Shana Flogie: O duhovnosti, prebujenosti in Novi dobi

blog duhovosti

Najverjetneje ste tudi sami popotniki na poti k sebi, na duhovni poti razsvetlitve obzorij in svetov znotraj vas. Na poti, ko se najverjetneje sprašujete kakšna naj bi morala biti in ali je ta po kateri hodite tista, ki je resnično prava.

Pravijo, da bo prišla tema… in ali (ni)ste morda že v njej?

Prerokbe starih Majev govorijo, da smo na prehodu, velikega obrata, zato se nam bo lahko naš svet dozdeval čuden in tuj. Vse kar je »gor bo dol« in »dol bo gor«, vse kar ne bo naravnega bo začenjalo izginjati pred našimi očmi… in potem bomo vedeli. Videli! Čas je!

Nebo bo prekrila rdeča meglica in kot je Bog rekel:

»bodite kot otroci, ko boste vstopili v Kraljestvo Nebes, naš svet bo postal zelo temen, ampak naj vas ne bo strah, najdite varen prostor v naravi, usedite se in bodite mirni, vse to je del procesa, veselite se tega in vedite, da ste varni. Naša velika Mati Gaja… to je njena zadnja faza popolnega Vstajenja… njena energija se razširja in združuje v objemu našega velikega Očeta, Mojstra vse kreacije. V treh dnevih teme, nam bo pokazana pot… po tem, ko v temi postanete Eno s Seboj. In po tem, se boste počutili kot, da ste spali tisoč let.«

In potem… se boste zbudili in vstopili skozi vrata… vrata Nove zavesti, nove realnosti. Prebujeni.

Prerokba … ali je to nekaj kar moramo čakati in gledati v fizično nebo, da bi lahko bila ta resnična, ali jo lahko samo prenesete v svoj vsakdan, kje v kateri točki je vaš svet postal temen in čuden? In kje je vaš svet prikrila rdeča meglica, ki jo lahko pooseblja jeza, strah in vse kar je povezano z fizičnim obstojem, ki ga morda v tem delu tega trenutka, tukaj in zdaj zanikate, ne sprejemate ali celo obsojate kot materjalizem? In vse, kar po vašem ni »duhovno«… Se morda ta rdeča meglica kaže skozi nepredelana čustva, ki so se dvignila iz globin znotraj vas. Veliki obrat, ki ga čakate, se morda že dogaja. Dogaja se v Vašem svetu in s tem se spreminja vaš zunanji svet oziroma pogled, kako boste sebe in svet zaznavali zdaj.

Občutki in vaše predstave so zaznave s katerimi dosegate, vse kar je več… in vse kar je nad…

Zazrite se okoli sebe. Zazrite se v ogledala, ta vam kažejo vse kar niste več, tam so, da vam pomagajo pri preobrazbi vsebin, ki se morajo z vami vred dvigniti na višjo raven. In mojstrstvo boste opravili, ko boste namesto, da boste rušili ogledala okoli sebe, ogledala videli kot okna, kot pot v Novo. Tudi ta so tam, na poti k svoji preobrazbi. Kar sodite in pripisujete drugim kot tisto kar ni zadosti duhovno ali v skladu z vašimi pričakovanji to je samo vaše mnenje in to so samo Vaša pričakovanja. Zato postojte, zrite se v ta ogledala, odmaknite se, zazrite se vase in zdržite. Je samo proces na poti Vstajenja.

blog duhovosti

Vedite, da se bodo okna mnogih priložnosti odprla za vas, zato začnite zdaj kreirati svet, ki je vaš, kreirajte s  svojo vizijo in zelo jasno namero… stalno. Ko sem rekla okna… s tem mislim, da spremenite svoje Gledanje na svet na, Videnje sveta. Sanjajte o svojih najbolj neverjetnih sanjah, kot da je vse mogoče! Pobarvajte svoj svet z Ljubeznijo in Hvaležnostjo, samo dovolite, da je vaša domišljija divja, strastna.

In kako pomembna so prepričanja?

Vaša prepričanja kreirajo vašo realnost, ker so osnova vsaki vaši misli in imajo veliko večjo moč kot si vi sami sploh lahko sploh predstavljate.

Prepričanja… Kaj so? Iz kje prihajajo? Prepričanja se pogosto sprehajajo z roko v roki z Močjo, so vaša moč kreiranja, kajti prepričanja lahko razkrijejo, kako upravljate z energijo. Prepričanja so odločitve in sprejemanje, ki jih delate o realnosti. Prepričanja so programi, iz katerih ste zgradili svoje življenjske izkušnje. Razkrivajo pot, kako poosebljate svoje odločitve in stanja, ki vtisnejo življenjsko energijo, ki je uporabljena  za manifestacijo vaših misli. Prepričanja so misli, ki jih držite zase in za svet kako ga dojemate… te nezavedne oblike misli se rojevajo v vaših predstavah – domišljiji in so shranjene v vaši podzavestni spominski banki. So kot kvalifikacija notranjega in zunanjega dojemanja sveta.

Vaša prepričanja vas postavijo v »uspeh ali poraz«.

Razumete?

Če je vaš pogled optimističen, boste na splošno motivirani sami po sebi s pozitivnim vedenjem in boste pristopali k življenju na radosten in entuziastičen način. To pomeni, da boste vedno iskali nove rešitve in se ne boste zapletali v drame, ko se jih podzavestni obrambni mehanizem pod taktirko Ega v takih primerih kaj rado posluži, s tem ko vas preprosto odpeljeta stran skozi »prekinitve« različnih oblik, pod pretvezo »zmagovalec«. Če se vaš pogled na svet nagiba k negativnemu potem se brezupje in brezup in nemoč naselita v vsak kotiček. Kaj hitro se znajdete v vlogi žrtve ali maščevalca. Ljudje trpijo zaradi bolečine in zmede s tem, ko verjamejo v svojo lastno prepričanje nemoči, prepričanje, ki je tako starodavno, tako kot šepet časa.

Vse oblike zavesti morajo čez različne faze sprejemanja odgovornosti za njihovo Moč, ki je potrebna v vsakem pogledu na kreacijo. Kot človeštvo imamo test, da postanemo bolj zavestno zavedni, kako uporabiti Moč Misli. Rojeni smo z nešteto možnostmi, ampak žal nas zdaj ta izobraževalni sistem prepričanj sili, da smo nebogljeni in popolnoma brez vpliva. Te sposobnosti so blokirane ali če hočete izkoreninjene iz našega živčnega sistema v naši dobi odraščanja, v dobi zgodnje mladosti.

blog duhovosti

In rešitev?

Rešitev krize našega planeta na kolektivni ravni je, da se soočate z vsem in vsemi… s  Sočutjem, Ljubeznijo in Hvaležnostjo, saj smo kot ljudje kolektivno razvili strah pred močjo kreacije. Bojimo se kreirati, ker se bojimo kaj bodo rekli drugi. Bojimo se sodbe drugih. Je to preveč? Je to »prebogato«, premalo »duhovno«, preveč materjalno? Vse to so mnenja drugih, ki so daleč od vaše Resnice. Vaša resnica je v vas, ogledala okoli vas pa potrebujete, saj kažejo kje v procesu vstajenja ste… kot sem omenila, spremenite svoj način gledanja v videnje, in videli boste skozi okna okoli vas v svet, ki ga želite. In ogledala ostajajo kot okna v vašem svetu, tukaj in zdaj.

Zdaj je čas, tako kot pravi Majevska prerokba, klic, da se zaveste in spoznate svoje misli in prepričanja ter, da postanete izjemen Kreator Svoje Realnosti. Na Zemlji ste se inkarnirali zato, da se ukvarjate z obliko moči. Človeštvo kreira svet na način nezavednega dela masovne soglasnosti. In tudi vi pomagate prispevati v kolektivno izkustvo v bitje skozi telepatijo in sanjanje. Ste zelo kreativni, čeprav se tega ne zavedate. Vaše odločitve, ki jih delate v fizični realnosti, bazirajo na vašem prepričanju kako mogoče je to. Torej… koliko si upate? In koliko ste se omejili?

In o Resnici…

Gregg Braden je rekel:

» Globoka resnica  bo odkrila nova odkritja, ki bodo zavedno spremenila vaš način razmišljanja o sebi.  Zavedanje kdo ste, kje ste v ciklu civilizacije in narave…  in učenje iz napak preteklih civilizacij je ključ da preživimo krizo, s katero se soočamo danes. Najboljša znanost tega časa je takrat, ko je poročena z modrostjo preteklosti, ta pa potrjuje, da imate še vedno pot da spremenite ta čas krize v čas odkritja. Lahko ste del kreiranja novega sveta, ki bazira na dokazljivih načelih v jedru razumevanja vaše najglobje resnice. Skozi moč sinteze zlahka razumljene znanosti in modrosti, ki bazira na tradiciji preteklosti, lahko raziskujete globoko resnico v samih koreninah človeške največje grožnje. Z novimi odkritji, ki držijo v sebi ključ do življenjskih sprememb, lahko naredite v svojem osebnem življenju rast, za kolektivno,  skozi družino, družbo in odnosom do sveta Bodi del prebujenja o idejah, ki so zdaj grožnja našega obstoja. Bodite posrednik, kot reflektor, pri odkrivanju, ki daje pomen in upanje za Novi svet, ki nastaja pred vašimi očmi.«

Kreirajte iz srca. Ohranjajte trezno glavo, zdrav razum, izobražujte se in poskrbite zase.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Ostanite Prebujeni. Se beremo

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

favicon mychi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo maj

Sporočilo ob koncu tedna…

blog maj

Shana Flogie: Napoved za maj 2021

blog superluna

Shana Flogie: Superluna v Škorpijonu

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane