, ko boste srečevali vse vrste opozoril na tveganja, ki si jih kot družba katere del ste tudi vi, zadajate. Čas odločanja bo, kako postati samostojna in svobodna oseba, ki aktivno prinaša dobrobit človeštvu in ne uničenje in objestnost materializma. Materjalni svet kot ga poznamo, je samo kaplja v morje… materjalni svet so tudi ‘drugi’ svetovi.

Postanite aktivni na svoj način, posvetite več časa povezovanju z istomislečimi,  preživite čas v naravi, začutite energijo Zemlje, voda, vseh bitij in dreves… povežite se s starimi Modrimi bitji tega planeta.

Tudi Zemlja se bo znova stresala, tudi ona je v fazi osvobajanja in čiščenja.

S tem, ko ruši in odmetava staro, na svoj način rojeva novo. Tako vam vrača skozi lekcije, ker ste pozabili, ker uničujete, se morate soočiti skozi izgube… Uči vas tega, da se spomnite od kod je vaš resničen Izvor in kdo ste.

Skrbite drug za drugega, dihajte svež zrak, zavedajte se pomembnosti pitne vode in nežno hodite po Zemlji… odprtega Srca in Uma, da lahko vstopijo Mir, Resnica in Sprememba, ki so zdaj nujno potrebni. Vaše sočutne moči misli in odprtost lahko dosežejo željeno. Vzemite si čas in bodite z naravo, pomirila vas bo in olajšala proces transformacije v katerem ste.

Zdaj je čas za notranje delo, za delo na sebi.

Ohranjajte visoko vibracijo. Se beremo

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog april ljubim sovrazim

Shana Flogie: Ko se Venera sreča s Hadom ali »ljubim te, sovražim te«

blog sporocilo april

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo april

Sporočilo ob koncu tedna…

potica

MyChi Potica… brez kvasa, jajc in mleka

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane