Shana Flogie: Napoved za december 2021

blog napoved december

November je bil pod taktirko koncev in velikih sprememb, ki jih je potenciral še Lunin mrk ob koncu meseca, ta je namreč zagnal tudi povsem novo dinamiko na karmični osi Bik – Škorpijon. Lunini mrki običajno prinesejo zaključke in se štejejo za točke zaprtja, saj aktivirajo preteklost in njeno vsebino dobimo servirano v sedanjosti. Medtem pa Sončni mrki običajno prinašajo nove začetke in veljajo za točke novih priložnosti, saj aktivirajo vsebine prihodnosti in jih prinesejo v sedanjost.

Zdaj bo čas za Pravico, Uravnavo in Resnico.

Če še vedno jokate nad krivico in trpite bolečino, razmislite, zakaj so te manifestacije Zakona prišle k vam. Tako kot mislite, tako boste živeli. Tako kot delate vi drugim, bodo drugi delali vam. To je univerzalni Zakon, ki vam bo zdaj kazal pot, koliko in kaj Resnično od tega tudi živite v praksi, saj so pred vami dnevi, ko boste ponovno osvojili Pravico, Resnico in Pristnost.

Konec leta bo tako v znamenju arhetipa Pravice, ki je splošno načelo ravnotežja in povezave. Po izjemno napornem letu, še bolj stresnih zadnjih tednih, ki so polni negotovosti in naglih sprememb, je zdaj pred vami čas, ko si boste lahko oddahnili, kajti energija boginje Maat je tista, podpira vladajoči arhetip meseca.

Da boste Videli Resnico, boste morali pogledati s Srcem.

Boginja Maat podpira vse, kar je povezano s sodišči, pravičnostjo, harmonijo in ona je red. Vsekakor nam energije služijo, od nas pa je odvisno, kam bomo energijo dajali, Svetlobi ali Temi.

V temu času bo možnost, da uravnotežite in spravite v harmonijo vse stvari, ki so bile do sedaj neuravnotežene. Zdaj bo priložnost, da se posvetite iskanju ravnovesja v vsem kar počnete in najdete harmonijo v odnosih. Zdaj bo primeren čas, da poskrbite za denarne in pravno formalne zadeve.

Vodilo tega meseca je, da ne dvomite v pretekle odločitve, ki so bile posledica Sprememb, kajti zdaj je čas, da postane vaše življenje zopet Harmonično. Kreator Vašega življenja ste Vi sami, zato, kako dobro ste zasadili seme, vidite sedaj po tem, kaj je vzklilo…

blog napoved december

Zdaj bo čas vprašanja zakona, pravice in karme.

Kaj je zakon, kaj vam predstavlja in kakšen odnos imate do njega vi? Soočati bi se znali tudi s prestrašenimi mislimi o tem, kar se vam zdi tema in ali ne najdete izgovor v besedi, ki vedno pritegne pozornost »črna« magija, samo zato, ker ne razumete, kako naravni Zakon deluje? Zdaj bo čas, da pogledate svoj lastni Namen. Kaj je? Nujno prečistite svoj prostor, delajte in ozaveščajte svoje temne Trenutke, da boste razumeli Nauk. Če povem drugače … spoprijateljite se s svojo Senco in se ji zahvalite za pouk.

Odločajte se, delujte z integriteto in držite besedo. Bodite pošteni in jasni in enako pričakujte od drugih. Ni vam treba igrati igric ali biti prevarani, ker kdo ni ravnal celostno.

Vedite, da Vam ni treba ukrepati, saj bodo Naravni Zakoni prevzeli vajeti in Resnica se bo izkazala v pravem času. Vaša vloga je ravnati s častjo, plemenitostjo in resnico in… se držati te svoje edinstvene poti. Pravica bo zdaj zmagala.

 2021 vsebuje vibracijo števila 5, ki prinaša številne ustvarjalnosti in spremembe. Sprememba je vedno ustvarjalen proces in morda se zdaj, ko smo prišli do konca leta, lahko ozremo nazaj in vidimo, kako so subtilne in velike spremembe v vašem življenju navdihnile ustvarjalne načine razmišljanja, delovanja in občutkov. Morda boste tudi decembra zaradi močne kozmične dejavnosti začutili navdih za ustvarjalne spremembe ali premike.

blog napoved december

1.decembra se nazaj v direktno gibanje obrne planet Neptun

Neptun je od 25. junija v svojem retrogradnem gibanju, no od takrat imamo sicer malce bolj jasno sliko na vse kar se dogaja, pa vendar… Neptunov obrat v direktno gibanje, lahko prinese intuitivne vpoglede, ustvarjalne izbruhe in lahko celo dvigne tančico na nečem, kar je bilo v vašem življenju do sedaj, nejasno, motno ali pa vas je povsem zaslepilo. Zanimivo je tudi to, da je rojstni datum Slovenije na ta dan, tako da bo Neptun v tem mesecu odigral kar pomembno vlogo, pri »razkritju« ozadja.

Pravzaprav se zdi, da ko Neptun vstopi v podzemlje – v svojo retrogradno fazo –  naredi to na zelo zaseben način, ne da bi pritegnil pozornost nase. Neptun je planet sanj, želja, iluzij, a tudi višjih področij zavesti in brezpogojne ljubezni.

Neptun je tudi planet Enosti in če smo odprti, nam omogoča, da sami začutimo Resnico.

Omogoča nam občutek, da smo vsi le ena velika duša, razpršena po različnih telesih. Jaz sem ti in ti si jaz. Smo eno in isto, čeprav na površini morda ni videti tako. Neptun se ne ukvarja s stvarmi na površini, še posebej, ko je potoval skozi podzemlje. Neptun je vse nevidno, on želi, da raztegnete svoj um onkraj fizičnega in pogledate globlje, ne z očmi, ampak skozi duhovne oči.

Retrogradni Neptun nas je pripeljal nazaj v resničnost

V tem svojem retrogradnem potovanju je od konca junija pa vse do sedaj razbijal iluzije in nam omogočil, da vidimo stvari takšne, kot v Resnici so. V tem času je Resnica ugledala Luč, pa vendar je zdaj drugo vprašanje, kako vam je ta všeč? Lahko vas je celo nekoliko vrnil nazaj v realnost in vam pomagal, da se prizemljite v kakršno koli »novo realnost«, v kateri ste se morda znašli. Neptun vas je prosil, da se vrnete na dogodke, ki so se odvijali v vaših življenjih od novembra 2020 in preverite ali obstajajo »napačne resnice ali iluzije«, ki jih je treba razbiti. Morda ste začeli dobivati tudi nekaj smernic, kako, s kom in kam, začeli pa ste videti pot naprej.

Zanimivo je tudi, da Neptun vlada tudi virusnim okužbam.

V času njegovega obrata lahko znova prejmemo šokantno novico in morda pride na površje celo kakšna nova informacija. Teden dni pred fazo retrogradnega Neptuna, 25. junija in nato spet zdaj, 1. decembra, ko se vrača nazaj v direktno gibanje, bo obdobje, da ste pozorni, kaj se bo dogajalo in imate odprta vsa čutila.

blog napoved december

4.decembra bo Popolni Sončev mrk v Strelcu

To bo tudi zadnji mrk v ciklu Dvojčka – Strelec, ki je aktiven od junija 2020, zato bo ta mrk, verjetno prinesel nagrade za vaše trdo delo. Mrki so pospeševalci, sprožilci procesov in vam pomagajo narediti preskok v novo stanje zavesti, pa vendar se boste pod energijo tega mrka, lahko znašli precej na trdnih tleh. Za začetek… vrnite se najprej po svoji spominski časovnici vse do maja 2020.

Poglejte, kakšno rast ste dosegli od tega časa?

Kako se je vaše življenje spremenilo?

Od maja 2020 se namreč prebijamo skozi cikel mrkov na karmični osi Strelec-Dvojčka in s tem mrkom, 4. decembra,  se ta cikel bliža koncu, saj se bo zaključil z zadnjim Popolnim sončnim mrkom.

Doseganje končne točke v ciklu mrka ali eklipse je pomemben trenutek, saj  predstavlja prihod na novo destinacijo, lekcijo, ki jo na kolektivni ravni predelujemo. To je točka v našem življenju, ko se neka stvar ali del nas popolnoma prerodi in popolnoma integrira ter je pripravljena igrati aktivno vlogo v našem življenju.

Od maja 2020 se je v svetu zelo veliko dogajalo. Na kolektivni ravni se je zgodila žalostna izkušnja, ko smo bili vsi prisiljeni spremeniti svoj način življenja. Kolektivno so se ljudje prebujali in se začeli spraševati, kaj sploh je vredno v življenju in kje v svojem življenju sploh kot posameznik je. Dogodki so bili odpovedani, počitnice prestavljene, službe so bile izgubljene. Mnogim se je življenje postavilo na glavo, če ste bili prožni in ste plavali s tokom, potem veste, da na koncu tunela sveti Luč. Vidite. In, morda šele zdaj začenjate videti, kako nas je ta verižna reakcija dogodkov pripeljala do tega, kjer smo danes.

Povezani ali razdeljeni?

Kje ste? Seveda, čeprav smo to energijo doživljali na kolektivni ravni, imamo tudi svoje osebne zgodbe. Prava prelomna točka se bo zgodila ob popolnem sončnem mrku, saj boste lahko začeli videti vzorec v tem, kako so vas vodili in kje so vas s strani Vesolja spraševali, da se dvignete in Vstanete v vašem življenju.

Mrki predstavljajo portale v nova stanja zavesti.

Običajno prinašajo dogodke, ki transformirajo in spremenijo vaše življenje, kar vam omogoča, da lahko stopite v novo poglavje evolucije svoje duše. Ta popolni sončni mrk, mlade lune pade v Strelca in je kot zadnji korak na tem potovanju, ki smo ga potovali v ciklu mrkov na osi Dvojčka Strelec. Odpira zadnja vrata na tej poti in lahko prinese nagrade za vaše trdo delo. Torej, kaj ste sejali do zdaj? To boste lahko poželi in, ja …

Čas poPlačila bo.

Ne glede na to, kar je v vas sprožil ta cikel mrkov, kako ste bili pozvani, da rastete in se spreminjate, boste zdaj začeli videti konec potovanja. Pojavila se bo nova jasnost in s to novo jasnostjo se bo zdelo, kot da se odpirate novemu poglavju.

Popolni sončni mrk je eden najmočnejših mrkov, ki jih lahko doživite. Že samo vizualni prikaz Zemeljske sence, ki prehaja čez Sonce, je očarljiv prizor, ki spominja na lepoto in prostranost tega vesolja. V starih časih so na sončne mrke gledali kot na čas velikih sprememb. Tema, ki je padla na običajno svetel dan, je bila videti kot znamenje, da bodo zdaj vsi karmični dolgovi poplačani.

Ni dvoma, da so mrki čas manifestacije in lahko aktivirajo vse, kar smo sejali.

Pod njihovo prisotnostjo se energija vrača k vam, kar omogoča, da vaše energijsko polje postane magnet za vse, kar vam pride na pot. Medtem, ko ta Sončev mrk prinaša vrhunec vseh vaših energij od začetka tega cikla mrka, ga lahko uporabite tudi za določitev namena o tem, kaj želite pritegniti. Njegovo energijo lahko premišljeno uporabite za črpanje vsega, kar želite doživeti.

blog napoved december

Popolni mrk bo!

Ko se senca Zemlje premakne na sredino Sonca, ustvari ognjeni obroč. Ta ognjen krog je simbol kreacije in hkrati uničenja. Temna senca Lune predstavlja preteklo bolečino in trpljenje, hkrati pa tudi izvir neskončnih potencialov, ki čakajo na novo kreacijo. Običajno seveda najprej pridejo uničenja vseh vrst, nato pa sledi preporod in novo.

Sončev mrk bodo delno lahko opazili v južni Afriki, na Antartiki, Novi Zelandiji, v Avstraliji, Čile. Tu bodo v naslednjih 6 mesecih ogromno govora in vsekakor bomo priča velikim spremembam.

Če pogledamo naprej, globlje v kozmično nebo, sta v času tega mrka aktivna tako Merkur kot Neptun, kar nakazuje, da se nam lahko razkrijejo nekatere nove informacije.

Prisotnost Neptuna nakazuje, da smo morda končno spreGledali in sneli rožnata očala, kar nam bo omogočilo, da Vidimo globljo Resnico. Neptun je tudi iluzija, zabloda, laži in prazne obljube, zato kadarkoli je vpleten Neptun, je vedno pomembno poslušati in zaupati svojim instinktom, ne glede na to, kakšna spoznanja pridejo na vašo pot. Neptun je planet duhovnosti in intuicije, zato obstaja zdaj močan poziv, da se oglasite in poslušate, kaj govori vaš notranji glas.

Neptun od vas zahteva tudi, da opustite svojih pet čutov in se namesto tega uglasite z močjo in modrostjo vašega šestega čuta, saj boste tam našli svojo najvišjo Resnico.

Kiron, asteroid, znan kot ranjeni zdravilec, je prav tako aktiven pod tem mrkom. Ta vam lahko pomaga zdraviti in spraviti v red neustrezne odnose s pogovori, ki bodo namenjeni zdravljenju partnerskih zvez.

Če imate nekoga, s katerim se morate spraviti, vedite, da vam bo ta Sončev mrk pošiljal valove podpore. Razmislite o tem, kaj želite povedati, dovolite, da prihaja iz Ljubezni, Resnice in Prijaznosti, nato pa poglejte, kako se počutite vodeni, da delite svoje občutke naprej.

Prav tako ne pozabite, da je včasih zdravilen že pogovor s samim seboj!

Včasih je govorjenje ali zapisovanje tega, kar imamo v mislih, lahko zelo terapevtsko in vam lahko pomaga pri razmisleku iz mesta odprtosti. Zato ne pozabite, da je v tem obdobju vsako leto čas, ko lahko v 12 svetih dneh Božiča odpustite vse, kar želite, da gre iz vašega življenja in tako pripravite posodo za vse kar prihaja k vam v Novem.

Ne glede na to, kakšni pogovori bodo potekali v času tega mrka, ne pozabite biti nežni, potrpežljivi in ljubeči do sebe. Ne pozabite, da v času mrkov velja, da stvari ne silite ali potiskate. Mrki so močni sprožilci, ki vas po navadi usmerijo, kamor morate, zato… Zaupajte v ta proces. Zaupajte svojim instinktom in naj vas ne mika, da bi sami vsilili komu stvari, ki niso mišljene. To isto imejte v mislih, ko se bodo »prisile« dogajale na kolektivni ravni.

Sončni mrki lahko v vaše življenje prinesejo tudi nove priložnosti in nove začetke, zato ostanite odprti za vse, kar vam pride na pot.

Morda boste ugotovili, da vse, za kar ste trdo delali, končno pristane pred vami, da se realizira. Ne pozabite pa tudi na to, da Sončni mrki prinašajo močno energijo, zato bi se lahko pred njegovim prihodom počutili izčrpane ali izžete. Če je temu tako, ne podcenjujte pomena, da ostanete budni, pijete dovolj vode in si vzamete čas za preproste prakse ozemljitve.

Ta Popolni sončni mrk je močan trenutek v letu, ki vas bo verjetno pripeljal do cilja, katerega ste si trdo prizadevali doseči zadnje leto in pol.

blog napoved december

11. decembra bo Venera v konjunkciji s Plutonom

Venera in Pluton bosta zaradi prihajajoče retrogradne Venere ostala skupaj na našem kozmičnem nebu dlje kot običajno. Znova se bo Perzefona znašla v Hadovem podzemlju. Ta kombinacija energije lahko v naših odnosih ali ko gre bo šlo za denar, sprožila prepire okoli moči. Če se počutite zadržani ali zadušeni zaradi nekoga ali nečesa, lahko ta energija pride tudi do glave in vas vabi k ukrepanju. Ta energija lahko pomaga tudi pri preoblikovanju odnosov v naših življenjih, kar vam tudi omogoča, da stopite v novo moč. Medtem, ko ta dan dosega vrhunec energije, je to nekaj, s čimer se lahko uglasite in povežete ves mesec.

18.decembra bo Polna Luna v Dvojčku, Sonce pa na Galaktičnem središču

Za zaključek leta bo Polna luna točno nasproti galaktičnega centra, kar prinaša močno energijsko silo na Zemljo. Energije Galaktičnega središča bodo prinesle širitev in nam pomagale, da se začutimo in se povežemo z neverjetnimi galaksijami, ki živijo v nas in povsod okoli nas. Morda se celo počutite že povezane z vašimi izvori zvezdnega semena ali pa se boste lažje povezali z galaktičnimi bitji. Jupiter bo lepo poravnan s to Polno luno in ponuja obsežno, obilno energijo. Morda se znajdete na točki, da boste razmišljali drugače ali pa boste videli stvari s povsem nove perspektive.

Pod to Polno luno se lahko razkrijejo nove informacije in spoznanja, vendar je pomembno, da sledite svoji intuiciji.

 

19. decembra bo Venera v Kozorogu postala retrogradna

December prinaša tudi redek kozmični dogodek retrogradne Venere. Venera retrogradno vstopi le vsakih 18 ali več mesecev, tako da takrat, ko pride, po navadi močno občutimo njene učinke. Venera vlada nad ljubeznijo, odnosi, denarjem in stvarmi, ki jih cenimo. Vse te teme bi lahko segale tudi v Novo leto.

V tej poziciji bo Venera ostala vse do 29. januarja 2022. To bo čas, ko se lahko srčne zadeve dvignejo znova na površje in se boste morali z njimi aktivno ukvarjati. Pomislite na to, kot na prehodno točko, skozi katero se morate premakniti, da bi odluščili globlji sloj bremen vašega srčnega centra. Prav tako lahko osvetli vaše odnose in vas izzove, da ukrepate z mesta, ki je usklajeno z večjo in višjo Ljubeznijo. Kaj to pomeni v praksi? Če je razmerje odslužilo svoje, pogosto retrogradna Venera stvari obrne na glavo.

Čas soočanja bo.

Pod to energijo se lahko premešajo tudi denarne zadeve, kar lahko sproži vašo lastno vrednost in vrednost, ki jo pripisujete določenim stvarem v svojem življenju. Preverjali boste, koliko ste vredni, zato boste tudi kaj hitro sešteli, kje ste le žrtev zlorabe. Ne glede na to, kar se zgodi med to retrogradnostjo, ne pozabite, da gre pogosto za proces, ki traja vse dokler, se Venera spet ne obrne v svoje direktno gibanje. Takrat boste resnično razumeli višje lekcije, ki jih boste deležni v tem obdobju.

20.december, dan pred Solsticijem se začenja čas božičnega plana, 12 svetih dni Božiča

Dan pred decembrskim sončnim obratom velja, da se energetska mreža planeta harmonično uskladi. Ta uskladitev energetskega omrežja povečuje zdravilni potencial narave in našega lastnega telesa. To zdravilno moč lahko izkoristite tako, da preživite čas v naravi, se udeležite meditacij, delate s kristali ali rastlinami – zeliščno medicino ali pa si preprosto zastavite namero.

blog napoved december

21. decembra, zimski Solsticij in čas ko se odprejo Zvezdna vrata

Vsako leto je se konec leta začenja obdobje decembrskega adventnega in božično-novoletnega obdobja. To je poseben čas… čas, ko se odprejo Zvezdna vrata in ko se srečata Nebesa in Zemlja. Vse do zimskega solsticija se spuščajo z Neba na Zemljo mnoge oblike darov v obliki pomoči, ki oplajajo zemljo, mineralno-rodovitni svet, rastline, živali in tudi človeka. Vse to bi lahko poimenovali moči duhovnega sveta Svete Trojice, ki skozi skupinske jaze, pravzorce in ostala nesnovna duhovna bitja plemenitijo Zemljo, človeku pa omogočajo združevanje sil Nebes in Zemlje. To bo čas za notranji vpogled, zdravljenje in odpuščanje, kajti…

Dragi moji… pred vami je čas adventa… , ki pomeni »Prihod«.

Ker je tem božično-novoletnem času 12 svetih dni, ki so vezani na kozmični vdih in izdih Zemlje, se v tem času na Zemlji v tem obdobju, za te energije, ustvari poseben kanal. Ta kanal je energetski portal, katerega namen je, da nas podpre. Ob tej priložnosti vas vabim, da ste z mano tudi letos pri pisanju 12 dnevnega Božičnega plana.

Decembrski čas je čas odpuščanja in je pripravljanje vaše vibracije na to, kar si želite skreirati. Pravzaprav gre za postavljanje in rekalibracijo vaše energije na nov nivo, saj predstavlja Odpuščanja pripravo na nov cikel, ki prihaja z novim letom, vsako leto.

V prvem tednu adventa bomo preizkušani v našem najbolj fizičnem delu, v čutilih ali organih čuta. Omenjene preizkušnje so potrebne, da se okrepimo v priznavanju svoje usode, da sprejmemo vse njene udarce in jo končno tudi vzljubimo. Na tak način lahko pridobimo vrlino, ki se imenuje Pravičnost. Enako se lahko potrudimo premostiti, vsaj v mislih in čustvih vezanost na materijo, na materialne dobrine in telesnost, zunanjost, oblike, ki nas tudi lahko omejuje pri delu na sebi. Vsekakor bodi usmerjeni vase in se ne prepustite zapeljati vsej evforiji ki se bo začela okoli nas.

Preizkušnja drugega tedna je obvladovanje vitalnih procesov, kot so: dihanje, prebavljanje, ritem srca. Če nekdo neprestano govori, fantazira in se prenajeda, pomeni, da te skušnjave še ni zmogel premostiti. Vrlina, ki naj bi jo razvili v drugem tednu, se imenuje Prava mera v govorjenju, prehranjevanju, počivanju, spanju, delu. Skušajte prinesti malce več Življenja v pravem pomenu besede, ne le samo v smislu več vitalnosti. Skrb za vaše zdravje je že prava obveznost, zato poskrbite za redno telesno vadbo, pijte čaje, mažite si boleče sklepe, poskrbite za ožilje, procese dihanja, prebave in presnove…

V tretjem tednu bo v prevzgoji vaš duševni svet, kamor uvrščamo jezo, žalost, strah, skrbi, neučakanost, egoizem, antipatijo. V tem času lahko vsaj nekaj časa namenite negi živali, tudi tistim v zavetiščih. V tem tednu vas bodo sile skušnjav napadle skozi tri sposobnosti duše … razmišljanje, čustvovanje in udejanjanje. Če podobnih skušnjav ne boste prepoznali in jih presegli, boste postali Lažnivci, Prevaranti v razmišljanju in govorjenju, čustva bodo postala Hinavščina, moči volje pa Nestrpnost, Netoleranca. V tem tednu moramo postati še bolj budni, da bomo omenjenim trem sposobnostim duše omogočili zdrave povezave. Misli bodo morale postati čistejše, bolj prave, resnične in dobre, čustva naj bi postala pogum, volja pa naj ne ostane nestrpnost, temveč sila delovanja v svetu ali moči služenja Božanski volji.

blog napoved december

Pomembno je, da je zdaj vaša energija usmerjena v Pravičnost, Resnico in Harmonijo…

Pomemben preboj v tem mesecu, se bo zgodil 13. decembra, kajti v tem času se boste še bolj obrnili vase. Začeli se boste zavedati sami sebe, očistiti boste hoteli svoje telo in duha… in pred vami bo čas, ko se boste intenzivno osvobajali velikih stvari. Na ta dan vlada Sv. Lucija, prinašalka »Luči« in ko je višek letnega vdiha, ki se odraža v 12 svetih nočeh od 24. decembra do 6. januarja. Priprava letnega vdiha se v naravi prične prav na ta dan, tako je iz duhovnega vidika je iz 12. na 13. decembra noč najdaljša. Na ta dan, se poseje tudi božično žito, ki simbolizira obnavljanje življenja in plodnost. Če vam ne bo uspelo zasejati žita, to lahko storite do 18. decembra.

Običaj sejanja božične pšenice, božičnega žita, je kot simbol obnove življenja in plodnosti.

Zadnja adventna nedelja pred rojstvom Jezusa, pa vas pa čaka zelo pomembno delo na duhovnem nivoju, v duhu ali v vas kot bistvu. Pridobili naj bi vsaj eno manjkajočo krepost ali vrlino, oziroma jo vsaj okrepili. V mislih imejte moči sočutja, sočutja za bližnjega, pomoči potrebnega,… Okrepite si lahko vero, ne v institucijo, temveč v obstoj duhovnega sveta, ki vam je vedno in povsod pripravljen pomagati, in tudi zavedanje, da ne obstaja življenjski izziv, ki ga z Njihovo pomočjo ne bi zmogli razrešiti. Enako se lahko potrudite izgraditi še bolj zdravo življenjsko filozofijo in moč odpuščanja sebi in drugim.

Kaj je še pomembno, da veste ob koncu leta?

Da se bliskovito premikamo skozi zadnji mesec v letu 2021 in vstopamo v leto 2022 s stalnimi večjimi spremembami, ki jih v tem življenju še nismo doživeli.

Konec decembra 2021 prinaša Venero retrogradno v konjunkciji Pluton v Kozorogu v faza tretje poravnave Saturnovih energij v kvadratu z Uranom, pa nakazuje velike finančne spremembe na svetovnih trgih in gospodarskih ravneh. Jupiter v Vodnarju odpira vrata in govori DA vse do konca leta 2021, nato, pa bo 29. decembra znova, vstopil v Ribe. Saturn v Vodnarju bo še naprej preizkušal strukture, zasnovane za skupine ljudi, in videl, ali lahko regenerira poslovne modele, ki bodo delovali gredo naprej. Imeli bomo priložnosti za nove ustvarjalne rešitve in poenostavitve našega življenja, saj se naše vrednote spreminjajo skozi Urana v Biku.

24. decembra bo tretja poravnava – kvadrat Saturna in Urana

Saturn v kvadratu z Uranom je bila glavna značilnost leta 2021. Kvadrat med Saturnom in Uranom je govoril o mejah in svoboščinah in tudi tokrat bo polemika prav okoli tega. To igro smo videli na svetovnem prizorišču in morda tudi v svojem življenju.

Saturn predstavlja avtoritete, pravila, meje in tradicionalne ustanove. Uran predstavlja inovativnost, svobodo, spremembe in pobeg iz našega območja udobja. Ko sta ta dva planeta v kvadratu ali med seboj tvorita kot 90 stopinj, dobimo napetost med obema energijama.

Saturn bo želel nadzorovati. Uran bo želel iti s tokom.

Saturn bo želel uveljaviti meje in strukturo, Uran si bo želel popolno svobodo gibanja, kamorkoli mu bo všeč. Ti dve energijski dinamiki se bosta spopadli in morda bomo videli, da se kaže kot upor, revolucija, sprememba tradicionalnih struktur, nadzor svoboščin ali zlom starega.

Na osebni ravni vam lahko ta energija pomaga, da se osvobodite stvari, ki so vas zadrževale. Morda boste opazili močnejšo željo po inovacijah, po drugačnem delu in iskanju novih poti za potovanje. Pravzaprav obstaja občutek, da se boste morda morali spremeniti in podvizati, da bi prišli tja, kjer želite biti. Stari načini ravnanja vam morda ne bodo več služili in vas navdihovali, da bi postali ustvarjalni in tako našli nov način.

blog napoved december

Čeprav je to nekaj, kar lahko vidite, da se manifestira v vaši zunanji realnosti, lahko začnete opažati tudi premike, ki se dogajajo tudi v vaši notranji resničnosti. Stare misli in prepričanja, ki ste jih imeli o sebi ali svetu, se lahko sesujejo. Ko dovolite, da stare misli in vzorci odpadejo, se lahko izkaže, da boste bolj radovedni in odprti. Morda pa celo ugotovite, da postanete boljši pri uravnoteženju strukture in rutine ter si vzamete čas za spontanost in ustvarjalnost. Glede na to, kje ste na vaši poti, lahko ugotovite, ali potrebujete več Saturnove modrosti ali več Uranove modrosti.

Kaj prinese ta zadnja poravnava?

Uran je planet prebujanja, Saturn pa je planet karme, zato nas na neki ravni ti dve kozmični telesi morda vodita, da se prebudimo v svojo karmo in energijski odtis, ki ga puščamo na tem svetu.

Ta energija vas lahko vodi, da se premaknete iz vseh navad in vzorcev, ki ste jih podedovali iz vaše preteklosti ali vaših preteklih življenj. Lahhko celo pritegne vašo pozornost na stvari, zaradi katerih ste tukaj, da jih sprostite in presežete v tej inkarnaciji.

Kakšen pečat želite pustiti v svetu?

Kaj želite ponuditi svetu?

To so vprašanja, ki jih morda raziskujete pod ustvarjalnimi energijami leta 2021.

Ne glede na to, kam vas pripelje to potovanje, sta tako Uran kot Saturn, ki sta usklajena skozi vse leto, vaš opomnik, da je življenje veliko več, kot se zdi. Saturn je praktičen 3D, toda Uran je prebujanje in iskalec neznanega. Ko svojo energijo prizemljite s pomočjo Saturna, lahko uporabite vibracije Urana za premikanje vaše resničnosti, odpiranje novih vrat in raziskovanje novih poti, ki jih prej nismo mogli dojeti.

Imate moč, da spremenite svojo pot in imate moč sprejemanja novih odločitev, ki vas bodo pognale v drugo smer.

Ni se vam treba vračati k temu, kar ste nekoč poznali, lahko inoviramo, lahko kujete nove poti, lahko preizkušate nove stvari; energija je še vedno na voljo za delo, kot je bila vse lepo 2021 na voljo vsem.

Sprememba je možna in v mnogih pogledih neizogibna. Poiščite nove priložnosti in vrata, ki vas letos pozdravljajo. Poskusite vsaj enega. Cesta se vije v nove smeri. Znana pot je vedno tam, na katero se lahko vrnemo, njeni majhni odcepi in zanke, ki nam lahko dajo novo perspektivo, razširijo naš um in nas na koncu prebudijo na nove ravni.

20.decembra se Jupiter iz Vodnarja seli v Ribe, kjer tudi ostane

Jupiter se po kratkem obisku v začetku tega leta vrača v Ribe. Ker je Jupiter največji planet v našem sončnem sistemu, se bi lahko počutili zelo občutljivi na ta premik energije. Jupiter razširi vse, česar se dotakne, in Ribi so zodiak, povezan z duhovnostjo, višjo zavestjo in ustvarjalnostjo. Morda boste ugotovili, da so ta področja za vas poudarjena ne samo na ta dan, ampak še celo leto 2022.

Če ste rojeni v znamenju Ribe, se Jupiter v vašem znamenju šteje za pozitiven znak in čas je, da zares zasijete. To je čas širitve, ko za svoje delo dobite poplačilo, darila in nagrade. Kakorkoli že, se lahko vsi dotaknemo in se povežemo z Jupitrovo srečno energijo širitve in obilja. Zato razmislite, kaj želite razširiti v svojem življenju in usmerite svojo pozornost v to smer, saj boste zagotovo prejeli obilne rezultate!

Vedite:

Vsak dan lahko zavestno izbirate svojo perspektivo.

Izbirajte ob koncu leta tisto, kar boste čutili v svojem srcu, da boste lahko kreirali v Novem letu svobodni.

Ostanite v stebru Svetlobe. Ohranjajte visoko vibracijo.

Iz srca,

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog psihologija tarot

Shana Flogie: Povezava tarota s psihologijo

blog napoved julij avgust

Shana Flogie: Poletna napoved za 2022

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2022

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane