Shana Flogie: Napoved za november 2021

blog napoved november

V mesecu novembru se začenja sezona mrkov in nova aktivacija karmične osi, kar pomeni, da bo to zelo verjetno za mnoge, ki ste rojeni v zemeljskem ali vodnem znamenju, prelomni mesec. Škorpijoni in Biki, vsi vi pa pripnite pasove, saj ob koncu leta nastopi 18 mesečno obdobje, ko bo na delu usoda. No, za vse bo, saj imamo vsi nekje hišo – ki predstavlja, področje v vašem življenju, kjer bo za vaše življenje dinamika povezana z usodo. Poglejte, kje imate znamenje Bika, zato vsi tisti, ki ste pa rojeni v Biku ali Škorpijonu ali imate osebne planete tu, potem globok vdih, pripravite se.

Mrki predstavljajo kvantne skoke v višja stanja zavesti.

Običajno prinašajo usodne dogodke, ki so namenjeni pospešitvi vašega duhovnega razvoja. So kot vstopna točka v nov svet ali novo stanje bivanja. Novembrska polna luna, je tudi  delni Lunin mrk polne Lune v znamenju Bika. Temu nato sledi popolni sončni mrk, ki se bo zgodil v začetku decembra.

 

Lunini mrki običajno prinesejo zaključke in se štejejo za točke zaprtja, saj aktivirajo preteklost in njeno vsebino dobimo servirano v sedanjosti. Medtem, ko Sončni mrki običajno prinašajo nove začetke in veljajo za točke novih priložnosti, saj aktivirajo vsebine prihodnosti in jih prinesejo v sedanjost.

November bo tako pod taktirko koncev in velikih sprememb, ki jih bo potenciral še Lunin mrk.

 Čas bo, da se osvobodite stvari, ki vam ne služijo več. Če obstaja navada, odnos, ki je že nekaj časa majav in ni na stabilnih tleh, potem je ta Mrk lahko sprožilec, da vam nekaj s tega naslova pomaga sprostiti, opustiti in spremeniti. Mrki povečajo tudi vaše intuitivne sposobnosti in čustveno občutljivost. Tančico med dimenzijami zmanjšajo in vam tako omogočajo, da se povežete s subtilnimi energijami Zemlje. In, zakaj bo ta Lunin mrk v Biku še toliko bolj poseben? Ker, predstavlja, kot sem že omenila, začetek novega cikla mrkov na karmični osi. Mrki se po navadi pojavljajo v parih in spadajo v ista dva nasprotna si znaka. Celo leto 2021 smo imeli mrke v znamenjih Strelca in Dvojčkov in s tem je bila to karmična os, ki je nagovarjala ognjena in zračna znamenja k spremembam in premikom, zato je letošnji novembrski mrk izjema.

To je prvi mrk v Biku po tem, ki smo ga imeli leta 2014 in začenja nov cikel na osi Bik in Škorpijon. Ta se bo v svojem polnem potencialu zagnala takoj po novem letu, njen vpliv, pa bomo občutili prav vsi.

Ker gre za nov cikel mrkov, je verjetno, da bo vse, kar se bo manifestiralo, del večje zgodbe, ki se bo v vašem življenju nato odvijala v letu, ki prihaja.

Poleg mrka pa november odklene tudi nekaj drugih stvari. Poleg močnih numeroloških kod se zgodi še pomemben planetarni prehod Venere, ki bo vstopila v znamenje Kozoroga. Venera, se bo začela gibati v trdnem, hladnem, zemeljskem Kozorogu, kar ni ravno po njenem okusu. Pomembna pa bo tudi zato, ker bo vmes še retrogradna, kar bo njeno gibanje v tem znamenju še podaljšalo. V Kozorogu vstopi tudi v Novo leto. Teme, s katerimi se boste začeli ukvarjati lahko v novembru, bodo okoli ljubezni, vrednot, denarja in srčnih zadev in seveda, Venera bo tista, ki jih bo odprla s svojo močno retrogradno energijo, ki jo boste izkusili.

blog napoved november

V tem mesecu ponovno vstopamo pod okrilje dinamičnega arhetipa Kočije.

 Ta nas je že v začetku leta, v februarju odpeljala na pot močnih sprememb, ki bodo zdaj doživele epilog. Tudi zdaj boste lahko doživljali spremembe povezane z domom, družino in v odnosih vseh vrst. Lahko se preselite ali pa boste delali spremembe v svojem domu z obnovo prostorov ali pa se kdo od vaših družinskih članov odseli ali priseli.

Poslovne spremembe vam naj ne bodo tuje, kot tudi to, da zamenjate smer svojega poslovanja, lokacijo prostora ali pa začnete sodelovati s tujino, kaj se je odvijalo v juliju na tem področju?

Vse spremembe, ki se vam bodo pokazale na poslovnem področju, zgrabite, čeprav sprva ne boste najbolj vedeli, kakšen bo izid. Imejte v mislih samo to, da potrebujete spremembo, samo premakniti se morate in… to bo dovolj.

Glejte s širšega stališča, kajti vse spremembe, ki se vam bodo zgodile ob koncu tega leta, vodijo v razvoj in razcvet na osebnem in poslovnem področju. Te spremembe se bodo intenzivno dogajale vse do marca 2022, ko se bo nekaj konkretno zaključilo iz tega na novo ustvarjenega naVal odredb po katerih delujemo kot družba.

Že takoj ob vstopu v  Novo leto, bodite resnično Pozorni, saj boste lahko čutili, kot, da življenje samo zahteva od vas, da naredite spremembe. Takrat bodo spremembe vezane na partnersko področju tako, da če v odnosih niste  Zavestni in Prisotni, potem se lahko zgodi, da se bodo začele konkretne spremembe, ki se bodo začele kazati že zdaj. Zaglejte se tudi v poslovne odnose, kako vam gre? Odgovor veste vi, zavedajte pa se… da spremembe so potrebne, da pridete tja, kamor želite, čeprav se vam trenutno, vse skupaj, zdi popolnoma brez smisla.

Že takoj ob vstopu v mesec november, se 1. aktivira zelo pomembna numerološka sekvenca, saj se na ta dan odklene številčna koda 111. Koda 111 je angelsko število, ki predstavlja božansko zaščito in začetek novega poglavja, ki se odpira v vašem življenju. Če pogosto videvate sekvenco števila 111, je to pogosto znak, da vaši vodniki, angeli pazijo na nas, da pazite tudi kaj razmišljate v tistem trenutku, ker se misli manifestirajo. Lahko tudi nakazuje, da je na obzorju novo poglavje. To je dan, ko lahko to vaš opomnik, da  izkoristite te energije, da se povežete s svojimi vodniki in ljubljenimi, ki ste jih preživeli in si dovolite začutiti božansko zaščito, ki vas obdaja. Spomnite se tudi in poklonite tudi vsem prednikom, ki so preminuli. Prižgite svečko, v znak Luči.

 

blog napoved november

Iz 1. na 2. november  prečka planet Venera galaktično središče

 Domneva se, da je nekako središče naše galaksije na približno 27 stopinjah Strelca. Vsi, ki imate svoje osebne planete na teh stopinjah (plus/minus 3 stopinje orbis) je to zelo pomemben dan, saj na ta dan prečka to točko na našem nebesnem nebu Venera in aktivira svojo energijo. Ko Venera planet ljubezni, vrednostnega sistema in financ – denarja prečka galaktično središče, bi lahko bili priča prebujenju Srca in globljo povezavo z ljubeznijo, kakršna smo. Opazujte kaj se bo od tega dneva dogajalo v Sloveniji, saj imamo v Strelcu svojo Luno, in na 0 stopinj imamo svoj ascendent. tako da bodo »partnerski odnosi« Slovenije pod drobnogledom, sploh podoba Slovenije, kako se kažemo drugim. O ja, čas Resnice bo za nekatere kar hud zalogaj, saj se bodo soočili s trdo in neizprosno Kozorogovo roko sistema.

Na osebni ravni se boste morda počutili okrepljene zaradi vaših odnosov in obnovljenega občutka lastne vrednosti. To bo čas moči za ljubezen do sebe in aktiviranje vaše srčne čakre.

Pomembno vlogo bo v tem mesecu odigrala 27 stopinja, saj je v tem mesecu aktivirala kar dvakrat, ko prehaja Venera galaktično središče v Strelcu in še ob Luninem mrku, ki bo na 27 stopinji Bika.

2. novembra zapusti planet Merkur obdobje sence

 Merkur je svojo zadnjo retrogradnost v letu zapustil 18. oktobra, a se je šele zdaj vrnil k prejšnji moči in hitrosti. Merkur trenutno zaključuje svojo pot v znamenju Tehtnice, a bo v prihodnjih dneh vstopil v Škorpijona. Merkur je planet komunikacije in zdaj, ko se giblje z običajno hitrostjo in močjo, se morda počutimo duševno močne in lažje sprejemamo odločitve. Če so bile napačne komunikacije ali spori, s katerimi ste se ukvarjali konec septembra in v začetku oktobra, boste morda ugotovili, da so pomirjeni, ko Merkur zapusti fazo sence.

4. novembra imamo super Luno v znamenju Škorpijona

Škorpijonska mlada luna prinaša nekaj mešanih energij in je verjetno čas za razmislek in umik. Ob novi luni se nebo zatemni in Luna izgine z našega nebesnega neba. Tako kot Luna se lahko tudi mi znajdemo, da potrebujemo nekaj časa sami, da se potopimo s svojimi globljimi mislimi in občutki. Morda boste želeli zaščititi svojo energijo in se odmakniti od vsega hrupa zunanjega sveta. Globoko čustveno potovanje je pred vami, odprle se bodo nezavedne vsebine, ki bodo izplavale na površje. Na kolektivni ravni pa se bo zlo zvijalo od Svetlobe, ki mu bo zrla naravnost v oči.

Kako dolgo lahko samo sedite sami s seboj in svojimi mislimi? Zdaj bo to za vas velik izziv,  ne da bi čutili potrebo po te, da morate zapolniti praznino z brskanjem po telefonu? Izklopite se in se potopite vase, da zberete energije, kaj želite v novem ciklu kreirate.  Čas je, da se odpravite vse do Polne lune na potovanje k sebi. Zdaj boste morda opazili nova spoznanja, prejeli sporočila vašega višjega jaza in odkrili nova odkritja o svojem potovanju duše. Naredite, da si privoščite nekaj tihega, meditativnega in kontemplativnega časa pod energijami nove lune. Potrudite se, da se izognete vtisu kaosa zunanjega sveta, čeprav le za nekaj trenutkov. Ker vidite, Tema se ne more več skriti. Ohranjajte svojo naravnanost in ostanite v stebru Svetlobe. Vse se dogaja, kot se mora.

blog napoved november

5. novembra vstopi planet Venera v znamenja Kozoroga

Venera vstopi v Kozoroga, kjer bo zaradi prihajajoče retrogradnosti 19. decembra, ostala nenavadno dolgo. Kadar koli planet ostane dalj časa v enem določenem znamenju, nam vesolje daje vedeti, da je to pomembna energija, s katero lahko delamo na individualni in kolektivni ravni. Ko se bo Venera v prihodnjih mesecih in šele v novem letu prebila skozi znamenje Kozoroga, bo sprožila vprašanja v zvezi z vašimi odnosi, financami in srčnimi zadevami.

Ne pozabite, da je na zadnjih stopinjah Kozoroga je tudi Pluton, ki je trenutno dispozitor Venerinemu ljubimcu Marsu. Ta je ob koncu meseca oktobra vstopil iz zračne Tehtnice v Škorpijona. V tem mesecu, bosta skupaj tako tvorila sekstil, ki lahko kaže, da če ste boste povezali skupaj s partnerjem – s svojim ali skozi poslovni odnos, lahko ustvarite veliko blaginje. Vibracija podpira tudi vse vrste investicij, nakupe, prodaje nepremičnin ali poslovnih objektov, naložb v plemenite kovine, naravne vire itd… tako, da sodelovanje vam lahko dolgoročno prinese velik uspeh, skozi investicijo. Venera se sicer v hladni Kozorogovi energiji ne počuti ravno najboljše, v smislu partnerstva, saj bi se lahko znašli malce na »hladnem« v intimnih odnosih, pa vendar, je zelo naklonjena poslu in »služenju« denarja.

Ko se bo Venera v prihodnjih mesecih in v novem letu prebila skozi Kozoroga, bo sprožila vprašanja v zvezi z vašimi odnosi, financami in srčnimi zadevami. Tudi spremembe, vašega vrednostnega sistem, financ in finančnega poslovanja, denarnega toka, tudi borza bo bolj kot ne postala po Novem letu postala ruleta, po tem, ko je drastičen padec doživela že v avgustu letos.

Na globalni ravni lahko ta energija sproži težave glede vlade, uveljavljenih sistemov in zdravja žensk.

Venera je arhetip ženske, trenutna vladavina bo v Kozorogu, ki mu vlada Saturn, ki je v Vodnarju… no, nekaj bo vezano na »eksperiment« ki se dogaja pri ženskah in lahko bi to pomenilo v povezavi s plodnostjo, rodnostjo in »eksperimentiranjem« Saturn v Vodnarju, lahko pa tudi, da lahko iz globalne krize pripelje »ženski aspekt«.

Ne glede na to, ali se pojavijo globalna ali osebna vprašanja, bodo verjetno prišla na površje, da bomo lahko prevzeli odgovornost zanje in poiskali nove načine, kako se jim približati. Energija Kozoroga pomeni prevzemanje odgovornosti za to, kar ustvarjamo. Eden od ciljev energije Kozoroga je zagotoviti, da je, kar rečemo, da hočemo, in dejanja, ki jih izvajamo, dejansko usklajena.

Tako, da na vas je, da ste od zdaj pa vse do 19. decembra pozorni, katere teme se pojavljajo na teh področjih vašega življenja, saj bodo verjetno, ko bo Venera retrogradna, to lekcije, s katerimi boste delali. Vse spremembe, ki se vam bodo pokazale zdaj na poslovnem področju, zgrabite, čeprav ne boste najbolj vedeli, kakšen bo izid. Imejte v mislih samo eno: da potrebujete spremembo. Samo premakniti se morate.

blog napoved november

7. novembra prečka galaktično središče še Juno

Juno v astrologiji predstavlja »ženo«. Ne pozabite, da je teden dni prej,  galaktično središče prečkala tudi Venera, ki v astrologiji predstavlja, »ljubico«. Ko bo Juno, asteroid poroke in sorodne duše prečkala galaktično središče, se ji pridruži tudi Luna, ki še dodatno okrepi energijo! Torej Luna, vidik »mame«, Venera »ljubica« in Juno »žena« se srečajo. Ženski arhetip bo okrepljen, zato bo v tem mesecu nekakšno vstajenje ženskega aspekta. To pošilja čudovite kozmične vibracije skozi nebo, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje bolj zdravih partnerskih odnosov v vašem življenju, povezovanje z močjo, kreativnostjo in modrostjo srca. Lahko se boste soočali z dinamiko, da bi se na eni strani radi združili, povezali tudi skozi status in naziv… morda se boste spogledovali s poroko? Zaroko? Lahko pa z nasprotnim od tega…

Energija Juno vam lahko tudi pomaga prepoznati pomen določenih odnosov, sploh relacije »poročenih«, v smislu kako lahko zgradite močnejše vezi s tistimi, ki jih imate radi. Poročeni se bodo spraševali o smislu, je še? Je žena, mati otrok, če jih imata in ljubica v enem ali so te tri »razdeljene«, med dve, tri? Če se soočate s prvo ali drugo dinamiko v svojem odnosu, se bo zdaj začelo razreševanje in usklajevanje energij, bodisi da vse tri povežete, katero izmed njih dodate, da se vajina zveza okrepi, lahko pa se odločite, da je težko na dveh, treh stolčkih in se odločite za premik, selitev ali ločitev.

11. novembra se znova aktivira podvojena sekvenca 11:11 in Jupiter se sreča z Luno

Sekvenca podvojene 11, se pojavi drugič v tem mesecu. 11. dan 11. meseca odklene numerološko kodo in angelsko številko 1111. To je ena najmočnejših številskih kod v našem vesolju in označuje popolno. Če pogosto videvate, zaporedje sekvence 1111, je to lahko znak, da vse deluje, kot bi moralo biti in da ste v skladu s tem, kjer morate biti. Če ste povezani, potem deluje vse, kot mora in začnete v življenje privlačiti vse, kar potrebujete. Če želite uporabiti to energijo, se osredotočite na lastne občutke usklajenosti. V čem se počutite najbolj usklajeno in povezani s sabo? Kakšna dejanja lahko izvedete, da vaš um, telo in dušo spravite v stanje Enosti? 1111 je tudi koda, ki označuje podporo in božansko vodstvo. Povežite se s svojimi vodniki in jih prosite za vodstvo, naj vam pokažejo naslednje, za vas najboljše, korake za ustvarjanje usklajenosti za privabljanje tistega, kar si želite v svoje življenje.

Za dodatno čarobnost tega dneva, pa bosta Luna in planet obilja Jupiter skupaj potovala v Vodnarju. V tem skupnem druženju, ko bosta nekaj ur potovala skupaj po našem kozmičnem nebu, pa bosta prinesla obilje ter okrepila vašo intuicijo in ustvarjalnost. To je magnetna kombinacija, ki je kot nalašč za kakršno koli duhovno ali obredno delo.

blog napoved november

19. novembra je Polna Luna in Delni Lunin mrk v znamenju Bika

 Veliki dogodek meseca je tukaj! Družili se bomo na 3 urnem live on-line dogodku v živo, saj se na ta dan aktivira dinamika na novi karmični osi, Bik – Škorpijon. Delni lunin mrk ni sicer tako močan kot je popolni lunin mrk, pa vendar si ga lahko predstavljate kot napol polno luno! Mrki predstavljajo preobrazbo ali prelomnico. Lahko prinesejo usodne dogodke, ki vas potisnejo v naslednje poglavje vašega življenja in razvoj usode igra tukaj pomemben vidik. Pod tem mrkom, ki bo v Biku, se lahko znajdete, da zaprete kakšno poglavje v svojem življenju in zaključite s stvarmi in odnosi v svojem življenju, ki vam ne služijo več. Bik je znamenje, povezano z Zemljo, okoljem in načinom, kako uporabljate zemeljske vire, zato je to morda v tem trenutku nekaj, kar bo tudi pri vas v središču pozornosti. Energija Bika je povezana tudi z vašimi financami in občutki lastne vrednosti, kar so lahko tudi teme, ki jih boste opazili, da bodo prišle v ospredje in se z njimi soočite. Morda se boste želeli ozreti tudi na teme, ki so bile dejavne v vašem življenju, ko je na zadnje  bila prisotnost mrčnega cikla v Biku, ki se je dogajal od leta 2013 do 2014. Ne pozabite, da se te teme ne bodo nujno ponavljale, temveč da boste lahko gradili na naukih in rasti, ki ste jih doživeli v tem časovnem obdobju. Zaupajte vsemu, kar koli se pojavi, in vedite, da se bo sčasoma ta dinamika izkazala kot pot, do višjih stanj zavesti.

Iz 29. na 30. novembra bo Vesta v povezavi s Soncem

 Asteroid in boginja ognjišča, doma, Vesta, se poravna s Soncem, ki aktivira njegovo energijo. Vesta je boginja ognja in ognjišča. Njen astrološki simbol je plamen, ki predstavlja naš notranji plamen neodvisnosti. Ukvarjali se boste s svojim domom, ali je tam energija, ki vas podpira in hrani ali ne. Če boste ugtovili, da tli samo še žerjavica, boste morali nekaj glede tega ukreniti, sicer se lahko zgodijo velike spremembe doma, možne bodo selitve ali spremembe, da se odločite za prenovo, obnovo ali širitev. Prav tako predstavlja spolno osvoboditev in vžiga našo svobodo, da izražamo svojo spolnost. Njena energija je zelo povezana z Devico in Škorpijonom in ker je njena energija v tem času zelo močna, jo lahko uporabite, da sprejmete lastno spolnost, najdete svojo neodvisnost in se povežete z lastnim občutkom osebnega poznavanja. Naj vaš notranji plamen zasije!

Vsekakor je pred vami čas, ko bodite Aktivni, saj vse stvari, ki bi jih nameravali začeti zdaj, vse kaže, da bi lahko bili uspešni. Pogoj za to je, da opustite vse staro, preživeto in vse kar vas povezuje s preteklostjo. Nova doba je pred vami in stari načini delovanja niso in ne bodo več ustrezni. Zdaj se bo stalno pred vas postavljal odnos, ki bo pred vami. Ni več čas »soliranja« ampak povezovanja, tudi na najbolj intimni ravni  in financah. Zdaj pride v poštev samo še Delovanje, ki bo iz Srca. Zaupajte. Najprej bo nekaj težav, nazadnje pa se bo vse dobro končalo… kako pa je odvisno od vaše naravnanosti.

Odvisno je kaj gledate in kaj v resnici Vidite.

Če verjamete, da ste v situaciji, iz katere se ne morete osvoboditi, ker se Bojite, ali si ne upate pustiti in oditi…  ker mislite, da imate globok čut za odgovornost, predanost in krivdo? Ali morda mislite, da boste koga Ranili ali Razočarali, če odidete? Kakršen koli je vaš razlog, in če imate občutek, da nimate nobene druge izbire, kot da ostanete, kjer ste, potem se motite in sedite v svoji »coni ugodja«. Čustvena navezanost je velika in strah vas potem povsem obvladuje.

Samo vi imate Moč, da svojo situacijo Spremenite. 

Vsa energija tega meseca o uprta v spremembo, od vas pa bo odvisno kako  močno si boste zagrenili vse skupaj. Dejstvo je, da se soočate s strahovi. Namig… Ne poslušajte več tega preplašenega glasu, ki diktira »kaj naj bi bilo prav«. Strah se zdaj boji, ker je razkrinkan. Zlo zre Svetlobi naravnost v oči, zato je še bolj je surov, pa vendar zdaj je v strahu sam Hudič, zato… prisluhnite Srcu, kajti onkraj strahu je kraj Ljubezni in Svetlobe, ki vas vodi in vzpodbuja, da se odcepite. Izstopite, odklopite iz Matrice… Ostanite Budni!

 In, za kaj lahko izkoristite energije meseca novembra?

Energija vas podpira za selitev, obnovo prostorov, potovanje ali spremembo zaposlitve. Vse, kar se bo v tem mesecu nakazalo, da je potrebno spremembe, se bo v januarju 2022 dokončno zaključilo, dokončalo ali pa dokončno prekinilo. Kaj natanko? Dinamika, tema ki se vam bo pokazala v tem mesecu.

blog napoved november

Spremembe so na Poti.

Tudi na globalni, kolektivni ravni se dogajajo prav zdaj veliki Dogodki, ki vam bodo spreminjali vaše življenje in vaš pogled nanj. Kako dolgo še? Dokler boste to dopustili… s planetarnega vidika, nekje do marca 2022 in potem je vse odvisno od naravnanosti ljudi.

Za vas je pomembno, da ostanete Osredotočeni, Jasni in Prisotni v Trenutku. Življenje pogosto poskrbi za velike spremembe, ki so izven vašega razumevanja in nadzora, a še vedno je to Vaše življenje… in vaši Odzivi. Se zavedate tega? Le Vaša pripravljenost na to, Biti odgovoren zase, bo določila, kako čudovite bodo te spremembe… Vedite, da se vam ponuja neverjetna Priložnost… Morda se bo nekaj zelo naHitro spremenilo, vas presenetilo ali pa vam Usoda prinese s seboj vse te nePričakovane dogodke, ki so lahko sprva prikriti, težavni ali boleči, a naj vas ne preslepijo… Prav zdaj, je to vaš čarobni čas in pomembno je, da Ste… v toku z Dogodki… vsak Trenutek. Dovolite, da vas vodijo Instinkti v smer, kjer morate biti, in če se vam zgodi kaj bolečega, ne pozabite, da si morate pustiti čas za žalovanje, saj sicer… nič ne bo zares jasno… Pa vendar, pustite času čas in Prostor Dihu, da ta začuti… Sprememba je neizbežna, smer spremembe, pa je odvisna od vas.

Kam greste? V smeri svoje naravnanosti?

Ne verjamete? poglejte okoli sebe. Vsak kreira v skladu s svojo naravnanostjo – v skladu svoje vibracije. V temu obdobju vam bodo ljudje, ki so rojeni v znamenju Raka, med 22.junijem in 22. julijem, kot naravna ogledala, ki vas bodo usmerjali v iskanje tega, kar bo spodbujalo vašo osebno in poslovno rast. Predvsem pa bo to čas odpuščanja starega in preživetega, vsega, kar ste »premlevali« v lanskem decembru in ste se znova soočali v februarju na začetku tega leta…

Če se ne boste premaknili sami, vas bodo pa okoliščine prisilile…

Zato, saj veste… Vsak konec prinese nov začetek in to je zakon narave. Nič ni nikoli Resnično izgubljeno. Stvari se preprosto Transformirajo. Čakajo vas spremembe, novi začetki, svetlejši in lahkotnejši kot kdaj prej. Ne pozabite, da je Kočijaž simbol, kako združiti Mir in Aktivnost.  Sami veste, če je preveč miru postane dolgočasno in neznosno, aktivnost in delovanje brez vidnih rezultatov pa v vas povečuje tesnobo. Zato je zdaj čas, ko preprosto cenite vse te spremembe, vsaj, dokler vam bodo prinašale otipljive rezultate. Zapomnite pa si, da vas bodo vse spremembe, ki se bodo zgodile v tem času, vodile v razcvet in razvoj.

Vsekakor imejte v svojih mislih, da boste pozorni na tri pomembne vidike v tem mesecu, saj vas ti načini znajo pri spremembah ustavljati. Torej, »Jalove misli«, ki pomenijo hkrati si želeti in verovati, da tega ne morete dobiti, »Razvrat«, kar pomeni pretirano vdajanje navadam, razvadam ali načinom vedenja, ki pijejo vašo energijo, kot so: pretirano garanje, uživanje hrane, opojnih snovi, kajenje, popivanje… in tretji je »Poraz«, kar pomeni, da bodite pozorni na strah pred propadom, ki se nanaša na denar, zdravje, medsebojne odnose ali druge zunanje situacije…

Več kot boste imeli strahov, več boste skreirali situacij od zunaj v svojem življenju, ki vas bodo s Strahom soočale. Medtem pa… pazite na Ljubezen, ki vas obkroža, dovolite Ji priti v Srce in ji zaUpajte z Zavedanje, da…

…Vesolje vodi dogodke na način, ki so za vas najboljši…

Ključna je zdaj za vas »Drznost«. To je pot, s katero si lahko pomagate do Rasti in Sprememb. Samo, če boste dovolj drzni in si boste drznili podpreti tisto, kar cenite, verjamete in je del vas, potem si boste ta proces Rasti resnično olajšali.

Odprite oči in si poglejte… kako so, povsod okoli vas nove možnosti, Priložnosti in nove pozitivne energije, ki jih imate na voljo… a le, ko boste vzeli vajeti Odgovornosti v svoje roke. Postavljala in menjala se bo Struktura v vašem življenju, v vaših odnosih, v načinu vašega Razmišljanja in Odzivanja. Vse spremembe se bodo dogajale tako v osebnem kot v poklicnem življenju. Lahko se v vam teh treh mesecih popolnoma vse poruši…lahko sestavi… zato Bodite Zavestni, Prisotni in Budni. Lekcije, ki jih boste imeli bodo na partnerstvu, na odgovornosti, ki bo prinesla izzive na finančnem področju in hkrati se lahko pod drobnogled postavi vaše zdravje. Lahko začnete z novo zaposlitvijo, projektom pa ali boste dobili novo delovno mesto, priložnost ali nova pravila, ki se bodo dogajala v okviru delovnega mesta ali vaše družine.

Videli boste, kako uspešne so lahko združitve in posledično spremembe, ki bodo mogoče na višjih ravneh družbe in seveda, vlade.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za december 2023

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za november 2023