Shana Flogie: Napoved za november 2022

blog napoved november

Oktobra ste najverjetneje doživljali povečan pritisk, da ste preoblikovali in korenito spremenili način življenja, saj je bilo kar nekaj pomembnih kozmičnih obratov.

Čas transformacije

Vstopili smo v fazo mrkov in tudi november se začenja v dvotedenskem obdobju med dvema mrkoma, v portalu, polnem karmičnih premikov, nepričakovanih obratov usode, kaotičnih energij in kvantnih skokov. Čutite?

Kar štirje planeti so zaključili s svojo retrogradno fazo, vnovično aktivacijo karmične osi, pa je zagnal Sončev mrk, ki se je vršil na 2 stopinji Škorpijona in prinesel energijo prihodnosti v sedanjost. Tako v mesec november vstopamo v med mrčni fazi, ko bomo močno občutili napetost najpomembnejšega kozmičnega dogodka v mesecu, krvavega Luninega mrka, ki pade v znamenje Bika. Svoj vrhunec bo dosegel 8. novembra in bo seveda obarval tudi vse preostale tedne, ki so pred vami.

Mrki so zelo transformativni portali energije. Po navadi prinašajo konce, premike in kvantne skoke v nova stanja bivanja. Lahko razkrijejo stvari, izpostavijo resnico in spremenijo smer po kateri ste potovali.

Mrki v svojem bistvu prinašajo usojene ali karmične dogodke, ki vas lahko pomagajo potisniti v naslednje poglavje evolucije vaše duše. Krvavi lunin mrk je najmočnejša vrsta mrka, ki jo lahko doživite, zato lahko z gotovostjo trdim, da…

…boste v novembru delali nekaj v svojem življenju, kar bo namenjeno dvigu zavesti na nivoju duše!

Ob koncu meseca oktobra je šel v svoje retrogradno gibanje planet akcije, boja in moči, Mars. Zelo redko je v tem položaju, zato je ta obrat v retrogradno fazo zelo značajnega pomena, saj močno zaznamuje sprožitev karmične osi Bik – Škorpijon. Retrogradni Mars je v znamenju Dvojčkov, kar lahko povzroči, da bi se počutili upočasnjene, lahko pa se poveča občutek izgorelosti, če boste delali preveč in bi se preveč trudili. Misli se ne bodo ustavile, saj bi lahko premlevali, kaj vse bi lahko ali kaj vse niste naredili. Mars je najmanj retrograden od vseh planetov, zato se boste v tej fazi lahko počutili bolj občutljivi in nekoliko manj aktivni.

Še en ključni planetarni premik pa nas čaka ob koncu meseca…

Jupitrova vrnitev v znamenje Ribe

To bo zadnjič, ko bo Jupiter v Ribah v naslednjih 12 letih, zato je to energija, ki jo boste zagotovo želeli kar najbolje izkoristiti. Jupiter v Ribah je lahko zelo ustvarjalen in vam lahko pomaga pri razvoju vašega duhovnega zavedanja. V ospredje bo spet stopila moč medijev na globalni ravni, zato previdno z vso vsebimo, ki bo prikazana s strani tujih medijev in vsega, kar se bo dogajalo na globalni ravni vse do konca leta. Morda boste lahko zdaj na stvari, karkoli bo prinesel november, pogledali iz vidika Duha in razumeli, da je Zemlja samo naša šola in da je le Ljubezen prava.

Arhetip Kočije je prinesel veliko konkretnih sprememb, idej o selitvi ali prenovi, zdaj pa vas bo arhetip novembra Pravica, vodila k uravnavi, pravici in harmoniji. Ta arhetip predstavlja splošno načelo ravnotežja in povezave, saj bo to čas, ko si boste oddahnili in odpočili od silnih sprememb preteklega meseca. V temu času bodo možnosti, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj neuravnotežene.  Čas bo primeren, da se posvetite urejanju denarnih in pravnih zadev, zdravju in razvijanju novih stvari na praktične načine. Vse v vas bo klicalo po miru, saj si boste zopet želeli poenostaviti življenje.

blog napoved november

Želeli si boste harmonije na vseh nivojih.

Mogoče, se boste zalotili tudi pri čiščenju stanovanj, garaž, kleti in omar, da bi se znebili fizične »navlake«, ki vam je še ni uspelo odstraniti. V tem času vam bodo red, jasnost in ravnotežje vse bolj pomembni. Iluzij, razočaranj in varanja samega sebe ne boste mogli več prenašati, prav tako boste to težko prenašali pri drugih. Tudi v odnosih vam bo dovolj. Pravičnost bo stopila v ospredje in vse prevare bodo ugledale luč. Ponovno boste osvojili pravico, resnico in pristnost, zato izkoristite ta mesec, da uredite v svojem življenju vse, kar je kaotično in ni pristno.

Za ohranjanje ravnotežja sta pomembna dva vidika oz. načina kako rešite oviro ali problem in sicer: z odkritim sporazumevanjem in s hitrimi dejanji, tako da delujete modro, brez silnega zadrževanja ali prizadevanja. Ravnotežje po navadi povzročite s pretiranim razčlenjevanjem samega sebe, prekomernim razsipavanjem svoje energije, saj prav s tem najpogosteje povzročite v sebi zmedo in dvom. To je tudi način, ki vas meče iz ravnotežja, hkrati pa vas lahko vodi v izčrpanost, lenobo in razne vzorce odvisnosti, ki so čustvene narave. Razmislite in ukrepajte.  Prav pretirano razčlenjevanje vas lahko spravi dobesedno do norosti, saj bo k temu pripomogel tudi retrogradni Mars, ki vam ne bo dal možnosti da bi se premaknili tudi konkretno, saj vas dlje od analize ne bo pustil.

V razmislek pa:

Pretirano globokoumje bo zdaj lahko pogubno!

Mesec bomo začeli s poklonom vsem preminulim, ob dnevu mrtvih 1. novembra. Večer prej je praznik Samhain… ki je namenjen praznovanju cikla smrti in ponovnega rojstva. Oznanjuje čas, ko naj bi bila tančica med svetom živih in svetom mrtvih najtanjša, zato na ta dan stojte v Stebru luči in ohranjajte še posebej visoko vibracijo, skozi zavedanje vseh darov svojih prednikov, ki ste jih prejeli, poleg spominov o svojih družinskih vezeh.

8. novembra bo Krvavi lunin mrk v Biku, na 16. stopinji

To bo glavni dogodek tega meseca! Krvavi lunin mrk se zgodi, ko imamo Popolni lunin mrk. Takrat se poravnajo, Sonce, Luna in Zemlja v ravni črti. Zemlja je na sredini in ker se svetloba ne more odbijati, ker je v senci Zemlje, sledi, da popolni mrk povzroči, da dobi Luna rdečkast odtenek. Tako dobi ta planetarna konfiguracija tudi ime »krvava« Luna, ko postane sicer svetleča Polna Luna krvavo rdeča, ker jo popolnoma zasenči senca Zemlje.

Krvavi lunin mrk pomeni konec in lahko zapre vrata marsikje v vašem življenju.

Ta zaprta vrata, so prispodoba različnih situacij s katerimi se soočate takrat v svojem življenju. Prav konci ali neke velike spremembe, ki dejansko prinašajo lahko konec enega obdobja, načina življenja prinesejo lahko nelagodje in je taka »zaprta vrata«, morda lahko na začetku težko sprejeti. Toda sčasoma vas prav ta, zaprta vrata, lahko pripeljejo na višjo raven, tudi če se sprva ne zdi tako. Tokrat Krvavi Lunin mrk, pade v znamenje Bika, zato bodo v ospredju lahko teme v zvezi z denarjem in odnosi – celo obe, bosta lahko tema tako na globalni ravni, kot tudi v vašem osebnem življenju, saj se lahko med seboj tudi prepletata! Na globlji ravni vam lahko ta mrk pomaga premagati nekatere blokade okoli občutkov vrednosti ali pa se lahko pojavijo težave v zvezi z vašo vrednostjo, ki jih bo treba izzvati ali obravnavati.

blog napoved november

Če se ob tem Mrku soočate s težavno situacijo, poglejte, ali se lahko osredotočite na to, kje vas občutki nevrednosti morda blokirajo ali ustvarjajo težavo.

Preverite ali lahko zahtevate svojo vrednost, razjasnite si, kaj za vas pomeni biti vreden in nato nadaljujte svojo pot s tega mesta, svoje lastne vrednosti. No, koliko ste vredni?

Krvavi Lunin mrk v znamenje Bika, prinaša valove transformativne energije, ki vas lahko premakne v višja stanja zavesti in višje ravni vašega duševnega potovanja. Na tej točki velja omeniti, da smo letos v začetku maja imeli že en Krvavi lunin mrk, ki je bil v znamenju Škorpijona.

Ali se spomnite kakšnih pomembnih dogodkov ali preobrazb, ki so se zgodile v tem času v vašem življenju?

Ta novembrski mrk bo deloval v sinergiji z majskim mrkom, tako da boste zelo verjetno opazili podobne teme in vzorce ali pa bo zdaj razkrito več o zgodbi, ki se je dogajala v spomladanskem času. Ne gre za to, da se bodo isti dogodki nujno ponovili, vendar boste morda opazili, da se ukvarjate ali soočate s podobnimi lekcijami. Te lekcije so verjetno tesno povezane s potjo vaše duše in karmično usodo.

Na nek način si lahko mrke predstavljate kot pospeševalce, ki vas potiskajo naprej, na vašem duševnem potovanju. Zaradi tega mrki po navadi sprožijo usojene ali transformativne dogodke.

Preobrazba je vedno lahko izziv in pogosto zahteva boleče delo, luščenja plasti starega in rojstva v novo. Vsak od teh korakov nosi svoje težave in čarovnijo, toda v času Krvavega luninega mrka se lahko raven intenzivnosti poveča. Krvavi lunin mrk je najmočnejša vrsta mrka, ki jo lahko doživimo, saj bo popolni mrk.

Tak mrk polne lune povzroči »popolno« temo, nekaj, kar lahko vpliva na vaše energijsko polje, vašo epifizo in lahko služi tudi kot aktivator vaše senčne strani, ki na površje dvigne stvari, ki jih je treba očistiti.

Srhljiv videz Krvave lune je zagotovo prinesel tufi zlovešč sloves in čeprav je okoli tega kozmičnega dogodka veliko vraževerja, se ga ne smete bati, bolje je, da se zavedate pomena in izkoristite njen potencial. Tudi, če se vaše sence dvignejo in se soočite z njeno intenzivnostjo, je pomembno, da se zavedate tega kot naravni cikel narave in del ritma matere Zemlje, ki vpliva tudi na vaš osebni notranji ritem. Naj vam bo pogled in tema, ki bo izplavala ob Krvavi luni čudovit opomin na lepoto in skrivnost, ki sta vedno povsod okoli vas. Pod vso intenzivnostjo in transformativno energijo Krvave lune se boste lahko počutili izčrpane, neuravnovešene ali nekoliko bolj razdražljivi kot običajno. Pomembno je, da ste v svojem centru, delate vaje za ozemljitev in imate dovolj počitka, še posebej če ste v kakšnem težjem osebnem procesu.

Krvavi lunin mrk ima lahko tudi očiščevalni učinek, zato je zelo pomembno, da ostanete hidrirani, saj se vaše telo, um in duša sproščajo in odpravijo vse, kar ne služi več.

blog napoved november

Uran, planet prebujanja in podiranja meja, bo pod tem novembrskim mrkom zelo aktiven.

Morda se boste počutili navdihnjene, da prerežete verige, ki so vas priklenile, in se osvobodite vseh okov in okvirjev, v katere ste se dali. Nekaj namigov in smernic vprašanj, ki si jih zastavite v tem času, saj boste morda na ta način, skozi samo poizvedovanje našli energijo Krvavega luninega mrka, ki vam nudi podporo.

Vprašajte se:

Kje v svojem življenju hrepenite po večji svobodi?

Katere okove morate prerezati?

Česa se morate osvoboditi?

Uran lahko prinese tudi prebujenje in presenečenje, zato obstaja možnost, da ta mrk prinese šokantne novice ali spodbudi dejanje ali odločitev, ki bo šokirala tiste okoli vas. Odpirajo se nepričakovane poti, zato bo ta mrk ponudil priložnost, če se vam zdi prav, da zavijete s poti!

Prav tako se je vredno spomniti, da vas mrki vedno postavijo tja, kjer morate biti za vašo najvišjo rast, tudi če se sprva ne zdi tako. Vnesite nekaj zaupanja in vere v vse, kar se manifestira, tudi če se zdi težko.

Tudi Venera, planet ljubezni, bo prav tako aktivna v tem mrku

Najverjetneje se boste znašli in boste pretežno osredotočeni na svoje odnose in romantično življenje, pa vendar je Venera tudi planet, ki vlada vašim vrednotam in vašim občutkom lastne vrednosti. Torej, spraševali se boste in se soočali s temami, ki vas bodo nagovorile tudi takole:

Kaj resnično cenite?

Se počutite dovolj vredni, da imate to, kar cenite?

Bodite resnični sami s seboj. Naj vas ne bo strah biti iskreni in se ne bojte resničnega pogovora o tem, kaj resnično cenite in kje so vaša prepričanja okoli teh vrednot.

Novembrski Krvavi lunin mrk je tudi čudovit čas za določanje namenov glede odpuščanja samoomejujočih prepričanj, ki vas držijo majhne.

Izločite vsa prepričanja, zaradi katerih se počutite, da niste dovolj dobri ali vredni, in jih ponudite tej Polni luni, da jih sprosti. Zdaj boste morda tudi ugotovili, da bodo stvari, ki jih ne cenite več ali stvari, za katere ste se pretvarjali, da jih cenite, dobesedno izginile iz vašega življenja. To so ta zaprta vrata, ki se lahko zgodijo. Z vsem in vse kar boste prekinili v tem času mrka, bo zavedno končano. Če se to zgodi, počastite vsako žalost, a vedite tudi, da je ta novi prostor priložnost, da ga napolnite s stvarmi, ki so in bodo bolj usklajene s tem, kaj želite in kje želite biti vi.

blog napoved november

Saturn, planet karme, bo prav tako aktiven pod to energijo mrka

Saturnova prisotnost lahko zagotovo povzroči nekaj teže in lahko osvetli vse stvari, s katerimi se morate ukvarjati vezano na vašo preteklosti, saj je planet karme, meja in bog časa.

Pisanje, ki osvobaja, ki zdravi…

Morda se boste lahko počutili še posebej preobremenjeni, razdražljivi ali razočarani, še posebej, če se oklepate preteklih dogodkov ali preteklih zgodb.

Če bi se zaradi česar koli od tega počutili izčrpane, razmislite o tehniki pisanja pisma, v katerem boste razkrili vse iz preteklosti, kar vas muči. Zapišite in prelijte na papir vse, kar vas teži, muči in preganja, razmislite o kakršni koli modrosti, ki pride na dan. Vzemite si čas za pisanje, na koncu preberite, zavestno odpustite in se poslovite ter napisano nato zažgite kot znak sprostitve, da odpustite. Potem, ko se počutite pripravljeni, napišite novo zgodbo – ustvarite novo pismo o tem, kako želite, da bo potekalo naslednje poglavje, kot da se vse to že dogaja, v tukaj in zdaj.

Seveda obstaja veliko manifestacij in načinov, kako lahko ta mrk izkoristite in kaj vse vam lahko prinese kot izziv, pa vendar ste v svojem bistvu poklicani, da se sprostite in se lahko preobrazite ter ustvarite prostor za več tega, kar resnično cenite.

Vse do leta 2025 potem ne bomo imeli Krvavega luninega mrka, zato poiščite hvaležnost za ta redek nebesni dogodek. Nagradite se, ker ste napredovali skozi delo in vedite, ko se boste znašli na drugi strani njegove energije, se boste soočili z novim poglavjem, evolucijo svoje duše.

Na dan mrka, bo tudi Merkur v tesnem spoju s Soncem ali Merkur kazimi

Tik pod Krvavim luninim mrkom se bo znova tudi Merkur poravnal s Soncem. Ta dogodek je znan kot Merkur kazimi in nakazuje nov cikel zavedanja, mentalne rasti in globljega zavedanja. Ko se Merkur poravna s Soncem, lahko pridobite novo jasnost in začnete videti stvari iz nove in ostrejše perspektive. Stvari, ki so bile motne ali zmedene, lahko postanejo jasnejše. Vse to lahko poveča energija Mrka, ki lahko tudi osvetli in odklene višjo resnico… in resnica, Pravica vlada v tem mesecu.

Prepričajte se, da pod to energijo govorite in sporočate svojo resnico, saj bo laž ali prevaro lažje razkriti.

blog napoved november

9. novembra bo Sonce nasproti Urana

Dan po močni Krvavi luni se Sonce premakne in bo v opoziciji z Uranom, planetom prebujenja in presenečenja. To bi lahko povzročilo, da bi mrk prinesel nekaj presenetljivih novic ali informacij, ki bi pomagale prebuditi in premakniti vašo zavest. Ne glede na nova spoznanja, ki bodo prišla na površje, boste verjetno ugotovili, da morate narediti jasno spremembo. Kadarkoli je Uranova energija močna, se lahko počutite nekoliko nemirni ali nestabilni, zato, če se vam kaj takega zgodi, se vrnite k vajam za ozemljitev ali preživite čas v naravi.

11. novembra je otvoritev portala 11-11

Čaroben dan usklajevanja in želja! 11-11 je močno angelsko število, ki kaže na usklajenost in bivanje v božanski harmoniji. Ko smo v tem stanju, se lahko počutimo uravnotežene v našem umu, telesu in duši. To ravnovesje nam lahko pomaga ustvariti in voditi svoje življenje iz mesta celovitosti, ne pa iz pomanjkanja ali pomanjkanja. Če želite usmeriti energijo tega dne, dvignite svojo vibracijo, da se boste lahko počutili osredotočeni na svoj Višji jaz. Pridružite se lahko tudi na delavnici, ki ga je pripravila Katarina in se seznanite, kaj lahko naredite na dneve, ki jih podpira 11-11 in izkoristite podporo univerzalnih energij.

V mesecu novembru so naslednji portali:

  • 1.11. prvi predportal
  • 10.11. drugi predportal
  • 11.11. PORTAL DIAMANTNEGA ŽARKA VSE KREACIJE I !
  • 28.11. (111): medportal
  • 29.11. PORTAL DIAMANTNEGA ŽARKA VSE KREACIJE II !

To je delavnica, ki jo priporočam vsem Varuhom (lastnikom) Diamantne Zemlje: v njej so znanja, ki niso bila podana drugje. Tako boste lahko na novem nivoju še bolj znali uporabljati tehnologijo Diamantne Zemlje, za dvig svoje zavesti in zavesti človeštva. Srečno na poti “ločevanja” od starega, ki jih lahko doživljamo kot  “smrti”  in se nezavedno bojimo spustiti preteklost. V resnici to ni smrt, je pot ponovne povezave, pot Enosti in življenja.

blog napoved november

16. novembra vstopi Venera v znamenje Strelca

Venera je zadnjih nekaj tednov potovala skupaj s Soncem v Škorpijonu in vlivala svojo energijo globoko v jedro tega, kar ste. Medtem, ko je Venera potovala skozi Škorpijona, vam je pomagala kopati globoko in odkriti, kaj resnično cenite in po čemer hrepenite v svojem življenju. Zdaj morda globlje tudi razumete, kako se ljubezen pokaže za vas in kako tudi potrebujete, da se pokaže za vas. Venera bo zdaj vstopila v Strelca, ki je veliko svetlejši zodiak za planet ljubezni. V Strelcu vam bo Venera pomagala, da se vrnete v stanje lahkotnosti in radosti. Venera v Strelcu vam pomaga, da se osredotočite na vaše prijateljske vezi in ustvarite bolj uravnoteženo družbeno življenje. No, čas bo za kakšen flirt, potovanje in vsekakor boste v odnosih iskali tudi duhovni stik.

19. novembra naredi retrogradni Mars kvadrat na Neptuna

Mars ostaja v retrogradnem gibanju do januarja 2023, tako da je to energija, ki bo še naprej prihajala do vas, ko se boste premikali skozi preostanek leta. Na ta dan pa bo retrogradni Mars v kvadratu ali kotu 90 stopinj s planetom Neptunom. To lahko povzroči zastalo energijo, zaradi katere se lahko počutite megleno ali zmedeni glede tega, kako naprej. Vsekakor bo to čas zastojev. Na globalni ravni se lahko manifestira kot militativni Mars, ki je zdaj v Dvojčkih, da se bo lahko pogajal, glede plina ali plinov –  opojnih sredstev, strupov, cepiv, opojnih substanc, drog… vezano, seveda na uniformo, Mars. Morda kakšni novi zakoni, zapovedi, ki se bodo hoteli izvesti s poMočjo »besed«, lahko se bo začelo kaj kuhati okoli tega, no, bomo videli. Mediji bodo odigrali zopet močno vlogo, saj bodo vpleteni, v konflikt interesov. Pot pred vami morda ne bo »čista«, še manj bo jasna, vendar je to v redu. Retrogradni Mars je čas, ko se stvari lotevajte počasi, vzamete si čas za premor in ne hitite z odločitvami. Neptun, ki vlada tudi medijem, televiziji, farmaciji, umetnosti, prav tako samo zamegli stvari, ko vas poskuša prepričati, da greste vase in razmišljajte s srcem in ne z glavo. Zbudite se, da ne bo prepozno!

V tem času nujno zaupajte svoji intuiciji, še posebej, če se morate odločiti.

22. novembra gre Sonce v znamenje Strelca

Sonce preide v ognjeno znamenje Strelca, ki ga predstavlja puščica lokostrelca. Puščica se premika z namenom in se prebija do cilja. Medtem, ko bo puščica sčasoma pristala tam, kjer bi morala, na nebu, gre v resnici za potovanje onkraj poZnanega in na to nas lahko spominja sezona Strelca. Morda imate svoje cilje in sanje, toda če ste nesrečni, ko ste tam, je morda čas, da prilagodite svoj pristop. Energija Strelca vas navdihuje, da na poti najdete modrost, namesto da se osredotočate le na končni rezultat. Ob prehodu Sonca iz vodnega znamenja Škorpijona v ognjeno znamenje Strelca lahko začutite tudi kot lahkotnost ali navdih za učenje novih stvari. Vsako leto se v tem času odpirajo novi svetovi, nova znanja in od vas je odvisno, kaj od vsega boste izbrali in sprejeli. Smo res sami?

23. novembra nastopi Nova luna v znamenju Strelca

V fazi, ko se bo začel nov lunarni cikel, bi lahko čutili razpršitev energije mrka. Kot da je koncentrat energij, ki so se kreirale v času mrkov dovršile svoj višek, končan in zdaj se bo ta počasi raztapljal skozi dinamiko konkretnih situacij, vezano na vaš dušni načrt, v naslednjih šestih mesecih. Karkoli naj bi mrki sprožili v vašem življenju, je bilo verjetno doseženo in zdaj lahko začnete razmišljati o naslednjem poglavju. Ta mlada luna nosi čudovito, lahkotno energijo, ki bo kot dobrodošlo olajšanje po vsej intenzivnosti, ki jo je prinesla prva polovica meseca.

Okoli te nove lune je fantastična energija za manifestiranje, privabljanje obilja in osredotočanje na pozitivno stran.

Pravzaprav, če iščete dober temelj v življenju, vam ga bo vesolje pod to mlado luno zagotovo predstavilo skozi priložnosti. To bo res lepa Nova luna, mlaj, zato jo kar najbolje izkoristite tako, da si zadate namere, osvežite svoj prostor in energijo ter razmišljate o načinih, kako v svoje življenje prinesti nov navdih za povezovanje s svojim duhovnim bistvom.

23. novembra se tudi Jupiter obrne v svoje direktno gibanje

Jupiter, planet obilja in širjenja meja, preide znova v direktno gibanje, saj je bil v retrogradni fazi vse od julija. Jupiter je največji planet v našem sončnem sistemu, zato se bo njegova sprememba gibanja vsekakor čutila, ker je Jupiter potoval retrogradno in se je prebil iz Ovna nazaj v Ribe. Preskok iz ognja v vodo, bo vsekakor očiten. To je zadnjič, da bo Jupiter preživel čas v Ribah v naslednjih 12 letih.

Starodavni astrologi so vedno napovedovali, da ko je bil Jupiter v vašem znamenju, prejeli dodatno dozo sreče. Torej, če imate svoje Sonce, Luno ali svoj ascendent v znamenju Ribe, se prepričajte, da vpijete te ekstra dobre vibracije! Ko Jupiter zaključi svoje potovanje v Ribah, bomo morda začeli čutiti vrhunec katere koli lekcije. Jupiter v Ribah lahko pomaga razširiti vašo ustvarjalnost in povezavo z Duhom. To bi bil odličen način za počastitev kakršne koli širitve ali rasti, ko gre za vašo duhovno povezanost in vašo ustvarjalnost.

V novembru bo čas harmonije in zdravljenja, zato sem za vas čisto ob koncu meseca, 29. novembra pripravila spletni praktično izkustveni seminar namenjen telesu, bolezni, bolečinam in kroničnim obolenjem, kjer pogledamo ozadje programov, ki nas delajo bolne. Vsekakor zelo aktualna tema trenutnega obdobja. Se vidimo, Ko telo spregovori

In za konec… Ostanite v stebru Luči,  ohranjajte visoko vibracijo in zaupajte svoji intuiciji. Resnico boste videli, če boste gledali s Srcem. Ostanite v harmoniji s svojimi občutki in zaupajte, da edino, kar je resnično je vaša resničnost, tukaj in zdaj. Bodite Mir. Živite mir.

Ohranjajte visoko naravnanost. Hvala, ker ste.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog portal

Shana Flogie: Duhovne energije portala 11-11

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…