Shana Flogie: Napoved za junij 2022

blog napoved junij

Vstopamo v sredino leta, v mesec, ko se boste znova soočali s svojimi in tujimi vzorci, z bivšimi partnerji in z egom… z duhovnim egom.

Ker je leto 2022 leto odločanja in izbire, leto karmičnega povračila, se že od začetka tega leta najverjetneje soočate s situacijami, ki vas spravljajo v dilemo: katera od dveh možnosti je boljša? Sploh odnosi ali situacije vezane na vse kar v dobesednem in v prenesenem pomenu besede pomenijo kot »bivše«… no, tu boste imeli največ dela skozi soočanja vseh vrst. Preverite seveda, kaj se vam je dogajalo v letih 2012-13, kajti nekaj podobnega bi se vam lahko znova ponovilo skozi situacije ali odnose, saj poznate: »ista zgodba samo drugi igralci ali pa se na sceni znova pojavijo bivši akterji«.

Pomembne prelomnice se bodo dogajale že takoj v prvem tednu, ko se najprej obrne nazaj v direktno gibanje planet komunikacije in povezovanja, Merkur, dan za njim pa se v retrogradno fazo obrne še planet karme, strukture in veliki mUčitelj, Saturn. Oba bosta povzročila, da bodo rožnata očala padla dol in marsikomu videna realna slika najverjetneje ne bo všeč. Kaj se je skrivalo iz mask bo več kot evidentno. Ego bo imel ključno vlogo, saj bo pri mnogih šel do ekstrema pri izražanju svoje lastne pomembnosti.

Pomembna astronomska dogodka sledita v sredini meseca in sicer: Super polna luna in poletni solsticij, ki ob otvoritvi novih Zvezdnih vrat odpira čas za počitek, zdravljenje, polnjenje in delo na sebi. Zdaj bo idealna priložnost, da se lotite čiščenja starih vzorcev (transgeneracijskih) in ker je leto karmične izravnave pomeni tudi, da se na kolektivnem nivoju zdaj kot duše odločate in izbirate, da z določenimi odnosi, situacijami ali mehanizmi delovanja dokončno zaključite ali pa da se boste peljali še en krog. Po težkem obdobju zadnjih let in intenzivnem duševnem delu v zadnjih dveh mesecih, se lahko zdaj osredotočite na iskanje lahkotnosti.

Čas je, da sprejmete pustolovščine na svoji poti in gradite močnejše povezave s tistimi, ki jih imate radi.

Čas poletja bo čas jasnega fokusa, kajti »treščili« boste ob karmo. Kot sem že omenila, se vas bodo zdaj spomnili ljudje iz preteklosti ali pa vas bodo dogodki in situacije vrnili v preteklost… tja, od koder ste zbežali ali pa se niste soočili z danimi okoliščinami. Ti ljudje vam bodo ponovno, kot sence sledili in kot ogledala, pokazali vzorce iz preteklosti, ki ste jih ali pa se jih še niste znebili, prelomili in z njimi zaključili…

… ja, čas karmičnega povračila je …

Kar se je v marcu pokazalo, da je potrebno zaključite in če niste, vas lahko vidik arhetipa Obešenca, ki je vladar meseca junija, dobesedno obesi. Zlom ega vašega ali ljudi, ki vas obkrožajo bo več kot očiten. Že samo ime Obešenec pomeni, da če se zdaj ne boste soočili s svojim lastnim »hubrisom« in vzorci vedenja, ki vas ne podpirajo, se boste res lahko počutili, kot da vas je nekdo dobesedno obesil. Opazujte pa sceno na družbeni in kolektivni ravni. Ja, zdaj boste igre, ki ste jih do sedaj gledali zaRes Videli. Vsekakor je pred vami najboljše obdobje za dejavno prekinjanje uničujočih navad, ki vas vežejo ali omejujejo v rasti in v razvoju. Ker je Obešenec tudi vidik ega, se boste zdaj lahko zelo veliko ukvarjali s svojim in egom

Zdaj boste lahko izkoristili globje sprejemanje in sočutje do lastnega jaza, saj boste poleg vsega, lahko opuščali še vse omejujoče potrebe lastnega ega. Predali se boste globji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti. Predani boste prekinjanju ponavljajočih se vzorcev, zato vse, kar boste ozavestili na poti do svoje lastne Svobode, pustite in odpustite, kajti v vas se bo prebujala vedno večja želja po gledanju na stare teme z novega gledišča.

Junij bo mesec sprejemanja in predaje – konec upiranja… mesec, v katerem vas bodo okoliščine priSilile k dokončanju preteklih zadev, če jih še niste dokončali…

Že v marcu se je začel močan kolektivni preBoj, ki se je dotaknil  tudi vas. Razreševati ste začeli vašo trenutno življenjsko situacijo, ki bo epilog doživela ob koncu Saturnovega cikla v Vodnarju, na pomlad 2023. Prav zdaj, v juniju se zgodi aktivacija tega karmičnega cikla tretjič in morali boste biti aktivni. Nič več ne boste slepo sledili situaciji, poslu ali v odnosu, predvsem povsod tam, kjer vas pot ne vodi več v smeri Srca…

Če ste vseeno v lanski jeseni, ali v marcu letos, ko je vladal arhetip Puščavnika, kaj zaključevali in vendarle uspeli narediti spremembo, potem lahko zdaj, v mesecu Obešenca, pričakujete nagrado.

blog napoved junij

Obešenec je močan simbol prehoda, ki kaže na naveličanost starih vzorcev. Je vidik, ki v vas zbuja voljo do njihovega prekinjanja in razrešitev karmičnih zadev… lahko vam pomaga razkriti kdo ste onstran vašega ega.

V tem mesecu se boste lahko rešili tudi iz škodljivih odnosov ali razmerij.

3. junija se Merkurjeva retrogradna faza zaključi v zemeljskem Biku

Merkur, planet komunikacije, povezovanja in prodaje že od 10. maja potuje retrogradno. Skozi večji del sezone mrkov je ustvaril kar nekaj nejasne, meglene energije, zaradi česar ste res težko jasno razmišljali ali se počutili samozavestno pri svojih naslednjih korakih. Ob svojem obratu nazaj v svoje direktno gibanje, se bo tako tudi ta megla dvignila in stvari bodo postale jasnejše.

Na dan svojega obrata iz retrogradne v direktno fazo, je tako imenovana stacionarna faza, ki pomeni, da se planet »ustavlja«, predno se potem navidezno obrne, zamenja smer. To stanje povzroči seveda veliko zmešnjave, dobesedno zastojev, prometnega kaosa… saj dobesedno ustavi, prizemlji ves promet, na drugi strani pa tudi s pogovori ne boste prišli nikamor, tako da… ne trudite se na ta dan preveč, spustite in počakajte še kakšen dan. Bolj, kot boste pritiskali na gas, bolj boste stali na mestu, vse bo izven nadzora… kot da ste v »leru«, ko vozite. Merkurjeva senčna faza bo trajala nekje do 19. junija, ko se bo ponovno povsem »utiril« in vrnil k svoji nekdanji energiji, zato bodite potrpežljivi in se raje osredotočite na tisto, kar je že v vašem življenju, kot da bi uvajali kaj novega. Potrpljenje na cestah, zato hitite počasi.

Tretji retrogradni obrat Saturn v Vodnarjevem ciklu

Ali se zgodovina ponavlja ali smo obsojeni, da zgodovino ponavljamo zaradi svoje nezmožnosti zavedanja vpliva naših odločitev? Odgovor je verjetno »oboje«.

Sinhronosti, spomini iz drugih (preteklih ali vzporednih) življenj in ponavljajoči se dogodki v osebnem in svetovnem merilu potrjujejo nelinearno naravo časa. Tudi Saturn, mojster časa, kroži po zodiaku, počasi, a zanesljivo, neusmiljeno in natančno, ko pregleduje vsak vidik našega življenja in nas izziva, da vsakič stopimo v svojo igro, 7-letni cikel po 7-letnem ciklu.

Saturn se 4. junija obrne v retrogradno fazo, kjer bo ostal vse do 22. oktobra.  

Od vas bo zahteval, da se ozrete nazaj, kako ste zrasli in dozoreli. Pogosto je lahko strog učitelj in če ste pozorni na lekcije, ki jih ponuja, boste na koncu nagrajeni, za svoje trdo delo.

V času, ko stopi v retrogradno fazo, je to vaša priložnost, da razmislite, se vrnete in greste čez vse, kar ste se naučili in se prepričate, da ni ničesar, kar bi lahko zamudili.

Saturnovo gibanje v zadnjih dveh letih je bilo tesno povezano z dogodki, ki so delovanje sveta na globalni ravni dobesedno ustavili. Ob enakonočju 2020, ko je Saturn prvič vstopil v Vodnarja, je naznanil začetek globalne pandemije. Vodnarjev cikel se bo končal v marcu 2023 in takrat se tudi dokončno zaključi vse, kar se je dogajalo ob začetku njegovega cikla… tudi čas pandemije, bo dobil svoj končni epilog oziroma, se bodo pokazali prvi rezultati, kaj je prinesel globalni eksperiment.

Saj veste, vse se dogaja ciklično, zato, da bi lahko napovedali in predvideli  kako se bo vse skupaj razpletlo, moramo pogledati, kaj se je dogajalo na začetku.

Zdaj je na vas, da pomislite na svoje življenje in se vrnete nazaj, v čas kolektivnega začetka pandemije in pogledate katere so bile vaše teme s katerimi ste se ukvarjali v začetku leta 2020 ter kaj se dogajajo v tem času v vašem poslovnem in zasebnem življenju. Takratne teme in dogodki so bila prva semena na poti vašega osebnega potovanja učenja in rasti v Saturnovem ciklu po Vodnarju. Če pišete dnevnik, poglejte, o čem ste pisali v tem času, saj so dogodki takrat kazatelji temeljne faza vsega, kar je za vas Saturn pripravil kot zrelostni test.

blog napoved junij

Naslednja vstopna točka v Saturnovem ciklu je bil december 2020. Ta je bila še posebej ugodna, saj se je zgodila poravnava z Jupitrom in ustvarila tako imenovano veliko konjunkcijo, ki je ob zimskem solsticiju aktivirala nov kozmični cikel. Začel se je proces kolektivnega vzpona na višje frekvenčne povezave. S širitvijo frekvence planeta ste lahko tudi vi doživeli nekakšno prebujenje v svojem življenju. Jupiter in Saturn sta velika vladarja zgodovine, saj sta ključna za naše povezovanje in medsebojno vplivanje z zunanjim, socialnim in družbenim svetom. Ta premik in poravnava obeh skozi aspekt spoj ali konjunkcija in premik v novi element, iz zemeljskega v zračno, je prinesel velik premik  družbenega življenja vseh narodov. Na družbeni ravni se je začel začetek reforme in revolucije na družbenem nivoju.

V letu 2021 je bil naslednji pomemben datum Saturnovega cikla v maju, ko je naredil svoj prvi popolni retrogradni obrat, kjer je ostal vse do oktobra. Še enkrat se spomnite, katere teme so se v tem času dogajale v vašem življenju. Kaj vam pride na misel? Prepoznate svojo rdečo nit dogodkov in ali opazite kaj podobnega tudi iz tega Saturnovega cikla?

In, zdaj smo v letu 2022, ko v juniju sledi tretja retrogradna faza vse do oktobra. Zadnja prelomna faza bo marca 2023, ko Saturn dokončno odide iz Vodnarja in se preseli v Ribi, s tem prehodom pa se povezuje tudi Pluton, ki takrat za kratek čas enako prvič vstopi v znamenje Vodnarja.

Skozi vpogled v Saturnov cikel lahko zdaj okvirno sestavite teme, vzorce in lekcije, skozi katere ste šli in kaj sledi zdaj. Saturn vas pripelje skozi izzive na poti do trdega dela, po drugi strani pa vas tudi zelo spusti na zemljo, spodbudi k razmišljanju o stvareh na praktičen način, vam pomaga ustvariti strukturo in red v življenju ter zagotavlja, da prevzamete odgovornost do tega, kaj resnično sploh želite od tega življenja.

Delo s Saturnom, pogosto odklene nove potenciale, da dosežete novo raven zrelosti in na koncu prejmete nagrade, za težko opravljeno delo! V oktobru bodo te sledile tudi pri vas, kakšne, pa je odvisno od tega, kaj ste delali in ali ste lekcije tudi osvojili.

Tokratna faza retrogradnega Saturna, je še posebej posebna, saj je to zadnjič, ko bo Saturn retrograden v Vodnarju v naslednjih 28 letih.

To pomeni Saturnovo zadnjo priložnost, da zares preuči lekcije, na katerih ste delali, preden se marca 2023 pripravi na odhod iz znamenja Vodnarja v Ribe. Dinamika in teme se bodo v tej fazi nanašale na prevzemanje odgovornosti, lastništva nad dejanji in odločitvami, ki ste jih sprejeli, kako dobro ste gradili in postavljali meje. Srečevali pa bi se lahko tudi s temami okoli dediščine, očeta ali avtoritetami, statusnim vprašanjem in glede lastne osebne integritete. Soočali se boste s temeljnimi pravicami svoboščine.

Cikel Saturna v Vodnarju

Kjerkoli se pojavi Saturn, prinaša pritisk, strah, teste, lekcije, preizkušnje, napake in še več preizkušenj. Nefleksibilen, skrben in nepopustljiv, Saturn vas lahko potiska k uspehu v tem, kar počnete; lahko vas sreča tam, kjer ste, vendar zahteva vašo besedo, da boste opravili delo. Saturn uteleša in zahteva mojstrstvo. Vrsta mojstrstva, ki prihaja po dolgotrajnih naporih, ponavljajočih se napakah, lekcijah na poti in realni oceni naših zmožnosti, spretnosti in slabosti. Ne pravimo mu kar tako, Mojster in učitelj modrosti.

Tudi Saturn in Vodnar si nista tako različna, kot bi lahko domnevali. Konec koncev je bil Saturn vladar Vodnarja, še predno so odkrili Uran. Vodnarjevo poslanstvo je ustvarjanje novega reda, razsvetljenja, ki vključuje: nova pravila, enake možnosti, enotnost v drugačnosti. Vodnarjeva vizija je ostra, bogata in živa, zato se zdi prihodnost komaj dojemljiva, saj je pred časom, napredna. Poenotena vizija, ki izhaja iz množice človeških izkušenj. Je univerzalna pot, ki povezuje vse točke na poti.

blog napoved junij

Skupinski um je pod drobnogledom

Medtem, ko se Saturn ukvarja z avtoriteto, Vodnar simbolizira kolektiv: skupnosti, ki jim pripadamo, povezave med mnogimi, na katere se navezujemo, človeške skupine, s katerimi se prepleta naša individualna pripoved. Vaše sodelovanje v dejavnostih, ki izboljšujejo človeški napredek, ne pa da služijo vašim posameznim ciljem. Povezanost. Združenost. To je zdaj dilema s katero se soočamo na kolektivnem nivoju.

Ni zanesljivega načina, kako napovedati preobrat vašega življenja, ko je Saturn vstopil v Vodnarja, pa vendar nekaj ruši in gradnja temeljev zdaj zahteva vašo inovativnost. In, ko gre za učenje iz preteklosti (Saturn), da se lahko ustvari boljša prihodnost (Vodnar), skoraj ni boljšega znaka/planeta, ki je kombinacija obeh.

Torej, ste prepoznali vašo rdečo nit v Saturnovem procesu?

In, kakšna je vaša lekcija zdaj?

Čeprav je Vodnar prikazan kot nosilec vode, je to pravzaprav zračno znamenje, kar pomeni, da je v ospredju miselni nivo. Saturn se tukaj počuti prijetno, zato spodbuja razvoj, ki je povezan z umom, inovacijami in novimi odkritji. Prinaša čas nadaljnjih odkrivanj in raziskovanj v zvezi z internetom, izobraževanjem, letalstvom in informacijsko tehnologijo. Seveda to bo tudi čas eksperimentiranja na družbeni ravni, kako se družba odziva na avtoriteto, pritisk in ustrahovanje. Poznano? Če imate svoj rojstni Saturn v Vodnarju ali Levu, najverjetneje vse to čutite veliko močneje kot večina drugih.

Saturnov povratek

Če ste Vodnar, boste morda šli čez fazo, ki je znana kot »Saturnov povratek«. To je zelo intenziven čas, ko se boste primorani soočiti z deli svoje podzavesti. Saturn ima približno 29 let obhodni čas, da gre skozi vsa zodiakalna znamenja in se »vrne« na mesto, kjer je v vaši rojstni karti v času vašega rojstva. Če ste stari med 27 – 30, 54 – 60 ali 81 – 90 let, boste doživeli svoj 1., 2. ali 3. Saturnov povratek. Da boste vedeli… 2. in 3. Saturnov povratek, sta različici na teme izvirnega 1. Saturnovega povratka in pomeni, da preverite, kaj se je dogajalo v vašem življenju takrat.

To bo čas testiranja…

Ta čas testiranja zdaj traja približno 2 leti, še slabo leto je pred nami, zato poskušajte biti mirni. V tem času se vsekakor lahko zgodijo za vas pomembne življenjske spremembe, saj boste iskali svoj najgloblji jaz. Vaši dušni odnosi – karmične pogodbe se lahko prekinejo, možna je selitev ali pa se odpravite na pomembno potovanje v tujino. Nekaj ​​se lahko konča zato, da se lahko začne nekaj novega. Pustite preteklost za sabo… v redu boste. Vedite da, zmorete to!

Čas bo za pregled dolgoročnih ciljev

Teme odgovornosti, varnosti, samodiscipline in pragmatizma bi lahko zavirale videnje Vodnarja, vendar poskušajte biti pozitivni, saj ta čas testiranja ne bo trajal večno. Ne pozabite, da vas krepi in poleg tega je Saturn vaš vladar, zato vam bo naredil nekaj dobrega. Lahko se boste počutili tudi, da ste veliko srečnejši.

blog napoved junij

11. unija bo Venerin spoj z Uranom

Venera in Uran se bosta združila v znamenju Bika, kar vam bo omogočilo, da svobodno izrazite svojo ljubezen in ustvarjalnost. Ta kombinacija planetarne energije vam lahko pomaga razbiti vse ovire okoli vašega srca, kar vam bo omogočilo, da boste začutili pot do večje Ljubezni. Lahko nenadno začnete odnos, ali pa zaključite. Ta energija bo tudi dodatna podpora za ustvarjalno delo, saj vam lahko omogoči, da svojo vizijo izrazite brez omejitev ali zavorami. Lahko pa prinese tudi kakšne nenadne stvari, ki bi vam prišle na pot skozi okoliščine na katere ne boste mogli vplivati, kot so: kolaps na borzi ali bančnem sistemu, potresi, izbruh kakšne bolezni – vezano na izpuščaj, vnetni proces, nekaj »novega« in eksperimentalnega.  Organi človeškega telesa, ki jih upravlja Venera, so jajčniki, oči, generativni sistem, voda in sluz. Anatomske strukture, ki jih upravlja Venera, so ledvice, aorta, meso, kostni mozeg, koža, lica in polt. Bolezni, povezane z Venero, so zastajanje urina, izcedek iz oči, kožni izpuščaji, bolezni grla, prebavne težave in spolne bolezni. Uran je vedno nekaj nenadno, pred časom in povsem izven kontrole.

Vsekakor je pomembno, da uporabite to energijo za ustvarjalno delo, za zabavno, spontano potovanje nekam, za spoznavanje novih ljudi ali preživljanje časa s partnerjem. No, kakšen dogodek, vam bo lahko vsekakor spodnesel tla pod nogami in vam iz danes na jutri povsem spremenil vašo pot v življenju… tudi v partnerstvu.

14. junija imamo Super polno Luno v Strelcu

Super polne lune so bližje Zemlji, kar pomeni, da pogosto njihove učinke občutimo veliko močneje. Ta polna luna ima nežen ton in nosi energijo, ki vas opominja, naj najdete svoje veselje in ne jemljete vsega tako resno. Po vseh močnih transformativnih energijah zadnjih mesecev, vam bo ta polna luna pomagala, da se sprostite in opustite vse zadnje niti navezanosti, ki se jih morda držite. Ta polna luna ima tudi močan učinek, saj vam bo osvetlila situacijo, kar vam omogoča, da vidimo stvari v novi luči ali na povsem nov način.

Super polna luna v Strelcu bo 14. junija in bo to ključna točka v mesecu in lahko v nas vzbudi nekaj teh občutkov. Čas bo za obisk tujine, tujih svetov in višjega znanja, tako da izkoristite ta čas tako za učenje, kot tudi za odpuščanje.

blog napoved junij

21. junija, po Super polni luni, nastopi poletni solsticij

Starodavni astrologi so solsticij vedno smatrali za enega najmočnejših astroloških dogodkov v letu. Vse do solsticija imajo zvezde, ki se jih Sonce dotika, ko se premika med zodiakom Dvojčkov in Raka, še posebej pomembno vlogo. Kraljevske zvezde… pravijo, da tanjšajo tančico, povečujejo vašo intuicijo in občutljivost.

Regulus (Venant) – poletni solsticij – nadangel Rafael – varuh severa.

Je zvezda kraljev, znana kot srce leva v ozvezdju Lev in je najpomembnejša od teh štirih. Vsekakor je v Kraljevih jaslicah Regulus zelo pomemben, saj ga obravnavajo skoraj kot planet sam.

Medtem, ko je bil velik del tega starodavnega znanja že davno pozabljen, so dnevi pred in po solsticiju pravi čas za ponovno povezavo z vesoljem v vas in vesoljem okoli vas.

Otvoritev Rafaelovih vrat

Solsticij je dan moči v mesecu in pomeni prehod Sonca v tropsko znamenje Raka. Solsticij prinaša tudi začetek poletja in najdaljši dan v letu na severni polobli ter začetek zime in najkrajši dan v letu na južni polobli.

Ne glede na to, kje na svetu živite, je solsticij čas, ko praznujete Luč in se spomnite, da se tudi v temi svetloba vedno vrača.

Če na Sonce gledamo z Zemlje, je njegovo gibanje po obzorju omejeno s štirimi točkami, ki smo jih imenovali zimski in poletni sončni obrat ali solsticij, ter pomladno ali jesensko enakonočje ali ekvinokcij. Poletni sončni obrat 21.6., je dan, ko je noč najkrajša, zimski sončni obrat 21.12. pa je dan, ko je noč najdaljša. To je izjemen prehod, ki je vsako leto.

Na ta dan se dviguje centralno Sonce, odprejo se zvezdna vrata, prihod kozmičnih energij na Zemljo, pa omogoča dvig zavesti. Ta dan je izjemno energetsko močan, zato bo pomembna vaša pozornost, kam jo boste usmerili. Posvetite si nekaj, kar je zdaj mnogim v življenju tako nepredstavljivo in vedno ga primanjkuje … Čas, sveta vladar.

Posvetite si na ta dan ČAS… namenite ga za priprošnje, zdravljenje, odpuščanje, meditacijo ter zares globok vpogled v svoje življenje.

Otvoritev Rafaelovih vrat oznanjuje fazo zdravljenja

 Nadangel Rafael je nadangel zdravljenja in energija v naslednjih treh mesecih vas bo podpirala, da oZdravite vse, kar ni v skladu z vašim namenom. Področja, ki se bodo čistila, zdravila in regenerirala zdaj so partnerski odnosi, lahko se ločite, poročite ali zaročite. Posledično lahko pričakujete veliko sprememb, ki jih boste deležni v juliju, prav spremembe, pa bodo prinesle v vaša življenja pretrese vseh vrst. Lahko kaj začnete ali končate. V avgustu bo zdravljenje poslovnih vezi in odnosov in na vsak način boste skušali v harmonijo spraviti finance, čas bo za nove projekte in da se lotite česa povsem na svojo roko. V septembru, pa boste imeli usmerjen ves fokus in poudarek na zdravljenju fizičnega nivoja, kar pomeni, da vas bodo energije podpirale k zdravljenju telesa in k učenju. Ukvarjali se boste lahko tudi s tem, da morate bolje poskrbeti in spraviti v red prehrano, vzpostaviti fizično kondicijo ter razrešiti čustvene dileme, ki vam grenijo življenje. Poletni čas vas podpira, da se osvobodite prtljage preteklosti…

Nadangel Rafael je tisti, ki je odgovoren za zdravljenje fizičnega telesa. Pomaga vam lahko tako, da predate vse skrbi in dvome, ki jih imate okoli vašega zdravstvenega stanja. Predajte mu bolečino in breme, ki vas hromi. To lahko najlažje naredite tako, da si predstavljate okoli bolečega predela smaragdno zeleno svetlobo. Barva predstavlja zdravljenje s Svetlobo, vaša namera pa predstavlja zdravljenje z Ljubeznijo, ki je glavna sila, da se željeno posledično tudi udejani – zmanifestira.

Pa še nekaj besed o čudežih ozdravitve. Že Louise L. Hay je rekla:

»Če smo pripravljeni miselno delati, je mogoče ozdraviti skoraj vse.«

Ne pozabite, da jasna Namera ustvari Svetlobo, ki razsvetli vašo željeno manifestacijo. Jasno pa velja tudi vedeti, kaj boste in kaj ne boste sprejeli.

Vedite, da lahko tudi različni deli vas prebivajo skupaj. Ni potrebna vojna, ne konflikti, ali zavrnitve… Odnosi so pomemben del naše rasti in so ogledalo nas samih. Kmalu boste razumeli celoto. Samo vi veste v resnici kdo ste in po čem hrepenite. Ne dvomite, niti ne pomislite, da je v vas tema ali zlo… gre samo za to, ali ste povezani s sabo ali ne, so samo instinkti in resnica. Rastite in delajte dobro. In, vaša sposobnost postati, kdor v resnici ste, je zdaj mogoča. Ne bojte se moči, ki jo občutite v sebi … vedite, da ste vi ta moč, zato jo uporabljajte za dobro, za pomoč, za ljubezen in ustvarjanje.

Vse se vrača…

28. junija bo mlaj v Raku

Mlada luna bo v Raku se bo približala Črni luni, Lilit, ki aktivira tako svetlo kot temno žensko energijo. Ne glede na to, kateri izraz uporabite, je treba izzvati v sebi, je tisti, s katerim lahko delate. Morda boste poklicani, da stopite v vaše svetle ženske energije z negovanjem samooskrbe, ali pa se počutite poklicane, da stopite v vaše temne ženske energije tako, da postavite meje, postavite se  zase in uveljavljamo svojo moč. Ker je to prva mlada luna – prvi mlaj po solsticiju, ima tudi močno energijo za manifestacijo in ustvarjalno delo. Izkoristite za priprošnje in želje, ki se bodo nanašale na družino, materinstvo ali na vaše telo.

28. junija postane retrogradni še planet Neptun

Neptun bo drugi planet v tem mesecu, ki bo retrograden. Zdaj bomo imeli skupaj tri retrogradne planete – Plutona, Saturna in Neptuna. Neptun vsako leto vstopi v retrogradnost, zato je to del njegovega naravnega ritma.

Ko Neptun vstopi v retrogradno gibanje, lahko izkusimo nove informacije ali višjo resnico, ki prihaja na dan.

Nekaj, za kar se je zdelo, kot da je v senci, nam lahko postane smiselno ali dobi nov pomen. Morda boste dobili tudi nova spoznanja ali ah-ha trenutke pod to energijo, ki lahko pomagajo navdihniti duhovna prebujenja in novo duhovno misel. O ja, vse bo vedno bolj jasno, vidno in umu nepredstavljivo.

blog napoved junij

30. junija se poravna Sonce s Črno Luno ali Lilit, trojno boginjo

Črna Luna, Lilit, predstavlja pozabljene moči ženske, pa tudi spolne moči, zdravljenja, preobrazbe in psihične energije. Je arhetip amazonke, prvinske ženske. Ko se poravna s Soncem, lahko prinese potlačeno energijo na površje za čiščenje, prav tako pa lahko spodbudi spolno prebujanje in zdravljenje okoli vaše spolnosti.

Pravijo, da bo Lilit nekega dne poklicala. Prišla bo v vaših sanjah, v viziji ali našla način, da se priplazi v vašo zavest, še posebej, če se ukvarjate  s kozmičnim.

Njena energija je skrivnostna, v astrologiji pa vlada trem različnim stvarem, kar prinaša zmedo: Asteroid Lilit, Črna luna Lilit in Temna luna Lilit. Vse te tri Lilit so povezane, odprle pa naj bi portal za njeno energijo. Prav tako naj bi predstavljale trojno boginjo, razumevanje svetlobe, teme in ravnovesja ženskosti. Tri vidike Lilit lahko vidimo tudi kot cikel rojstva, smrti in ponovnega rojstva.

O mitu o Lilit

Lilit naj bi bila Adamova prva žena, predno je prišla Eva. Lilit je bila podobna Adamu in ni bila pripravljena biti podrejena Adamu, še najmanj pa v spalnici. Bila je lastna ženska in je želela, da bi jo imeli za enakovredno Adamu, vendar Adam ni imel ničesar od tega, zato je Lilit pobegnila in našla brlog demonov, ki so jo sprejeli vase. Tam je doživela spolno prebujenje. Spala je z vsemi demoni, posledično pa je imela veliko demonskih otrok. Adam jo je želel nazaj in je grozil, da ji bodo odvzeli demonske dojenčke, če ga bo zavrnila, a se Lilit ni umaknila. Ohranila je svojo svobodo in ni pripadala več nobenemu moškemu, v podzemlju je postala močnejša.

Go govorimo o njenem arhetipskem pomenu v astrologiji, je to energija, ki jo opisuje.

Lilit predstavlja spolno svobodo, žensko moč, prevzem nadzora in notranji bes, ki ga občutimo, ko se končno osvobodimo kletke.

Predstavlja tisto stran vas, ki je pripravljena premikati meje in nekaj narediti, čeprav veste, da ima to težke posledice. Tukaj je pomembno omeniti, da čeprav je Lilit vsa ženstvena, se ne nanaša na spol, saj imamo vsi imamo žensko energijo v sebi, kar pomeni, da imamo v svoji rojstni karti vsi nekje zapis prvinske energije ženske, energijo Lilit.

Poglejmo zdaj še vse tri vidike Lilit, ki se uporabljajo v astrologiji in kako predstavljajo njeno rojstvo, smrt in ponovno rojstvo ter kako se te stvari lahko zrcalijo tudi v vašem življenju.

Asteroid Lilit pooseblja ROJSTVO

Lilit je ime fizičnega asteroida 1181, ki je bil odkrit v dvajsetih letih prejšnjega stoletja. Ta asteroid se nahaja med Marsom in Jupitrom. To je Lilit na površini. To je Lilit kot Adamova žena, preden doživi svojo preobrazbo in se znajde kot mati demonov. Veljala je za močnega in primernega kandidata za Adama. Si predstavljate, koliko žensk si je želelo to vlogo? In, kako močne ali posebne, da bi ga imele?

Lilit je izbrana za njegovo ženo in to vlogo želi odigrati dobro. Želi biti žena, za katero so ji vsi govorili, a v njej je moč, ki je veliko večja. Moč in neodvisnost, ki hrepenita po spoštovanju in enakopravnosti, zato jo Adam, ki jo prosi, da je podrejena, sčasoma pripelje do tega, da se mu upre in reče odločno ne.

In prav ta odločitev je tista, ki začne njen »smrtni« proces, ko pobegne in se znajde v družbi demonov. Zdaj je globoko v delu v senci in poti nazaj ni.

Črna luna Lilit in vidik SMRT

Črna luna Lilit je najpogosteje uporabljena »Lilit« v astrologiji. To ni fizični objekt na nebu, temveč matematična točka med Zemljo in Luno. To je pravzaprav točka, ki meri razdaljo, ko je Zemlja med svojo orbito najbolj oddaljena od Lune.

Z drugimi besedami, Črna Luna Lilit je kot ta praznina, ta prostor med planetom, na katerem živimo in Luno, ki vpliva na naše plimovanje in oceane v nas, našo podzavest in čustva. Črna luna Lilit označuje naša globlja, temnejša čustva. Če je Pluton gospodar podzemlja, lahko Črno luno Lilit vidimo kot boginjo podzemlja.

Če pomislimo na Feniksa, ki se dviga iz pepela, je Črna luna Lilit ogenj. To je tisto, kar nas peče medtem, ko se ponovno rodimo in nekaj je v ognju Črne lune Lilit, ki ga je mogoče ukrotiti šele, ko ima svobodo besnenja. Črna luna Lilit predstavlja vaš bes, vaše sprožilce, stvari, ki vas razgrejejo in motivirajo za ukrepanje.

Črna luna Lilit je del nas, ki divja z demoni, čeprav vemo, da se to morda šteje za »narobe« ali družbeno nepravilnega. To počnemo ne samo zato, da bi bili »slabi«, ampak zato, ker je v nas nekaj, kar želi izpodbijati normo, kar želi premikati meje, kar želi videti, kako daleč lahko gremo.

Črna luna Lilith je kot uničljiva, tista, ki samosabotira, vznemirljiva kriza srednjih let v vseh nas. To so stvari, ki nas lahko požrejo v notranjosti, če ne vstanemo in se s tem soočimo. Vsebina ognja vas opeče zato, da lahko ponovno vstanemo prerojeni.

blog napoved junij

 

Temna luna Lilit in vidik PREPORODA

Nekoč je bilo zabeleženo, da je imela Zemlja dve luni. Ta druga Luna se je imenovala Temna Luna Lilit ali včasih samo Črna Luna. Prisotnost te druge Lune je bila razkrita in označena z nič več kot pasom oblaka in prahu, ki so ga zamenjali za Luno. Čeprav ostaja znanstveno dejstvo, da ima Zemlja samo eno Luno, je veliko tistih, ki menijo, da je ta Temna Luna morda Lilit v svojem zadnjem ponovnem rojstvu in se bo pojavila, ko bo svet pripravljen zanjo. Nekateri verjamejo tudi, da je Temna luna Lilit Luna iz druge dimenzije, drugi pa verjamejo, da gre morda za ostanke nekdanjega planeta, ki ga zdaj ni več. Kakorkoli že, legenda o temni luni Lilit še vedno živi.

In, kaj Lilit predstavlja v astrološki karti?

Na kolektivni ravni menim, da Lilit predstavlja ponovno rojstvo ženske zavesti in evolucijo ženske energije, ki jo še moramo izkusiti v svojem življenju. Na osebni ravni predstavlja strahove, ki nas sprožijo in utirajo pot lastni preobrazbi.

Če se želite zares poglobiti v Lilith in njeno vlogo na vaši preobrazbeni življenjski poti, morate razumeti, v kakšnem znamenju je bila v času vašega rojstva, zato jo obravnavamo pri interpretaciji z vsemi ostalimi arhetipi ženske, ki se kažejo skozi Luno – mama, Venero – ljubica in Juno, ki pooseblja v natalni karti ženo. Prvinska energija Lilit, amazonke, je kaj je tisto kar te vodi na poti do svoje lastne samoosvoboditve.

Ob srečanju s Soncem, se boste tako srečevali s to vrstnimi temami.

In za konec…

Ste še vedno kje masko?

Prav ta farsa mask in odziv podjarmljenega ega lahko opazujete zadnja leta na naši družbeno-socialni in politični sceni. Maske padajo in z Njimi kolektivna Iluzija… mi, ljudje. Saj vem… a spet boste rekli? Ja, samo zdaj je vse tako transparentno, Vidno in več kot očitno. Maske, lutke, navidzna realnost, dobrodošli v »Reality showu«, ali vidite zdaj, kar gledate?

Se spomnite morda mitološke zgodbe o Meduzi?

Meduza je bila gorgona, žensko bitje z lasmi iz kač in močnih strupnikov. Vsak, ki jo je pogledal v obraz, je okamenel. Zgodba pravi, da je bil edino le Perzej tisti, ki se ji je uspel približati. S pomočjo svojega ščita, ki ga je uporabil kot ogledalo, se ji je lahko dovolj približal, da ji je odsekal glavo. Iz njenega vratu je ven skočil veliki mitični konj s krili, Pegaz, in veliki heroj Kruzaver, lastnik zlatega meča.

 

Zakaj omenjam to zgodbo? Simbolično Meduza predstavlja najgloblje strahove, ki se skrivajo v notranjih jamah, notranje pošasti, ki imajo moč, da nas spremenijo v kamen – otopelost in rutina. Meduzina glava predstavlja masko ki, ko je odrezana, ustvari Pegaza, ki postane konj muz na uslugo pesnikom. Pravijo, da povsod, kjer pade Pegazovo kopito, vznikne nov izvir navdiha… zato, naj bo tudi ta zgodba vaš navdih ob koncu meseca… Meduza vas naj spominja na Moč, ki se prikaže, ko si snamete maske, ki skrivajo vaše najgloblje strahove. Ti strahovi niso več pošasti in dovolite jim, naj postanejo zdaj čarobna bitja navdiha.

 

Če morda prav zdaj, na nekem področju svojega življenja okušate strah, ki vas je paraliziral in ne zmorete napredovati, je zdaj edini način, kako premagati te strahove… z uporabo zrcala. Kar je v vas, se odraža skozi situacije, ki so okoli vas. Torej… začnite pri sebi.

Ko sodite druge, vedite, da v sami biti, pravzaprav veliko poveste o sebi.

Soočite se s svojimi strahovi in ti se bodo pognali k višku kot novo življenje v vas. Soočite se s svojim egom in večnim »imeti prav«. Saj veste, da Strah čarobno ne izgine, če vam tako ukaže vaš Razum. Čustva bodo sledila Dejanjem. Prav razumevanje, od kod prihaja vaš strah in zakaj ni dobro, da se ga oklepate, vas bo osvobodilo. Konec koncev pa… vsi se morate soočiti s svojimi strahovi, biti prestrašeni in se pomakniti naprej. Le tako se lahko Prepustite,… da dovolite Sprejeti nova Čustva v svoje življenje ter vse druge rezultate, ki so posledica prePuščanja in Sprejemanja. Ukrepajte zdaj, ne glede na svoje strahove… in življenje se vam bo odprlo.

Ohranjajte visoko vibracijo. Stojte v stebru svetlobe.

Hvala, ker ste. Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog portal

Shana Flogie: Duhovne energije portala 11-11

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved november

Shana Flogie: Napoved za november 2022