Shana Flogie: Napoved za november 2023

Mesec oktober je zaključil Lunin mrk, ki je bil končni mrk na karmični osi Bik – Škorpijon. November začnemo z energijami tega močnega mrka, ki bodo v igri ves mesec, pa vendar bodo začele bledeti, ko bomo 13. novembra začeli nov Lunin cikel z Mlado luno v Škorpijonu.

Mrki vedno prinesejo čas preobrazbe, zato ni dvoma, da bomo v prvih nekaj tednih novembra morda priča močnim spremembam in pretresom na kolektivni ravni. Vaše življenje bo morda videti povsem drugače, kot je bilo pred mesecem ali celo tednom, zato bodite potrpežljivi do sebe in sočutni do vsega kar se bo dogajalo.

Vedite le eno… poti nazaj ne bo več.

Mrki nas vedno postavijo tja, kjer moramo biti, tudi če se na začetku morda ne zdi tako. Ta Lunin mrk v Biku je bil tudi zadnji v ciklu, s katerim delamo že od novembra 2021, tako da je to velik cikel energije, ki se je zaključil. Dajte si čas in prostor, da prebavite vse, kar se je zgodilo.

Vstop v mesec november se začne z nekaj šokantnimi razkritji, saj boste imeli občutek, kot da ste za trenutek izgubili svojo rdečo nit in se boste znašli v fazi »nevem«.  Začetek konca vas bo obdal v kokon, kjer se bo ves mesec odvijala preobrazba. Tudi arhetip, ki vlada novembru je Puščavnik, zato bo zdaj res pomembno, da uporabite svoj instinkt in razmislite o tem, kdo in kaj je vredno vašega časa, energije in pozornosti, predvsem pa, kako želite živeti naprej. Čiščenje, predaja, čas zase in vpogled vase so zdaj vaša prioriteta in so nujno potrebni pri čiščenju prostora za nove priložnosti in povezave. Veliko se boste ukvarjali s sabo in odnosi, sploh najbolj intimni odnosi bodo prišli do točke, ko bo resnično potrebno preveriti ali se vajini viziji še ujemata.

Čas v katerem smo, bo na prvo žogo, deloval kot, da se dogaja močan boj med Svetlobo in Temo, pa vendar…

Prav izziv zdaj bo, da se ne borite, da ne izbirate med Svetlobo ali Temo. Da ne »delate« na tem, da bo »Svetloba premagala Temo«… prav lekcija Prebujenih zdaj je, da ostanejo v točki »nič« ali v svojem centru Moči, v sebi. Da delujejo iz te pozicije, saj je to pozicija ravnovesja, ko se tako ena, kot druga stran izničita in ne uničita. Nehajte se osredotočati na: Svetloba bo »uničila«, premagala Temo…  spravite sebe v svoj center, v svojo točko Moči in vse se bo samo po sebi uravnalo, izničilo. Ključ zdaj je MIR. Da ste mir. Svetloba potrebuje Temo in obratno, ena brez druge ne moreta delovati, trenutno pa se zaradi delovanja matrice, polje gledanja na stvari, premika v Videnje.

Od vaše naravnanosti je odvisna VAŠA lastna prihodnost.

Na vas je, da se ne borite, da ne stopate na eno, ali drugo stran, ampak da ostanete v centru, v sebi, v točki niča – ki je vsa kreacija (začetek in konec). Zdaj je čas, da opazujete in ne delujete, še manj pa se borite… za karkoli… odnos, pozornost, službo, pozicijo, svoj prav… Samo UMIRITE SE. Nehajte bezljati, iskati in dokazovati nekaj, kar se dokazati ne da. Pojdite iz glave ven! Čas je, da vzamete svojo moč nazaj, da spustite in se prepustite ČUTENJU z zavedanjem, da je vsak odgovoren za svoje življenje in izbire.

Čas karmičnega poplačila je mnoge vrgel v izkušnjo velike preobrazbe, izgube in preizkušnje vere. Mnoge duše na Zemlji imajo zdaj možnost izbire, kaj in kako naprej v Novem planetarnem kozmičnem ciklu, kako želijo naprej v Nov svet, ki se rojeva. Naslednje dve leti smo na pragu smrti starega in rojevanja novega sistema, načina življenja, odnosa in pomena poslanstva, zakaj ste tu in kaj je vaša naloga. Prav izkušnje, s katerimi se zdaj srečujejo mnoge duše, so povezane z uničenjem, izgubami, popolno »norostjo«, če hočete, a vse so  tu z namenom, da pretestirate tudi sami sebe, kako se boste na vse to odzivali in koliko boste padali iz svojega stebra Luči v kolektivno matrico, ki jo napajata Strah in Panika.

Zanimivo je tudi to, da če res sledimo gibanju planetov, znamo razbrati tudi dinamiko duše, kaj nam sporoča, kako diha in se počuti zdaj, v tem času, ko je utelešena v vsakem izmed nas. Se kdaj vprašate, kako dobro ji uspeva izpolnjevati svoj dušni načrt in ali je zadovoljna? Je morda jezna in nam hoče nekaj sporočiti, pa ne slišimo, da smo jo skozi svojo objestnost  »iskane popolnosti« izrabili, z željo prisvojiti si nekaj kar ni našega, kar je vezano na izvor na Stvarstvo in Stvarnika vsega kar je? Kloniranje… genetsko modificiranje, igranje z novo frekvenčno tehnologijo in manipulacijo le te… No, to ni načrt, ki ga je izbrala duša, saj je to domena, kjer njene prisotnosti ni. Razumete?

Planet Mars, ki se je v času mrka nahajal v Škorpijonu in bil tako rekoč v opoziciji s svojima lunama, Deimos in Fobos.

Veliko lažje bomo razumeli dinamiko trenutnega dogajanja, če si pomagamo z mitologijo in pomenom, kaj prinašata te dve majhni Luni v mitologiji Marsa, ki je bog vojne. Luni Deimos in Fobos sta imeni, ki izvirata iz grške mitologije, kjer sta bili sinova boga Aresa, ki je bil ekvivalent Marsa v rimski mitologiji. Deimos pomeni Strah medtem, ko Fobos pomeni Panika. Te dve Luni simbolizirata moč nasilja in grožnje, ki sta pogosto povezani z vojno in bojem. Dinamika je bila aktivirala ob mrku, vpliv pa bo čutiti naslednjih šest mesecev, zato bodite pozorni na dogajanje na kolektivni ravni in kaj se bo dogajalo v svetu. Vsekakor lahko pričakujemo nesoglasja, ustrahovanje, veliko nasilja skozi ustvarjanje panike in celo začetek vojne. Vroče stvari se dogajajo ponovno na območju židov, kar seveda ni tako slučajno, če poznamo pravo zgodovino in dejstva, da se je  v lanskem letu ponovno aktivirala matrica leta 1941, ko so se dogajali največji zločini nad človeštvom. Razmislite in se zamislite. Predvsem, kopljite tam kjer je dim, da boste prišli do pravih informacij in zgodovinskih dejstev, ki so nam bila zamolčana.

Ko se bomo premikali naprej skozi mesec, bo tudi ognjeni planet, Mars zelo aktiven.

In, ko je aktiven Mars, stvari postanejo vedno zelo vroče in strastne. Počutili bi se lahko tudi nekoliko bolj napolnjeni z energijo, pa vendar Mars v Škorpijonu je  kot običajno, kar je čudovito, da opravimo stvari, se počutimo motivirani in najdemo samozavest, ki je potrebna za nekaj skokov vere.

Marsova energija pa lahko deluje tudi kot gorivo za ogenj. Torej, če se v vašem življenju dogaja vroča situacija, lahko Marsova prisotnost povzroči preobremenitev. Dobra novica pri Marsu je, da se stvari pogosto hitro segrejejo, a hitro ohladijo. Torej, če napetosti narastejo, obstaja velika verjetnost, da bo hitro prišlo do rešitve in olajšanja.

Zato, ko opazujete nebo in razmišljate o Luninem mrku, ne pozabite na Deimosa in Fobosa ter močno prisotnost Marsa, ki vam lahko prinese strast in energijo, a hkrati pazite na ravnotežje, da se izognete prevelikemu nasilju. Iz tega sledi, da mora Mars, kot kočijaž, okrepiti in prevzeti nadzor nad konjema, »strahom in paniko«, ki vozita vprego Marsa, da prav on sam usmeri svojo kočijo v smeri, po kateri želi iti. No, enako velja za nas. Novembrske energije so dinamične in lahko prinesejo preobrazbo, čeprav morda na začetku ne izgleda tako.

Vsekakor je to čas, da se poglobite vase, premislite o preteklosti in se pripravite na nove začetke.

Vladar meseca novembra je arhetip Puščavnika

V novembru nas Puščavnik vabi, da se umaknemo in poiščemo notranji mir ter modrost. To je čas, ko je transformacija ključnega pomena, podobno kot metulj, ki iz bube vzklije in se dvigne v nebo, tako lahko tudi mi doživimo preporod na osebni ravni, kot se pripravite na veliki »reset« na kolektivni ravni.

Kot sem že omenila, oktobrski Lunin mrk v Biku je bil kot še eno poglavje v tej zgodbi preobrazbe. Ko zaključujemo en cikel in začenjamo nov mesec, se lahko znajdemo v fazi zaključevanja in nejasnosti. Na kolektivni ravni se to odraža v vprašanjih in iskanju smisla v življenju, ki je postal popolni nesmisel, ko se soočamo z novimi izzivi in težavami na nivoju družbe. Včasih je potrebno, da se umaknemo, tako kot Puščavnik, ko gre v puščavo, v osamo, kjer v tišini najde pot do notranjega sveta, kjer lahko najde vse odgovore.

Zdaj je čas notranjega vpogleda, bilance in uvidov, saj ne boste sploh več vedeli kaj bi ali si želite.

Pomembno je, da ničesar ne delate na novo, da dobro opazujete in sprejmete fazo »ne vem«, saj boste poDvomili v vse, kar ste še nekaj tednov prej verjeli, da je edino tako prav… Skušajte razumeti, da je to samo faza in da se mora faza zaključiti, predno boste lahko dali ali dobili doKončen odgovor. Osredotočajte se na jezik Svetlobe in sledite namigom Srca, predvsem pa ostanite »v sebi«.

Takoj na začetku se mesec november začne z ogromnim premikom perspektive, saj se 2. novembra Sonce v Škorpijonu začne gibati v opoziciji Jupitru, ki je v Biku. Ta dinamika, bi lahko prinesla, da bi doživeli preobrat okoli svojih prepričanj, ciljev ali želja, saj bi vse izhajalo iz tega kaj je res pomembno vam. Lahko boste s čim zaključili ali se kako drugače zaprli vase in si vzeli čas za globok razmislek.

3. novembra je Venera v Devici v nasprotju z Neptunom v Ribah, kar vas spodbuja, da se lahko izgubite v svojih fantazijah. Po drugi strani pa je to čudovit vidik za ustvarjalnost, duhovnost in zdravljenje, lahko pa tudi nakazuje nagnjenost k temu, da bi sebe ali druge razsvetlili. Bodite pozorni na vse »rdeče zastave«, ki bi se pojavile v tem času. S tem mislim, da pazite, da vas kaj ne zaslepi, predvsem bi vam lahko kaj prišlo na uho glede vrednot ali pa bi vas lahko kdo zavajal in vam pod lažno pretvezo kaj prodajal.

Pripravite se tudi na nekaj motečih novic prihaja 4. novembra, ko se Merkur v Škorpijonu sreča z Uranom v Biku. Načrti gredo milo rečeno »u franže« in morda vas bodo znova našle presenetljive novice. Na isti dan konča svojo retrogradnost Saturn, planet predanosti in karme.

4. novembra se retrogradna faza Saturna po 4 mesecih in pol zaključuje. Svoj obrat bo naredil na 0° Rib 31′.

Saturn je postal retrograden 17. junija 2023 na 7° Rib 13′, v svoje direktno gibanje pa se vrne 4. novembra 2023 na 0° Rib 31′. Retrogradni Saturn vas je dobesedno prisilil, da ponovno ocenite svoje življenje, se strinjate? Kaj je bila lekcija v vašem življenju? Kje, v kateri hiši imate znamenje Ribe, na katerem področju ste imeli teste in preizkušnje? V tem času ste bili prisiljeni, da razmislite o tem, kje ste in kako ste prišli sem. Kaj je delovalo in kaj bi bilo koristno izboljšati na poti? Kaj od tega prepoznate pri sebi? Zdaj je čas za naslednjo, drugo etapo lekcij, preizkušenj in učenja pri vseh, ki imate svoje planete v orbisu 7 stopinj. Ja, utrjevali boste temelje in meje  tam, kjer ste jih poleti začeli. Pomislite na 17. junij, ko se je začel retrogradni Saturn: o katerih mejah ali zavezah ste razmišljali v tem času? Te zgodbe se lahko spet ponovijo.

6. november bo prinesel ples med Venero in Plutonom, ko se bosta ta dva planetarna velikana srečala v aspektu trigona.

V mitologiji je Pluton povezan s podzemnim svetom in je bog smrti, ki predstavlja moč, transformacijo in regeneracijo. Venera pa je boginja ljubezni, lepote in odnosov. Njuno srečanje skozi trigon jima da kreativni naboj, saj prinaša globoko transformacijo v področjih, ki jih simbolizirata.

Če se ozrete nazaj v preteklo leto, morda opazite, kako so se spremenili vaši odnosi. Ali se v njih počutite močnejšega ali se še vedno učite, kako zahtevati svojo moč v partnerstvu z drugimi? Pluton kot planet moči in Venera kot planet odnosov sta nas vodila na tem potovanju preobrazbe. Njuna dinamika nas spodbuja, da se poglobimo v teme moči in odnosa, ki se dotikajo naše lastne vrednosti. Lahko se boste ukvarjali z naložbami, investicijami, partnerskim odnosom, ki bi se lahko bodisi zaključil ali povsem regeneriral v nekaj novega. Lastna vrednost in finančna plat boste vsekakor pod drobnogledom, lahko pa se bomo na kolektivni ravni spopadali z vnetnimi procesi, novo obliko bolezni lahko spolno prenosljivimi boleznimi.

V tem času bodite pozorni, če se v vaših odnosih pojavi kakšna igra moči.

Ta aspekt vam omogoča, da se osredotočite na to, kako vas te igre vodijo k rasti in transformaciji. To je čas, ko lahko odkrijete svojo notranjo moč v odnosih, izboljšate svojo lastno vrednost in se soočite s svojimi strahovi in negotovostmi. Poleg tega ima trigon, Venere v Devici in Plutona v Kozorogu, velik potencial za doseganje močnega ujemanja. To pomeni, da se lahko v tem času poglobite v odnose in se še bolj povežete s partnerjem ali partnerko, na globlji ravni. Lahko prinesete več strasti, intenzivnosti in spolne kemije v svoje odnose.

V finančnem smislu se lahko ta aspekt nanaša na denar, naložbe in vašo lastno vrednost. To je čas, ko lahko pregledate svoje finance, razmislite o naložbah in se osredotočite na to, kako izboljšati svoje finančno stanje. Prav tako lahko prepoznate svojo lastno vrednost in zahtevate boljše pogoje in priložnosti na področju denarja.

Morda se vam vaši odnosi lahko celo zdijo, kot da so se razvili, ko se Venera v Devici 6. novembra pomeša s Plutonom v Kozorogu. Lažje bo osvoboditi stare vzorce in začutiti globljo povezanost s partnerjem. Zdravilni in sočutni pogovori, ki bi potekali na isti dan, ko se Merkur v Škorpijonu spopade z Neptunom v Ribah lahko prinese konstruktiven rezultat. Lahko pa se zgodi, da se odnos zaradi preVelike različnosti tudi postavi na točko začetek konca.

Venera, planet ljubezni, harmonije in financ, se 8. novembra premakne v Tehtnico, eno njenih najljubših znamenj. Po tem datumu, bi lahko bili pari morda le pripravljeni narediti naslednji korak v svoji zvezi, samski pa lahko doživite malo več sreče v ljubezni.

November bo torej čas, ko bosta Venera in Pluton plesala v podzemlju in nam prinesla priložnost za globoko transformacijo in preobrazbo v odnosih, financah ter naši lastni vrednosti. Bodite pozorni na to, kako se bodo te teme odvijale v vašem življenju, predvsem pa se osredotočite na rast ter povečanje moči in strasti v vseh svojih partnerstvih.

Dajte svojo pozornost na »enostavnost«…

Vedite, da v vsakem od nas obstaja vseh 12 znakov zodiaka. Ne glede na naše sončno znamenje držimo frekvenco vsakega znamenja. Ko se planeti v kozmosu premikajo in plešejo med znamenji, hkrati oživijo načine, na katere se edinstveno povezujemo s tem znamenjem in ga izražamo.

Ko Venera pleše skozi Tehtnico, prinaša lahkotnost, magnetizem in ljubečo energijo v naše edinstveno izražanje tega znamenja in našega odnosa s Tehtnico.  In, ko se čez dva dni Merkur premakne v Strelca, poudari naše notranje vidike tega znamenja, in to tako, da nas bolj pritegne v naše misli in razširi naše zavedanje.

Ne samo, da imajo ti tranziti vsesplošna povabila, namere in teme za nas, podpirajo nas tudi pri tem, da vedno bolj spoznavamo, kdo v resnici smo.

8. novembra vstopi Venera v Tehtnico

Lepota. ljubezen. Ravnovesje. Harmonija. Povezava. Denar. Lastna vrednost. Umetnost. Vse to je Venera. Ko lepota v našem okolju prinese notranji mir, ravnovesje in spoštovanje, ki se zdi, kot da se stopi skozi naša telesa in misli. Ko je energija dobra in čutimo vibriranje in resonance z drugim človekom no, tako nekako bi lahko opisali Venero v Tehtnici.

V astrologiji vlada vsakemu znaku zodiaka ustrezen planet. Med znamenjem in planetom v paru obstaja prirojena harmonija, razumevanje in skupna namera. Ko se združita, se zdi, da energija teče in se počutita varno, podprto in navdihnjeno in ko Venera vstopi v Tehtnico, se vrne domov.

Venera v Tehtnici nas v tem dobrem mesecu lahko naredi tudi zelo idealistične v ljubezni. Iskali boste lahko intelektualne vrstnike, ki bi z vami delili vaše vrednote. Kljub temu, da je Venera v Tehtnici zelo osredotočena na odnose, se občasno pojavi pridih hladne odmaknjenosti. To pomeni, da raje vidimo stvari opravljene na »pravi« način, pri tem pa se tako odvrnemo od agresivnega ali neotesanega vedenja.

Senčni izraz tega položaja vključuje pretirano odvisnost in površnost. V prizadevanju, da se izognemo neprijetnim situacijam, lahko zamolčimo globlje težave v odnosih, saj Venera v Tehtnici vsekakor hoče ugajati in išče kompromis za vsako ceno. Pa vendar pazite, saj se lahko ujamete v past pristajanja na partnerjeve zahteve ali muhe, medtem ko v sebi gojite zamerljivost ali pa sebe doživljate kot mučenika oziroma nekoga, ki se vseeno zanj žrtvuje, česar sam drug, na drugi strani ne vidi.  

Bolj svetla plat Venerinega prebivanja v Tehtnici, pa je, da bi bili bolj nagnjeni k umetniškim izražanjem ali iskanju ravnovesja v svojem osebnem okolju. Ta cikel je odličen za spodbujanje sodelovanja, harmonije, vzajemno koristnih povezav in pravičnosti. Postajali bi nežnejši, a odločnejši in bolj spretni mediatorji. V tem času je verjetneje, da boste uspevali v partnerstvih, skozi osebne povezave, kot je svetovanje, ali na področjih, povezanih s harmonijo, odnosi, lepoto, oblikovanjem in pravom. Tekmovalnost in agresivno zasledovanje niso in ne bodo ravno prioriteta, k sebi boste privlačili stvari in druge, ko jih boste nagovarjali nežno in prijazno.

Enakost in vljudnost bosta zdaj ključnega pomena, medtem ko boste sami prezirali kakršnekoli možnost ranitve vaših čustev s strani drugih.

Venera je naš planet ljubezni. Vabi nas, da smo deležni užitka, harmonije in utelešenega zavedanja lastne vrednosti. Govori o našem magnetizmu in želji, naših vrednotah in privlačnosti. S podobno energijo je Tehtnica naše znamenje ljubezni, partnerstva, sodelovanja in lepote. Skozi svet se premika z milino, prinaša ravnovesje in povezavo, kamor koli gre. To združevanje traja vse do 4. decembra 2023.

V tem času vabi lahkotnost in pretočnost v naše odnose, utelešeno zavedanje naše vrednosti in ozdravitev našega odnosa s sprejemanjem dobrega v življenju, pa naj gre za ljubezen, finance, naše sanje in želje ali pa kaj drugega. To je priložnost za gradnjo pozitivnih odnosov in iskanje pravičnih rešitev v naših interakcijah z drugimi. Z uporabo šarma in prijaznosti bomo lahko uživali v tem obdobju in ustvarjali trajno ravnovesje v svojem življenju.

10. novembra vstopi Merkur v ognjenega Strelca

Merkur bo v Strelcu od 10. novembra do 1. decembra 2023. Kasneje, 23. decembra, se bo v svoji retrogradni fazi, vrnil v Strelca in Merkur bo ostal v Strelcu vse do 13. januarja 2024. (Merkur se obrne retrogradno v Kozorogu 13. decembra in konča svoj retrogradno v Strelcu 1. januarja.)

Merkurjev vstop v Strelca prinese željo po raziskovanju onkraj meja znanega, odpira svetove neVidnega in odstira tančico novih načinov videnja, povezovanja, trgovanja in načinov komunikacije. Odpira povsem nova razumevanja in raziskovanja tega ogromnega sveta, v katerem smo se znašli. Ta Merkur je kot pustolovščina in širitev, premik perspektive in gledanje širše slike.

V tem ciklu, ki je usmerjen v prihodnost, bomo bolj nagnjeni k postavljanju vprašanj in iskanju odgovorov.

Merkur predstavlja naš um, misli, procesiranje, učenje in komunikacijo. Strelec pa je naše iskanje smisla. Ognjeno znamenje, polno strasti in avanture, Strelec nas želi popeljati onkraj tega, kar že vemo, vidimo, živimo in smo, da bi lahko raziskali vse, kar nas čaka na drugi strani, in pustimo, da se odpre in razširi, kdo smo in kaj vemo in kar verjamemo. Ko je Merkur v Strelcu, se naše razmišljanje premakne od potrebe po globini katere koli dane situacije k želji po učenju o širokem naboru tem.

V znamenju Strelcu ostane vse do 1. decembra. V tem času nas vabi, da stojimo na vrhu najvišje gore, kjer lahko vidimo v vse smeri, znanega in neznanega… naprej, zadaj, levo in desno, gor ter dol… povsod, kjer se lahko zazremo v majhne gibe in hkrati zadržimo širšo sliko. Kjer lahko razmišljamo o velikih vprašanjih, na primer o tem, kaj bi lahko bil naš edinstven pomen v življenju ali kako se je vse skupaj sploh začelo. No, na tej točki bi lahko v tem času bilo govora tudi o tujih svetovih, rasah in zgodovinskih dejstvih, ki niso nujno del Zemeljske evolucije. Merkur v Strelcu nas vabi, da razširimo naše življenjske perspektive, da presežemo tisto, kar Vidimo in poZnamo v vsakdanjem življenju, in v vsem tem najdemo višji smisel.

Šok in presenečenje lahko razsvetlita nebo 11. novembra, ko se Mars v Škorpijonu sooči z Uranom v Biku.

To je nestanovitna, reaktivna energija, ki lahko povzroči navale frustracije ali jeze, pa tudi moč volje. Nova luna v Škorpijonu nastopi 13. novembra in spodbuja nov začetek skozi sprostitev. To je močan čas, da opustite strahove in delčke preteklosti, ki vam ne služijo več. Istega dne tudi Sonce v Škorpijonu naredi premik čez nebo in posveti na Urana v Biku, kar lahko prinese nepričakovane novice. Morda boste izvedeli presenetljive informacije o avtoriteti, pomembnemu moškemu ali pa se čutite poklicane, da prevzamete nekakšno osebno tveganje in naredite nekaj nepričakovanega.

11. novembra se odpira portal 11-11

11/11 Univerzalni Portal je portal vse kreacije: vsega kar je kadarkoli obstajalo, obstaja in bo obstajalo. V sveti geometriji je vsa kreacija zrisana v strukturi Diamantne mreže, ki ima 915 x zlato število in oddaja najvišjo frekvenco Univerzuma – Diamantni žarek.

11/11 Portal nas vabi, da dovolimo, da se v nas prižge vse dobro (vsa luč, ljubezen, radost, mir, obilje, zdravje…): vse kar smo resničnega že bili, smo in še bomo, kar smo lepega že imeli, imamo in bomo še imeli, vse kar smo dobrega že uspeli dati v dejanja, kar udejanjamo in še bomo. Na nek način je to portal, ki nas popelje, kot vroči balon, skozi ves čas, prostor in dimenzije in celo onkraj česarkoli. Kot bi poleteli v več nas, višje, v ves obstoj, seveda zavestno in trdno prizemljeni v središču Zemlje.

11/11 Portal je Portal Vnebovzetja. Omogoči nam doživeti izkušnjo vnobovzetja v smislu, da nas Diamantna mreža vse kreacije dvigne v vibraciji, nas popelje v najvišje nivoje našega notranjega sveta – našega mikrokozmosa in hkrati v najvišje nivoje zunanjega sveta – makrozmosa,  v vso kreacijo katere del smo. Na tem visoko vibrantnem potovanju pričnejo odpadati nepodporni čustveni in mentalni vzorci, omejujoča prepričanja in vse bolj jasno vidimo, vse bolj jasno čutimo, vse bolj jasno vemo kako lepi, dobri, veliki, Božanski in neskončni smo. Ko se na koncu delavnice vrnemo iz meditacije nazaj v to telo, prostor in čas, nismo več enaki : sedaj z več jasnoslišnosti, jasnočutnosti, jasnovidnosti in jasnovednosti vemo kdo smo in zakaj smo tukaj. Razumevanje in izkušnja notranje in zunanje multidimenzionalnosti (v Diamantni mreži je 61 dimenzij) nam odpre mnoge zaznave in nas inicira v čudo in čudesa stvarjenja in življenja. Dobrodošli v svet Diamantne Zavesti.

Na ta dan si lahko pogledate tudi on-line posnetek delavnice, kjer predava, vodi in kanalizira Katarina Marinč Portal 11/11. Tu boste izvedeli vse iz prve roke.

Povabljeni pa tudi v živo na 1111 Reading s Katarino – »IZ ETRA V MATERIJO: MOJE ETERIČNO TELO«.

13. novembra nastopi Mlada luna v Škorpijonu

Ta faza Lune nastopi na 20 stopinjah in 44 minutah Škorpijona. Poglejte, kaj vam v vaših rojstnih kartah aktivira ta mlaj! Vse kar imate na 20 stopinji in v orbisu cca 7 stopinj je aktivirano. Ker bo v tesnem spoju z ognjenim Marsom v Škorpijonu in nasproti Urana, ki je v Biku, kaže na močno željo po novem začetku, čeprav sama postavitev obeh, predstavlja precej nestalno ali bolje rečeno precej uporniško energijo, Uran. Na globalni ravni bi se lahko znova zaostrili kakšni odnosi in bi lahko prišlo do nenadnega burnega vojaškega posredovanja.

Energija te Mlade lune bo pomagala očistiti tudi nekatere energije mrka, ki smo jih doživljali. Ne pozabite, da so mrki zelo transformativni, zato bi morali v tem času lahko že čutili, da se energija transformacije začenja počasi umirjati in se lahko začnemo počutiti bolj prizemljene.

Ko je mlaj v znamenju Škorpijona bodo zadeve, povezane z intimnostjo, nadzorom, močjo, denarjem in delitvijo, v močnem fokusu tudi v obdobju pred to Mlado luno. Na teh področjih so možni sicer tudi novi začetki, čeprav je bolj kot ne to faza zaključevanja, v stilu, da nekaj spreGledate, da pač ni za vas. Mlada luna v Škorpijonu označuje začetek cikla in predstavlja primeren čas, da se zavežete osebnim ciljem, ki izražajo pozitivne energije znamenja Škorpijona – strasten, iznajdljiv, osredotočen, raziskovalen, globok in dojemljiv.

Cikli nove lune v Škorpijonu dajejo prednost delu na vaših veščinah samoobvladovanja.

Morda boste želeli natančno določiti tudi tiste stvari, zaradi katerih se počutite celo brez nadzora, kot so odvisnosti in dolgovi in boste začeli delati na tem, da se osvobodite teh čustvenih bremen.

Ta cikel Nove lune je prav tako primeren za raziskovanje tega, kar vam manjka v življenju in kar vas posledično vodi k samouničevalnim vedenjem.

Z močno energije Škorpijona imamo zdaj priložnost narediti pomembne spremembe v svojem življenju in je lahko to tudi priložnost, da se končno znebite vsega »balasta« v svojem življenju – tako materialnega, kot tudi… ja, duhovnega.

Vsako zodiakalno znamenje nas nauči dragocenih stvari in ena od »lekcij« Škorpijona vključuje učenje, kako kopati globlje v skrivnosti okoli nas, namesto da bi bili vedno zadovoljni s »tako pač je«. Če si vzamemo čas za razumevanje motivov drugih, lahko obogatimo naše občutke intimnosti, odpuščanja in pomena.

Škorpijon nas med drugim tudi uči, da je predanost enemu pomembnemu razmerju ali podjetju lahko večja zadovoljitev kot razpršenost. Tukaj velja »kakovost pred količino«. Izkoristite ta cikel, da se osredotočite na en poseben projekt ali odnos in ga razvijajte, da bi vašemu življenju dodali smiselnost in globino.

To je lahko tudi čas, ko iščete načine, kako osvoboditi strah pred soočenjem in težkimi čustvenimi situacijami. Pa vendar boste na koncu ugotovili, da vas te situacije lahko vodijo do psihološkega zdravljenja, pa čeprav so lahko sila neprijetne.

15. novembra, ko si Merkur v Strelcu deli poljub z Venero v Tehtnici, so na vrsti sladke novice, katere pa… lahko prihajajo od daleč

Zdaj bodo vaše ideje dobro sprejete in drugi vas radi podpirajo. Pred vami je odličen čas, da svoja čustva delite z nekom posebnim. Neustrašno delajte in delujte v smeri svojih sanj vse do 17. novembra, ko se Mars v Škorpijonu poveže z Neptunom v Ribah. V tem času ste izjemno magnetični in ustvarjalni, zato to izkoristite sebi v prid! Cikel se začne na isti dan, ko se Sonce v Škorpijonu sreča z Marsom v Škorpijonu na isti točki na nebu, zaradi česar ste pripravljeni na lov za novim ciljem. Ne bojte se novega začetka. Čez čas si boste hvaležni.

Istega dne se Sonce v Škorpijonu pomeša z Neptunom v Ribah, kar ustvarja zdravilno in sočutno energijo.

Čudovit dan, da se izgubite v umetnosti, sanjarjenju in ukrepanju na podlagi svojih prepričanj. 20. novembra, ko se Sonce v Škorpijonu sreča s Plutonom v Kozorogu, opuščate stare navade.

Zdaj ste res pripravljeni pustiti preteklost v preteklosti.

Naslednji dan, 21. novembra, se Mars v Škorpijonu sinhronizira s Plutonom v Kozorogu, kar vam daje predanost in strategijo, da dosežete svoje cilje. Zaupajte in sledite svojem Srcu, ne glede na vse, kar se bo dogajalo v vašem življenju, ne pustite se zmanipulirati in ostanite zvesti sebi!

22. novembra pride do spremembe vzdušja, ko Sonce iz Škorpijona vstopi v lahkotnega Strelca.

No, končno iz podzemlja nazaj na nebo. Strelc je tu! Zadnje ognjeno znamenje zodiaka vas opominja, da živite polno življenje in vpijete vse izkušnje, ki jih lahko. Razpoloženi ste za praznovanje, sprašujete se o smislu življenja in tvegate. Te visoke vibracije se začasno umaknejo 23. novembra, ko se Sonce v Strelcu spopade s Saturnom v Ribah. Vaše odgovornosti in bremena morda bremenijo vaša ramena in lahko pride do neke oblike zavrnitve, izolacije ali razočaranja.

Moj nasvet:

Postavite meje in dajte prednost trdemu delu.

Kasneje se mu pridruži tudi Mars, planet akcije in jeze, saj tudi on vstopi v Strelca 24. novembra. Vaša energija bo bolj razpršena, zato se ne obremenjujte, če se je težje posvetiti projektom ali ljudem.

Sonce je v Strelcu vse do zimskega Solsticija, 21. decembra 2023. S Soncem v Strelcu se naš fokus premakne od potrebe po intimnem stiku s človekom in s samim seboj k želji po doseganju sveta in povezovanju z nečim večjim od nas samih. Medtem ko se Sonce premika skozi to ognjeno, spremenljivo znamenje, lahko naredimo korake za izboljšanje našega razumevanja in zavedanja sveta okoli nas. Bolj smo sposobni zbrati pogum, da razširimo svoja obzorja in razvejamo nove načine razmišljanja.

Več zaupanja in optimizma lahko pridobimo, če se osredotočimo na »veliko sliko«, ko se odmaknemo od osredotočenosti na podrobnosti vsakdanjega obstoja. Čeprav smo morda nagnjeni k pretiravanju s svojimi pričakovanji, imamo priložnost, da pod tem vplivom negujemo svojo vero, upanje in vizijo.

Tudi Mars pride iz podzemlja (Škorpijon) na nebo (Strelec)  

Tudi Mars menja znamenje in vstopi v Strelca, kjer ostane od 24. novembra 2023 do 4. januarja 2024. Z Marsom v Strelcu bodo vaša dejanja motivirana z vašimi ideali. Motila vas bo rutina, hitro boste postali nemirni, če se bi počutili kakorkoli omejeni. Zdaj boste radi naokoli, saj dinamika Strelca ljubi pustolovščine in osvajanje – to je položaj potepanja. Projektov ali izzivov se bi lotevali z veseljem, čeprav bi jih morda kaj hitro opustili, a le zato, ker jih boste morda zastavili preVisoko! Obstaja težnja, da najprej skočite in razmišljate o tem šele pozneje. Del nas se bo na vse pretege upiral navodilom in planiranju.

25. novembra boste morda naleteli na majhno cestno zaporo, ko se Mars v Strelcu sreča s Saturnom v Ribah.

Ne pozabite: to je začasno. Ne poskušajte se preobremeniti. Polna luna v Dvojčkih zaključi mesec, 27. novembra. Ta lunacija vas pripelje nazaj na Mlado luno v Dvojčkih, ki je bila letos 18. junija. No… Kakšne namene ste si takrat zastavili? Te manifestacije so zdaj v polnem razcvetu ali pa jih je treba popraviti. Razmišljate? Nujno…

27. novembra nas čaka še Polna luna v Dvojčkih

Ta faza Lune nastopi na 4 stopinjah in 51 minutah Dvojčkov nasproti Sonca na 4 stopinjah 51 minut Strelca in vpliva na ljudi, rojene z osebnimi planeti in točkami na približno 1 do 9 stopinj spremenljivih znamenj – Dvojčka, Devica, Strelec, in Ribi so znamenja, na katere bo delovala najmočneje in bodo imela najpomembnejše izzive, lekcije in preIzkušnje.

Luna v Dvojčku bo točno nasproti Soncu v Strelcu. Polariteta Dvojček-Strelec je mentalna os, kjer Dvojčka predstavljata »nižji um«, Strelec pa »višji um«. Luna v Dvojčkih nas spodbuja k logičnemu razmišljanju, medtem ko nas Strelec prepričuje v veliko širše razmišljanje. Strelec simbolizira iskanje smisla in idej, ki se širijo tukaj in zdaj.

Dvojčka se v svojem neposrednem okolju ali soseščini zelo dobro počutimo, medtem ko nas Strelec spodbuja, da se podamo dlje. Zanemarjanje obeh koncev osi se bo zagotovo obrnilo proti nam. V idealnem primeru bi bilo treba najti ravnovesje med obema energijama in k temu nas vabi Polna luna.

Ta Polna luna govori o komunikaciji, odnosu in občutku za avanturo.

V nas se je nekaj gradilo in zdaj je čas, ko energija kozmosa pošteno zahteva, da jo izpustimo. V naslednjih dveh tednih bomo odkrili, kaj to pomeni za nas. Za zdaj ne moremo sedeti na svojih občutkih. Moramo jih izraziti.

Polna luna je čas kulminacije in obljube izpolnitve tistega, kar se je začelo ob mlaju. To je čustven čas – čas romantike, oploditve in odnosov. S polno in svetlo Luno na nebu pride do simbolične »osvetlitve« v naših življenjih. Vendar so ti občutki in razodetja čustvena, saj obstaja občutek, da čustva izbruhnejo v našo zavest. Čas je, da se izrazimo in izpustimo stvari iz svojih sistemov. Seveda bomo pri tem morda želeli biti nekoliko previdni, saj vemo, da tisto, kar prihaja iz nas, še ni posebej racionalno.

Ta polna luna je poravnana z Marsom preko Sonca in kvadrata na Saturn. Lahko obstaja resnična želja po obvladovanju situacije, vendar je treba premagati nekatere blokade ali ovire. Dokončanje načrtov bi verjetno morali shraniti za pozneje in bi morali paziti na prehitre odločitve in dejanja, vendar je smiselno posvetiti pozornost temu, kar je zdaj osvetljeno. Skozi dogodke ali napetosti tega časa lahko na koncu pridemo do boljšega razumevanja sebe, predvsem pa svojih želja.

Za konec pa… Puščavnikova energija nam sporoča, da bomo potrebovali čas zase, odmik od hrupa sveta in zunanjih vplivov. To je čas, ko se lahko poglobimo vase in najdemo notranjo harmonijo. Lahko se zgodi, da se bomo počutili, kot da smo v nekakšni fazi »ne vem«, kjer nismo povsem prepričani, kam se obrniti ali kaj storiti, pa čeprav ste še včeraj imeli vse pod kontrolo. To je povsem normalno, saj

… podobno kot metulj, ki se razvije iz bube, bomo tudi mi doživeli preobrazbo.

Zaključevanje preteklih vzorcev in občutkov nas bo osvobodilo, omogočilo, da zasijemo v novi Luči. Novembrska bilanca nas tako spomni, da je ravnotežje ključno za naše duševno in čustveno blagostanje. Zato se prepustimo toku tega cikla, da se umaknemo v notranjost, poiščemo odgovore in dovolimo, da se preobrazimo kot metulj iz bube. Naj nam to obdobje prinese notranjo modrost, ki nas bo vodila skozi vse izzive, ki jih prinaša ta mesec. Delovali bomo pa v decembru.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG ( x px) ()

Shana Flogie: Napoved za junij 2024

Sporočilo ob koncu tedna…