Shana Flogie: Napoved za maj 2023

maj napoved

V maju bo vladal arhetip Obešenca, ki je povezan z razreševanjem karmičnih vzorcev. Pomagal vam bo ozavestiti stare neustrezne programe, vzorce in načine vedenja, ki v vas skozi odnose sprožajo »notranje konflikte« vsebin, ki jih niste predelali.

Zdaj se boste soočali s svojim starimi nepredelanimi vzorci, odnosi in temami, ki jih niste razRešili.

 Vidik Obešenca predstavlja tudi ego in maske, za katerimi se skriva pravi obraz. Lahko se boste tudi sami dobesedno počutili, da vas bo, vaš lastni, preVelik »Ego« dobesedno »obesili«. Enako velja tudi v družbi. Na kolektivnem nivoju bodo maske padle, pokazal se bo košček resničnosti in znova se bo v množici naselil dvom ter nezaupanje.

Takoj ob vstopu v mesec se, s 1. majem, v retrogradno gibanje obrne Pluton v Vodnarju, kjer ostane do 10. oktobra.

Pluton v letu 2023

  • januarja je na 27° Kozoroga 40′ D
  • marca vstopi v Vodnarja
  • Retrogradno fazo začne 1. maja na 0° Vodnarja 22′ Rx.
  • junija se vrne v Kozoroga
  • oktobra se obrne v direktno fazo na 27° Kozoroga 53′ D.
  • decembra je na 29° Kozoroga 22′ D

Pluton vstopi vsako leto v retrogradno fazo. Vse kar je bilo v senci, bo prišlo na dan. Sam Plutonov retrogradni cikel je odlično obdobje za raziskovanje in pridobivanje novega vpogleda v naše samouničevalne težnje, potrebe po nadzoru in iskanje resnice s pogledom vase.

Vsi zunanji pritiski lahko v tem obdobju nekoliko popustijo. V prihodnjih mesecih, boste morda ponovno ocenili, kako uporabljate svojo moč. Zdaj, v maju, naredi svoj prvi obrat v znamenju Vodnarja, ko se 11. junija vrne nazaj v Kozoroga. Samo poglejte in opazujte, kakšne močne, turbolentne spremembe je na kolektivni ravni ob vstopu v Vodnarja prinesel na družbeno raven povezano s spolnostjo, tehnologijo, vprašanjem okoli denarne valute in moči. Te teme bi se v njegovi retrogradni fazi močno okrepile.

S Soncem pa bo v spoju tudi retrogradni Merkur

Prvi dan v maju, se zgodi tudi poravnava Sonca in retrogradnega Merkurja, poznana kot kazimi. To je dan, ko je Merkur v retrogradnem ciklu v svoji posebni moči. Gre za čas, ko se lahko razkrijejo posebne informacije, novi pogledi in jasnost na stvari, dosedanja dejstva pa lahko dobijo povsem nove razsežnosti.

5. maja 2023 imamo Lunin mrk v Škorpijonu

Na nek način so mrki kot kozmični katalizatorji, ki lahko sprožijo konce in vas spodbudijo, da naredite korak proti novim začetkom, ki ste se jim morda upirali.

Mrki lahko delujejo kot vrata ali prehodi, ki vas podpirajo pri vstopu v višjo dimenzijo bivanja. Zlasti Lunini mrki so lahko polni pretresov, zlasti ko gre za vaše najbližje odnose in vse čustvene relacije. V astrologiji Luna predstavlja čustva, medtem ko Sonce predstavlja vašo temeljno identiteto in samopodobo, vaš ego. Ko je Luna najbolj polna in sijoča ter se hkrati spopada z zloveščo senco –  ob mrku, vas spodbudi, da jasneje vidite lastne sence – vzorce, vedenje, vse izzive in težave, ki se odražajo v vaših vezah in relacijah z drugimi. Lunin mrk v Škorpijonu prinaša močan čustveni naboj. Maske padajo. Zdaj boste videli vse tisto, kar je pod površino. Želeli si boste zdrave odnose, na drugi strani, pa se boste  srečevali s tem, kako bi zadovoljili svoje nagone…

Polsenčni Lunin mrk se zgodi na 14 stopinjah Škorpijona, v nasprotju s Soncem na 14 stopinjah Bika. Vplival bo na ljudi, rojene z osebnimi planeti in kotnimi točkami ter položaja osebnih planetov, na približno 10 do 20 stopinjah stalnih znamenj: Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar. Če in kako bo ta mrk vplival na vas, je odvisno od položaja vaših rojstnih planetov in njihovih aspektov.

Aktivirana bo znova karmična os Bik-Škorpijon, ki se ukvarja z ravnovesjem med vsem, kar je moje (Bik) in vsem, kar je najino (Škorpijon), v smislu lastnine.

V ospredje bo stopil tudi koncept oblike (Bik), proti transformaciji (Škorpijon). Bik je hedonist in se ukvarja z materijo, osebnimi vrednotami, materialnimi dobrinami, imetjem, ugodjem in varnostjo. Na drugi strani pa vlada Škorpijon, ki pooseblja uničenje oblike, skupnemu imetju, intimi, spolnosti, spremembam in transformaciji. Sonce v Biku spodbuja srečo s preprostimi, oprijemljivimi stvarmi v življenju, medtem, ko Luna v Škorpijonu usmerja vašo pozornost na zapletenost, neoprijemljive stvari, konce in nove začetke ter vse, kar je povezano s skrivnostmi. Bik je vse, kar moramo doseči, kot duša tukaj in zdaj, česa se učimo in kaj je naša realizacija – darma, na drugi strani pa je Škorpijon vse, kar pooseblja karmo – prtljago preteklosti in cono udobja. Iz točke nepredelanih lekcij, ki jih pooseblja znamenje Škorpijona, se primikamo v Bika, ki pooseblja vrednote in kolektivno učenje na poti dušne evolucije v povezavi z izgradnjo novih oblik.

Ker je ta Polna luna, Lunin mrk del niza mrkov, ki se zgodijo na osi Bik-Škorpijon – od novembra 2021 do oktobra 2023 – ima pomembno težo in je eden od številnih kozmičnih sprožilcev, ki bo usmeril energijo k razumevanju in izboljšanju vaših navezanosti na vse materjalno, pod drobnogled in ospredje, pa bo znova postavil finančno stanje in intimno življenje.

Tudi oba planeta komunikacije sta pri tem mrku močno vpletena. Merkur, planet komunikacije, pisanja, povezovanja in trgovanja je v svoji senci, v retrogradni fazi, v Biku. Tu se nahaja tudi Uran, planet nenadnih sprememb, inovativnosti in duhovne modrosti. Ta povezava bo ob sprožitvi mrka lahko tudi zdaj aktivirala dinamiko močnih impulzivnih premikov ali selitev, ki bi bile povezane s kakšnimi naglimi spremembami zaradi zunanjih okoliščin ali informacij. Na globalni ravni bi lahko bili priča kakšni naravni katastrofi, kaosu, zaradi izpada električne energije, novim tehnološkim dosežkom in odkritji v povezavi z internetom in tehnologijo. Preoblikovanje površja bi lahko sprožilo prve korake k preoblikovanju infrastrukture (Bik), tudi potresi ali nekaj, kar bi imelo povezavo »s podzemljem« – vulkani, bi lahko bilo v tem času tudi aktivno (Škorpijon). Nihanje finančnega trga, borze in valute, bi lahko bilo povezano z spremembo bančne reforme, ki je v začetni fazi popolne prenove na globalni ravni.

Lunini mrki predstavljajo vaše globoke čustvene pretrese in velike spremembe.

Mrk je čas bilance, odpuščanja in zaključevanja, je čas, začetka evolucije na vseh ravneh. V času Luninega mrka se bodo vaša čustva in podzavestni vzorci razkrili, saj bo Luna prekrita z Zemljino senco. Lunin mrk prinese energijo preteklosti v sedanjost, zato je čas primeren, da pogledate svoje dosedanje poti, ki vam bodo pokazale, kaj morate opustiti v svojem življenju in katere spremembe morate narediti.

V tem času vam bo v veliko podporo, če boste:

Rezali vezi s preteklostjo

Energetski potencial Luninega mrka prinaša priložnost, da očistite svoja čustvena bremena, da sprostite globoko zasidrane rane in presežete stare bolečine, na način, da presežete svoje negativne vzorce. Ta mrk vam prinaša priložnost, da odstranite vse, kar ste prerasli. Vsak Lunin mrk, vaš trenutni čustveni cikel, ponastavi in razkrije vse tisto, kar je bilo dolgo skrito v vaši podzavesti. Prekinitev vezi z ljudmi in stvarmi je neizogibna in nujno potrebna, na poti vaše osebne in duhovne rasti in Lunin mrk je najboljši čas, da se to zgodi. Odpuščajte.

Sprejeli nujno potrebne spremembe

Končanje ali zaključevanje stvari in prekinitev vezi morda ni negativna stvar. Ko odstranite vse vire negativnosti iz svojega življenja, vam lahko pomaga sprostiti čustveni prostor za nove odnose in stvari v življenju. Zdaj bo bistrost uma zelo pomembna in koristna na poti transformacije. V Biku se nahajata se Merkur, ki je trenutno v svojem retrogradnem gibanju in njegova višja oktava, Uran. Bistrost nižjega uma (Merkur) je lahko koristna, če pride kakšna edinstvena priložnost. To lahko razumete skozi primer, kako lahko kopičenje neuporabnih fizičnih stvari doma, povsem onesposobi možnost kvalitete bivanja, saj vam ne daje potrebnega prostora. Na enak način, bo neuporabna čustvena prtljaga zamašila um in ustavljala miselni proces. Modrost in zrelost, ki ste ju pridobili v prejšnjem ciklu, se lahko zasidrata v Luninem mrku. Za mnoge ljudi bo lahko napaka, da dajejo prednost znanim stvarem. Neznano vas lahko spravlja v nelagodje, vendar se lahko pogosto zgodi stagnacija v običajnem, sploh če se prepustite temu strahu. Hitro se boste odprli spremembam, ko bo nastopil lunin mrk. Zgrabite to kot dragoceno priložnost in ne pozabite, da je sprememba, za katero si prizadevate narediti vse, za vaše najvišje dobro.

Se povezovali s sabo

Lahko mislite, da če zapustite tisto, kar je varno in udobno, da bi bolj polno zrasli vase. Tukaj smo, da se nekaj naučimo o sebi kot duhovnih bitjih, ki imajo človeško izkušnjo. Stari način dela ni več zagotovilo za uspeh ali srečo. Da bi izkusili namen in izpolnitev, je bistvenega pomena imeti trden občutek o sebi skozi lastno notranje vedenje.

7. maja vstopi Venera v znamenje Raka, kjer ostaja do 5. junija 2023

Venera je arhetip ljubice, ki se v materinskem Raku, ne znajde najboljše, saj Venero v Raku najbolje pooseblja podoba mame, ki nima prav nič skupnega z zapeljivko. Pod vprašajem bodo zdaj vrednote, ki se bodo nanašale na družino, dom in negovanje. Zdaj bo pomembno, kako »cenite notranjo lepoto«.

Venera v vodnem Raku je zaščitniška, negovalna, previdna in plodna. Na ljubezenskem področju se boste lahko zdaj srečevali s številnimi čustvenimi vzponi in padci zaradi povečane občutljivosti. Bolj boste nežni, romantični in navezani, vse te vrline bodo zdaj še kako pomembne. Lahko boste premlevali kaj starega, vezano na vašo primarno družino ali na pretekle pomembne čustvene odnose. Lahko boste obujali spomine in bili zelo sentimentalni. Rak prebavlja, težko odpušča, premleva in glede na to, da je še vedno tudi Merkur retrograden, bi se lahko zgodilo, da boste premlevali in analizirali dogodke iz vaše preteklosti. Lahko se zgodi, da se kdo iz vaše preteklosti tudi vrne in vam povzroči še dodatno čustveno razburjenje.

Ljubezen Raka je predana, topla in vdana, svojo ljubezen pa izkazuje s predanostjo in skrbnostjo. Zelo veliko vam bo pomenila ljubeznivost, stik z domačimi, toplina doma in varnost. Zelo si boste želeli bližine svojih domačih, crkljanja in vonja po domačem. Dobesedno. Hrana… mamina juha, ženina pita, vonj njenih las… Venera v Raku prinaša tudi dober čas za zbiranje denarja, ki bi bil povezan z nepremičninami, nastanitvami, hrano, kovanci, srebrom ali starinami. Uživali boste v domačih zabavah in preprostih užitkih s svojo družino. Dobro se boste počutili doma ali pa boste čutili močno potreba po tem, da bi si uredili dom tako, da vam bo prijetno.

9. maja bo Sonce v spoju z Uranom na 18 stopinji Bika

Pričakujte nepričakovano! Tranzit Urana v konjunkciji s Soncem bo povzročil, da boste čutili željo, da se izrazite na nove načine. Uran je planet nenadnih sprememb in višjega zavedanja, Sonce pa predstavlja vašo ego zavest. Zdaj lahko postanete bolj usklajeni, saj bi se lahko veliko bolj zavedali svoje prave narave, ki je morda precej drugačna od vašega prejšnjega jaza. Uran je revolucionar in prinaša svobodo izražanja. Zdaj vam bo res vseeno, kaj si kdo misli ali kaj od vas pričakuje družina, prijatelji ali družba in če niste zvesti svoji individualni identiteti, potem bi lahko doživeli ali naredili kaj povsem nepričakovanega. To vas lahko prebudi k vašemu pravemu namenu v življenju. To je čas, ko boste nagnjeni k temu, da ste sami, ne glede na posledice ali pričakovanja drugih.

Notranje spremembe, skozi katere greste v tem tranzitu samo odkrivanja, se lahko navzven manifestirajo kot velike spremembe v vašem življenju: od zunanje podobe, službe do doma in odnosov.

Izkoristite nove priložnosti, ki se vam odpirajo. Če ste v coni udobja in ste ujeti v rutino, lahko Uran povzroči nepričakovane dogodke in neželene spremembe, ki vodijo lahko tudi v tesnobo in napetost.

14. maja zaključi Merkur svojo retrogradno fazo v Biku

Merkur se obrne v direktno gibanje na 8° Bika. V času retrogradne faze, ste imeli čas za razmislek in načrtovanje. Dinamika se je dogajala na področju – v hiši,  kjer imate v svojih rojstnih kartah znamenje Bika. V tem obdobju ste bili primorani pregledati svoje projekte, finance ter vse, kar je povezano z udobjem in varnostjo. Imeli ste možnost nadoknaditi zamujeno, izpopolniti podrobnosti in si po potrebi premisliti. Spraševali ste se o svojih vrednotah ali virih prihodkov, določene projekte in ljudi pa zdaj vidite na povsem nov način, v smislu vrednosti. Merkur je stvari upočasnil, da ste lahko pregledali in ponovno ocenili vaše ravni udobja, občutek varnosti, finance, osebni dohodek in dragocenosti. Prihajalo je do zamud in tehničnih težav.

Zdaj, ko se znova obrne v svoje direktno gibanje, se bodo tudi informacije počasi stabilizirale in boste lahko šli naprej. Bodite pozorni tudi na vse teme, ki jih je Lunin mrk osvetlil, te bi zdaj lahko dobile svojo pravo razsežnost in podobo. V idealnem primeru, bo zdaj čas za podpis pomembnih listin, nakup ali vlaganja.

16. maja 2023 vstopi Jupiter v Bika, kjer ostane do 25. maja 2024

Bik je zemeljsko znamenje, stalne kvalitete. Ne mudi se mu, za vse si vzame čas, je počasen in želi počakati na pravi trenutek. Zanima ga vse kar je povezano z ugodjem, uživanjem, hrano, materjalnim življenjem, denarjem in zemljo. Je hedonist in predan udobju. Jupiter je planet širjenja, priložnosti in obilja, vlada tujini, višjemu znanju in je tisti, ki premika meje onkraj poZnanega.

Jupiter v Biku bo fokus premaknil na materjalno raven, tako bodo v ospredju teme, ki so povezane s telesom, zemljo, prehrano, nepremičninami, denarnim tokom in bančništvom. Zdaj boste preprosto uživali v vseh dobrih stvareh, ki jih življenje ponuja! Ključnega pomena je, da se obdate z vsem, kar pomirja vaše čute – sočno pokrajino, z dobrim vinom, dekadentno hrano in vročim seksom. Morda se boste celo specializirali za kakšno umetniško dejavnost, kot je moda, slikanje ali kuhanje. Zdaj boste imeli priložnost uresničiti svoje sanje in uživati v svetu okoli sebe. Vse dokler si ne boste dovolili pretiravanja, boste živeli res izpolnjujoče in lepo življenje.

Ta pozicija Jupitra prinaša v vaše življenje več stabilnosti in varnosti ter več zaupanja vase in v lastne načrte. Ne pozabite seveda tudi, da je Bik lahko zelo trmast in ne mara preveč sprememb, zato pazite, da ne boste preveč neprilagodljivi, saj bo to samo poslabšalo slabo situacijo.

V Biku, pa se nahaja od leta 2018 tudi Uran, planet naglih sprememb, revolucije in inovativnosti.

V času, ko se bo Jupiter mudil v znamenju Bika, bo vzpostavil stik tudi z Uranom. Čeprav se bosta pobliže srečala šele naslednje leto, v 2024, pa bo Jupiter nekatere spreminjajoče se energije, povezane z Bikom, ki jih čutimo že nekaj časa še dodatno okrepil.

V zadnjem času smo priča spremembam v načinu, kako kot družba zaslužimo, porabimo, uporabljamo in vlagamo denar, spremembe so očitne na področju vrednot in velikih sprememb Zemlje. Pod vprašajem je tudi predelava hrane, obdelovanje zemljišča in seveda, ker Uran tako rad eksperimentira, bo zelo očiten vpliv močno občuten prav zdaj, saj se bo na veliko eksperimentiralo s »telesi« in prehrano. Biku vlada Venera, ki je poosebljena lepota, obožuje vse kar je lepo, razkošno, udobno, pregrešno dobro na krožniku, po vrhu sega pa, mora biti privlačno očem, želodcu in potrebam telesa. Bik je hedonist, ki ljubi lepoto ter uživa, ko se predaja mesenim užitkom. Več preberite tukaj.

Vse, v čemer Bik uživa, ljubi in mu je lepo, bo Jupiter spotenciral, Uran pa pri tem eksperimentiral.  

17. do 21. maja bo Jupiter v kvadratu s Plutonom

Jupiter bo na 0º Bika, v natančnem kvadratu s Plutonom, na 0º Vodnarja povzroči željo velikem uspehu. To je najpomembnejši planetarni aspekt v tem letu. Da bo imel veliko močnejši vpliv kot običajno je zato, ker je bil Jupiter poravnan s Sončnim mrkom 20. aprila in je bil tudi v kvadratu s Plutonom.

Kvadrat je aspekt 90 stopinj in je kot križišče, prednostne in neprednostne cesti. Ob srečanju planetov, se morata skozi izziv, konflikt dogovoriti kdo zapelje prvi v križišče, da ne bo nesreče. Dinamika kvadrata prinese vedno velik konflikt in prinese konkretne dogodke v naše življenje. Jupiter v kvadratu s Plutonom vodi k uspehu na izbranem področju ali projektu.

Plutonova moč in intenzivnost se združuje z Jupitrovo brezmejnostjo, ki vas popelje naprej skozi vsako oviro.

Vaša odločenost, da boste uspeli, je pogosto podprta z močno vero vase ali idejo, da vam je usojeno, da v tem življenju naredite nekaj posebnega. Lahko gre tudi za neke vrste fanatizem. Vztrajali boste, vadili in izpopolnjevali svojo veščino, se povsem spremenili (Pluton), s skoraj verskim fanatizmom (Jupiter), pri čemer boste ignorirali kakršno koli kritiko ali nevernike. To vodi do uspeha, moči in vpliva v življenju, vendar pa ima ta pogosto svojo ceno. Pogosto gre  to z roko v roki s težavnim osebnim življenjem in nizom razpadlih odnosov. V iskanju uspeha se boste soočili s številnimi preizkušnjami in izzivi, vendar je to narava kvadrata. Ta vas vodi skozi zahtevne življenjske dogodke, pri katerih  pridobite potrebne izkušnje, da izpopolnite svoj talent. Brezobzirna odločnost, pohlep in korupcija vas lahko hitreje pripeljejo do cilja ali vam prinesejo več denarja, a za kakšno ceno? Najverjetneje bo prizadeto vaše osebno življenje, zlasti vaši najbližji odnosi. Obsesivno in kompulzivno vedenje ne bo samo povzročilo težav v odnosih doma, ampak si lahko prisluži tudi močne sovražnike. Nekateri testi bodo mučni zaradi Plutonove ekstremne in temne narave, kar lahko vključuje tudi kriminal, nasilje, prostitucijo ali splošne težave s policijo in pravnim sistemom.

Jupiter vlada bogastvu. V povezavi s Plutonom, prinaša skrajnosti, kar pomeni, da se lahko soočite pri financah bodisi z vzponi in padci ali izkusite v svojem življenju fazo od bankrota do velikih nepričakovanih dobičkov.

Skrajnosti lahko doživite tudi v zvezi z vašim sistemom prepričanj ali samozavestjo. Hoja po robu je nekaj kar dobro opisuje to kombinacijo, zato je pomembno tudi, da se izognete pastem, kot so zasvojenost z drogami, spolnost ali igre na srečo. Širok pogled na svet, strpnost in široko znanje vam bodo pomagali tudi pri izogibanju nekaterim drugim pastem, ki so povezane z vašo odločenostjo za uspeh. Potovanje v tujino in druženje z ljudmi iz različnih kultur in okolij, kot je vaše, vam bo pomagalo pridobiti več prijateljev kot sovražnikov. Raziskovanje meja kulturnih ali družbenih norm vam lahko prinese razvpitost, a kot da vam je vseeno! Prizadevajte si biti bogat, da boste lahko radodarni.

19. maja bo Nova Luna v Biku

Mlada luna, črna Luna ali mlaj v Biku pomeni začetek novega cikla. Cikel Nove lune v Ovnu se konča in začne se cikel Nove lune v Biku. Ta faza Lune nastopi na 28 stopinjah Bika in bo imela vpliv na ljudi, rojene z osebnimi planeti in kotnimi točkami na približno 24 do 30 stopinjah stalnih znamenjih, ki so: Bik, Lev, Škorpijon ter Vodnar in od 0 do 2 stopinje spremenljivih znamenj, ki so: Dvojčka, Devica, Strelec in Ribi.

Mlada luna v Biku je pravi čas, da se posvetite osebnim ciljem, ki so povezani s telesom in fizičnim ugodjem.

To je čas je za uživanje. Telesni užitki, kot so uživanje v dobri hrani in aktivnostih, ki vas pripeljejo nazaj v stik z naravo in telesom bodo zdaj še kako pomembni. Čas bo namenjen, da se ustavite in začutite, kaj vam daje občutek udobja in varnosti. Faza mlade Lune vas bo podpirala, da ponovno ovrednotite svoj odnos do denarja in imetja ter odkrijete, kaj vas resnično navdihuje, osrečuje in izpolnjuje. Ta začetni cikel Lune v Biku, vam bo omogočil, da naredite pomembne spremembe v svojem življenju. Čas bo odličen, da naredite načrt in pripravite temelje za vse, kar sledi kot žetev lahko, že v naslednji Lunini fazi čez 14 dni.

Mlada luna v Biku bo v harmoniji tudi z Marsom, aktivnim pristopom; Neptunom, željami in Plutonom, notranjo močjo in nujno spremembo, kar kaže, da bo vaš navdih, motivacija, notranja moč in odločnost, ki bo podpirala vsa vaša prizadevanja, da začnete na novo. Mars in Pluton, sta vladarja tega leta, tako bo njuna moč pridala mero ambicij, skozi katero boste dosegli lahko željeno.

20. maja vstopi Mars v ognjenega Leva, kjer ostane do 10. julija 2023

Mars se v ognjenem, kraljevskem, Levu počuti ponosno, samozavestno in graciozno. Tudi sami se boste počutili, da ste veliko bolj živahni, imeli pa boste znova velike cilje. Za tem, kar si boste zastavili in hoteli, boste šli neposredno, samozavestno in v vas bodo tlele želje po dramatičnih rezultatih. Zdaj bo pot do uspeh zagotovljena, če se ne boste obremenjevali s podrobnostmi in boste ubrali čim manj zapleteno pot do svojih ciljev. Spolna sla bo povečana, močna, strast do življenja pa velika.

Ko bo Mars v Levu, se bo v vas lahko prebudil tekmovalni duh. Ne bo dovolj sodelovati, če ne boste zmagali!

Bolj boste pripravljeni tvegati, da bi dobili tisto, kar si želite. Hoteli boste bili prvi in glavni, da ste vodilni in v ospredju. Poleg povečane strasti, boste tudi veliko bolj dramatični in nastopaški. Vse boste naredili, da boste opazni in v središču pozornosti. Hitra užaljenost ali jeza, pa bi se lahko vnela, če vas ne bodo sprejeli, če ne boste spoštovani in bili v podrejenem položaju.  

21.maja vstopi Sonce v znamenje Dvojčka

Ko Sonce prestopi v zračno znamenje Dvojčkov, se energija razprši, saj je to čas, ko zbirate informacije, ste hitri, bolj boste družabni, naklonjeni boste izmenjevanju idej, zlahka se prilagajate, opazujete in poslušate. Dvojčka predstavljata dvojnost in posredovanje, energija pa je inteligentna, optimistična, pozorna in prilagodljiva. V tej fazi, vse do poletnega Solsticija, boste bolj pripravljeni trgovati, deliti, izmenjevati, posredovati novice, poučevati, voditi in se učiti. Zdaj vas bi bolj motiviralo znanje in raznolikost. Bodite pozorni, da ne boste zaradi svoje radovednosti in zavedanja vseh vaših možnosti, dobesedno v tem obdobju razpršili svojo energijo. Veliko bolj boste komunikativni in vsestranski, lahko pa boste tudi bolj nezanesljivi, saj boste razpršeni in imeli svoj fokus na dveh straneh.

In, ob koncu meseca…

Aldeberan, kraljevska zvezda, ki je aktivna je od 29. do 31. maja, na 9 stopinj Dvojčkov

Vsako leto prečka Sonce v tem času kraljevsko zvezdo Aldebaran, ki aktivira energijo, da se povežete s svojimi potenciali… to pa je tudi dan, ko se odpira portal Srebrnih Zvezdnih vrat.

Morda vam je bolj poznan Portal Levjih vrat, ki se odpre vsako leto avgusta z vzponom zvezde Sirius. V zadnjih dveh letih, smo v tem času delali aktivacije DNK, pa vendar so kraljevske zvezde tiste, ki so povezane z Zvezdnimi portali. Verjamem, da vsi poznate prehode ob letnih časih, so pa to prehodi vezani na kozmične portale.

Aldebaran je znana kot ena od štirih kraljevskih zvezd. Njeno mesto na našem nebeškem nebu so številne starodavne kulture po vsem svetu dolgo štele za sveto. Aldebaran je varuh vzhodnega neba in naj bi bil vodja vseh zvezd. Je ena najsvetlejših zvezd na našem nočnem nebu. Po šamanski astrologiji je Aldebaran tudi dom portala Srebrnih zvezdnih vrat, ki je vhodna točka za duše, ki potujejo na Zemljo ali se reinkarnirajo nazaj na Zemljo. Ko duše potujejo skozi portal Srebrnih vrat, se kopajo v zaščitni luči Aldebarana, preden se podajo v svojo novo reinkarnacijo.

Delo z energijo Aldebarana vam pomaga olajšati preobrazbo vašega uma v višje ravni zavesti in razsvetljenje. Zakaj pa je ta zvezda tako pomembna in kateri kulti čaščenja jo uporabljajo, ter kako je povezana z zgodovinskimi dejstvi in izvornimi zvezdnimi semeni, pa na našem tri urnem live spletnem srečanju Čas žetve in kraljevska zvezda Aldebaran.

Izkoristite ta mesec za globje Sprejemanje in Sočutje do lastnega jaza. Pomembno je, da ozavestite, kaj je vredno vam in koliko ste vredni vi, saj boste le tako opustili omejujoče potrebe lastnega ega. Že v drugi polovici meseca boste najverjetneje lahko čutili, da vam je popolnoma vseeno, kaj si mislijo ljudje okoli vas, saj boste čutili močno potrebo po tem, da ste to, kar čutite, da ste. Bodite svoji. Razmišljajte s svojo glavo, raziskujte, učite se in glejte na vse s širše perspektive. Čas je, da postavite na prvo mesto sebe in izpolnite svoje sanje. Vse je mogoče, izbirate sami. Čas, pa vas pri kreaciji svoje lastne resničnosti tudi podpira.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca,

 

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG ( x px) ()

Shana Flogie: Napoved za junij 2024

Sporočilo ob koncu tedna…