Shana Flogie: Napoved za junij 2021

blog napoved junij

V maju smo se usedli na Kolo sreče, ki vas je lahko premaknilo iz cone udobja in energija je ponovno stekla. Čutite? Ali se tudi sami čudite, da smo dobesedno padli v sredino leta? Vedite, da tam kjer ste, ste z namenom, saj je čas da vstanete in se izrazite.

Z mesecem junijem vstopamo v energijo arhetipa Moč, Sijaj. Zdaj boste obvladovali stare zveri v vašem notranjem svetu. Načelo arhetipa Moči in Sijaja prinaša obdobje, da obnovite svoje strasti do vseh notranjih in zunanjih stvari v vašem življenju. Zdaj boste ponovno dovolili, da vas življenje zapelje, saj boste čutili, da ste premagali strahove povezane s preteklostjo. Mesec, ki je pred vami, je nadvse primeren za kreiranje, za umetniško ustvarjanje ali pa da se lotite katere od umetnosti, ki so povezane z javnim nastopanjem.

Čas bo, da postavite sebe v prvi plan, da stopite na oder Življenja in zaSijete…

Zdaj boste v svoji naravi odkrili neomejene zaloge Moči, hkrati pa boste še bolj razvijali svoje notranje bistvo. V tem mesecu, bi lahko bili ljudje rojeni v znamenju Leva ogledalo vaših sposobnosti za vso ustvarjalno izražanje ali pa boste z njimi poravnali stare zaplete.

Arhetip, ki vlada zdaj je Moč in Sijaj,  skozi prispodobo, ki ga predstavlja univerzalni mit, poznan kot Lepotica in Zver.

Ta simbol predstavlja lepoto, ki je v vaših darovih, talentih in sredstvih, ki lahko pomirijo notranje zveri in demone. Torej, jih poznate? Se s slednjimi srečujete skozi akterje v svojem zunanjem svetu? Potem je čas, da obrnete list v življenju in vzamete stvari pod kontrolo in zavladate nad situacijo v kateri ste se znašli. Beseda Sijaj je zelo povezana z besedo Moč, kajti če niste močni, ne morete sijati in izžarevati energije. Zato, dovolite si, da vas življenje zapelje, dovolite si sijati in užiti strasti, ki vam jih bo življenje pripeljalo na pot zdaj. Bodite strastni na vseh področjih, dovolite si in se posončite »v svoji slavi«, kakor koli jo pač vidite ali doživljate.

Zdaj lahko rečem le eno: »Prepoznavali boste prave duše… njihove potenciale  in njihove darove, ki so namenjeni vam…«

Ti Siješ… in jaz… jaz pa te Vidim, ker siješ drugače.

V juniju se začenja ustvarjati prav posebna energija… ustvarja se združitev, partnerstvo ali neke vrste odnos, ki bo imel za vaše življenje dolgoročne koristi. Ta odnos, partnerstvo ali združitev bo z nekom, ki ga že poznate ali z njim morda (tudi že) delate. Ta zveza je namenjena, če hočete »blagoslovljena in usojena«, saj ji vlada velik uspeh. Mnoge velike in čudovite stvari se bodo lahko poRodile iz te zveze, ki bo še naprej rasla in se krepila… lahko bo »to to«… zato odprite srce in poslušajte…

blog napoved junij

Morda boste občutili nekakšen klic k slavi, da se posvetite Višjemu cilju.

Pred vami je mesec, ki vam bo natrosil razne izzive samo zato, da se spomnite, da imajo največji bojevniki najVečje Srce. Zato, če želite doseči velike stvari zdaj, se morate povezati s svojo Ranljivostjo, Razkriti morate nekaj Globljega v svoji naravi… razkriti tisto, kaj vas dela človeka. Ta ranljivost vas bo povezala z vsem človeštvom in prinesla Moč vašim Dosežkom.

To je čas, da živite in dihate Strast, ki obstaja v vas, saj vas bosta ta Ljubezen in strast na koncu pripeljali do Slave in Uspeha.

Pomembno, da bi zdaj dosegli željeno je, da odražate Moč, Fokus, Disciplino in Modrost. Te vrline so potrebne, da ukrotite svojo surovo moč in jo uporabite za ustvarjanje tistega, kar resnično želite. Če se še vedno počutite Zmedeni, Nedisciplinirani, Brezciljni ali Ujeti v kakršnikoli slabi Razvadi, npr, alkoholu, drogah, igrah na srečo, varanju, laganju, čustvenem prenajedanju ali zapravljanju, kjer potreba po takojšnji zadovoljitvi pretehta vse drugo, je čas, da se organizirate in naredite Vse, da boste spet uredili sebe in posledično svoje življenje.

PreNehajte bežati od odgovornosti.

Zdaj ne bo dovolj ubogati čisti instinkt. Pred vami je čas za Osredotočeno moč, Samonadzor in Disciplino. To je čas, da zavržete egoistične ali otročje vidike, ki pogosto temeljijo na potrebi po ugodju in takojšnji zadovoljitvi. To je čas, da zberete svojo moč in se naučite vladati svojemu življenju iz mesta v sebi, ki je jasno in resnično.

Pomembno je, da vaša želja ni Posedovati moč, ampak jo izžarevati v vedno večjih valovih, da pošiljate… delite te »sadike« moči v svet in jih ukoreninite v srcih vseh. Ne priklepajte se naNjo, ampak tej Moči dovolite, da se razŠiri, teče in postane tako tudi vaša.

Moč, sijaj, uspeh, bogastvo in slava… imajo skupni imenovalec: Odgovornost!

Ste odgovorni ali imate izgovore vedno, ko pridete do ene izmed zapisanih faz v življenju? Ustavite in res dobro razmislite, kakšen je vaš odziv na prvo žogo? Ups, auč… hmm… »Ah, mene to ne zanima, to človeka pokvari. Ufff, ne rabim tega«… in podobno. Razmislite znova. Razmislite zakaj na prvo žogo pomislite in razmišljate tako, kaj vam ta prepričanja govorijo in sporočajo o vaši mentalni naravnanosti, o temeljih na katerih gradite sebe?

Ste uspešni? Kaj vam pomeni uspeh? Se ga bojite? Vedite eno, da v biti pomena »Imeti bogastvo«, ni tako, kot si predstavljajo in sanjajo mnoga bitja. To ni trenutna izpolnitev kapricastih želja, niti moč uživanja osebnega luksuza, medtem, ko drugi trpijo in žalujejo. To ne pomeni, da tega ne smete imeti, saj je posledica tega kar delate, pomeni tudi, da vam ni treba, da ste vsem skrbnik in vzornik.

blog napoved junij

Resnično bogastvo je nenavezanost na tisto kar posedujete… in je Znanje…  in bogati ga delijo…

… zato, poSkrbite za ljudi okoli sebe, hodite med njimi, obnašajte se dostojanstveno in pogumno ne glede na okoliščine in se zavedate, da nobena stvar ni premajhna, da bi vas zanimala.

Razumete? Če ne… vdihnite in preberite znova, da zaČutite. Delite znanje, poučujte in se učite, to je vodilo tudi tega leta, saj je vladar Svečenik, arhetip poučevanja, učenja in izgradnje temeljev… družine. Poglejte po svojem svetu in ugotovite, kje ste zamenjali izpolnitev želje z vlogo, ki jo igrate… in zdaj prevzemite tudi Vi vlogo, »da imate vse kar potrebujete«.

Bogastvo ni breme, je pa velika odgovornost. Vi ste bogati… vi ste Tisti, ki ustvarja vaš svet. Naj vam bo všeč ali ne, vi ste tisti, ki mora spremeniti sedanji red in vpeljati spremembo, ki jo želite videti drugje. Spremembo pa… morate prinesite iz sebe. Enako privlači enako…

Storite, karkoli je treba, da si povrnete svojo moč, kajti vstopamo v čas velike silovitosti.

Bodite odprtih src, vladarji samih sebe, ljubeči in polni znanja, ki pa ga že zdaj imate več kot dovolj … vaša vloga zdaj je biti v poPolnosti to, kar ste, in igrati svojo vlogo v plesu življenja. Zavedajte se dejstva, da ste sami Stvarnik svojega sveta… zato, valjenje krivde na avtoriteto, opažanje samih slabih stvari, pri drugih, kritika… ne bodite preveč pod vplivom mnenj medijev, drugih in niti tistih, ki jih vidite kot uspešne ali močne… ne bojte se jih… oni naj ne bodo grožnja, naj bodo vaš naVdih. Zavedajte se pomembnosti človečnosti in vaše odgovornosti, gre za Vaše življenje. Zdaj resnično na vas, da obČutite svojo Moč in jo izrazite skozi Polno življenje.

Bodite odgovorni, začnite zdaj… in vsak dan zvišajte stopnjo vibracij v svojem svetu.

Skrbite za Zemljo z recikliranjem in kompostiranjem ter zavestno porabo. Imejte kar potrebujete. Uveljavite nežen Vpliv in bodite čudovit Vzor drugim. Bodite svoj čudoviti jaz, ko stopate na pot globoke in resnične slave: ne na pot materialne slave ali pa pozornosti, kar ta je le navlaka in vas vodi v odvisnost in nekaj kar ni več svoboda.

Visoka naravnanost vaše vibracije naj vas vodi k resnični skrbi zase, k svobodi Izbiranja svoje vloge, k zbiranju Spominov in Znanja, k pravici Ustvarjanja razkošnega, dragocenega in lepega okolja, kjer preBivate, ter k dostojanstvenemu Obnašanju, ne da bi vas drugi ponovno poskušali ponižati – to je treba zdaj storiti.

Ne verjemite več neresnicam tistim z avtoriteto… Zdaj je čas, da postanite svoja avtoriteta in živite v Luči svoje lastne Resnice.

Vidite?

Če še vedno ne, potem je čas, da nehate gledati. Odprite srce in… ja, zdaj boste Videli Vse!

blog napoved junij

Mesec bo aktiven, pester in kreativno naravnan. Poglejmo pomembne prelomnice, ki jih kažejo planetarne povezave…

Retrogradni Merkur v Dvojčku, od 29. maja do 22. junija

Čisto ob koncu meseca maja se je v retrogradno gibanje obrnil planet komunikacije, povezovanja in trgovanja, Merkur. Njegova vladavina je v znamenju Dvojčka, kjer imamo tudi severno lunino sečišče, kar pomeni, da je to mesto, kjer je aktivirana »pot usode«. Torej poglejmo:

Čas retrogradnega Merkurja je čas, da globoko vdihnete in pogledate, kako informacije, ki jih sprejmete in tehnologija, ki jo uporabljate, zavestno ali nezavedno vplivajo na vaše odločitve, vaš komunikacijski slog, vaše duševno zdravje in splošno počutje.

Ko ste preplavljeni z informacijami, novicami in mnenji drugih ljudi, se lahko zgodi, da težko slišite glas vašega lastnega pristnega, resničnega jaza, ki se želi prebiti skozi. Začutite lahko pritisk, da dosežete ne status quo, ali pa se celo izgubite v miselnosti skupinskega razmišljanja.

V času retrogradnega Merkurja se lahko odločite, da boste zavestno zaužili informacije iz sveta okoli sebe ali pa si boste morda oddahnili od družabnih omrežij in brali novice neodvisnih, drugih medijev. Znamenje Dvojčka pooseblja radovednost, raznolikost in ker ju zanima vse, se ne spuščata v podrobnosti. Zanima ju širina. Namesto tega izkoristite zdaj svoj čas, da se umaknete v miren prostor in se začnete učiti zvoka svojega glasu, kaj vam govori.

Ko se povežete s svojim notranjim glasom, vam to lahko prinese veliko moč. Počutite se lahko samozavestni, prepričani vase in vam je jasno, kaj in kako komunicirate.

2. junija se Venera preseli v vodnega, intuitivnega Raka

Z Venero v Raku boste lahko občutno bolj občutljivi in ​​povezani s svojimi resničnimi občutki, ki bodo zdaj lahko vaš kompas. Karkoli se pojavi, se pomirite s tem, kar se pokaže in skušajte po svojih najboljših močeh slediti občutkom, ki vas najbolj podpirajo. Vaše vrednote se bodo uravnavale na podlagi vaše čustvene izpolnjenosti in občutka varnosti. Vzdušje vašega doma bo vplivalo na vaš uspeh pri delu, zato preverite svoje prioritete in vrednostni sistem.

blog napoved junij

10. junija se znova aktivira karmična os. Imeli bomo Sončev mrk Mlade lune v Dvojčkih; ta mrk aktivira dinamiko prihodnosti v sedanjost

Obročasti SONČEV mrk  bo ob 6:52:29, na 19 ° Dvojčka 47 ′

Mrki običajno prihajajo v parih, zato je to drugi in zadnji mrk poletne sezone. Ta mrk odpira vrata v novo in povišano stanje zavesti. Mogoče stvari še ne boste mogli razumeti, vendar pa kar zagotovo veste je to, da so na poti nove priložnosti. To je čas, da resnično postanemo gospodar svojega uma in se preusmerimo v obsežno, obilno razmišljanje in ne v omejeno razmišljanje ali razmišljanje, ki temelji na strahu. Moč uma bo zdaj ključna. Več pa vam zaupam na live eventu Dinamika poletnih mrkov.

11. junija vstopi Mars v ognjenega Leva

Mars se dobro počuti v tem kraljevskem, ognjenem znamenju in zagotovo vam bo aktiviral strast do romantike, zabave in avanture! Vedite, to je zelo kreativna in zelo zelo aktivna energija. Vsi žarometi bodo zdaj usmerjeni na vas in vaše akcije. Če zdaj ne, potem kdaj?? Navsezadnje je vladar meseca tudi arhetip Moči in Sijaja, zato boste morali zasijati. Z vso energijo Sončevega mrka, ki vznemirja, lahko izkoristite tudi nekaj te Marsove energije, da dobite prijeten zagon in… zaSijete.

Oba socialna planeta, Jupiter in Saturn bosta v retrogradnem položaju, kar pomeni, da se bomo kot družba soočali z neke vrste revizijo na področju komunikacije, medijev, novic in znanja.

14. junija naredi Saturn drugo poravnavo z Uranom, čas soočanja bo

Med njegovo retrogradno fazo se 14. junija sreča v kvadratu s planetom naglih sprememb, revolucije in inovacij Uranom. Saturn kvadrat Uran je glavna astrološka konfiguracija tega leta in prinaša energijo soočanja. Prav slednje je tema, s katero se boste na kolektivnem nivoju srečevali skozi vse leto. Prvi od treh kvadratov se je zgodil 17. februarja, zdaj imamo drugega, vendar pa je zdaj Saturn v retrogradni fazi. To lahko spremeni energijski izraz in vas vodi k temu, da boste bolj premišljeni in potrpežljivi kot pa aktivni.

Ta povezava je del serije, ki poteka vse do konca leta 2021. Zadnji kvadrat Saturn Uran bo ob koncu leta, natančneje na Božič. V bistvu lahko vidite to dinamiko že ves čas, skozi teme upora in svobode proti nadzoru; tako na naših tleh, kot tudi na svetovnem prizorišču. Na osebni ravni vam lahko ta povezava pomaga premakniti nekatere meje, ki ste si jih ustvarili sami, da bi dosegli novo raven svobode. Lahko pa doživite tudi nasprotno in boste morali postaviti nekaj meja, da se zaščitite in po potrebi ustvarite več strukture.

Bodite pozorni na vse teme, ki bodo v vašem življenju aktivne okoli 14. junija, saj bodo verjetno bile namig o nekaterih temah za delo na sebi, boste morali opraviti še do konca leta.

blog napoved junij

Retrogradni Saturn in Jupiter – ljudstvo bo delalo revizijo

Za retrogradno fazo lahko rečemo tudi, da planet vstopa v podzemlje kjer potuje skozi sence naše podzavesti, da bi odkril sporočila in modrost, ki smo jih morda zgrešili.

Aktivirana karmična os Dvojčka – Strelec, poleg Merkurja v Dvojčkih, dejansko in dobesedno dela revizijo in konkretne spremembe, saj se spreminja pot vaše usode na področju, kjer imate v svoji rojstni karti Dvojčka. Veliki učitelj je seveda pomemben planet Saturn, ki pa je tudi od konca maja v retrogradnem gibanju.

Saturn velja za planet odgovornosti in trdega dela, a tudi odličnih nagrad. Trdo delo je poplačano in ker je Saturn znan tudi kot gospod »karme« zagotavlja, da nobeno dobro dejanje ne ostane nekaznovano. Vsako leto, ko je  v svoji retrogradni fazi, je čas, da ponovno pogledate preteklost, razmislite o tem, za kaj in kje morate prevzeti odgovornost in ocenite ali vaša dejanja prinašajo rezultate, za katere si prizadevate.

Saturn želi, da prevzamete popolno odgovornost nad svojim vedenjem in razjasnite, kako vaša dejanja, prepričanja in misli prispevajo k resničnosti, ki jo ustvarjate.

Če želite priti do dinamike, ki jo bo tokrat odprl za vas za veliki »mUčitelj«, poglejte v svoje življenje, razmislite o temah, ki so v vašem življenju prevladovale od septembra 2020 do maja 2021. Katere ukrepe ste sprejeli v tem času? V kakšnih situacijah ste se znašli v tem obdobju?

Kakršne koli ukrepe ste v tem času sprejeli, bo zdaj čas bilance, saj bodo to teme, s katerimi se boste znova ukvarjali oziroma jih pregledovali. Bodisi boste sami izkoristili koristi od svojih dejanj ali pa se boste morda spoprijeti s posledicami. Verjetno pa bo vsakega po malo. 

Saturn je nekoliko podoben strogemu učitelju in lahko vas sooči z nekaterimi težkimi ali bolj zahtevnimi situacijami. Pa vendar, cilj igre je zastaviti izziv, prevzeti popolno odgovornost za svoje življenje in odločitve ter vedeti, da imate vedno moč poskusiti znova, narediti boljše in uspeti.

Zdaj se lahko zgodi, da se boste z lahkoto se počutili razočarane ali bi bili celo bolj trdi do sebe. Popolnoma drugače bo, če boste spustili svoj ego in se zavedali, da vas vodi do vašega polnega potenciala in optimalne rasti.

Skozi tak pristop boste lahko na stvari začeli gledati z nove perspektive.

Namesto, da na Saturna gledate kot na tega strogega učitelja, ki se ga morate bati ali se ga izogibati, lahko nanj gledate kot na strogega učitelja, ki natančno ve, kako vas potiskati in izzivati, da bi izvabil najboljše. Ko se upirate, se borite, toda ko se predate, lahko začnete iskati bistvo za svoj trden temelj, kjerkoli že,  se boste počutili bolj sprejemljive za vse lekcije, ki so vas klesale. Pri Saturnu gre predvsem za rast, saj vam pomaga, da se povzpnete in pridete tja, kjer želite biti. Saturn vam daje odločnost in moč, da greste na pot svoje usode.

20. junija postane retrograden še Jupiter

Tik preden se Sonce pripravi na odhod iz Dvojčkov in se prestavi v Raka, vstopi največji planet našega sončnega sistema v retrogradnost. To nam daje skupno štiri glavne planete v retrogradnosti, vključno z Merkurjem, Saturnom in Plutonom. Zdaj imamo na svojem vesoljnem nebu kolektivno temo upočasnitve, zaustavitve in razmišljanja. Med Jupitrovo retrogradnostjo bo povečeval vrh med Vodnarjem in Ribami, zato bomo morda opazili teme okoli inovacij in ustvarjalnosti. Še več o tem napišem, zato spremljajte!

blog napoved junij

21. junija je kresna noč in poletni Solsticij

Sezona Dvojčkov se konča, ko Sonce preide v znamenje Raka. To je tudi junijski Solsticij, ki prinaša najdaljši dan v letu na severni polobli in najkrajši dan v letu na južni polobli. Solsticij je sveti čas, ko je tančica med dimenzijami tanka, zato jih izkoristite za priprošnje ali odpuščanje.

22. junija naredi Merkur obrat nazaj v direktno gibanje

Retrogradni Merkur je najmočnejši na svojih prehodih  ko se obrača oziroma ko stoji na mestu, zato bodite potrpežljivi. V prihodnjih tednih ob koncu meseca, se bo vrnila večja jasnost. Pa še to… če ste se spopadali z napakami, napačno komunikacijo ali tehničnimi napakami, boste zdaj lažje našli odgovore in rešitve, zakaj…

24. junija bo Super polna luna v Kozorogu

Super polna luna v Kozorogu bo poslovno naravnana, saj vas bo prav na delovnem mestu privila v smislu, če niste na odru. Čeprav ni tako intenzivna kot mrki, s katerimi smo se srečali ob začetku v poletni mesec, se zdaj boste lahko morda počutite nekoliko razpršeno glede vrednosti vaše energije. Morda ugotovite, da se še vedno trudite prebaviti vse, kar se je zgodilo v zadnjih nekaj tednih. Uporabite to zemeljsko energijo Kozoroga, da se prizemljite in vadite nekaj za osebno rast.

25. junija se obrne v retrogradno gibanje še planet Neptun

Tudi planet rožnatih očal, zablod in izpolnitve, Neptun vstopa v svojo letno retrogradno fazo. To pomeni, da bomo ob koncu meseca imeli kar štiri planete v retrogradnosti. Pri Neptunu gre samo za iluzijo, luščenje tančice in poglabljanje v višje sfere razumevanja. Ko bo Neptun vstopil v retrogradnost, bi lahko začutili kot da, rušite iluzije iz preteklosti ali pa ugotavljate, da je vaša intuicija veliko bolj aktivna. To je subtilna energija, pa vendar bomo z Jupitrom, Saturnom in Plutonom tudi v retrogradni fazi zagotovo čutili, da se stvari upočasnjujejo.

In za konec…

26. junija bo Venera vstopila v kraljevskega in razkošnega Leva

To bo pika na i vsem odnosom. Venera zapusti vodnega Raka in vstopi v ognjenega Leva. To je močna energija, ki vas lahko spominja, da morate imeti vse, kar se da seveda. Na katerem področju se vam bodo dogajale preizkušnje in izzivi, pa poglejte v svojih rojstnih kartah, kjer imate znamenje Leva.

Sporočilo kraljevske Venere pa je:

Počuti se lepo v koži, v kateri si.

Pazite tudi na svoj prostor, saj se bo Venera prihodnji mesec kmalu poravnala s svojim kozmičnim ljubimcem Marsom! Kaj prinaša? O tem, pa vam napišem naslednjič…

Tako, zdaj pa vsi na oder, ki se mu pravimo Življenje. Prebujeni ste, Sijete, stojte v Svetlobi, okopajte se v pozitivni miselni naravnanosti in… nazaj v Življenje, na Nov način. Kreirajte zaVestno!

Hvala, ker ste. Se beremo. Se Vidimo.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Iz srca,

shanapodpis

Dinamika poletnih mrkov 

V petek, 4.6.2021 ob 18h 

on-line, virtualni spletni seminar iz vašega naslonjača

Ponovno se bomo družili na live eventu, ko bomo pogledali kaj nam prinaša tretja aktivacija karmične osi Dvojčka/Strelec. Tokrat se dobimo v času med mrki, ko bomo že v toku močne spremembe.

Popolni LUNIN mrk 26. maja 2021, ob 7:13:43, ob 5 ° Strelca 26 ′

Obročasti SONČEV mrk 10. junija 2021, ob 6:52:29, na 19 ° Dvojčka 47 ′

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo junij

Sporočilo ob koncu tedna…

blog retro merkur maj

Shana Flogie: Retrogradni Merkur v Dvojčkih

blog sporocilo maj

Sporočilo ob koncu tedna…

blog retro saturn

Shana Flogie: Retrogradni Saturn

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane