Shana Flogie: Napoved za februar 2023

blog napoved februar

Čas bilance in vpogleda

V začetku februarja se lahko pripravimo, saj bo aktiviran T-kvadrat, ki je v astrologiji najbolj nestabilen aspekt. V igri sta Pluton in Uran, ki bosta aktivirala v karti Slovenije že tako neharmonične vezi med Marsom, Jupitrom in Venero, ki so v steliju in natalnim Uranom in se lahko vse, v zadnjem hipu spremeni. In, da se spomnimo, da je Mars rimski bog vojne, Pluton – gospodar podzemlja, Uran pa – nori uničevalec, poleg tega je mesec bilance, se bi lahko pletlo kaj okoli financ in porabi »skupnega denarja«.

Če pogledamo za nazaj, kaj se je dogajalo v ciklu prej, sta že sama Pluton in Uran v preteklosti prinesla veliko uničenja. V letu 2011 sta ustvarila neskladen kot, ki je povzročil cunami v Fukušimi (Japonska) in jedrsko katastrofo. S Plutonom, gospodarjem podzemlja in šokantnim Uranom so bili potresi preprosto neizogibni in takrat je bil potres tisti, ki je povzročil cunami in njegove nesrečne posledice. Kvadrat je kot med tema dvema zelo počasnima planetoma in se bo ponavljal tudi z občasnimi odmiki v naslednjih nekaj letih. Tudi takrat, ko so se srečali Mars, ki je bil takrat v nasprotju s Plutonom in v kvadratu z Uranom, pošteno zatresla tla. Lahko ga bomo čutili ali videli, povsod okoli sebe pa bomo na nek način obkroženi z nasiljem, vojnami, upori, lahko potresi, jedrska nesreča in naravnimi katastrofami.

Dinamika bo tudi okoli neke uradne dokumentacije vezano na sodišča, višje inštance, lahko se začnejo sodbe vseh vrst, govor bo o naložbah, ki so lahko vezane na pranje denarja in druge goljufije. V ospredju bi spet lahko bili uniformirani poklici in seveda, lahko bi se dogajale ovadbe za dejanja na pretekli dve leti. V to bo posegel še Pluton, ki bi lahko potegnil še kaj iz globin, razkril delovanja iz ozadja, vsekakor bi lahko bile aktivne teme o kakšni zakonodaji ali prodaji.

Zdaj vas bo vse gnalo, da ne boste mogli več ostali tam, kjer ste bili, saj bo čas za spremembe v smislu: moramo se premakniti; moramo napredovati; moramo skočiti naprej v naslednjo fazo našega potovanja.

Puščavnik je vladar meseca in bo poskrbel za bilanco na vseh ravneh

Morda boste imeli občutek, da ste prišli do nekega roba v svojem življenju in boste čutili, da je čas za transformacijo. Simbolika za arhetip Puščavnika je transformacija bube v metulja in tako se boste tudi počutili lahko sami. Na vprašanje kaj sploh hočete, boste dobili odgovor…

»Ne vem, nimam pojma.« Vse kar ste mislili, da veste, da hočete, se bo v vas porodil dvom, v smislu, nisem več prepričan-a in ne vem.

Če se boste znašli v takšni fazi, je vse kot mora biti, zato počakajte in dovolite, da procesom, ki se bodo odvijali v vašem življenju in bodo zbujali kakšen dvom, pustite da gredo svojo pot, saj bodo od vas zahtevali bilanco. Počakajte torej, da se proces konča in se odločite spomladi, ko bodo energije veliko bolj drzne in neizprosne v smislu kako in kam naprej. Jasno in zelo očitno bo le, da boste od zdaj naprej morali delati, delovati, se odzivati, živeti v končni fazi morali povsem drugače, kot do sedaj.

Ne pozabite da vas bo leto Kočije sililo in premikalo naprej, zato se spremembam ne boste mogli upreti. Ne pozabite tudi in plavajte s tokom, hkrati pa bodite pripravljeni sprejemati nove izzive, priložnosti in poti, ki se vam pokažejo v življenju.

blog napoved februar

 

5. februarja bo Polna Luna v Levu

Kraljevska Luna bo prinesla poleg tega, da boste zasijali v vsej svoji veličastnosti, prinesla tudi kar nekaj drzne energije. Zaradi Uranove aktivnosti v času Polne lune, se pripravite na kakšno spremembo v vašem življenju. Sprememba lahko pride povsem nenadoma, kot »strela z jasnega«, a poglejte, kakšne nove dušne iskre lahko zaneti.

Polne lune so vedno čudovit čas za odpuščanje, sprostitev in seveda tudi ta Polna luna ni izjema. Z vsem zagonom, ki se premika naprej, je odličen čas, da odpustite bremena preteklosti in ustvarite prostor za vstop v novo. Tudi energija meseca bo naravnana na bilanco, zato izkoristite energije Polne lune, da v svoje življenje vnesete nekaj svežega navdiha in se osredotočite na ustvarjanje veselja in užitka. Ker smo na začetku leta, seveda Polna luna v Levu pomeni začetek novega cikla. Luna je polna, ko je Sonce, ki je v Vodnarju, v nasprotju z Luno v Levu.

Polna luna je čas kulminacije in obljube izpolnitve tistega, kar se je začelo ob mlaju.

To bo zelo čustveno obarvan čas, morda malce dramatično obarvan, pa vendar brzdajte svoja čustva, kajti Lev bo naredil vse da bo slišan, viden in v ospredju… tudi zavoljo drame ali škandala. Vsekakor je to čas romantike in nov začetek v odnosih. Privoščite si dan in naredite kaj drznega, predvsem, če bo potrebno kaj odpustiti, resnično pustite in pojdite naprej. Ta faza Lune nastopi na 16 stopinjah  Leva in bo najbolj vplivala na ljudi, rojene z osebnimi planeti in točkami, ki jih imate na približno od 14 do 20 stopinje stalnih znamenj, ki so Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar.

Na osi Lev-Vodnar se ukvarjamo z ravnovesjem med vsem, kar je osebnega, Lev in vsem, kar je neosebnega, povezano na družbo, Vodnar. Energija Lune v Levu je kreativno samo izražanje in krepitev individualnega ega, ki ga prejmemo skozi užitek in romantiko, medtem ko Sonce v Vodnarju vlada skupini, bolj neosebnim prijateljstvom in objektivnosti. Ta Polna luna vas lahko spodbudi, da najdete ravnotežje med romantiko in prijateljstvom ter med izražanjem sebe tako na oseben, kot tudi neoseben način.

Luna v Levu je ponosna in močno individualna – ni zadovoljna s tem, da je le ena od ekipe. Ona sije, sije na odru sama in rada ima, da jo občudujejo. Sonce v Vodnarju je tudi velik individualist, saj ceni svobodo in neodvisnost, pa vendar mu pomenijo skupine, prijatelji in druženja. Ravno ta konflikt med osebno in družbeno noto osvetljuje ta Polna luna na nebu. V vašem življenju lahko pride do simbolične osvetlitve, saj novi občutki in čustvena razkritja lahko izbruhnejo v vašo zavest. Čas bo kot nalašč, da se izrazite in odpustite bremena. V prihodnjih tednih boste odkrili, kaj to pomeni za vas, kajti zdaj ne boste več mogli zatirati svojih občutkov, saj jih boste morali izraziti.

Kvadrat Polne Lune z Uranom bo dodala nekaj udarne, nepredvidljive, uporniške ali nepričakovane energije vašim zgodbam, predvsem pa boste lahko priča mnogim razodetjem. Lahko pridete do točko, ko boste želeli konec starega sebe, da se boste lahko rodili skozi novo, kar že nekaj časa po tiho kreirate.

Februarska kozmična energija vam lahko odpre poti in vas navdihne, da napredujete ter uresničite stvari.

Čas bo za premik na naslednjo raven. Ne glede na to, ali so vaši koraki veliki ali majhni, bo ves februar točka, ko boste začutili, da je treba narediti korak naprej, saj bo marec eden največjih in morda najpomembnejših mesecev v letu. Zdaj boste tudi začutili, da prihajamo na kolektivni ravni v obdobje velikih kozmičnih dogodkov, zato se bo zdaj vse vrtelo v smeri, da se podzavestno ali zavestno pripravite, da zaključite nerešene situacije ali odnose in razjasnite, kje ste.

blog napoved februar

7. februarja planet Merkur zapusti svoje senčno obdobje

Ob vstopu v leto 2023 sta retrogradni Mars in Merkur skupaj ustvarila veliko nejasnosti glede komunikacije in izražanja, predvsem pa, kako najbolje uporabiti svojo energijo. Težje ste jasno razmišljali in sprejemali odločitve, saj ste imeli občutek, da se morate na vsakem koraku dokazovati in bojevati za svoj prav, da bi bili slišani.  

Ker je Merkur planet komunikacije in naših miselnih procesov, povezovanja in poslovanja, je njegova retrogradna faza ob koncu leta prinesla veliko nestabilnosti in dvomov v obstoječe projekte, še posebej, ko je šlo za izražanje samega sebe in svoje resnice v smislu, kaj govorite in se boste izrazili – povedali. V vse ste dvomili in niste bili prepričani.

Mars je planet, ki je vladar leta in vlada vašim akcijam, tudi tudi vodi vaša razgreta čustva, zato je zadnja faza retrogradnega Merkurja prinesla priokus Marsa, ko je v svojem retrogradnem položaju veliko lažje izbruhnil ali povedal kaj, kar je lahko na koncu tudi obžaloval. Ostre besede pa so lahko povzročile tudi prekinitev kakšnega odnosa ali sodelovanja.

Predno preide Merkur iz faze retrogradnosti,  stopi v svojo senco.  Nekje dva tedna po njegovi retrogradnosti je v fazi sence in v tej fazi smo od 18 januarja. Zdaj boste morda začeli doživljati premike, povezane s komunikacijo,  na način, da prejmete informacije, da se sprostijo poti vezane na potovanja in vsi izzivi z računalniško tehnologijo se počasi spravijo v svojo normalo. Ko Merkur,  zapusti obdobje sence po svoji retrogradni fazi, boste začutili premik, saj bo prispeval k povečanju zagona vesolja.

Torej, če je bilo od konca decembra, ko se je Merkur obrnil v vašem življenju karkoli  negotovega in ste bili v kakšni situaciji v megli, boste zdaj začutili večjo jasnost in boste stvari tudi speljali.

12. februarja vstopi Merkur vstopi v Vodnarja, kjer ostaja vse do 2. marca 2023

Ko je Merkur v Vodnarju, boste lačni znanja in odprti za nove in izvirne ideje. Iskali boste možnosti, da se povežete v kakšne bolj napredne, alternativne skupine, kjer boste v družbi enako mislečih. Pred vami bo čas, ko boste lahko začeli razmišljati izven okvirjev, vaše razmišljanje pa lahko postane veliko bolj napredno in objektivno. Tudi vaše ideje, razmišljanja in teme o katerih boste govorili bodo lahko malo bolj pred časom. Ne bodite preveč začudeni, saj bi  lahko tudi prišli do točke, ko boste v vse, kar ste se do sedaj naučili ugotovili, da ni resnica. Znanje je samo pot, ki vam pomaga na poti vašega lastnega izkustva. Je nekaj kar se razvija, tako kot vi. Kar je nekdaj veljalo za vas, se skozi čas spremeni, ker se razvijate. Zdaj si boste upali biti bolj drzni. Bolj boste voljni eksperimentiranja, v smislu, da se boste lahko spustili in kakšen projekt, ki bi ga lahko začeli povsem nepričakovano ali pa boste imeli več drznosti in boste lažje kaj v življenju spremenili spremenili. Vaš način komunikacije in razmišljanje bosta lahko bolj spontana, nekoliko razdrobljena in usmerjena k ljudem. Inovativno razmišljanje, ki bo zdaj prišlo v ospredje, bo pripomoglo tudi, da se zavest ljudi resnično pokaže v svoji pravi luči. Višja oktava Merkurja je Uran, zato vsi, ki že zdaj razmišljate izven okvirja in Vidite širšo sliko, boste lahko dobili močan navdih in vodstvo za povsem drugačno izražanje sebe. Vse kar se bo dogajalo bo v skladu bilance, ki jo boste v tem mesecu delali, po drugi strani pa vam lahko Merkur v Vodnarju omogoči tudi, da boste veliko bolj drzni v svoji komunikaciji in pri sprejemanju poslovnih odločitvah, ki bi se lahko zgodile, praktično, čez noč.

Opazili bi lahko, da boste bolj razumni, pri ocenjevanju situacije pa boste lažje ločili razum od čustev in obratno. Čeprav napredno naravnani, dovzetni za nove študije in informacije, ne boste tako hitro še odstopili od svojih idej in prepričanj. Dopuščajte možnost, da v življenju ni nič zares vaše, saj ste samo popotnik na poti svoje usode, ki jo je izbrala vaša duša v tem življenju. V tem ciklu Merkurjevega popotovanja boste bolj zainteresirani za razmišljanje, ki je drzno ali izvirno in je bolj ‘pred časom’ in se navezuje na onkraj fizičnega. 

15. februarja bo Venera v konjunkciji z Neptunom v Ribah

Ko je Venera v spoju z Neptunom prinaša možnost za romantiko, nov odnos, lahko pa se zgodi, da bo v vašem obstoječem odnosu več sočutja in duhovne bližine . Izziv, ki ga ta povezava prinaša je seveda  tveganje razočaranja, če ste bili sprva tako zelo očarani nad osebo in niste sprejeli splošna dejstva realnosti. To energijo si predstavljajte kot lepa sončna rožnata očala, zato če ste resnično kje ali nad kom tako zelo očarani, vseeno preverite, če imate trdno na tleh svoja stopala. Ta aspekt izkoristite za ljubezen, romantiko in širjenje vaše duhovne prakse. Morda se boste odločili tudi, da naredite kaj v tej smeri in začnete bolj poslušati in uporabljati svojo intuicijo. Spoj je harmonična kombinacija, ki bo med Venero –  ljubezen in njeno višjo oktavo Neptunom – kozmična ljubezen, pomagala vnesti mehkobo na vsa področja v vašem življenju, ki se bodo navezovale na vaš vrednostni sistem. Zdaj boste veliko bolj čuteči in povezani s svojim duhovnim bistvom. Vse kar se dogaja v vašem življenju, sploh v partnerskih odnosih, bi lahko prineslo korak naprej in zbližanje, sploh v odnosih kjer ste na razpotju. Uporabite to energijo za bolj globoko povezavo s svojimi vrednotami, kaj je vam vredno, povežite se z univerzalno ljubeznijo in se izrazite v svojem bistvu, kdo ste.

16. februarja bo Sonce v konjunkciji s Saturnom v Vodnarju

Saturn je planet karme, učenja in preizkušenj. Sonce je vidik ego zavesti, moške linije in je motor duše. Čez dober mesec se Saturn premakne iz znamenja Vodnarja, zato je zdaj zadnji spoj Sonca in Saturna v tem Saturnovem ciklu, ki traja 28,5 let. Saturn v Vodnarju je pustil karmične lekcije predvsem na kolektivni ravni in spomnite se družbenega upora, ki se je začel v februarju pred dvemi leti, ko so se ljudje počasi prebudili in stopili prvič skupaj.  Tudi na osebni ravni, so bili testi predvsem za vsa zračna znamenja (Vodnar, Dvojčka in Tehtnica) lahko marsikomu velik izziv . Cikel Puščavnika je cikel bilance, zato v sredini meseca ob spoju Sonca in Saturna uporabite to energijo, da zagotovite in prevzamete odgovornost za življenje, ki si ga sami resnično želite. Teme, ki bodo v ospredju bodo znova vaša vloga v odnosu do avtoritete in ali ste lekcije predelali, sicer se boste znova soočali s podobnimi temami, kot v preteklosti.

18. februarja vstopi Sonce v Ribi

Sonce prehaja iz zračnega znamenja, Vodnarja v vodni Ribi, v  zadnje znamenje zodiaka. Ribe so vodno znamenje in prinašajo občutek popolnega zlitja z Enostjo. Ribi vodita k popolnosti in celovitosti, saj vas kot zadnji v ciklu povrneta k izvornemu božanskemu delu vas. Arhetipsko predstavljata energija Rib, dve ribi, ki plavata v nasprotnih smereh. Njuno načelo je  jin in jang, načelo moške in ženske energije. Tako moška kot ženska energija obstajata neodvisno, pa vendar ena brez druge ne moreta obstajati. Vse se dogaja ciklično in tudi simbolika, da ribi plavata v krog kaže, da kljub temu, da plavata v različnih smereh in vidita svet z različnih zornih kotov, obe prispeta na isti cilj. Ker sta Ribi zadnje znamenje zodiaka, je čas vpogleda vase in bilance. Vsako leto je sezona Rib  čas, ki ga izkoristite za razmislek, vsega kar se je dogajalo v preteklem letu – ciklu, saj se z vstopom v znamenje Ovna podamo na novo potovanje ob začetku astrološkega leta ob spomladanskem enakonočju.

Zdaj je na vas, da razmislite o sebi in o življenju, predvsem kako vas je vse, kar se je zgodilo, pripeljalo do sem kjer ste in do naslednjega poglavja vaše evolucije.

S Soncem v Ribah nas vodijo občutki sočutja. Ne pozabite, da je sočutje pravzaprav v tem letu naš izziv, ki nam lahko pomaga izstopiti iz kolesja kolektivne matrice. Ker bo to čas za vpogled, boste lahko čutili tudi, kot da se raztapljate, manj boste lahko motivirani in veliko bolj boste razpršeni. Ker bo čas za povezovanje s sabo, se posvetite čutenju in svojim sanjam, tako v dobesednem kot prenesenem pomenu. Odpira se obdobje, ki mu bo vladala naravnanost »kar bo, pač bo«, vodil pa vas bo bolj občutek univerzalne povezanosti. Ribe vladajo empatiji, nesebični ljubezni, predanosti in modrosti. Njena senčna stran, lahko vključuje  zasvojenosti, občutek žrtve življenja, samopomilovanje, pasivnost in izmuzljivost.

Čeprav se v tem ciklu morda ne boste vedno dobro ubesedili ali izrazili svojih občutkov in vtisov, bodo situacije tiste, ki bi vas lahko močno motivirale, da preverite svojo naravnanost. Blaginja teče, ko se povezujemo s svojim srcem, smo sočutni do drugih, brezgrajni, tudi ko vidimo pomanjkljivosti, ostajamo prijazni in pomagamo po svojih močeh tudi drugim. Če boste začutili potrebo po umiku, se odmaknite, saj vam bo odmik pomagal, da boste lahko obnovili svojo energijo in znova zaČutili.

blog napoved februar

 

20. februarja bo Nova luna v znamenju Rib

Mlada luna v znamenju Rib nosi energijo novih začetkov. To je tretja nova luna, ki smo jo imeli na 1 stopinji določenega zodiakalnega znamenja, kar kaže na močno temo novih začetkov. Ribi so zelo ustvarjalna energija, zato uporabite ta mlaj –  mlado luno, da ustvarite in vizualizirate, kaj bi radi pritegnili v svoje življenje. To je pravi čas za prakticiranje in pisanje željenega in za potrditev tega, kar želite, da je resnično. Ker je Ribi vodno znamenje, je energija pretoka, ki bo usmerjala tok k spremembi.

Mlada luna je čas novega začetka, ker je v Ribah, ki nas povezuje z božansko ljubeznijo in božanskim delom sebe,  je pravi čas, da se posvetite osebnim ciljem, željam. Idealen čas bo za pisanje. Čas vključuje tudi preskok vere, zaupanja in popolne predaje, ki pomeni sprejemanje nepopolnosti v sebi in drugih.   Vse vrste »popolnosti«, ki so v vas, se bodo reflektirale skozi iskanje »nepopolnosti« v drugih. Naj bo to začetek vašega lastnega projekta, osvobajanja od matrice, ki vas veže nase skozi pričakovanja, pravila in stalno primerjanje, kaj imate ali česta še nimate.  Svojo domišljijo in intuitivne zaznave uporabite za kreiranje željenega, kar pomeni… zavestno preživljanje časa s sabo.  

S to močno energijo , ki vas usmerja na so-čutenje, imate priložnost narediti pomembne spremembe v svojem življenju.

Vsi planeti so trenutno v svojem direktnem gibanju in prispevajo k občutku, da se končno vse premika naprej. Ta Mlada luna se poravna tudi s Saturnom, kar lahko vzbudi občutek, da boste imeli v ospredju svoje odgovornosti na eni strani, na drugi pa vero ali navdih.

Zdaj pa še v prakso… Ker ta faza Lune nastopi na 1 stopinji znamenja Rib, bi vsi, ki ste rojeni z osebnimi planeti in točkami na približno od 0 do 5 stopinje spremenljivih znamenj; Dvojčka, Devica, Strelec in Ribi in od 27 do 30 stopinjah, lahko imeli kakšne močne spremembe in priložnosti za novo. 

Tudi Venera je na koncu svojega gostovanja v znamenju Rib – vstopila bo v Ovna v nekaj minutah po mlaju – kar kaže, da bi se lahko zgodila prekinitev ali konec na socialnem nivoju, lahko tudi na področju financ, lahko pa bi se zgodilo nasprotno, saj bi spodbudil vaše nove začetke.

20. februarja, pa vstopi tudi Venera v znamenje Ovna, kjer ostane vse do 16. marca 2023

Z Venero v Ovnu bo ljubezen spontana in neposredna. Konec sanjanja in rožnatih očal. Pod tem ognjevitim vplivom vas lov lahko zelo vznemirja. Morda boste  začutili, da je čas za greste na kakšen zmenek ali druženje, saj boste spet zagnani in v akciji. Brzdajte se le, ker bi lahko bili celo malo nepotrpežljivi, ko bo šlo za srčne stvari. Z energijo Ovna se ne oziramo nazaj. Ne zanima nas, da bi se opravičili ali razmišljali o preteklosti – prišel je popolnoma nov dan! Zdaj je čas, da stvari delujejo.

Oven je pionir, ki ga vodi nase orientirana energija. Rad osvaja, saj ga to napaja , pa vendar je lahko tudi ovnova ljubezen dolgotrajna, vse dokler ostaja razmeroma sveža ter dopušča veliko akcije in spontanosti. Oven je hiter, ne čaka, deluje, je odkrit, direkten in brez dlake na jeziku, kar lahko tudi zbode, pa vendar ni slabonamerna. Za Ovna velja vedeti, da je to znamenje, kjer je pomembno povedati, tako kot je. Brez olepšav in dolgovezenja. Njegove želje so močne in izražene spontano, ki jih izraža neposredno, skozi navdušenje . Namig vsem, ki ste na začetku odnosa ali pa ste koga spoznali… vedite, da Oven raje zapeljuje, kot da bi bil zapeljan,  veliko rajši ima, da on zasleduje, lovi, opreza, kot da bi bil sam zasledovan in osvajan.

Venera vlada ljubezni, odnosom, vsemu lepemu, vrednotam in denarju. Medtem, ko je Venera v Ovnu, se boste lahko nagibali k dejavnostim, ki so povezane z užitkom, zabavami podobnim. Bolj boste odprti,  kar lahko sproži zanimanje za nove projekte, poslovne ideje in vodenje. V tej fazi vas lahko pritegne tudi podjetništvo in začnete sebe postavljati v ospredje skozi pogumna ali drzna dejanja, kot prošnja za povišico, napredovanje in sprejemanje večje odgovornosti v svojem življenju. Lahko boste tudi nekoliko bolj impulzivni pri izbiri zabav, denar pa bi lahko zapravili brez razmisleka, ko bi se predali trenutnemu, hipnemu razpoloženju. Zato imejte v mislih to, saj lahko zdaj svoje vire prehitro vložite v nove podvige ali projekte. Za konec pa…  vzemite v zakup, da se vseh teh stvari enako hitro lahko tudi naveličate.

blog napoved februar

Od 21. do 24. februarja je  Sonce v konjunkciji s Kraljevo zvezdo, Fomalhaut

Fomalhaut je ena od štirih kraljevih zvezd, ki se nahaja na 4 stopinji Rib. Vsaka kraljeva zvezda naj bi bila vratar zvezdnih vrat naše galaksije. Fomalhaut je vratar južnega neba in predstavlja transformacijo in smrtno fazo v ciklu smrti in ponovnega rojstva. Transformacija je zelo ustvarjalna energija, zato je to zelo ustvarjalen čas, v katerem lahko odpremo vrata novemu. Fomalhaut lahko aktivira tudi naše duhovne darove in nas vodi h krepitvi duhovne povezanosti. Izkoristite to energijo tako, da izrazite svojo ustvarjalno plat, poglobite se svoje duhovne prakse in se spomnite, da je ponovno rojstvo vedno možno, ko nekaj iz vašega življenja gre.

Zvezda Fomalhaut je povezan z vrnitvijo svetlobe po obdobju teme in iskanjem svetlobe v nas samih.

Je vladarica prehodnih sezonah, saj sveti na nebu jeseni, na severni polobli in pomladi, na južni polobli. Ta zvezda ima energijo močne preobrazbe, ki vas opominja, da so vse stvari začasne. Vse stvari v tem življenju pridejo in gredo, a z vsako smrtjo se nekaj ponovno rodi. In prav v času njene največje moči, bodo te teme v vašem življenju prišle v ospredje.

Ta proces transformacije je lahko na eni strani zelo ustvarjalen in Fomalhaut je vidik navdiha, saj pooseblja talente in darove na področjih umetnosti, glasbe, pisanja, znanosti in duhovnosti.

Če imate Fomalhaut aktiven na vaši karti (znotraj 1-2 stopinj od vašega Sonca, Lune, katerega koli planeta, vzhajajočega znamenja – ASC ali sredine neba – MC), obstaja velika možnost, da vam bodo vaši ustvarjalni ali duhovni talenti prinesli prepoznavnost. Če ste radovedni, lahko preverite v svoji rojstni karti, kje imate njen položaj. Prav tako lahko preverite tudi, kam v rojstno karto vam padejo položaji drugih planetov, ki so v tranzitu. (Prenesite si aplikacijo na svoj telefon: za androide in Iphone, to najdete na andridu pod: Google Play,  TimePassages Mobile Apps ali za Iphone aplikacijo, ki ima odlično grafiko Time Nomad, ki si jo naložite v svoji App Store)

Fomalhaut se vsako leto poravna s Soncem od 21. do 24. februarja, v teh dneh lahko njegovo energijo uporabimo za krepitev naše duhovne povezanosti in za delo na naših ustvarjalnih talentih. Vodilo te kraljevske zvezde je, da  se spomnite, da so novi začetki vedno mogoči, ko nekaj starega v življenju gre. 

In za konec… kot energetsko podporo sem pripravila mesečna srečanja, 3 urne praktično izkustvene seminarje, ki bodo do poletja potekali on-line, enkrat mesečno v živo, z naslovom Vrata Nove Zavesti.

Trenutno smo v fazi, ko se kreira nov svet. Človeštvo vstopa v fazo osvobajanja od nepravih informacij, na plano hodijo zgodbe, ki jih že poznate kot mite, teorije zarote ali znanstvena fantastika novih filmskih uspešnic, katerih zgodbe temeljijo na povezavah izvornega semena naše civilizacije z drugimi galaksijami, pa vendar bodo mnogi še naprej, povsem zaslepljeni, sledili sistemu in ostali predani masovni hipnozi.

»Kdo smo? Kje smo? Kaj je Resničnost? Kdo ima nadzor v Svetu in nad našimi življenji? In, kdo sem jaz? Kaj sploh je moj namen tukaj?«

…  je vprašanje, ki si ga v zadnjem času zastavljajo mnogi. Če ste tudi vi eden izmed njih, ste vabljeni da se pridružite na mesečnih spletnih seminarjih v živo, kjer vam bom predstavila sliko sveta skozi drugo perspektivo, ki temelji na novih znanstvenih dognanjih in zgodovinskih dejstev prave zgodovine.

V vse kar ste verjeli, se trudili, delali za to in si prizadevali… zdaj nima več smisla in vas ne zanima. Vse, kar je bilo do pred kratkim del vas, vašega življenja in vaše resničnosti… je zdaj samo še medel spomin na nekaj iz daljne preteklosti… Pa ste se vprašali…

… kaj pa, če ste se zdaj samo Prebudili iz resničnosti, ki ni resničnost in ste se zbudili iz svoje lastne iluzije?

No, s tem se boste v mesecu februarju ukvarjali.

Ohranjajte visoko vibracijo.  Ohranjajte sočutje in stojte v Svetlobi. Se beremo, ker se Vidimo.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Shana Flogie: Napoved za marec 2024

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…