Shana Flogie: Napoved za leto 2021

blog napoved za leto

Po burnem in izjemno napornem letu, se val, ki nas globalno sili v nove smeri še ne bo pomiril. Povezava med Plutonom in Saturnom je v lanskem letu povzročila velike spremembe, zgodovinske premike. Lunino leto je prineslo grenak priokus izkušnje virusa, retrogradnost planetov, predvsem Merkurjevi obrati so bili ključni, saj obvladuje komunikacijo, trgovanje, med drugim tudi imunski sistem, je vsakokrat ob obratu prinesel popolno ustavitev sistema in obstali smo, zaklenjeni doma. Lani je Saturn, planet zakonov, reda in splošne discipline bil v tesnem stiku s Plutonom, planetom transformacije, uničenja in konca. Skupaj sta prinesla globalne spremembe v naših gospodarskih in družbeno-političnih sistemih, te pa bodo v letu, ki je pred nami, vodile v največje revolucije, ko Saturn zamenja svojo vladavino.

Vstopamo v leto Saturna, v leto učenja in razreševanja karme.
 

Soočali se boste z izzivi, ki bodo vezani na odločitve, ki ste jih naredili v letu 2012, v letu transformacije. Spraševali se boste ali so bili koraki pravi ali ne, saj se je tem letu aktiviralo iskanje vaše poti. Zdaj boste ponovno iskali namen, zakaj ste tu kjer ste in če po zastavljeni poti sploh (še) hodite. S tem vprašanjem boste imeli največ izzivov in preizkušenj v letu, ki je pred vami.

Cilj vsakega izmed vas bo, da postavite nove temelje, ki bodo temeljili na povsem drugačnih merilih.

Vsesplošni ukrepi karantene, so vas že v lanskem letu vrnili nazaj v točko izvora – družina, dom. Hočeš, nočeš, ukvarjali ste se z družinsko dinamiko in raziskovali svoje korenine, kaj sploh hočete. To raziskovanje se bo nadaljevalo, zato ne prehitevajte z odločitvami in zaključki. Zdaj bo čas, da pogledate, kaj iz tega obdobja morate popraviti ali zastaviti drugače. Morda je čas, da svoje znanje nadgradite ali pa da zaključite, kar niste dokončali v preteklosti. Seveda bo vse povezano tudi z novimi priložnostmi, ki se vam obetajo, a le, če jih boste prepoznali in imeli resnično jasno zastavljen cilj.

Jasno zastavljen cilj in fokus sta ključ do uspeha v tem letu

Leto Saturna je pravo leto za spremembe in za realizacijo zamisli, ker te bodo dobesedno revolucionarne. Nikar ne obupajte zaradi napora, ki ga bo Saturn od vas zahteval. Lahko boste čutili, da želite bolj modro izkoristiti svoj čas, da se boste morda lotili kakšne nedokončane zadeve, študija, morda se boste želeli več in na novo učiti in vsekakor boste začeli upoštevati nasvete ljudi, ki so bili do sedaj samo tisti »ki stalno pametujejo«. Če gledamo v celoti bo vibracija Saturna pomagala vsem, da prepoznate tisto, kar je za vas dobro in kar ni. Nekateri boste lahko izpustili določene priložnosti, kar bi lahko sprva za vas predstavljalo izgubo in bolečino. Ne pozabite pa, da vam prav izguba lahko prinese možnost, da začnete znova. Brez, da bi se prej nekaj zaključilo in končalo, je nov začetek nemogoč.

2021: Numerološko leto 5

Sekvenca leta 2021 je število 5. V numerološkem letu 5 (2021) se boste počutili svobodnejše in bolj sposobne narediti spremembe, o katerih ste razmišljali že dolgo. Nadaljevali boste lahko z novimi pobudami in lahko se vam celo zdi, da boste lahko dosegli željeno! Prisotna bo radovednost in želja po svobodi, pa tudi želja po preseganju vaših meja, kar bo dober Jupitrov vpliv tudi. Število 5 je sredinsko število, bazičnih števil, kar pomeni, da je število 5 v »centru«. V lanskem letu ste se soočali s tem, kaj vi hočete in kje v življenju morate prevzeti odgovornost. Zdaj se postavite v svoj center in delujete!  

Vse kar bo zdaj zares štelo bo, kako jasen fokus boste imeli, kako boste delovali in kako jasne cilje boste imeli.

To leto bo razkrilo tudi vaše majhne slabosti in vas preizkusilo s skušnjavami. Kot da se boste želeli osvobodili svojih tabujev in tistega, kar vas je lani pretehtalo. Nepričakovano in številne spremembe bi lahko motile vaše vsakdanje življenje. Dobra plat leta 5 je, da bo ljudi spodbudilo k odkrivanju novega občutka svobode.

Čas bo za odkrivanje novih strasti in vznemirljivih dogodivščin.

blog napoved za leto

Čas učenja bo in dela na sebi

Z novim letom se odpira obdobje v katerem se bo pokazala priložnost za preizkušnjo starih načinov obnašanja in vzorcev. Čas vsrkavanja in povezovanja bo vsega, kar ste začeli v 2020, v letu Cesarja.

Zelo primeren čas bo, za uresničitev ustvarjalnih zamisli, saj boste z aktivnostjo  zagotovili varnost in stabilnost.

Pred vami je leto učenja in postavljanja temeljev. Zdravila se bo osnovna celica iz katere izhajamo in na katero smo pozabili, saj je bila samoumevna ali povsem nepomembna. To je družina in vse, kar je znotraj vas nezaceljenega, ranjenega in preživetega. Vladar tega leta je Svečenik, arhetip družine, učenja, skupnosti in duhovnega razvoja. V tem letu lahko razrešile družinske teme. Odločali se boste kakšno družino želite, kaj hočete ustvariti in kako si želite preživeti svoje življenje. Čas bo naklonjen za razreševanje prikritih družinskih problemov ali za odpravo družinskih vzorcev, ki so vam že zdavnaj odslužili. Največ dela boste imeli z Egom, ki bo predstavljal vašo »lažjo pot«, da iz svoje družine preprosto… odidete.

Svečenik vas v biti uči pripadnosti, varnosti, zaščite in odgovornosti, ki je potrebna, ko ustvarjate družino in si postavljate v življenju temelj. Ker je to simbol, ki kaže tudi na čas velike duhovne rasti, se boste lahko skozi leto 2021 podali na globok vpogled vase in začeli z intenzivnim delom na sebi. S tem boste postavljali korenine pri sebi, če jih še nimate. Odlično vas bo energija podpirala, da začnete s šolanjem, poučevanjem ali da s svojim delom svetujete drugim.

Energija bo odpirala povezavo do Novih svetov, povečana bo moč intuicije, jasnovidnost in preroške sanje bi znale biti zelo žive in pogoste. Raziskujte svoje sanje, te bodo imele močan pomen za vas v tem letu. Pomembna bo tudi glasba, zato jo poslušajte. Pazite pa »kaj poslušate«, saj se s tem na nezavednem oglasijo vaši strahovi in prikriti vzorci vašega načina odzivanja in delovanja. Prav glasba vas bo spravljala v ravnovesje, meditacija pa vam naj bo na tej poti samo orodje, da se povežete z Božanskim delom sebe. Pomembno bo, da boste ohranjali visoko vibracijo, prav vibracija pa bo odigrala pomembno vlogo v tem letu v povezavi z novo tehnologijo. Vzemite si čas zase, da se boste slišali. Prisluhnite glasu Srca.

Ko boste raziskovali in se učili o družini, se boste veliko ukvarjali z odnosi –  mati, oče, sorodniki, prav z njimi boste imeli možnost, da razrešite nekaj kar vam onemogoča premik naprej in tako ozdravite nekaj, zaradi česar ste obtičali sami. Pomembnejšo vlogo bodo v tem letu odigrali tudi ljudje, ki so rojeni v znamenju Bika. Kot že omenjeno, boste veliko razmišljali o šolanju ali posebnem urjenju, mogoče boste prepoznali v vašem življenju pomembnega učitelja, oziroma bo to nekdo, od kogar se lahko naučite marsičesa. Lahko vas bo neka okoliščina, dogodek ali situacija prisilila, da boste pogledali vase. In znova…  izziv bo vaš Ego... Učitelj v vaše življenje lahko pride kot zunanja oseba, celo kot dogodek ali situacija ali kot nekdo, ki mu sami nebi pripisali vlogo Učitelja. Ne glejte s fizičnimi očmi, prepoznali ga boste z Duhovnimi. Ko boste nehali gledati, boste Videli.

Število 8 odgovarja Saturnu in predstavlja modrost, pridobljeno skozi znanje, izkušnje, stabilnost, potrpežljivost in odgovornost. To je tudi število finančne varnosti, previdnosti, ovir, samodiscipline in samokontrole. Obvladuje ga znamenje Kozorog, ki kaže na kolena, kosti in meso. Ti deli telesa bodo šibke točke v tem letu, zato previdno, sploh če imate s kostmi težave.

Postavljali boste nove temelje in preverjali ali so obstoječi dovolj trdni, da zdržijo vse preizkušnje, ki vam jih leto prinaša na pot.

Število 8 označuje spremembo oblike, saj je število materjalnega uspeha in predstavlja dvojni kvadrat – tudi, če je razdeljen na dva dela ostane stabilen, njegova razdelitev na dva dela nam da število, ki predstavlja Pravico – pravično ljubezen, resnicoljubnost, nepristranskost. Osemkotnik je posrednik med kvadratom in krogom, med nebom in zemljo – je število Ravnotežja v kozmosu. Je simbol vseh plodnih sil, označuje bodočo večno dobo, neskončnost. Predstavlja tudi politiko, poslovnost, zemeljske zadeve, melanholijo in… osamitev. Že iz same simbolike lahko razberete, kaj bo za leto 2021 ključnega pomena.

Astrološki pogled na leto 2021
 

Če pogledamo še iz astrološkega vidika, se vse samo potrdi. Tudi planeti bodo postavljeni tako, da bo vaša pot še vedno vse drugo, kot asfaltirana cesta. Na njej bo še vedno veliko ovir, skal in izzivov s katerimi se boste na poti srečevali, predvsem bo pomembno, kako se boste v dani situaciji odzivali vi. Pomembno bo, da dobro pripnete varnostni pas, kajti še vedno boste morali nekako pluti med orkani in preizkušnjami.

blog napoved za leto

Jupiter in Saturn v konjunkciji v Vodnarju

Ob koncu leta 2020 do začetka leta 2021 sta se Jupiter in Saturn, razsodnika družbene zavesti, povezala v glavnem zračnem znamenju, v Vodnarju. Tako kot Sonce in Luna v času mlaja –  ko se povežeta dva planeta, začneta novo poglavje; tako vstop obeh socialnih planetov sproži 30-letno revolucijo v našem konceptu »vodnarjeve dobe«, o skupnosti in družbeni odgovornosti. Zdaj kot družba ne bomo mogli ubežati vprašanju, kot je: Kako definiramo skupnost, svoje ljudi, svoj krog? Kakšna filozofija in vizija nas vodita?

… Vodnar lahko prinese upor in revolucijo. Pod tem vplivom lahko fanatični ljudje vodijo s polno paro in začnejo spore okoli političnih miselnosti, lastnega pogleda na svet ali verske teorije …

Jupiter, Saturn in Pluton v Vodnarju

Jupiter in Saturn, kmalu pa jima pridruži tudi Pluton v Vodnarju. Že zdaj nas kličejo, da resnično mislimo globalno in delujemo lokalno! Toda, to bo le priprava na veliko družbeno in politično delo, ki ga bomo morali opraviti, ko bo Pluton čez nekaj let, od 2023–2044, vstopil v Vodnarja. Zadnji tak položaj je bil med letoma 1777–1798, ko so si ZDA prizadevale oblikovati državo, ki je vsebovala svojo izjavo o ustavni viziji …

V januarju, ob vstopu v Novo leto, bo Mars v spoju z Uranom, kvadrat na Jupitra in Merkurja, malce kasneje postane ta retrogradni, v Vodnarju. Venera povezuje Plutona, Saturna in Jupitra.

Novoletna metamorfoza se začne, ko Mars zapusti znamenje Ovna in se preseli v Bika, s tem bo tvoril vznemirljivo, nesodelujočo konjunkcijo z ustvarjalcem nenadnih sprememb Uranom – s kvadratom Jupitra, 20. in 23. januarja, to bi lahko bilo ravno v času, ko bi novo izvoljeni predsednik moral dat svojo zaprisego. To pomeni seveda tudi globalno, bomo sodelovali z novo vlado ali krepili odpor do zdaj že znanih starih načinov. Ob koncu januarja se znova obrne v retrogradno fazo Merkur, ki nam bo ponovno dal možnost da škodo, ki je nastala konec oktobra, omogoča, da nadoknadimo, reorganiziramo in popravimo. Veliko bo prišlo na dan dokazov glede korupcije in podkupovanja iz tega obdobja. Naša družba in naši ljubljeni bodo v tem obdobju, ko se prevesimo v februar potrebovali ljubeče sočutno delovanje, saj bo Venera, vladarica vrednost, denarja in partnerskih odnosov vse  do sredine februarja povezala Plutona, Saturna in Jupitra. To pomeni, da bodo ponovno njene vrline pod drobnogledom. Pripravite se na večje izzive, vsekakor pa se lahko takrat pripravimo na tretji val korona histerije, ki bo vezan na gospodarski zlom. Začetek Vstajenja bo.

Merkur vstopi v Vodnarja

Ko Merkur vstopi v Vodnarja ustvari revolucionarne ideje. Ljudje se bodo prebudili in daje glas razpravi Jupiter-Saturn. Pravice ljudstvu! Tudi Venera, vladarica vrednost bo imela svoj glas, ko vas lahko nagovori, da boste začeli »služit« svoj denar na povsem drugačen način, morda postane hobi vaša služba. Razmislite.

Ob koncu februarja bo Venera v tesnem spoju z Neptunom v Ribah. Ker boste bili tako zasedeni z delom, s politiko in družbo, je pomembno, da marca ponovno postavite odnose in ustvarjalnost v ospredje in slišite glas srca.

Aprila lahko začutimo navdušenje nad novimi možnostmi.

Na pomlad se Venera povezuje z Uranom, dela kvadrat s Saturnom, Pluton se obrne retrogradno. Spomladanska mrzlica nas lahko pripelje v nove odnose in revolucionarne dogodivščine, ko Venera poveže z nestanovitnim Uranom. Nezadovoljstvo in nepovezanost bo zdaj lahko celo produktivna, kajti ogenj bo tlel zelo močno. Na udaru bodo vrednote in finance. Lahko se zgodi tudi kakšen borzni kolaps. Proti koncu aprila bodite pozorni, saj lahko doživimo politični zlom, zatiranje ali pa pridejo na dan vprašanja okoli nadzora odnosov. Ljudje se bodo počutiti sila negotovo in zaupanje v vodilne bo upadlo.

Čas bo, da izgradimo resnično varnost.

Jupiter vstopi v Ribe, se vrne v Vodnarja in se spet vrne. Imamo tudi Jupitrov in Saturnov kvadrat na Uran.

V maju vstopi Jupiter v Ribe, natančneje 13. maja, 20. junija gre v retrogradno fazo in se vrne nazaj v Vodnarja 28. julija, kjer ostane do 28. decembra. Jupiter in Saturn bosta skoraj sočasno ustvarjala konkretne prelome na poti, kako se bo urejala družba nove Zemlje. Ker bo za te »trke« odgovoren Uran, bo skozi vse leto, tako na političnem kot gospodarskem področju cel kup nemirov, soglasja pa ne bo moč najti… pa vendar zapomnite si, da nam bo prav to da se ne bomo mogli poravnati, pomagalo nadaljevati evolucijo.

Preobrazba je neizogibna, vendar bo odvisno od nas, kako bo sprememba potekala.

V sredini leta: Lunin mrk v Strelcu

Lunin mrk v Strelcu, 26. maja in Sončni mrk v Dvojčkih, 10. junija poudarjata potrebo po praznovanju resnične raznolikosti – resničnega darila nešteto različnih glasov in perspektiv. Praznujmo tako, da poiščemo nekoga zunaj našega območja udobja in spoštljivo delimo zgodbe.

blog napoved za leto

Dinamika na karmični osi Dvojčka / Strelec se tudi v 2021 nadaljuje

V letih 2020, 2021 in 2022, ko bo Južno sečišče v Strelcu, boste lahko pomislili, da se je vrnilo leto 1983, kajti zelo podobna dinamika bo ponovno izplavala na dan. Med 6. majem 2020 in 18. januarjem 2022 imamo aktivirano pot »usode«, v smislu razreševanje karme, v Strelcu. To je znamenje, ki vlada tujini, tujim svetovom, potovanju, zgodovini NASA-e, Pakistana in Indije ter Hongkonga. Zdaj se lahko pripravite se na nekaj »velikanskih preskokov« v vesolju, za katere bi lahko bile povezani z odgovornimi ženskami.

Pripravite se na povsem nov svet trgovanja in tudi potovanja.

Južni vozel nas vedno popelje nazaj v čas. Pomembno je, kje imate vi v svoji rojstni karti znamenje Strelca, tam se odvija zdaj nekaj »usodnega«. Če imate v Strelca v deveti hiši svoje karte, ste dobršen del že od maja 2020 do januarja 2022 obkroženi s tujimi kulturami in narodnostmi, lahko s kom iz vaše preteklosti. Lahko potujete v tujo državo ali regijo ali se celo preselite tja. Dobra karma, ki ste si jo ustvarili med temi datumi, se vrne. Pobrskajte po spominu še, kje ste bili med 14. oktobrom 2001 in 14. aprilom 2003 glede dopusta, ste urejali okoli prebivališča, vizuma itd.? Ste morda takrat vi koga gostili ali sprejemali tuje ljudi?

Presenečeni boste, ko boste videli, kako se karmično kolesje obrača, saj se vam v teh letih lahko vsi ti kraji ali obrazi tudi vračajo.

Čas poravnave karmičnega dolga bo.

Če ste »dolžni« duhovno ali ste »dolžni« na ravni duše, v tem času pričakujte poravnavo dolga.

Vse se vrača, vse se plača.

Nova pravila za potovanja, trgovanja in glede priseljevanja

Ker je leto 2021 zaradi svoje vibracije 5 »center«, je ključnega pomena vaš fokus, kaj se bo v vaših življenjih zgodilo. Ta vibracija pritegne k sebi, zato je pomembno kaj oddajate. Zdaj se bo vse, kar boste imeli v glavi, realiziralo. Svet naj bi med leti 2020 in 2022 na korenit način spremenil svoja pravila nadzora meje, trgovine in priseljevanja. Če ste se rodili z Uranom, Neptunom, Plutonom ali imate južno sečišče v Strelcu, boste najbolj prizadeti, saj bi bili prvi, ki boste na vrsti za nove potne liste in vizume, ki prihajajo. Tu mislim na povsem novo ureditev sveta, ki se rojeva in posledično kako bo glede potovanj, dela študija in trgovanja.

Prihaja nova mejna kontrola, ki bo vse delala na nov način. Obdelava carin in priseljevanja, bo po novem lahko na letališčih. Južni vozel bo aktiviral vse planete, ki jih imate v svojih rojstnih v Strelcu.

Če ste se rodili v spodnjih časovnih okvirih, bo to spremenilo svet, saj spreminja tudi vaše življenje.

blog napoved za leto

Uran v Strelcu

 1. februarja 1981 do 20. marca 1981
 2. novembra 1981 do 14. februarja 1988
 3. maja 1988 do 2. decembra 1988

Neptun v Strelcu

 1. januarja 1970 do 2. maja 1970
 2. novembra 1970 do 18. januarja 1984
 3. junija 1984 do 21. novembra 1984

Pluton v Strelcu

 1. januarja 1995 do 20. aprila 1995
 2. novembra 1995 do 25. januarja 2008
 3. junija 2008 do 26. novembra 2008

Južni vozel v Strelecu

 1. december 1945 – 2. avgust 1947
 2. avgust 1964 – 19. februar 1966
 3. marec 1983 – 11. september 1984
 4. oktober 2001 – 14. april 2003
 5. maj 2020 – 18. januar 2022

Šole, univerze, založništvo, internetni preboj

Poglejmo, katere dejavnosti obvladuje Strelec? Višje učenje, tečaje, učenje na fakulteti in univerzi. Strelca povezujemo tudi z digitalnim in tradicionalnim založništvom. Svetovnemu spletu kot celoti vlada Strelec, ker zajema znanje, tuje jezike in svetovno kulturo ter tudi »besedo«.

Zanimivo bo, da ko se bo južni vozel po 6. maju 2020 pomikal skozi Strelca, bomo priča novemu sistemu izobraževanju, ki se bo uveljavil. Univerze in fakultete po vsem svetu bodo sprejemale in uporabile tehnologijo na inovativen način. Tako pride do posodobitve dosedanjega načina poučevanja. Vsi se bomo veselili novega sveta učenja, ta se seli na splet. Stroški študija in cena diplome se bodo drastično zmanjšali tako in postali dostopni tudi študentom, ki si tega prej niso mogli privoščiti. Rojevala se bo »nova svetovna univerza.«

Novi dopusti in počitnice

Zaradi podnebnih razmer, h katerim bo malce pripomogel tudi človek, bo zračni promet postal lahko velik svetovni problem. Obstajajo rešitve, ki bodo spremenile na splošno čas počitnic in dolgih poletnih počitnic. Če ste del generacije Strelec in ste rojeni z Uranom, Neptunom, Plutonom ali južnim vozlom v Strelcu, boste med prvimi, ki boste del eksperimenta.

Satelitska televizija

Pojdimo ponovno malce v zgodovino. Ste vedeli, za satelitski televizijski podvig Ruperta Murdocha, Sky? No, ta ima prav zdaj karmični povratek. Satelitska (globalna) televizija je domena Strelca in kmalu bomo lahko videli veliko korakov, ki se bodo zgodili v tej smeri.

Spletna prodaja in »gumbno« založništvo, pametne knjige

Ker gre pri vsakem ciklu južnega sečišča v Strelcu za napredek pri založništvu in trgovanju s knjigami, bi morali pričakovati, da bodo mehke platnice in e-knjige z gumbi prešli na naslednjo stopnjo. Kar je Kindle naredil za nas med Plutonom v Strelčevih letih, lahko pričakujemo, da nam bo do leta 2022 naredil še en nov izum, saj je vladar južnega sečišča, Jupiter v revolucionarnem, inovativnem in vedno pred časom, Vodnar.

Prihajajo tudi pametne knjige. Tako kot je iPhone revolucionarni telefon, vam bodo tudi nova programska oprema in programi pomagali prinesti knjige v slogu Harryja Potterja, ki vam dobesedno zaživijo v roki. Oblika, format se bo spremenil tako, da bo ustrezal bralcem, fokus na kratko pozornost. Različni mediji bodo spremenili knjigo, kakršno poznamo danes.

Pred nami je še eno poletje in ponovno bo aktualna retrogradna sezona naslednjih planetov: Pluton, Saturn, Jupiter, Neptun, Uran in Merkur

Vsako poletje prinaša retrogradni cikel in tudi letos bo tako: Pluton postane retrograden 27. aprila, Saturn 23. maja, Jupiter 20. junija, Neptun 25. junija in Uran 19. avgusta. 18. oktober. Te retrograde nas prosijo, naj se ne zatikamo naprej, ampak se držimo, obnavljamo, vrtujemo in pregledamo dogodke v letu. Vzemite si čas, da raziščete, popravite napake, razjasnite težave in natančno določite prihodnje načrte.

blog napoved za leto

Venera in Mars v Levu

Od 26. junija do 22. julija sta Venera in Mars v ekstrovertiranem Levu; aktivna sta poleti in navdihovala bosta tako osebno kot politično dramo, melodramo. Življenje je umetnost, je oder na katerega se postavimo. Poletne romance imajo lahko določen nerealističen prizor; umetniški festivali lahko zacvetijo in spremenijo naše kulturno razumevanje. Politična scena pa bo osredotočena bodisi na srce ali pa v Ego-veličino. Jaz, jaz, jaz…

Mars v trigonu s Plutonom in Saturnom

Od 6. septembra dalje dobivamo nov občutek, da nas čaka delo in čas bo, ko se zares lahko tudi na delo vrnemo. V tem obdobju, bi lahko bili tudi malce malodušni, kajti lahko se zgodi, da bi stare težave rabile znova vašo pozornost. To bodo tiste, za katere ste mislili, da ste jih že premagali, kajti oktobra je še vedno šest planetov, ki so retrogradni in vas ustavljajo in vračajo v preteklost, skozi lekcije.

Obrat Jupitra, Saturna in Plutona. Mars v Tehtnici naredi trigon z Jupitrom in kvadrat s Plutonom.

Med 6. in 18. oktobrom se planet povezovanja, komunikacije in posla Merkur, Jupiter, planet širitve in obilja, Saturn, planet meja, reda in discipline ter Pluton, planet transformacije in regeneracije srečajo v točki obrata nazaj v direktno gibanje. Ta ustvari velik nemir, ko vsi postajajo znova direktni. Vse se nakako ponovno stabilizira, prižge se zelena luč in veste kaj je vaša pot naprej. Marsa v Tehtnici zanima socialna pravičnost, nato trigon z Jupitrom da možnost da se stvari na svetovni ravni stabilizirajo, skozi konkreten konflikt, skozi kvadrat Pluton, ki nas potisne, da razjasnimo nesporazume in zacelimo razkol.

Mars nadaljuje svojo pot. V Škorpijonu nasprotuje Uranu, nato vstopi v Strelca. Venerin spoj s Plutonom pa prinese lahko dokončno razrušitev bančnega sistema in vrednostnega sistema …

Od leta 2020 je Saturn v Kozorogu združil svoje moči s Plutonom. Ta konfiguracija ker je v Kozorogu, spreminja usodo sveta. Saturn v Kozorogu je namreč odgovoren za družbeno hierarhijo, državno moč, oblast, funkcije in status. Skupaj v povezavi s Plutonu, planetom smrti, uničenja in regeneracije, pa bi lahko sprožil tudi lakoto.

Če konflikti ne bodo rešeni zdaj, bodo morda zavreli, ko bo Mars vstopil v Škorpijona, saj bo v opoziciji z Uranom vse do novembra. Vnovič lahko prinese nemire, ki bi se lahko dogajali kot prisila okoli nekih zdravstvenih ukrepov, po drugi strani pa lahko ta vidik spodbuja naša prizadevanja da končno Tema ugleda Luč. Mars vstopi v Strelca 13. decembra, ko se Venera poveže s Plutonom. Pomembno bo, da zaključimo leto z odpuščanjem in potovanjem v mislih, telesu ali duhu. Vrnite se k temu globokemu razumevanju Vodnarja, da smo edinstveni jazi, ki smo tesno povezani z vsemi našimi odnosi.

Kaj nam prihajajoče leto še prinaša?

Umetna inteligenca in čipiranje, kot popolno obvladovanje človeka in družbe. Pluton se giblje še na zadnji stopinji, socialna planeta sta oba v revolucionarnem Vodnarju, vmes bo planet odgovoren za tuje svetove šel za kratek čas v znamenje Rib, ki so povezane z Neptunom, ta obvladuje pline, vibracijo, in posledično bi se lahko rojevale nove oblike, nove vrste. Čip bi nudil potrebno digitalno inteligenco, ki bi napredovala prek meja biološke inteligence. To bi lahko pomenilo, da bomo v prihajajočih letih o tem veliko govorili.

Čas revolucije svetovne razsežnosti bo vključevala tudi, da bi umetno inteligenco vključili v svoja telesa in možgane. Predpriprava za to so seveda virusi, ki se bodo v naslednjih letih lahko množili, saj bodo neke vrste genetski eksperiment, tako na agrokulturah, živalih kot na človeku. Najprej bi se vojaki spremenili v nekakšne kiborge, da bi rešili človeško raso, nekatere vrste lahko izumrejo… 

»Ah, znanstvena fantastika«, boste rekli, pa vendar… se že dogaja, le Videti morda še nočete.

Nostradamus naj bi torej s tem napovedal, da bodo »zahodne dežele« prizadel velik potres, Kalifornija pa naj bi bil logičen kraj, kjer se bo to zgodilo. Po mnenju astrologov »Merkur v Strelcu, Saturn bledi« bo dan, ko bosta planeta Mars in Saturn v tem položaju na nebu, 25. november 2021. Kaliforniji grozi lahko uničujoč potres, ki jih v tem letu lahko pričakujemo še v aprilu in konec poletja, v avgustu.

blog napoved za leto

Za konec pa še, pod drobnogledom… V letih 2020, 2021 in 2022, ko bo Južno sečišče v Strelcu, boste lahko pomislili, da se je vrnilo leto 1983, kajti zelo podobna dinamika bo ponovno izplavala na dan. Pa poglejmo…

Kako se 1983 vrne k vam

Leto 1983 je v vašem horoskopu videl stelij (več planetov v znamenju Strelca, ki so bili v konjunkciji). Lahko se zgodi dobesedna vrnitev in se obrazi tega leta vrnejo v vaše življenje, zato da lahko uravnotežite karmo.

Pa vendar je bolj verjetno, da gre za bolj simbolično ali tematsko vrnitev. Zvočni posnetek bo enak, le da ga bo igral drug orkester. Če ste imeli na primer določeno »tematiko« razmerja leta 1983, lahko pričakujete, da jo boste tokrat slišali prek drugega partnerja.

Kako Karma vpliva na vaš znak iz leta 1983?

V letih 2020, 2021 in 2022, ko bo Južno sečišče v Strelcu vrnilo leto 1983, boste nekaj opazili. Tu ste že bili! Kako boste občutili, če ste rojeni v znamenju:

Oven: Teme o potovanjih, emigraciji, tujih ljudeh in krajih, založništvu, akademskem svetu in izobraževanju. Teme okoli multikulturalizma, globalizacije, turizma, priseljevanja in migrantov se vračajo.

Bik: Teme o financah, zavarovanju, obdavčitvi in ​​vračilu premoženja. Lahko vključite tudi simbolično vrnitev tem, ki temeljijo na dragocenostih, premoženju, delniškem trgu, korporacijah, podjetjih, dobrodelnih organizacijah in človekoljubju.

Dvojčka: teme okoli partnerstev vseh vrst se vračajo, od profesionalnih duetov in dvojnih dejanj, do porok in spolnih odnosov. Druge vrste partnerstev se vrnejo tematsko. Vrati, spori, bitke ali ‘vojne’ iz leta 1983 se simbolično vrnejo.

Rak: Teme o življenjskem slogu, obremenitvi, storitvah in vračanju dolžnosti. Tudi teme, ki se vrtijo okoli vaše hrane, zdravnika, zdravil, pijač, zdravilcev in kondicije iz tega leta. Dejansko ali neplačano delo se lahko simbolično vrne.

Lev: Teme o nosečnosti, dojenčkih, dojenčkih, šolarjih, najstnikih, mlajših generacijah in spolnih odnosih, potencialnih za starševstvo, se vrnejo. Teme okoli poučevanja, vodenja, mentorstva ali vodenja mlajših se vračajo.

Devica: Teme okoli družinskega drevesa na obeh straneh (na materini ali očetovi strani) se vrnejo. Simbolično pričakujte ponavljajoče se teme o hišah in stanovanjih, vašem domačem kraju ali domovini, sorodnikih, sostanovalcih in sostanovalcih.

Tehtnica: teme, ki temeljijo na jeziku, pisanju, javnem nastopanju, televiziji, časopisih, revijah, debatiranju, prevajanju, predstavitvah z govorjenimi besedami, igranju, pisanju pesmi in petju (in vseh komunikacijah), se vrnejo. To zajema tudi grafično oblikovanje, oglaševanje, pisanje reklamnih besedil itd.

Škorpijon: Teme o denarju, dobrodelnosti, človekoljubju, visokih financah, velikem poslu, prodaji, nakupih, obdavčitvi, hišah, stanovanjih, naložbah, delnicah, državnih prejemkih, dedovanju, vrnitvi zapuščine. Teme okoli hipotek, ločitev, bank se vračajo.

Strelec: Teme o podobi, identiteti, osebnem videzu se vam vrnejo, ko južno vozlišče v Strelcu prečka vaše sonce. Način, kako izgledaš in izgledaš. Vaš javni ugled. Nalepke, ki vam jih dajo ljudje. Vaša vloga, naziv in osebnost. Vse te zgodbe iz vašega leta 1983 se bodo kmalu ponovile.

Kozorog: Teme, ki se vračajo v vašem življenju v letih 2020–2022, temeljijo na vsem, kar ste prikrili in obdržali zasebno leta 1983. To je bilo morda vaše versko prepričanje. Vaši sestanki, ki ste jih imeli s psihiatrom ali psihologom. Vaš dnevnik. Vaša uporaba astrologije ali tarota. Vaše izkušnje z jasnovidko. Karma se spet pojavlja in moraš se ‘dogovoriti’.

Vodnar: Teme iz leta 1983, ki zajemajo prijatelje, ki ste jih imeli takrat, skupine, ki ste jim pripadali, in skupine, na katere ste imeli vpliv, se vračajo. Stara prijateljstva se vam lahko vrnejo, tudi če so bila izgubljena, v letih 2020, 2021 ali 2022. Politične stranke, rock skupine, tajne družbe, okolijske organizacije predlagajo vrnitev.

Ribe: Vaša stara šolanja, univerzitetna ali univerzitetna izobrazba, neplačano delo ali redna kariera se tematsko vračajo k vam. Morda boste ugotovili, da se bo vaš stari tečaj ali kvalifikacija vračal, da vas bo (lepo) preganjal v letih 2020–2022. Nekdanji kolegi, zaposleni, zaposleni utegnejo bumerang ali pa se ista zgodba iz leta 1983 pripoveduje z novimi obrazi.

Ste se rodili leta 1983?

Pretekla življenja ste preživeli v raziskovanju, pustolovščini in potovanjih. Morda ste bili Romi, migranti ali ste bili v vojski v tujini – že več kot eno življenje. To bi lahko pojasnilo, zakaj imate tako močan občutek za določeno tujo državo in njene ljudi, zgodovino in kulturo. Vas privlači. Zdi se mi znano.

Če ste se rodili leta 1983, imate zvezdnik Strelec in ste na planetu, da se širite in izboljšujete – potovalna industrija. Izobraževanje in akademski svet. Knjige in založništvo. Globalna izmenjava. Mednarodni odnosi.

Ste bili otrok leta 1983?

Stare fotografije, video posnetki ali spomini se ponovno pojavijo, lahko skozi dogodke, ki se bodo zgodile. Kraji, kamor so vas vodili starši – ali tuje povezave iz leta 1983 – se bodo vrnili.

Vaše preteklo življenje kot popotnika ali migranta

Tudi ko ste bili dojenček, ste se rodili v družini, šoli, mestu in / ali državi, ki vas je vlekla k vsem tem. Med letoma 2020, 2021 in 2022, ko se Južni vozlišče pomika po vaši rokstni karti, se bodo vrnile nekatere zelo stare spretnosti, spomini in talenti iz preteklih življenj. Tam zunaj boste vodili »novi svet«. Dolgo pozabljene karmične navezanosti na določene države ali narodnosti se bodo vrnile. Ali ste se zadolžili ali ste dolžni? Čas je za poravnavo.

blog napoved za leto

In še napoved glede virusa

Zgodovinski vstop Jupitra in Saturna v Vodnarja prinaša začetek nove dobe Vodnarja, ki se stopnjuje do leta 2023.

Kakšno bo naše življenje s COVID-19 v letu 2021?

Globalni načrt bo dosegel željeno. Tako, da se dobra novica obeta že ob izteku leta 2020, v času božiča. Globalno, tudi pri nas, sledimo ukrepom, ki jih uvajajo v Novi Zelandiji in v Avstraliji. Posledično popolno zapiranje meja in omejevanje gibanja znotraj regij prinese obdobje gospodarskega zloma, ko lahko pričakujemo novo ureditev sveta, svet z novim zemljevidom. Največ sprememb lahko doživi Velika Britanija, Irska in sosednja Italija, saj bodo prve, ki bi lahko povsem izstopile iz skupnosti, ki ji v tem trenutku pripadajo. Razplet volitev v ZDA prav tako pripomore k vprašanju, kam se bo kolo usode zavrtelo. Pri nas se situacija začenja umirjati okoli Božiča. Tretja zaostritev in tudi zadnja, pa se zgodi v februarju, a takrat situacijo že povsem obvladujemo, saj sta Jupiter in Saturn že v Vodnarju. Pluton in Jupiter sta bila odgovorna za »razširitev » virusa, prav njuna poravnava v aprilu, juliju in novembru sta povzročila val porasta okužb.

Tako kot je prišel, bo odšel…

Dejstvo je, da za obvladovanje virusnih obolenj ni čarobne palčke. Odvisno je od kolektivne imunosti, prekuženosti in bolj kakovostnega načina življenja, ki ga bodo ljudje ubrali. Odgovore moramo iskati v preteklosti. Kako smo se kot družba odzivali sprva na HIV, ptičja gripa, SARS, MERS, ebola, Zika virus? Podobno. Vsi imajo skupni imenovalec: da so vsi čez čas obvladani, zdaj  pa so del naše družbe s katerim živimo v sožitju. In drugo je, da vsi kosijo tam, kjer ima oseba že v osnovi imunsko pomanjkljivost.

Trenutna želja po cepivu bo ugledala luč.

A velja omeniti, da cepljenje ne bo prineslo učinkovitega rezultata, nasprotno prineslo bo še več zdravstvenih izzivov, saj bo vplivalo na genetiko in duševno zdravje ljudi, ki bodo del kolektivnega eksperimenta, Uran v Biku in oba socialna planeta v Vodnarju. V biti, bomo v letu 2021 bolj kot iskali cepivo, gledali na odpravo obolenja, vsakodnevni primeri okužb se bodo znižali na nič. Zakaj? Poglejmo astrološko. Ta respiratorni virus je prispel v spremenljivem vremenu v astrologiji; cikli Dvojčka-Strelec-Ribe (respiratorno, iz tujine, kot plin?), ki prizadenejo celo generacijo ljudi, z dejavniki Device. Virus tako lahko in tudi mutira. Zdaj pa nekaj dobrih novic. Skozi dobro organiziran načrt, ki ga nadzira na drugi strani ekipa zaupanja vrednih politikov, bomo sčasoma virus premagali, saj bo sprva potrebno odstraniti virus korupcije in politikanstva. Tega se bojte v letu ki prihaja.

Mislite, da to ni mogoče? Potem počakajte, da boste Videli.

 

Tudi v letu 2021 Ohranjajte visoko vibracijo. Se beremo.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo ob koncu tedna jan

Sporočilo ob koncu tedna

blog januar

Shana Flogie: Napoved za januar 2021

blog dec

Shana Flogie: Ob koncu leta…

blog sporocilo ob koncu tedna dec

Sporočilo ob koncu tedna

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane