Shana Flogie: Ob mrkih pa… Resnica na dlani

blog resnica na dlani

Vsa astronomija, gre skupaj z roko v roki z znanostjo in je kot okno, ki je bilo ustvarjeno s silami Zavesti v naši galaksiji, vključno z astralnimi telesi in med dimenzijski bitji. Tudi preteklo leto, je bilo skrbno načrtovano, kot čas »Odprtja« ali »Prebujenja«.

Obdobje je intenzivno in morda se vse dogaja z namenom, da začnete raziskovati Možnosti, skozi Priložnosti, kajti s tem, ko ste začeli Raziskovati, ste odprli Vrata do lastnega Načrta, kdo ste.

Leto 2022 vas na vse sile nagovarja, da sledite dinamiki IZBIRE, ki je pomemben korak pred naslednjo stopnjo, to je SPREMEMBA… zato, se ne ustavljate. Vedite… zdaj gre za Moč Zavesti. Pri tem »Prebujenju«, ki se dogaja kot bujenje iz kolektivnega transa, se pravzaprav dogaja »Odprtje vaše esence«, da zavestno stopite v svojo Moč in se aktivno podate po poti soUstvarjalca pri kreiranju Novega, človeku prijaznega sveta, Nove Zavesti.

Nekateri boste morda rekli, da se ni zgodilo nič, ampak tisti v Zavedanju… vi boste rekli, da se je zgodilo Vse! Dogaja se.

Tudi zdaj se… še posebej v zadnjem tednu se je odigral »grand finale« v političnem zakulisju. Igralci so se pokazali v svoji pravi luči. In ne pozabite, zdaj je čas velikih križišč. Boj med Svetlobo in Temo je očiten. Izbira in kaj izbrati je rdeča nit vsega dogajanja. Ste na levi ali na desni? V svetlobi ali v temi? Se odločate med dvemi zadevami? Dvomite in ste zmedeni? Seveda. To je dinamika tega leta, ODLOČANJE. Zdaj je čas izbire, ko se odločate o zelo pomembnih stvareh v svojem življenju. Lahko izbirate med dvema… pa vendar vsa ta negotovost, katera pot je za vas boljša, kaj je vaše poslanstvo tukaj, katera oseba je prava, kaj in kako naprej v odnosih je tema vašega vsakdana. Veliko pomembnih odLočitev, ki jih morate sprejeti, vam bo pomagalo, da se premaknete naprej.

Da boste Resnico lahko Videli, boste morali odpreti svoje Srce in opustiti navezanost na Vse, kar ste Vedeli do zdaj. To bo vaš največji izziv.

Pred nami je čas mrkov, ki so znanilci sprememb. Glede na to, da bo tokrat  druga aktivacija karmične osi Bik – Škorpijon in da je letos čas karmičnega povračila, bomo videli, kako dobro smo opravili lekcije preteklosti in ali bomo uspeli zaobiti regresiji najbolj mračnega in krutega obdobja v zgodovini človeštva.

Prišel je čas karmičnega povračila. V ospredju bo holokavst in leto 1941

V svoji letni napovedi za to leto sem zapisala:

»Izzivi s katerimi se bomo na kolektivni ravni v tem letu soočali, bodo zelo spominjali na čas koncentracijskih taborišč, plinskih komor in masovnega uničenja človeštva. Zlom volje, vere in prisilna uklonitev… vse to je, žal, današnja realnost. Ker gre za povračilo, karmičnega dolga, so tudi sedaj te iste države, priča najbolj rigoroznim ukrepom. Najbolj kruto bodo občutile bumerang karmičnega povračila Nemčija, Avstrija, Izrael in Italija. Tudi leto 1941 je bilo pod taktirko števila 6 in iz zgodovine poznate, da je takrat prav na teh ozemljih bilo največ prelite krvi. Holokavst se je začel se je v letu 1941 in je trajal vse do konca 2. svetovne vojne leta 1945. Tako da… skozi cikel, kaj se je dogajalo v preteklosti, lahko približno vidimo dinamiko, kam gremo, če se iz zgodovine ničesar nismo naučili.«

Tu smo, pred tem sem svarila, kaj lahko sledi… od nas je odvisno zdaj. In, ne pozabite, leto IZBIRE je.

blog resnica na dlani

Mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna »naključja«, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, požare, poplave, potrese, nemire, lahko celo pretepe, škandale, umore… Sami mrki  niso ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. Sploh komunikacija je takrat pod velikim vprašajem, računalniške povezave in telekomunikacija, prometne zemeljske in zračne povezave,… skratka, povezave vseh vrst bodo zdaj zaznamovale zamude, lahko prepozna opozorila ali napačno prejete informacije in podatki, ki bodo zmedo med ljudmi in v okolju naredili še bolj konfuzno in kaotično.

Leto 2022 prinaša štiri mrke, vključno z dvema mrkoma Krvave Lune. Krvave lune so izjemno močne in pomenijo potrebo po prekinitvi vezi s stvarmi, ki ne služijo več našim najvišjim interesom. Vsi mrki veljajo za prelomnice v letu in nam lahko pomagajo narediti kvantne skoke v zavesti.

Ob koncu aprila in v sredini maja imamo:

 • Delni Sončev mrk 30.4.2022 ob 22:42 na 10° Bika 28′
 • Popolni (krvavi) Lunin mrk 16.5.2022 ob 6:12 na 25° Škorpijona 18′

Na kaj bodite pozorni in kaj nam mrka prineseta, bom podrobno razložila na našem druženju ob mrku, Resnica na dlani… saj bosta lahko za naš do sedaj poznani svet tudi usodna. Samo za namig…

Delni sončni mrk se zgodi 30. aprila 2022 pri 10 stopinjah in 28 minutah Bika, pri čemer najbolj vpliva na ljudi, rojene z osebnimi planeti in točkami na približno 5 do 15 stopinj stalnih znamenj Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar. Ta mrk se zgodi, ko pride do delne konjunkcije med Venero in Jupitrom.

Popolni Lunin mrk pa se zgodi 16. maja 2022 pri 25 stopinjah in 18 minutah Škorpijona, v nasprotju ima Sonce na 25 stopinjah in 18 minutah Bika, prizadene ljudi, rojene z osebnimi planeti in točke na približno 20 do 30 stopinjah stalnih znamenj Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar so najbolj pomembne.

Dan pred mrkom pa se obrne tudi Pluton, gospodar podzemlja, v svojo retrogradno fazo in kaj nam prinaša?

Pluton se premika zelo počasi in vsako leto prepotuje le nekaj stopinj zodiaka. To izjemno počasno gibanje pomeni, da ima Pluton čas, da se resnično poglobi v lekcije, učenja in darove, ki jih prinaša na vsako stopnjo zodiaka.

Kadarkoli se planet premika počasi, kot to počne Pluton, je njegovo retrogradno gibanje pogosto tisto, ki ga na zavestni ravni ne opazimo toliko. Retrogradnosti se pojavijo, ko se zdi, da se planet premika nazaj od naše izhodiščne točke tukaj na Zemlji, a ker se Pluton skoraj ne premika, tega navideznega gibanja nazaj ne vidimo preveč jasno, vsaj ne z očmi.

Za naše tretje oko pa je to druga zgodba, saj se pod retrogradnim Plutonom zelo aktivira, saj so Plutonovi premiki na površini, v skritih plasteh, v našem eteričnem telesu in v naši podzavesti. Tu se odvijajo glavni procesi in tu se energija premika zelo močno.

Starodavni astrologi so verjeli, da ko planet vstopi v retrogradnost, potuje skozi podzemlje ali našo podzavest. To predstavlja čas, ko odkriva skrita sporočila, skrivnosti in stvari, ki se skrivajo v sencah.

blog resnica na dlani

Pluton velja za gospodarja podzemlja, zato v tej fazi poveča senčno energijo. V nekem smislu je sam čuvaj podzemlja povabljen, da si ogleda lastne sence, svoja prezrta intuitivna sporočila in lastno podzavest, da izloči vse, kar je treba obravnavati ali nima več prostora.

V tem letu začne Pluton svojo retrogradno pot 29. aprila, dan pred Sončevim mrkom. Ena najbolj opaznih stvari pri Plutonovi retrogradnosti je, da se bo spet popolnoma uskladil z Plutonom, ki je v rojstni karti ZDA. Pluton je prvič naredil to poravnavo v karti ZDA že v februarju letos (22. 2.2022), zdaj pa ga bo ponovno obiskal in pomagal izkopati ter odkriti vse okostnjake ali sence v omari, ki morajo priti na dan.

Zanimivo je, da je to tudi tretji in zadnji obrat Plutona v retrogradno gibanje v znamenju Kozoroga. To pomeni, da se po skoraj več kot 10-ih letih priprav, končno nahaja na točki, ko bo svojo pot tudi zaključil v tem zemeljskem znamenju. Najverjetneje čutite, da bolj, ko se to njegovo potovanje bliža koncu, se bodo lekcije na globalni gospodarski in politični ravni le še bolj stopnjevale.

Pluton je transformacijska sila in vlada ciklu smrti in ponovnega rojstva.

Medtem, ko je v Kozorogu, trdo dela, da bi prinesel spremembe v močne korporacije, vlade, dolgo uveljavljene finančne intuicije in svet velikih podjetij – in vsa druga področja, ki se jih dotakne kombinacija Plutona in Kozoroga, vključno s podzemljem. Pluton ima seveda še veliko dela, vendar upajmo, da bi kolektiv do trenutka, ko Pluton odide iz Kozoroga v naslednjem letu, uporabil Plutonove moči za pozitivne preobrazbe na teh področjih in regeneracijo.

V vaših življenjih pa je vstop Plutona v retrogradno fazo čas, ko lahko razmišljate o lastnem transformativnem potovanju.

Plutonova zadnja retrogradnost se je končala oktobra 2021, torej, kako ste se od tega časa spremenili? Preverite… Kako ste uporabili energijo Plutona, da bi se soočili s svojimi sencami in prišli ven močnejši in prerojeni?

Pluton uteleša proces smrti in ponovnega rojstva. Vedno je prisoten v tistih trenutkih v življenju, ko gremo skozi proces prehoda, kot na primer ženske od dekleta do matere ali iz pepela do feniksa. V času pod retrogradnim Plutonom lahko pritegnete pozornost temnejše, bolj boleče strani teh transformativnih potovanj. Medtem, ko postajate bolj občutljivi nanje in na to, kako so vas premaknili in spremenili, vam omogočajo tudi, da pridobite jasnost in moč glede tega, kako daleč ste prišli.

Če ste oktobra 2021 sprejeli velike odločitve, ki so vam morebiti spremenile življenje ali če se je blizu tega meseca zgodil kakšen pomemben dogodek v vašem življenju, boste morda ugotovili, da se vam zdaj lahko odkrijejo nova spoznanja ali pa bo morda potreben nov način pristopa k stvarem.

O tej fazi bi lahko razmišljali tudi, kot o fazi ponovnega rojstva vaše transformacijske poti in bi faza retrogradnosti bila nekakšna faza smrti ali končna faze v vašem življenju. Sprememba, konci in ideja o izgubi so lahko vedno strašljiva stvar, vendar ne pozabite, da je Plutonova energija pogosto subtilna in občutljiva. Njegovi počasni premiki vam dajejo čas za prilagoditev, čas za žalovanje in čas, da se ustavite in ugotovite, kaj morate narediti.

Retrogradnega Plutona se ni treba bati, to je vaša priložnost, da počasi in vztrajno očistite svojo pot, počistite stvari, ki so zastale in se še naprej dvigujete na vašem potovanju skozi to inkarnacijo v boljšega sebe. To bo čas vstajenja Teme in na drugi strani čas vstajenja Svetlobe.

blog resnica na dlani

Kaj lahko naredite v fazi retrogradnega Plutona in kako lahko uporabite njegovo energijo za osebno rast?

Retrogradnosti so pogosto najmočnejše v času, ko se začnejo in ko se končajo, zato sta 29. april in 8. oktober 2022 najboljša okvirna datuma za priložnosti, ki jih imate, da izkoristite energijo retrogradnega Plutona. V tem času…

 • Ocenite svoje življenje od oktobra lani, v smislu kakšne spremembe so bile narejene in kako je treba te spremembe dodelati oziroma prilagoditi?
 • Sprostite tisto, kar ni več pod vašim nadzorom
 • Osvobodite vse sence iz preteklosti, ki prispevajo k blokadam ali bolečini
 • Upoštevajte vse tihe želje in bodite pri razmišljanju odzivni, dejavni…
 • Stopite v stik s svojo senčno stranjo, kaj je treba pokazati svetlobi?
 • Soočite se s tem, česar se bojite, vedite, da vam ni več treba imeti oblasti
 • Stopite v svojo moč

Pomagajte si s pisanjem, saj je pisanje refleksija in najboljša analiza, kaj se dogaja z vami in kaj se prebuja globoko v vas. Morda namig, kako si lahko pomagate, da dopolnite stavke spodaj… in preverite.

 • Svoje življenje lahko prerodim s…
 • Najbolj se bojim …
 • Najmočnejši sem, ko…
 • Kaj v mojem življenju ne deluje več …
 • Pomembno je, da spustim nadzor nad…
blog resnica na dlani

Zanimivo in pomembno pa je seveda tudi, da imamo le dan po tem, ko Pluton vstopi v retrogradnost, prvi mrk leta 2022  – Sončni mrk mlade lune v Biku.

Mrki vedno predstavljajo spremembo in preobrazbo ter pogosto odpirajo vrata v višja stanja zavesti. Povežite to s Plutonovim vstopom v podzemlje in zagotovo imate močno temo, ki bo potekala skozi večji del sezone mrkov.

Vse do trenutka, ko se Pluton ponovno obrne v direktno gibanje, 8. oktobra 2022, boste imeli veliko jasnejše razumevanje vašega naslednjega poglavja na poti transformacije. Verjetno se boste znašli v obdobju, ko boste pripravljeni začeti novo fazo svojega življenja, brez vseh preteklih senc, na katerih ste tako trdo delali.

In, če se je kaj res lepo spomniti je, da slika Plutona na svoji površini prikazuje tudi ljubezenski srčni vzorec, ki vam kaže, da je skozi vsako preobrazbo možna globlja ljubezen. Tudi odnosi se bodo prečistili in se postavili na prave tire. To velja na odnose vseh vrst…

30. aprila 2022 bo tako Luna zasenčila Sonce, kar nam bo omogočilo prvi Sončev mrk tem v letu. Sončni mrki vedno padejo na mlaj ali ob »mladi Luni« in čeprav je to le delni sončni mrk, je še vedno izjemno močan, kajti nosi težo stotih Novih lun!

Mlada luna vedno predstavlja nove začetke, zato bo tudi ta mrk verjetno odpiral vrata, odpiral okna in vam zarisal povsem nove poti na kozmičnem nebu.

Medtem, ko so Mlade lune običajno močni trenutki v mesecu za manifestacijo in namere, je pod Sončnim mrkom dejansko bolje, da gremo s tokom in zaupamo, kaj nam vesolje prinaša… seveda pa, dobro je vseeno, da ohranite jasno namero.

Mrki aktivirajo vašo dušno pogodbo in po navadi prinesejo usodne dogodke, ki vam pomagajo priti do naslednjega poglavja vaše duhovne evolucije.

Mrki vas lahko nekako vedno presenetijo, pa vendar se je vredno spomniti, da vas vedno postavijo tja, kjer morate biti, tudi če se vam sprva ne zdi tako! Dejansko lahko mrki pospešijo dogodke na vaši časovnici in prinesejo stvari, ki so bile na koncu neizogibne. Pod mrkom se lahko tako stvari zgodijo zelo hitro!

To še posebej velja za aprilski Sončni mrk nove lune v Biku, saj je planet Uran zelo aktiven. Uran je znan po tem, da prinaša presenečenja in dogodke, za katere se zdi, da se pojavijo »kot strela z jasnega«. Njegova energija obljublja nekakšen radikalen premik iz enega stanja v drugo. Uran je včasih lahko nekoliko šokanten v načinu delovanja, a na koncu je njegov cilj v naše življenje vnesti več svobode, drznosti in revolucionarnega pridiha. Želi vas osvoboditi vsega, kar vas zadržuje, da bi lahko stopili na bolj resnični in pristnejši kraj in katerega bi lahko delovali. Zanimivo bo, da bomo pri nas ravno v času po volitvah in bo razplet kasneje lahko povsem Uranski, nepredvidljiv in bo botroval močnim spremembam v prihodnosti. Tudi Zemlja bi se lahko stresala in Uran ne bo prizanesel nikjer, niti na področjih, kjer je še vedno pridih starega, okostenelega in za časom.

Pod tem aprilskim sončnim mrkom razmislite, kako bi lahko sprejeli nekaj te energije. Katere korake morate narediti vi, da se osvobodite? Kako lahko predelate svoje življenje, da bo bolj resničen in resnejši odraz svojega pristnega jaza? S tem se bomo ukvarjali tudi na družbeni ravni v naši ljubi Sloveniji.

Ključna beseda za ta aprilski sončni mrk je PRILOŽNOST, zato če si nekaj želite, je to vaše kozmično povabilo, da se povežete s srčno željo in vidite, kaj ta lahko prinese.

Uran je tudi planet prebujanja, zato, če se pod tem mrkom pojavi kakšno presenečenje, ga obravnavajte kot nekakšen klic za prebujanje, da ponovno ocenite svojo pot in svoja dejanja. Trenutki prebujanja so lahko boleči, a če si dovolite razcvet, namesto da se umaknete nazaj, lahko to pripelje do čudovitih stvari!

Tudi Jupiter in Venera bosta tudi pod tem aprilskim mrkom v popolni poravnavi, kar bo nudilo sladke, negovalne in obilne vibracije.

Venera je naravna vladarica Bika, zato je njena energija tudi v tem času izjemno močna in bo tem mrku dala veliko mehkejši izraz. Ker bosta Jupiter in Venera v tem času v harmoniji, se ne glede na to, kaj prinese mrk, verjetno obstajala neka podpora, da se boste morda lažje pridružili toku in ustvarili lahkotnost med kakršnimi koli spremembami, ki jim boste v svojem življenju priča.

blog resnica na dlani

Ker je to mrk o priložnostih, lahko ta planetarna kombinacija prinese tudi dolgoletne želje v vašo resničnost… zato, če obstaja nekaj, za kar si že dolgo prizadevate in se že dolgo trudite, bo ta mrk morda le prinesel nagrado vašega trdega dela!

Venera pooseblja, ljubezen, lepoto, vrednote, denar in Jupiter vse multiplicira in ponese čez meje stvarnega, sta skupaj ena najboljših kombinacij kozmične energije tam zunaj. Da bi jo začutili, jo morate samo vdihniti in vedeti, da ste vredni, da jo sprejmete v svoje življenje, delovanje ali poslovanje.

Venera in Jupiter sta tudi znak obilja, zato bo vaš um osredotočen na obilno razmišljanje in na usklajenost z mislimi hvaležnosti. Še posebej koristno bo zato, ker vam bo omogočilo, da se uskladite s tokom te obilne energije, ki jo prinaša ta kozmična energija. Če ste res dobro sadili, boste zdaj res obilno želi.

Čeprav Sončni mrki v resnici ne zahtevajo, da si zastavite cilje ali zahtevate karkoli od vesolja, bo zdaj pravi čas, da svoje zavedanje približate srcu in zagotovite, da ste odprti za sprejemanje.

In, zdaj se vprašajte… Se počutite vredne za prejemanje?

Bik je znamenje, povezano z lastno vrednostjo, zato bodite pozorni na to, kje imate svojo vrednost in kje vse znane ali skrite občutke nevrednosti. Več ljubezni do sebe je pogosto protistrup, kadar se pojavijo občutki, da niste dovolj dobri. Ne pozabite pa tudi, da kjer je Svetloba, steber Luči ni prostora za Temo.

Vaša afirmacija za Sončni mrk, ob mladi luni v Biku naj bo:

Iščem priložnost v vsem, kar se mi zgodi. Vreden/ vredna sem prejemati obilje, ljubezen in vse, kar je v skladu z mojo najvišjo usodo.

Vedite tudi, da čeprav so mrki pomembni, niso tako redki. Vsako leto je od tri do sedem mrkov, ki se pogosto pojavljajo v tako imenovanih grozdih. Leta 2021 se je na primer začela serija mrkov na osi Bik-Škorpijon, ki bo trajala skoraj dve leti, natančneje 18 mesecev. Ta cikel se je začel z delnim luninim mrkom 19. novembra 2021, na 27 stopinjah Bika in se zaključi 28. oktobra 2023, pri petih stopinjah Bika.

Druga aktivacija karmične osi Bik – Škorpijon

Bik je zanesljivo, stalno zemeljsko znamenje, Škorpijon pa strastno, vodno znamenje. Ker Škorpijon vlada spolnosti, smrti in preobrazbi, zahtevajo letošnji mrki od nas, da se razvijamo. To ne pomeni, da bi morali poskušati postati nova oseba. Popolni ste takšni kot ste. Vendar to pomeni, da vas bodo ti mrki na tej osi spodbudili, da si prizadevate za uresničitev vaših sanj. Kako se vam to zdi? Uresničitev sanj? To vključuje tudi prepoznavanje, kateri odnosi so vredni vaše zvestobe in kateri lahko padejo in se zaključijo… Ne pozabite, če ne končate nezdravega razmerja, mrki po navadi to storijo namesto vas. In, seveda to ne velja samo za romantična razmerja, za vsa razmerja v katera ste vpleteni. Zaslužite si uživati v svojem delu in biti ustrezno plačani za svoj čas. Se strinjate?

Posledično se lahko tako v letu 2022 zgodijo velike spremembe v vašem poklicnem in ljubezenskem življenju, vendar ne skrbite, najboljše bodo. In na srečo zagotavlja prizemljeno, zemeljsko znamenje Bika trdno podlago, ki vam bo pomagala mirno krmariti po teh spremembah. Poleg tega Bik, ki mu vlada planet Venera, ljubi vse čutno. Zato poskrbite za boj proti stresu, ki ga bo sprožil mrk, tako, da si privoščite in dodatno poskrbite zase, kot so kopanje, nega telesa, razvajanje, uživanje v čutnosti, masaži, dobri hrani, si privoščite masko za obraz in dovolj spanja.

Kakšne vrste energijskih premikov pomenijo mrki?

Naši stari predniki so se bali teh dinamičnih pojavov. Zgodnje človeške civilizacije so svoje družbe gradile na spremembah letnih časov in letnih premikov Sonca, zato so ob mrku verjeli, da je bil naravni red ogrožen. Zanje so bili mrki znanilci nevarnosti – natančneje, apokalipse. Čeprav teh lunacij ne povezujemo več s končnimi dnevi, so astrološko gledano mrki še vedno velika stvar, prinašalci sprememb.

Tako, kot so Nove lune povezane z začetki in Polne lune vezane na kulminacije, mrki služijo kot nebesne kontrolne točke. Mrk je visokooktanska lunacija, ki pomaga osvetliti vašo karmično pot, a tako kot so ti kozmični dogodki lahko vizualno osupljivi, so lahko mrki tudi nekoliko dramatični. Astrološko gledano pospešujejo čas: odpirajo nova vrata tako, da druge zaloputnejo, zato lahko zelo pogosto opazite nenadne premike v življenju ravno med mrki. Čeprav so spremembe lahko moteče in stresne, vam lahko pomagajo tako, da pospešijo neizogibno… vsega, česar se otepate in postavljate na »bom kasneje«.

Torej, če ste se obirali, vam bo mrk zagotovo dal dodaten poriv ali odriv, potreben za ukrepanje. Čeprav so rezultati lahko šokantni, ne pozabite, da te lunacije preprosto pospešijo neizogibno – ti dogodki naj bi se sčasoma zgodili. Ob mrku se to zgodi s pospeškom.

Ne pozabite, da so konci težki, pa vendar je vse ciklično: kulminacija se vedno zgodi na robu vsakega začetka.

blog resnica na dlani

Sončeva mrka, ki se bosta v tem letu zgodila, ob koncu tega meseca, 30. aprila, in 25. oktobra, ustrezata novim začetkom in nepričakovanim priložnostim. Ker pa je Sonce, ki simbolizira vašo zunanjo izkušnjo zakrito z Luno, ki predstavlja vaš čustveni notranji svet, se dogodki Sončnega mrka pogosto najprej začnejo notranje, preden vplivajo na vaše odnose z drugimi. Za mnoge ljudi so Sončni mrki prebujenje takrat, ko se zavedate, da potrebujete več od tega, kar trenutno prejemate. To je čas za pošiljanje kozmičnih povabil v vesolje in dobrodošlico obilju, torej… Odprite se obilju na vseh ravneh.

Po drugi strani pa vam Lunini mrki pomagajo spoznati zunanje posledice teh premikov. Pogosto se prav v času med Luninim mrkom zaveste vpliva drugih. Ker Luna oddaja skrivnosten »zamazan« ton, vam tako omogoča, da vidite ljudi v drugačni luči. Ta premik v perspektivi je kritičen, čeprav vam morda ni vedno všeč, kar vidite. Med Luninimi mrki je torej dobro, da opustite vse, kar vas duši vam ne služi več. To je čas, da sprostite, očistite in se poslovite od vsega, kar vas bremeni. V tem letu se Lunina mrka zgodita 16. maja in 8. novembra. Ne pozabite dragi kozmični bojevniki, konci so težki, a vse je ciklično: kulminacija se vedno zgodi na začetku.

Kaj za vas in vaše nebesno znamenje prinašajo mrki v letu 2022?

Se sprašujete, kaj vse to pravzaprav pomeni? No, mrki na karmični osi Bika in Škorpijona bodo vplivali na vsakega seveda drugače, glede na vašo rojstno karto. Ko astrologi razpravljamo o teh lunacijah, pišemo napovedi tako, da upoštevamo cikle, ki jih opazujemo skozi grafikon. Ta pokaže, kakšno »zgodbo ob mrku« imate vi. Te pripovedi zgodbe, kaj vam prinaša posamezna aktivirana karmična os, se odvijajo v seriji približno dve na leti, pa vendar, kakšna bo, vedno pokaže… začetek. Kaj se je ob prvi sprožitvi na osi dogajalo in tako bomo lahko videli v nadaljevanju kaj vam mrki prinašajo v naslednji fazi ob sprožitvi. V skladu s tem je bil prejšnji Lunin mrk 19. novembra 2021, velik zalogaj, saj je bila to prva Luna v popolnoma novi seriji znamenj karmične osi. Z drugimi besedami, zaznamovalo ga je prvo poglavje nove karmične zgodbe. Pomislite, kaj se je zgodilo v vašem življenju v tem času in razmislite o glavnih akterjih, konfliktih in lokaciji.

Preverite v svojem življenju, svoj prejšnji cikel…

Nazadnje se je cikel mrka na osi Bika in Škorpijona zgodil novembra 2012 in je trajal vse do oktobra 2014. Torej… pobrskajte po spominu. Kakšne življenjske lekcije so se torej začele za vas pred skoraj desetletjem? Se vaše življenje odvija v smeri, v katero želite? Ali pa ta trenutni cikel pomeni, da končno uporabite svojo moč volje in psihično strast za uresničitev sanj? Zlasti Škorpijon, ki mu vladata bojeviti planet Mars in Pluton, vladar podzemlja, ki se zna preobraziti in odstraniti staro kožo, da dobi tisto, kar želi.

Planete v stalnih znamenjih (Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar) še posebej prizadenejo mrki Bika in Škorpijona, zato vsi, ki ste rojeni v stalnih znamenjih ali imate osebne planete, kotne točke, boste lahko doživeli veliko prelomnico v svojem življenju.

Ti mrki bodo vplivali seveda na vse, čeprav bodo rojstne karte pri nekaterih bolj elektrificirane kot druge… poglejte svojo rojstno karto, še posebej, če so vaša lunina vozlišča v Biku – Škorpijonu, se pripnite, kajti to ter naslednje leto in pol bo divje. Do leta 2023 bo vse drugače, a brez skrbi, verjetno bo na bolje.

Če vaša vozlišča, severno in južno lunino sečišče, nista v teh znamenjih, se bodo stvari še vedno spremenile: mrki aktivirajo tudi planete v fiksnih ali glavnih znamenjih – če so v Biku, Levu, Škorpijonu in Vodnarju, še posebej pa prizadenejo mrki v Biku in Škorpijonu. Ne glede na to ali je ta vpliv mrka na vaše Sonce, Luno ali bo imel vpliv kje drugje, boste ob teh močnih lunacijah občutili premike. Ne glede na to ali bodo prihajajoči mrki neposredno zadeli vašo rojstno karto, so mrki močan, vpliven in pomemben čas za vsakogar.

Najboljši način za objem teh nebesnih trenutkov?

Pričakujte nepričakovano in sprejmite neznano.

In ob koncu…

Ne pozabite, dragi nebeški prijatelji Luči, čeprav je naša prednost omejena na našo trenutno realnost, vemo, da obzorje sega mimo in čez naše vizije. Življenje je potovanje zato…  uživajte v vožnji, kajti…

Leto 2022 je leto preobrazbe

Te velike lekcije o raztapljanju iluzije ločenosti ter iskanju ravnovesja in harmonije vsekakor prihajajo z naraščajočimi bolečinami, ki smo jih kot družba zelo močno občutili leta 2020 zaradi pandemije, razširjenega javnega obračunavanja s sistemskim rasizmom, razdorih pri vladajočih in še več. Vsi smo bili prisiljeni nekako misliti ne samo nase, ampak tudi na vse osebe zraven nas. 20-ka je zahtevala sodelovanje in nas spomnila na »Jaz sem bratov čuvaj«, pa vendar je navkljub vsemu spodbudila tudi nasprotovanje vladnemu vplivu ali nadzoru. To je za nekatere še dodatno razširilo ločnico, saj je »sosed sosedu postal sovražnik«.

Zdaj bo pomembno, da ste budni in niste na avtopilotu.

Prihajajoči meseci, ki so pred nami bodo izjemno nasičeno z dogodki in spremembami, ki so se začele ob koncu leta 2021 in se nadaljevale v tem letu. Človeštvo čaka ogromna preobrazba in tej smo priča zdaj. Ne bojte se novega. Pomembno bo, da opustite svojo navezanost na obstoječe načine delovanja, znanja in obstoja.

Pomembno je, da se povezujemo, soDelujemo skozi Resnico in izberemo Svobodo. Stojte v stebru Luči. Bodite Mir, ki ga želite in Obilje po katerem hrepenite. Ključ je v Ljubezni, zato odprite srce… za začetek bo dovolj, če ga odprete sebi.

Ohranjajmo visoko vibracijo. Hvala za vaše zaupanje.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog napoved julij avgust

Shana Flogie: Poletna napoved za 2022

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2022

Blog x

Shana Flogie: Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane