Shana Flogie: Napoved za avgust 2021

blog napoved avgust

V mesec mogočne transformacije, konca in novega začetka, nas pospremijo retrogradni Jupiter, Saturn in Pluton. Sredi meseca se močni planetarni triadi pridruži tudi Uran, ki bo aktiviral močan kozmični preboj in  posledično se bomo lahko soočali z velikimi spremembami vseh vrst, ki se bodo dogajale na Zemlji.

Ker bodo vsi planetarni velikani retrogradni, bo vsa dinamika procesov ponotranjena, odmaknjena, spomini pa vas bodo vračali nazaj. Lahko boste čutili, da bi morali na nek način ponovno pretehtati preteklost, predno se lahko premaknete v življenju naprej. Ampak kam? Kako?

Če se počutite negotovi ali zmedeni glede tega, kako nadaljevati z nečim v svojem življenju, vam lahko ponovni vpogled v preteklost, skozi dogodke in situacije, dejansko prinese sledi in napotke, ki jih morebiti iščete.

Štirje retrogradni velikani

Retrogradni Saturn v Vodnarju vas bo opominjal, da star način kot ste ga poznali in bili vajeni strukture, pravil ter reda ne deluje več. Zdaj vas reši le to, da prevzamete popolno odgovornost nad svojim življenjem in poskrbite sami zase skozi povezovanje z enako mislečimi. Učenje novih znanj, skozi spoznanja, pa vam bodo odprla vrata v Nov svet, ki se rojeva.

Največji izziv, ki ga prinaša retrogradni Jupiter v Vodnarju je občutek strahu pred neuspehom, kar vas vodi v odločitev, da za svoj uspeh še bolj trdo delate in ste vztrajni. Lahko se zgodi tudi, da boste doživeli nepričakovane in nenavadne spremembe, katerih pomena ne boste takoj zaznali. V podporo vsej farsi, ki se dogaja pa bo položaj Jupitra prav v njegovi fazi prehajanja v znamenje Vodnarja, znova spoznali, da je v slogi moč in da lahko samo s skupnim prizadevanjem in povezovanjem dosežemo več. To bo dober čas za razmišljanje o različnih vidikih življenja, kot so višji namen, morala in vrednote ali etika. Bodite pozorni, da nebi v tem času kršili nobenega zakona. Zato bo zanimivo, kaj vse bo »pricurljalo« na dan. Ne pozabite pa tudi, da bodo…

Skrajne okoliščine zahtevale skrajne ukrepe.

Retrogradni Pluton v Kozorogu se zadržuje na zadnjih stopinjah Kozoroga, zato bo politična scena zares dobivala končni epilog saj bomo priča, kako bodo nekateri skozi zadnja vrata skušali pobrati dobrobit iz gnilega koruptivnega sistema, ki razpada in seveda čas začetek konca bo, zato… mnogim bo sojeno. 

Vsem, ki nimate dobrih temeljev v življenju se zna zgoditi, da boste padli pod  drobnogled in boste dobivali lekcijo za lekcijo… vsaka lekcija, pa bo imela skupen ključ… »preživetje, umiranje in regeneracijo«… tako v direktnem kot v prenesenem pomenu.  Zdaj se boste morali soočiti in postati resni, stabilni, prizadevni, potrpežljivi, rahlo rezervirani in predvsem Stvarni. Izziv vam bo… zavedati se svojih obveznosti. Ponovno, zazrite se v leto 2013, kaj ste takrat zaključevali ali začenjali znova?

Vaše naloge bodo, da se uveljavite in usmerjate svoje Moči v pravilno smer za izkoriščanje vseh Novih energij.

Kaj lahko v temu obdobju pričakujete? To bo čas poglobljenega in zelo intenzivnega obdobja, saj velja, da se bodo vse pozabljene in zakopane in davno pozabljene skrivnosti prikazale na dan. To velja tudi za stvari, ljudi, vse akcije, ki so bile strateško načrtovane, prikrita ali tajna preiskovanja – detektivi ali »tisti, pod krinko« – vse te bodo na »vročem stolčku«, saj bi resnično znala kakšna »glava tudi pasti s prestola«. Pluton torej  vlada nad vsem, kar je ostalo zakrito. To pa se zna zdaj pokazati, razkrinkati in priti na plan tudi navzven, na družbenem planu. Dokončna realizacija se bo odvila v naslednjem letu.

blog napoved avgust

Retrogradni Uran v Biku bo dodobra pretresel področja, kot so kmetijstvo, prehransko industrijo, naravne vire, tehnologijo… lahko se bodo začele globalne manipulacije z uporabo novodobne frekvenčne tehnologije in podobno. Z njo bi lahko prebujali vulkane, spreminjali vreme in vplivali na naravne pojave. Uran je planet revolucije, eksperimenta in prebujanja. Ko potuje retrogradno, lahko prejmete tudi globlje vpoglede ali razodetja o dogodkih, ki so se odvijali od začetka leta 2021. Vse se bo dogajalo silovito, kot presenečenje in imelo pridih revolucije.

Smrt, rojstvo…

Z avgustom vstopamo v vladavino arhetipa Smrt/Rojstvo, ki ne označuje nujno vaše dobesedne smrti; nasprotno, zdaj lahko umre vaša stara identiteta, nekatere vrste medsebojnih razmerij, lahko se ločite, opustite lahko določene ustvarjalne projekte ali oblike dela, hkrati pa se lahko rodi v vas želja po začenjanju povsem novih razmerij, projektov, kariere in izražanja novih delov lastne osebnosti. Vedno bolj bi lahko razmišljali tudi o spremembi lokacije ali da bi se preselili.

Ta simbol lahko predstavlja tudi prekinitev razmerja s Škorpijonom (s komerkoli, ki je rojen med 22. oktobrom in 22. novembrom), mogoče pa boste v mesecu Škorpijona izgubili stik s pomembno osebo ali doživeli spremembo v nekem razmerju. Bolj kot karkoli drugega ta simbol rasti zahteva, da opustite vse tisto, na kar ste navezani po nepotrebnem in se podate novim doživetjem naproti. To je leto, ko boste dobesedno pometli s tistim, kar ste predelali in prerasli. Pojavil se bo nov sistem verovanja, nov odnos do stvari, nov svetovni nazor, smrt stare identitete, načina obnašanja ali sistema verovanja… opuščanje kot simbol razvoja v popolnejše bitje.

Prva dva tedna v avgustu bosta najbolj pomembna v smislu, saj prinašata velik dotok kozmičnih energij, ki bodo energetska podpora vašim nameram in kreiranju zadnje četrtine leta.

2. avgusta tvorita trigon Venera in Uran

Venerin trigon z nestanovitnim in revolucionarnim Uranom je harmonična poravnava, kar kaže, da lahko v tem obdobju najdete ljubezen na najbolj nepričakovanih mestih! Ta energija bo čudovito podprla tudi vaše odnose na splošno. Čas bo za uživanje v družbi tistih, ki jih imate radi. Ker Venera vlada tudi denarju in vrednotam, lahko pričakujete tudi kakšne nenadne finančne preobrate na globali ravni ali pa priložnosti, ki se vam ponudijo dobesedno čez noč.

6. avgusta bo Sonce v kvadratu z Uranom

Potencialno bo to sila nestanoviten dan, ko se bi lahko počutili izven ravnotežja ali pa bi vas zmotile nekatere informacije, ki pridejo na vašo pot. Karkoli se bo razvilo, bo verjetno silovito, pa vendar kratkotrajno, zato počakajte, da se prah poleže, predno karkoli naredite pa se pomirite.

blog napoved avgust

8. avgusta, ob mlaju, se aktivira Portal levjih vrat, Portal 88

To je eden najbolj čarobnih dni v mesecu saj prinaša nekaj visokofrekvenčne energije. Medtem ko lahko visokofrekvenčno energijo uporabimo za manifestacijo, zdravljenje in duhovno delo, se bomo morda morali zavedati, da nam ta visokofrekvenčna energija lahko prevrne v stanja tesnobe ali povečanih čustev.

Uporabite energijo tega dne, saj je to dan moči za določanje namenov, zato si vzemite čas, da si postavite nekaj ciljev ali si zapišete nekaj afirmacij.

Vsako leto se Portal Levjih vrat aktivira z vzponom zvezde Sirius.

Vsako leto, ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«. Vse energije se najmočneje integrirajo na Zemljo prav na zadnji dan meseca julija, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Numerološko je ta dan sekvenca, ki predstavlja aktivacijo DNK. Tako lahko na ta dan aktivirate vašo DNK s svetlobnimi kodami, ki jih pošlje zvezda Sirius in velja za naše duhovno sonce.

To je čas, ko na Zemljo priteka veliko energije, v ospredje stopi arhetip boginje Izis in tako vstopimo v čas kozmičnega portala, skozi katerega se stekajo mogočne energije, ki sprožajo in prebujajo v vas esenco kozmične modrosti.

Odpirajo se vrata Novega Zavedanja

Vsa energija vas bo podpirala, da boste lahko »utelesili« svojo božansko esenco.

Sirius je za egipčane najpomembnejša zvezda, je pa tudi dom tako imenovane Kristusove Zavesti. In prav zdaj je čas, ko se bo v prvih 12-ih dneh avgusta, skozi žarke kozmične energije, ki se zlivajo na Zemljo že od konca julija, ustvaril energetski portal, ki vam bo omogočil Priložnost, da aktivirate Zavest mojstra v sebi. Ponovno se bodo uspavane vsebine, ki so v vas, v zapisih vaše DNK prebudile in odprle zapečatena Vedenja in Resnice, ki so od »vedno« že prisotne v vas.

Klica Duše zdaj, ne boste mogli več utišati.

Zato si prav s to namero vzemite čas za Tišino in Mir, da se boste lahko zavestno premaknili v galaktično knjižnico Vedenja,  Zavedanja, Znanja in Modrosti, ki je tiho čakala na vašo vrnitev. V Tišini, v Času… med Besedami in Mislimi, boste našli tisti ključ, ki odpira tisto pravo, kar je bilo v vas tako dolgo časa skrito in pozabljeno.

Zdaj je tisti Trenutek, da vstopite… zdaj je namenjeno, da to Modrost odklenete in jo uporabite.

Na Zemljo se v času vzhajajočega Siriusa zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji ga imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo Novo Leto.

blog napoved avgust

V tem času bo tudi zvezda Reguls, ki je napomembnejša in najsvetlejša zvezda in leži v osrčju ozvezdja Leva. Ta poravnava se zgodi vsako leto, ko se skozi Levji portal naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije.

Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba.

Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost. Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

Pred vami je intenziven čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo.

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njenega vpliva.

Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. Na ta dan se najlažje  aktivirajo vaši uspavani potenciali in darovi, saj je to dan za »spominjanje« kdo v resnici ste, od kod prihajate in kakšna je vaša naloga tukaj.

Boginja Izis je varuhinja tega obdobja, boginja notranjega vpogleda in tista, ki »vdihne Novo«…

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Izis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite tudi vi… »Prihod Sopdet«… 

Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga. Ta predstavlja kozmični čas, kozmično uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan aktivacije Levjih zvezdnih vrat Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije še dodatno podprt z mlajem v Levu, ki bo osvetlil te Nove božanske energije Velike svečenice Izis. Ponovno bo rekalibracija obstoječe Matrice, ki se je aktivirala v letu 2012, preverite pa tudi, kaj se je dogajalo v vašem življenju poleti v letu 2014, predvsem v partnerskih odnosih…

Na dan otvoritve portala bo tudi že omenjeni mlaj, ki že sam po sebi oznanja čas kreacije. Tako kot vsako leto se odpirajo na ta dan Zvezdna vrata 8:8, ozvezdja Leva – »Levja zvezdna vrata«, ki bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kod starodavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami.

Hkrati bo to čas, ko je proces karmične poravnave na osi Dvojčka – Strelec v svojem višku. To pomeni, da se bo v vašem življenju odvijal proces zaključevanja nečesa, kar je povezano z vašo družino in koreninami na vseh ravneh, na kolektivnem nivoju pa bo aktualno vprašanje pravic povezanih z vprašanji, izobraževanja, statusa, družine in otrok.

Morda boste v tem obdobju razrešili tudi napetosti in nesoglasja v svojem domačem okolju, saj lahko v avgustu sprejmete odločitev bodisi, da končate ali začnete znova. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov iz podzavesti, na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Spraševali se boste o svojem izvoru, o tem kaj je vaš namen tukaj in zakaj ste tu, kjer ste v svojem življenju.

blog napoved avgust

11. avgusta se aktivira meteoritski dež, ki ga povzroči roj Perzeidov.

Zemlja gre vsako leto skozi meteoritski pas, na Zemljo pa bo tako znova pritekala velika količina meteoritskega železa. Meteorski dež je naraven pojav, pri katerem Zemljina orbita prečka pas delcev, ki jih za seboj puščajo kometi. Ko ti delci letijo skozi visoke plasti (nad 80 km) Zemljine atmosfere, zažarijo in za seboj puščajo sled. Vzrok za nastanek meteorskega roja Perzeidov, ki so na Zemlji vidni že okoli 2000 let, je komet Swift-Tuttle. Za meteorski roj Perzeidov je značilno, da so utrinki zelo svetli. Opazovali jih boste lahko skozi utrinke na nebu.

Zvezdni utrinki imajo tudi moč, da usmerijo energijo v tisto, kar si želimo in osvetljujejo našo pot.

Čas nastavite notranjega kompasa

Morda je prav to priložnost za premislek o spremembah v vašem življenju in uresničitvi novih ciljev. Opazujte jih sami ali v družbi ter ne pozabite, da si z vsako padajočo zvezdo nekaj močno zaželite.

Pomembno zdaj bo, da ste v prvih dveh tednih meseca avgusta Prisotni v Trenutku. Zakaj?

Če boste dobro opazovali okoli sebe, boste Videli, da bi lahko veliko duš postajalo vse bolj paranoične, obupane, duševno zmedene in jezne.

Tistim, ki lahko Vidite in Čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo, kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstajenje Novega načina življenja, kar seveda… je Resnica. Občutek bo, kot da ste temu enkrat že bili priča in če boste dobro pogledali v svojo preteklost, se bodo lahko neki fragmenti tematike, tako na globalni kot na osebni ravni ponavljale iz leta 2012-2013. Vedite samo eno: zDržite… se visoke naravnanosti, vse ostalo odMislite in delujete s Srcem.

Poglejmo še, kaj vse lahko pričakujete v temu času?

Ključna beseda bo »intenzivnost«.

Vse se bo dogajalo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… karkoli še ostaja vašega vezano na stare načine mišljenja, tretje-dimenzionalne zavesti, bo potrebno odstraniti in nadomestiti z nečim, kar vibrira na višji vibraciji. To bi seveda lahko mnogim predstavljalo izziv, posebej vsem, ki ste čustveno še vedno navezani na stare energije in zapise, ki so v vas in čakate, da bo kot je bilo! Čakali boste zaman. Veliko lažje vam bo, če Odpustite in Dopustite spremembe, saj bi slednje potem lahko bile dosežene z minimalnimi motnjami in notranjimi stiskami.

Zaupajte procesu v katerem ste in dopustite, da spremembe naredijo svoje.

Za tiste od vas, ki ste aktivirali vaša svetlobna telesa, bo ta čas lahkoten, saj se boste ločevali od »starega« zelo enostavno… enostavna za vas pa bo tudi integracija prihajajočih svetlobnih valov, ki se sidrajo na Zemljo in tako vplivajo na vaše svetlobno Telo. Zdaj bo tudi vaše fizično telo šlo znova skozi nadgradnje vaših virtualnih ovojev DNK. To bo omogočilo vaši fizični obliki, da se uravna z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v obdobju, ki je pred vami.

blog napoved avgust

Prav pritok teh energij, bi lahko prinesel v vaše življenje veliko kreativnosti in novih idej.

Zdaj je čas, ko se speče kode v vas najlažje aktivirajo. Aktivacije DNK –  aktivacija dušnega potenciala in aktivacije galaktične DNK, zvezdnega semena so glede na pozicijo vzhajajočega Siriusa najbolj učinkovite prav v tem obdobju.

Vedite, da vam ni treba delati na vsem, kar bi vam aktivacija teh energij prinesla. Na vas je, da enostavno Sprejemate tok Obilja in Svetlobe v tem Novem valu, na svoj način in z zMožnostmi, ki jih imate.

15. avgusta se Venera preseli v svoj dom, v zračno Tehtnico

Venera, boginja ljubezni, vrednot in denarja se premakne v enega svojih vladajočih znakov. Tehtnica je znamenje, ki je povezana z odnsi, pravičnostjo in harmonijo. To boste videli, da bo pomemben dan, saj je dan ko se boste ukvarjali s svojimi odnosi na temo ali so v harmoniji ali ravnovesju. Ta vam bo zdaj še kako pomembna. Uporabite jo lahko tudi, da v svoje življenje vnesete več ljubezni, lepote in denarja. Venera vlada denarju, zlasti dobičku in provizijam, zato se lahko kakšen že sklenjen dogovor spremeni svoje stanje na izvršen.

19. avgusta se v retrogradno pozicijo postavi še Uran

Uran vstopi retrogradno v znamenju Bika, kjer bo ostal do 18. januarja 2022. Uran je planet prebujanja, eksperimenta in globalizacije. Kaj prinaša sem vam napisala že v začetku, predvsem pa bodite pozorni, kaj se bo v tem tednu začelo dogajati…poleg tega, da lahko prejmemo globlje vpoglede ali razodetja o dogodkih, ki so se odvijali od začetka leta 2021. Uran lahko prinese tudi nenadno spremembo ali presenečenje, zato lahko nekaj od tega opazimo tudi v našem življenju tudi v tem času.

Na svetovni ravni retrogradni Uran v Biku osvetljuje vprašanja v zvezi s kmetijstvom… zato bodite pozorni prav na področja s preskrbo hrane, humanitarnimi prizadevanji, svobodo in industrijo, povezano s tehnologijo, kaj se bo v tem obdobju vladavine Urana v Biku dogajalo na globalni ravni. Zakaj?

Ker bomo v prihodnjih letih močno občutili kaj pomeni, ko se »človek igra Boga« in želi nadvladati zakone narave.

Ozrite se v nebo, opazujte oblake, neurja, nevihte… opazujte dež in kakšne sledi pušča po neurju. Potresi, preoblikovanje površja… to bodo teme na katere se v prihodnjih letih pripravite, saj bodo povsem »normale in vsakdanje« stvari postale velik izziv, v smislu, kaj od naravnega bo še na naših mizah in koliko letine bo dejansko pridelano v zemlji. Uran v Biku! Uran prinaša energijo eksperimenta, ekstremnosti, Bik pa je telo, vse kar je povezano z zemljo in naravo. No, eksperimentalni globalni poskusi na telesu, pa so že v teku.

blog napoved avgust

22. avgusta je ponovno Polna luna v Vodnarju

Ta polna luna je ena najbolj mehkih, kar smo jih videli v zadnjem času! Nosi obsežno energijo, ki nam lahko pomaga dvigniti razpoloženje in nam omogoči, da se počutimo povezani z nečim večjim od nas samih. Retrogradni Jupiter bo v času te Polne lune zelo aktiven in lahko prinese obilje, blaginjo in celo srečo! Po drugi strani, pa lahko osvetli tudi vprašanja, ki jih je treba obravnavati v vašem življenju. Zaupajte, da se bo s to energijo vse, kar pride, obravnavalo na pravi način.

Ne pozabite, da je ta Polna luna je povezana tudi s polno luno Vodnarja, ki smo jo imeli 23. julija. Karkoli je julijska postavila v vašem življenju v ospredje, bo zdaj ta pripomogla, da se bo stvar pokazala v pravi luči. V juliju jo je spremljala energija, ki je v kolektivni naravnanosti aktivirala sistematično zavračanje vsakršne lastnine in vsega kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev ega. Ta revolucionarna Polna luna je spodbudila duh humanosti, enakopravnosti in upora. Nekaj je v ljudeh premaknila. Vsekakor se je zgodil preboj pri mnogih. Morda boste zdaj opazili ponavljajoče se teme ali morda mehčanje vsega, kar se vam je takrat dogajalo. Na kolektivni ravni pa… šah mat in dobrodošli v Matrici. Vidite zdaj?

23. avgusta vstopi Sonce v Devico

Dan po Polni luni Sonce zapusti ognjeno, drzno domovanje Leva in vstopi v zemeljsko precizno Devico. Znamenje Device predstavlja vidik device, čistosti in se arhetipsko nanaša na močno neodvisno osebo, ki izvira iz nje same. Vsa ta samozavestna, ustvarjalna in drzna energija, s katero smo bili povezani v sezona vladavine Leva, vam omogoča, da se povežete z lastno močjo in s tem, kar ste resnično sposobni doseči. Prišel bo čas za analizo in podroben pregled.

Ob koncu meseca, 29. avgusta imamo pojav »nihanja« Lune

Ko se Sonce v Devici poravna v kvadratni konfiguraciji z Luninimi sečiščišči – karmično osjo Dvojčka-Strelec, imamo tako imenovano nihanje Lune. Ta pojav ni nekaj novega. Zdaj bodo pomembna zaradi sprememb, ki ne bodo tako nedolžna, saj bi do leta 2030 lahko bili priča izginotju kar nekaj obmorskih mest, ki jih poznamo zdaj.

Pojdimo po vrsti… kaj je Lunino nihanje?

Nihanje Lune je bilo zabeleženo že od 18. stoletja, vendar pa so znanstveniki v preteklih 10 do 15 letih dejansko lahko videli katastrofalne posledice, ki so se dogajale na obmorskih mestih, na vseh kontinentih.

blog napoved avgust

Ena od stvari pri Luni je, da ima zelo podolgovato orbito in ni v središču, zato vsakih 18,6 let naredi to edinstveno nihanje okoli Zemlje. Gre za nekakšno naraščajoče plimovanje. Znanstveniki za leto 2030 napovedujejo, da naj bi se Luna približala in ker Luna vpliva na naše plimovanje, pomeni, da bližje kot je Luna, večja je gravitacija in voda se na Zemlji dvigne. Ker naj bi se oceani dvignili le za dva centimetra, bi to lahko pomenilo razliko med hudo poplavo in katastrofalno poplavo. Za številna obalna mesta, bi ob teh pojavih plimovanja lahko pomenilo, da bodo obalna mesta ali soseske dobesedno odplaknjene.

»Nihanje« Lune v orbiti lahko povzroči rekordne poplave na Zemlji.

Nihanje lune lahko prinese ekstremne vremenske razmere ali vremenske dogodke. To bi lahko pomenilo hude poplave po vsem svetu. Kot že ime pove, lahko zbudijo tudi nekaj nihajoče energije, zaradi česar se boste lahko spraševali ali premišljevali o svoji smeri naprej. Kadarkoli je vpletena Luna, je vedno dobro poslušati uporabiti svojo intuicijo in svoja čustva uporabiti kot kompas, po drugi strani pa se dviguje nekaj iz nezavednega, čustvena nestabilnost, nihanje v razpoloženju in odzivanju ter vse se dogaja okoli »tekočin« v telesu.

Če se spomnite je to leto tudi vezano na migracije in drugačne oblike potovanj in roko na srce… vse gre nekako v tej smeri, ko sestavimo puzzle iz povsod. Morda je zdaj čas, za razmislek, ko se bo resnično na dolgi rok izkazalo, da bodo začeli ljudje počasi migrirati iz mest, ker ne morejo obvladati dohodne vode.

In za konec…

Skupaj z retrogradno energijo, ki teče po kozmičnem nebu imate zdaj veliko priložnosti za kreacijo svojega življenja.  

Če se ukvarjate s težavami v odnosu ali bi radi spoznali nekoga novega, vam mesec ponuja nekaj čudovite in podporne energije.

Izkoristite tudi visokofrekvenčne energije zvezdnega portala Levjih vrat ob mlaju za manifestacijo, ki prihaja na Zemljo. Izkoristite mesec avgust za kreiranje in dobro naravnajte svoje kompase.

Aktivirajte zvezdna semena in dobro manifestirajte.

Ohranjajte visoko vibracijo. Se beremo.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog moc

Shana Flogie: Mesec moči in o vibraciji števila 9

blog tarot

Shana Flogie: Mistično popotovanje skozi 13 bardo stanj

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane