Shana Flogie: Poletna napoved za 2022

blog napoved julij avgust

Poglejmo, kaj lahko pričakujete v vročih poletnih dneh in kakšne so smernice za julij in avgust…

Obdobje, ki je pred vami vlada spremembam, svobodi in osvoboditvi.

Svoboda… kaj je svoboda? Na svetu je toliko gibanj za svobodo. Pa vendar, svoboda je globoka potreba vsakega izmed nas. Resnična svoboda je duhovna in pomeni identificirati in jemati podporo od tega, kar je trajno, kar vedno obstaja, je tisto, kar je večno.

Duhovne sposobnosti in moč lahko imate in razumete samo takrat, ko postavite temelj svojega življenja na tisto, kar vedno obstaja – to je pot do globoke duhovne svobode. Če se na tem svetu držite česar koli začasnega, vam bo to, od česar ste odvisni, na koncu v neki obliki povzročilo trpljenje in žalost.

Duhovna moč se izgubi skozi matrico »jaz« in »moje«, ki jo ustvarjate in se nanjo poskušate zanesti, saj gledate navzven in ste odvisni od tistih stvari, ki vam dajejo začasno podporo. »Jaz« ega in »moje« sta odvisnosti, ki sta kot lepljiva pajkova mreža. Paradoks je, da bolj praznega in negotovega se počutite, bolj ste odvisni od stvari zunaj sebe – matrice in bolj ujeto se počutite. Takrat kličete k Bogu – Stvarniku, naj vas osvobodi.

Obstajajo principi, privlačnosti in vplivi, od katerih ste odvisni. Ena je, da postanete odvisni od prepričanja, ki ga imate o sebi; da na primer niste lepi, kar v nadaljevanju, tudi če vam je izkazana ljubezen, je ne morete zares sprejeti zaradi svojega globokega prepričanja.

In, Bog… Bog – Stvarnik vidi večno resničnost duše. Zato morate razbiti ta tabu in togost okoli tega, globoko zakoreninjenega prepričanja o lastnih omejitvah in sprejeti podporo samo enega, Boga. To mrežo, to ustvarjanje in matrico, ki ste jo ustvarili, je treba opustiti.

Duhovno potovanje pomeni prepuščanje.

To zahteva veliko poguma. Notranje stanje duše sta mir in svoboda. To opuščanje grobe, subtilne in prefinjene odvisnosti je končno duhovno potovanje. Ko se obrnete k Bogu, potem je težko opustiti hudo odvisnost, tistih stvari zunaj vas. To je prvi velik korak.

Naslednji korak je služenje drugim in se polno vključiti v to. Pa vendar, tudi to lahko tvori drugo, bolj subtilno obliko: odvisnosti od novih odnosov in dejavnosti. Začenjate se zanašati na to novo podobo sebe, svoje vloge ali položaja. Da bi zaščitil to novo privlačno podobo, boste morda začeli čutiti jezo ali ljubosumje. Ker cenite to, kar počnete, se bojite, da bi vam to lahko vzeli, tako lahko postanete teritorialni in branite svoje. Vsekakor je dobro, da lahko poveste, da se to dogaja, ker boste opazili, da niste zares srečni.

In zdaj… Če se prepustite in se obrnete vase, vidite, da je vaš um sveto mesto, mirno stanje bivanja, čisto. Ne smete dovoliti, da bi nič, kar vidite ali slišite, prodrlo v to mesto in poganjalo vaše razmišljanje. Tudi to je namreč odvisnost — biti pod vplivom moči čutov, tega, kar mi svet prikazuje. Pravi jogi sedi v svetem prostoru uma in vse vidi in vse sliši, vendar ničemur ne dovoli vstopiti ali motiti ta sveti prostor. Osvobodili so se odvisnosti od čutnih organov. Njihov um je poln le tišine in misli o tem, kar je večno, trajno in vedno obstaja – o Bogu.

Pomembna bo vaša NARAVNANOST!

blog napoved julij avgust

Trenutno živimo v času, ko je pomembna vaša naravnanost, ki je vezana na način vašega razmišljanja, dojemanja sveta in odzivanja nanj. Zdaj je še kako pomembno, da stojite v stebru svetlobe, uporabljate vsa orodja, ki ste jih prejeli na poti osebne in duhovne rasti, živite v vsakem trenutku, prisotni tukaj in zdaj, z zavedanjem, da je samo od vas odvisno, kje in kam se boste v svojem življenju pozicionirali. Že jeseni se bo videlo, kje ste v svojem življenju in kako dobro stojite v svojem stebru Luči/Moči.

Pripravite se na turbulentno obdobje, pa ne samo to poletje, ampak vse do 2030, saj smo v obdobju, ko bo potrebno sliko na globalni ravni gledati širše.

Kot ste sami opazili, se boste morali v svojem življenju premakniti in začeti graditi življenje na novo, ob tem pa dopuščati nova dognanja znanosti, ovreči stara prepričanja in razširiti razumevanje o obstoju, ki presega domet vaših do sedanjih razumskih sposobnostih. Živimo v času nove kreacije, v kateri se odpirajo novi, tuji svetovi.

Zdaj bo bolj kot kdaj koli prej pomembno, da ste pripravljeni sprejeti nov način dojemanja, saj vas bodo energije vala, na katerem jadramo, popeljale do povsem novega načina razvoja dogodkov, ki so že v teku.

Čas vpogleda bo…

Energije bodo silile celoten kolektiv k premiku in mnoge duše se bodo odločale tudi o tem ali bodo nadaljevale svojo pot ali bodo odšle. Ja, ali bodo še ostale na tej ravni zavedanja, saj če se ne bodo zmogle dvigati v skladu pritoka novih energij ter delovati v okviru svojih potencialov, bodi izbrale, da zapustijo ta svet, svoj ovoj – telo. 

Odprite se novemu ZNANJU!

Zdaj je na vas, da se primarno učite novih znanj in ne zavračate vsega, kar je novo in česar morda na prvo žogo ne razumete. Poglejte z druge perspektive in razširite svoj zorni kot. Pomembno bo, da uporabite svoje intuitivno sito za vse prejete informacije, v smislu, kaj ČUTITE, ne samo kaj si o nečem mislite in že veste, na podlagi znanstvenih dokazov. Prav znanost je zdaj na preizkušnji, kar je več kot očitno in se kaže skozi eksperiment, katerega del smo.

Ko ne boste samo gledali trenutni »resničnosti show«, boste dejansko VIDELI sliko globalnega dogajanja.

Vse, kar gledate je en velik šov, kar mislite, da je resnica je laž in obratno, mediji (Neptun) so kreatorji vsega, kar gledate. Torej… kaj vidite?

Poletje bo znova čas, ko bo večina planetov retrogradnih…

Planeti v retrogradnem gibanju povzročajo zaviranje, oviranje in časovne zakasnitve, upočasnitev in zavlačevanje. Retrogradnost povzroča obrat navznoter. Vsak retrogradni planet, vsebuje možnost velikega razvojnega potenciala, zato ta proces smatramo sicer kot zelo obetaven, pozitiven. Vpliv retrogradnih planetov se v naših življenjih kaže predvsem v njihovem drugačnem izražanju, ki je bolj subjektivno, kot direktno gibajoči planeti. Tako bodo čez poletje retrogradni planet Pluton – transformacija in regeneracija, Saturn – pot učenja in naš strah, Neptun – izpolnitev želja in iluzija, Kiron – naša rana in zdravitelj, ob koncu meseca julija se obrne še Jupiter – dobrotnik in prinašalec obilja, v avgustu pa Uran – prinašalec sprememb in inovacij. Uran ruši vse, kar je stabilno in ima tradicijo, zato se pripravite na obdobje, kjer bo prisotnost kaosa in nepričakovanih dogodkov stalnica.

Mrki pred poletjem so sprožili karmično os Bik-Škorpijon in pred vami se odpira čas karmičnega povračila, ki kaže na možnost izstopa iz karmičnega kolesja, iz vlaka smrti. Svetovni mir bo na tehtnici, saj se  bo zvrstilo veliko nepredvidljivih dogodkov okoli naravnih virov. Večje spremembe sledijo na področju načina prehranjevanja, zdravja, bančništva, kot tudi v svetu kriptovalut. Na tem področju lahko pričakujete močno nihanje cen. »Bankrot« posameznih držav in prerazporeditev financ, bi lahko ustvarili nov koncept za razvoj svetovnega gospodarstva in bančništva.

Programiranje poteka v polnem teku – strašenje, kaj bo zato… na vas je. Najbolj pomembno bo, kako se in se boste na vse dogodke odzivali. Tudi Jupiter, ki je v maju vstopil v ognjenega Ovna, bi lahko na svetovni ravni prinesel veliko aktivnosti vezanih na uniformirane poklice, stopnjevala pa bi se lahko vojaška napetost in vladanje skozi prisilo. Meje se bodo odpirale. V toplih poletnih mesecih bi lahko izbruhnilo tudi več požarov, ki bi povzročili večje naravne katastrofe in uničenje tako živalskih kot tudi človeških življenj.

Retrogradnost planetov ima vpliv, da se nekaj v vašem življenju preoblikuje.

Tako boste lahko prav v času poletnih dni, občutili to silo retrogradnosti v precejšnji meri tako, da boste zaposleni s svojim podzavestnim umom. Z retrogradnimi planeti so povezane tudi zakasnitve, ker ni tako neobičajno in pomeni, da si bo potrebno zdaj vzeti več časa za odkrivanje svojih potreb in življenjskih ciljev. Lahko bi čutili tudi, da so se nekatere stvari upočasnile, pa vendar… čas bo idealen za delo na sebi.

Kaj nam prinaša mesec julij 2022?

 

blog napoved julij avgust

Mesec bo pod taktirko arhetipa Smrt/Rojstvo. Zdaj bi lahko umrla vaša stara identiteta, nekatere vrste medsebojnih razmerij, lahko se ločite, opustite lahko določene ustvarjalne projekte ali oblike dela, hkrati pa se lahko rodi želja po začenjanju novih razmerij, projektov, kariere in izražanja novih delov lastne osebnosti. Kar se bo prekinilo v tem mesecu, se bo hkrati začelo nekaj novega.

V julij bomo vstopili s kvadratom Plutona in Marsa. To je kombinacija globoke sile podzemlja in zunanje akcije, ki bo prebudila spečega bojevnika, ki se je zaradi izzivov pripravljen spopasti, tudi če gre zato v smrt. Izogibajte se težavam in se ne zapletajte v konflikte, če tudi boSte izzvani. Takoj 2. julija se v retrogradno gibanje obrača planet Neptun, zato bodite pozorni na morebitne motnje in zmedenost, saj vas bo planet izpolnitve želja, iluzije in obljub, vedno bolj usmerjal k sebi, da boste zaupali svoji intuiciji, na drugi strani pa silil, da greste dol iz avtopilota in se nehate voziti na podlagi svojih pričakovanj. Prav ta vas odmikajo tega, da morda ne zmorete stati v svoji Resnici in biti zavestno prisotni, budni.

4. do 5 julija se odpira Portal Sirius

Starodavni astrologi so Sirius imenovali naše duhovno Sonce, saj so verjeli, da je portal v nebesa. Od 4. do 5. julija 2022 se naše Sonce poravna s Siriusom in nam izžareva visokofrekvenčne energije in nam omogoča, da vpijemo njegove nebeške vibracije. Ko se naše Sonce, ki greje naše fizično telo in Sirius, ki ogreva naše duhovno telo, združita, lahko najdemo pomirjujoče ravnovesje in harmonijo med svojim telesom in dušo. Galaktične energije iz Siriusa nam lahko dajo tudi spodbudo, saj nam pomagajo, da se napolnimo in najdemo nov navdih.

V sodobni astrologiji je Sirius povezan s svobodo in tehnološkim napredkom. To energijo lahko uporabimo tudi za podporo inovacijam na področju tehnologije in za večjo ustvarjalno svobodo. Verjame se tudi, da je Sirius dom napredne nezemeljske rase. Če menite, da vaše Zvezdno seme izvira iz Siriusa, je to lahko čas moči, da se ponovno povežete s svojimi Sirianskimi darovi. 

Lunin trigon na Urana bo prinesel čustveno nestanovitnost in 5. bi se lahko napetosti postopoma povečevale. Prvi krajec Lune se bo oblikoval v Devici in nadaljeval z rastjo v Tehtnici, zato bodo na preizkušnji številna partnerstva. Bodite prijazni, pomagajte prijateljem izpolniti njihove potrebe in vse bo dobro. Naraščajoča Luna bo znova pridobila zagon, okoli vikenda 9. in 10. V nedeljo zgodaj zjutraj bo Sonce v sekstilu z Uranom, ki podpira pustolovska in navdihnjena dejanja, zato lahko v tem vikendu poskusite tudi nekaj novega, nekaj bolj drznega.

Polna Luna v Kozorogu bo naredila velik vtis 13. Sonce bo v konjunkciji z Merkurjem, Pluton pa v konjunkciji z Luno. Vsi štirje nasprotujoči si planeti so v harmoniji z Uranom. Ne glede na to, kako obetavna je prihodnost, je pametno imeti pripravljene načrte za izredne razmere, predno bi začeli delovati. Prepričajte se, da so tudi partnerji pripravljeni na načrte. Nasvet… nikogar in nič v tem času ne jemljite za samoumevno.

Poletna zabava bo lahko v mislih mnogih, ko se bo bližal vikend 16. Sonce v Raku in Merkurjev trigon z Neptunom bosta kot nalašč za kakšen pobeg k vodi, ki bo še posebej privlačna v tem času, pa naj bo to ribnik, jezero, reka ali ocean… ali preprosto, kopel doma. Delovni teden se bo začel z Merkurjem in Soncem v nasprotju s Plutonom, ki vam bo dal moč vpogleda kje v življenju potrebujete premik.

Začnite se ukvarjati s svojim telesom, da ga zaČutite, delajte na imunskemu sistemu, na svoji tako telesni, kot umski prožnosti. Vsaka bolezen je odraz neravnovesja, zato bodo razstrupljanje, prava  naravnanost – vibracija, radost in vitamini prava pot.

Mesec bo pod taktirko arhetipa Smrt/Rojstvo. Zdaj bi lahko umrla vaša stara identiteta, nekatere vrste medsebojnih razmerij, lahko se ločite, opustite lahko določene ustvarjalne projekte ali oblike dela, hkrati pa se lahko rodi želja po začenjanju novih razmerij, projektov, kariere in izražanja novih delov lastne osebnosti. Kar se bo prekinilo v tem mesecu, se bo hkrati začelo nekaj novega.

V julij bomo vstopili s kvadratom Plutona in Marsa. To je kombinacija globoke sile podzemlja in zunanje akcije, ki bo prebudila spečega bojevnika, ki se je zaradi izzivov pripravljen spopasti, tudi če gre zato v smrt. Izogibajte se težavam in se ne zapletajte v konflikte, če tudi boSte izzvani. Takoj 2. julija se v retrogradno gibanje obrača planet Neptun, zato bodite pozorni na morebitne motnje in zmedenost, saj vas bo planet izpolnitve želja, iluzije in obljub, vedno bolj usmerjal k sebi, da boste zaupali svoji intuiciji, na drugi strani pa silil, da greste dol iz avtopilota in se nehate voziti na podlagi svojih pričakovanj. Prav ta vas odmikajo tega, da morda ne zmorete stati v svoji Resnici in biti zavestno prisotni, budni.

  1. do 5 julija se odpira Portal Sirius

Starodavni astrologi so Sirius imenovali naše duhovno Sonce, saj so verjeli, da je portal v nebesa. Od 4. do 5. julija 2022 se naše Sonce poravna s Siriusom in nam izžareva visokofrekvenčne energije in nam omogoča, da vpijemo njegove nebeške vibracije. Ko se naše Sonce, ki greje naše fizično telo in Sirius, ki ogreva naše duhovno telo, združita, lahko najdemo pomirjujoče ravnovesje in harmonijo med svojim telesom in dušo. Galaktične energije iz Siriusa nam lahko dajo tudi spodbudo, saj nam pomagajo, da se napolnimo in najdemo nov navdih.

V sodobni astrologiji je Sirius povezan s svobodo in tehnološkim napredkom. To energijo lahko uporabimo tudi za podporo inovacijam na področju tehnologije in za večjo ustvarjalno svobodo. Verjame se tudi, da je Sirius dom napredne nezemeljske rase. Če menite, da vaše Zvezdno seme izvira iz Siriusa, je to lahko čas moči, da se ponovno povežete s svojimi Sirianskimi darovi. 

Lunin trigon na Urana bo prinesel čustveno nestanovitnost in 5. bi se lahko napetosti postopoma povečevale. Prvi krajec Lune se bo oblikoval v Devici in nadaljeval z rastjo v Tehtnici, zato bodo na preizkušnji številna partnerstva. Bodite prijazni, pomagajte prijateljem izpolniti njihove potrebe in vse bo dobro. Naraščajoča Luna bo znova pridobila zagon, okoli vikenda 9. in 10. V nedeljo zgodaj zjutraj bo Sonce v sekstilu z Uranom, ki podpira pustolovska in navdihnjena dejanja, zato lahko v tem vikendu poskusite tudi nekaj novega, nekaj bolj drznega.

Polna Luna v Kozorogu bo naredila velik vtis 13. Sonce bo v konjunkciji z Merkurjem, Pluton pa v konjunkciji z Luno. Vsi štirje nasprotujoči si planeti so v harmoniji z Uranom. Ne glede na to, kako obetavna je prihodnost, je pametno imeti pripravljene načrte za izredne razmere, predno bi začeli delovati. Prepričajte se, da so tudi partnerji pripravljeni na načrte. Nasvet… nikogar in nič v tem času ne jemljite za samoumevno.

Poletna zabava bo lahko v mislih mnogih, ko se bo bližal vikend 16. Sonce v Raku in Merkurjev trigon z Neptunom bosta kot nalašč za kakšen pobeg k vodi, ki bo še posebej privlačna v tem času, pa naj bo to ribnik, jezero, reka ali ocean… ali preprosto, kopel doma. Delovni teden se bo začel z Merkurjem in Soncem v nasprotju s Plutonom, ki vam bo dal moč vpogleda kje v življenju potrebujete premik.

Začnite se ukvarjati s svojim telesom, da ga zaČutite, delajte na imunskemu sistemu, na svoji tako telesni, kot umski prožnosti. Vsaka bolezen je odraz neravnovesja, zato bodo razstrupljanje, prava  naravnanost – vibracija, radost in vitamini prava pot.

blog napoved julij avgust

Zavedejte se tudi, da je zavest Luči visoka vibracija, ki dviga vašo perspektivo od nevednosti do resnične duhovne modrosti, sočutja in povezanosti z vsem, Ljubeznijo.

LJUBEZEN je ZAKON ENEGA.

LJUBEZEN ima dostop do vseh nivojev vesolja.

LJUBEZEN je KLJUČ, ki ODKLEPA vaš svet – telo.

Pomembno bo, da si v tem poletju vzamete čas zase. Odmaknite se in preživite čas v naravi, dotaknite se s stopali zemlje, saj se tako lahko povežete z energijo Izvora – Mamo Zemljo.

Najlažje boste integrirali vse višje vibracije skozi sončno svetlobo, dihanje – kisik, meditacijo in vadbo.

Vse to so načini, kako  lahko integrirate ta harmonični val. Vedite, da sončna fotonska svetloba hrani celice vašega telesa. Fotonska svetloba nadgradi vašo celično strukturo atomskega ogljika, da se spremeni v silikatno obliko. Celična struktura na osnovi silikata kristalizira v diamantno strukturo. Ta premik, pa vam prinese NOVI JAZ izražanja, ki deluje na višjih ravneh zavedanja.

Pa še to, ne pozabite, da je poletni čas, čas zdravljenja. Da je dihanje – povezovanje z duhom… da, ko se ne počutimo dobro ali smo bolni, spimo… telo kliče k počitku, več spimo. Zakaj? Pravimo da rabimo zdravilni spanec, da spanje zdravi. Res je, spanec in počitek 6-8 ur v kosu, je v biti globok dih. Predihavanje naših pljuč, prečiščuje naše telo in tako popravlja, regenerira poškodovane celice. To ne pomeni, da morate vsak dan čakati na večer, da greste spat, da dobite vse bonuse kisika. Začnite dihati zavestno, dihajte globoko tudi čez dan, predihavajte… Kisik je najmočnejši naravni detox telesa. Dihanje prečisti tudi vaše misli.

Vsako leto, ko nastopijo dnevi brezčasja – PASJI DNEVI, oznanijo čas, ko lahko nastavite svoje kompase

Vsako leto se v sredini meseca julija aktivira prav posebna energija. Obstaja kar nekaj različnih verzij Egipčanskega koledarja, a ta, o katerem bom govorila jaz, izhaja iz konca Starodavne Egipčanske zgodovine. Najstarejši egipčanski koledar je bil verjetno lunaren in je bil posvečen Totu, bogu Lune in časa. Delitev koledarja je določal vpliv tega boga s ptičjo glavo. Vendar pa so Egipčani, zaradi težav usklajevanja lunarnega koledarja s solarnim ciklom, kasneje lunarno leto opustili in prevzeli solarno leto, dolgo 365 dni. Svečeniki,  zvezdogledi, so ga pozneje razdelili na dvanajst 30-dnevnih mesecev, zaradi česar so imeli težave s 5-imi odvečnimi dnevi. Te dni so posvetili čaščenju sijanja zvezde stalnice Sotis, nam znane kot Sirius. Njen pojav je postal srčika egipčanskega sistema merjenja časa.

     Stara egipčanska legenda pravi, da se je v zvezdo Sotis spremenila boginja Izis. Kot zvezda Sotis je bila vladarica začetku leta in tako se je egipčansko novo leto začelo tedaj, ko se je pojavila na nebu, v času poletnega solsticija tik pred sončnim vzhodom. Legenda še pravi, da v tem času Izis roti Nil, ki ga pooseblja bog Oziris, naj naraste in poplavi zemljo v puščavskem predelu ter ga pognoji s svojim vodovjem. Na ta način so veščine svečenikov zvezdogledov pri »branju« neba omogočile načrtovanje prihodnosti. Ko so ob zori na vzhodnem nebu opazili Sotis, so lahko napovedali poplave mogočne in oživljajoče reke Nil, prav tako kot govori legenda.

Veščine svečenikov zvezdogledov so vplivale tudi na davno egipčansko arhitekturo. Čeprav ni natančno znano, kako so merili in kakšne tehnike so uporabljali, pa preostale ruševine nedvomno pričajo o njihovi povezavi z nebom. Ohranili so se zapiski o davnem egipčanskem obredu, imenovanem »napenjanje vrvi«, ki so ga izvajali pred začetkom gradnje novega hrama. Med svečanostjo je faraon določil položaj hrama, verjetno povezan z ozvezdjem Gostosevcev, ki so ga stari Egipčani imenovali Bikovo stegno. Vsak mesec se je začel na dan, ko je pojemajoči mesečev srp tik pred zoro izginil z neba. Večina dni v mesecu se imenuje po praznikih ali z njimi povezanih svečeniških opravilih, kar dokazuje verski značaj tega koledarja.

Ko sta se okrog leta 3100 pr.n.š. združila Zgornji in Spodnji Egipt, so uvedli nov koledar. Ta je temeljil na solarnem času. Leto je bilo dolgo natanko 365 dni, tvorilo pa ga je 12 mesecev s po 30-imi dnevi in z dodatnimi 5-imi vrinjenimi dnevi. V prid lažjemu trgovanju so mesec razdelili na tri desetdnevna obdobja. Religiozni koledar je za svoje obrede še naprej uporabljal ritem Lune, za njegovo usklajenost s solarnim letom, pa so poljubno vrinili en dan.

Sredi julija so tako dnevi, ki so povezani s tem, kako dobro boste nastavili svoj kompas… Zdaj bo vaša namera zelo pomembna, saj bo od nje odvisno kako dobro boste pognali svoje korenine.

blog napoved julij avgust

Od 14. do 18. julija bo pomembna vaša naravnanost… saj prihajamo v cikel dni »brezčasja«.

Konec julija začne na nebu s Soncem vzhajati zvezda Sirius, ki je v ozvezdju Velikega psa. Ta velika sijoča zvezda, je ena najsvetlejših zvezd na nebu. Igra močno vlogo, saj je nepogrešljiva za razvoj astronomije. Ime »pasja zvezda« je dobila prav zaradi svoje lege. Vsako leto tako, v sredini julija, vstopimo v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«. To je 5 svetih dni, ki so povezani z namero in kako dobro boste nastavili svoje kompase.

To so dnevi namere, kar pomeni: kako boste zastavili svoje življenje, odnose in pot naprej.

14. julija je dan, ki mu vlada OZIRIS, egipčanski bog podzemlja. Na ta dan bo staro umrlo in rodilo se bo novo… zato nastavite svojo pozornost na konec starega in rojstvo novega.

Vodilo dneva bo: »Ko nebo poljubi Zemljo in Zemlja poljubi Nebo.«

15. julija je dan vladavine HORUS-a, boga, ki ga ponazarja sokol. Ta vidik vam odpira vrata v to, kaj boste od zdaj naprej v življenju gledali in kaj boste izbrali…

Vodilo dneva bo: »Gledate? Pa tudi Vidite?«

16. julija bo zavladal SET, bog kaosa in sile, tako bo dan posvečen globokemu čaščenju in spoštovanju…

Vodilo dneva bo: »Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat.«

17. julija nastopi vladavina IZIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan bo posvečen magiji in manifestaciji.

Vodilo dneva bo iz Shanine knjige Orakelj odGovori, ki pravi:

»Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja  – Očeta/Matere  – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Isis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.«

18. julija nastopi vladavina NEPHTIS… sestra dvojčica boginje Izide, žena Seta… na ta dan lahko pridete do razumevanja, kako spremeniti situacije, vaš vpliv na ljudi, in da svoje vizije in sanje spravite na kolo Resničnosti. Predstavlja cikel smrti in ponovnega rojstva… feniks in Vstajenje. S tem se krog svetih julijskih dni zaključi.

Vodilo dneva bo: »Izberi Luč… izstopi iz teme.«

19. bo Merkur zamenjal svoje znamenje in iz vodnega Raka vstopil v ognjenega, dramatičnega Leva, kar bo še dodatno prispevalo k izzivom. Komunikacija bo dramatična, ego bo vzel vajeti v svoje roke, zato se bo lepo videlo projiciranje notranjega nemira, vezano na »jaz, jaz« na druge. O ja, vaš prav bo šprical na vse strani, zato preverite, kam in na koga kažete s prstom… Naj vam bo v razmislek, saj je ta vaše ogledalo. Vprašajte se, kako prispevate k trenutnim težavam in ali prevzemate odgovornost. Za reševanje zapletenih vprašanj bo potreben čas. Ostanite čuječi in bodite do partnerjev spoštljivi, saj bo padajoča Lunina energija imela vpliv vse do 20. Istega dne se v retrogradno fazo obrne Kiron, ki je znan kot ranjeni zdravilec. Ker potuje retrogradno skozi znamenje Ovna, vam bo dan dar razmisleka, ker bo šlo za vašo pot zdravljenja. Čeprav se vam bo morda zdelo, da morate obravnavati ali razrešiti pretekle bolečine, lahko to energijo uporabite tudi za praznovanje! Pogosto ne praznujete ali si celo ne priznate trdega dela, ki ga opravljate, da bi postali bolj uravnoteženo, osredotočeno in bolj ljubeče bitje! Retrogradni Kiron lahko uporabite kot opomnik, kako daleč ste prišli.

22. julija prispe tudi Sonce v kraljevskega Leva. Sprememba okolja bo zdaj vabljiva, zato zaključite z delom in se pripravite na avanture ob koncu tedna. Sobotno potovanje bo trigon med Merkurjem in Jupitrom naredil še bolj privlačno in avantura bo popolna.

26. pa pozor, kajti Merkur bo v nasprotju z Marsom. Nekateri bi se zato lahko počutili noro, polni akcije in delovne vneme, spet drugi se bi lahko spopadali s slabo izbiro besed. Poskusite biti taktični, ne žalite in ne sodite. Tudi spoj Venere in Črne Lune – Lilit, ki lahko opozori na vaše odnose in na površje pripelje vse skrite ali nerešene težave. Če so bile stvari pometene pod preprogo, vam bo kombinacija Venere in Črne lune Lilit pomagala, da se z njimi soočite. Saj veste, vedno je bolje, da stvari izplavajo izpod preproge na odprto, saj vam pomaga, da natančno veste, kje ste. Na kolektivni ravni lahko združitev Venere in Črne lune Lilit opozori na zdravstvene težave žensk in neenakosti med spoloma.

Pred mlajem, ki bo 28. še posebej vozite previdno saj bo v tem času tudi Merkur v kvadratu Uranom, kar bi lahko povzročilo nenadne preobrate, nekontrolirane akcije in lahko bi dobesedno iztirili. V tem času bo tudi povečano tveganje za nesreče, isto  popoldne se v retrogradno gibanje obrne še Jupiter, kar bo vse dogajanje  spravilo na potenco. Mlada luna v Levu prinaša sladko, obnovitveno energijo, ki vas bo spodbudila, da se osredotočite na samo prehranjevanje in samooskrbo. Če ste pretiravali ali prižgali svečo na obeh koncih, vam bo ta mlada luna pomagala ustvariti več ravnotežja. V zadnjih dneh so vam morda bili v ospredju odnosi, vendar vam lahko ta mlada luna pomaga ublažiti kakršne koli izzive, saj podpira vnašanje lahkotnosti v vaše bitje in čas za tiste stvari, ki vas napolnijo. Na ta dan, se tudi Jupiter obrne v retrogradno fazo in počasi se bo vrnil v Ribe. To bo zadnjič, ko bo Jupiter vstopil v Ribe v naslednjih 12 letih, zato se bo Jupiter želel prepričati, da bo dostavil vsa svoja darila, preden zapusti!

30. bo Merkur preizkušal Saturna, saj njuna opozicija poudarja potrebo po osredotočenosti in odprtem umu. Revolucionarni planet Uran in severno vozlišče usode se povežeta dan kasneje in prinašata radikalen premik v gospodarstvu, politiki, načinu pridobivanja hrane in v okolju. Njuna povezava nakazuje svet, ki se premika v prihodnost, s pomočjo nove tehnologije, delovanja in inovativnosti novega časa. Uran v Biku bo poskrbel, da bodo prisotni nepričakovani dogodki, vse pa se bo odvijalo silovito in nepredvidljivo, kot motnje novega »vklopa«. V tem času lahko pričakujete nekaj šokantnih dogodkov vezano na na svetovno prizorišče.

Na srečo ima mesec julij srečen konec, ne glede na to, koliko boste zaključevali ali začenjali v svojem življenju, boste na koncu iz vsega iztržili tudi nekaj dobrega, novega zase. Ognjeni trigon Sonca in Jupitra in sekstil med Luno in Venero na zadnji julijski dan, zagotavlja očarljivo zabavo in prijetno druženje, sploh pari se pripravite na kakšne romantične podvige.

31. julija bo Severno sečišče v konjunkciji z Uranom. To bo ena največjih kozmičnih energij tega meseca. Čeprav vrhunec doseže 31. julija, bomo čutili, da se pripravlja ves mesec. Uran v konjunkciji s severnim sečiščem lahko vzbudi vznemirljivo energijo, zaradi česar se lahko zdijo stvari ali dogodki zelo negotove ali nestabilne. Uran je planet prebujanja, severno sečišče pa predstavlja našo najvišjo usodo – darmo, zato je vsaka vznemirljiva ali nestabilna energija tam zato, da vas spodbudi, da se prebudite v vaše najvišjo usodo! Na ta dan začne vzhajati tudi Sirius.

Vzhajajoči Sirius

Vsako leto se zgodi faza najmočnejšega premika, ki je povezana z vzhajajočo zvezdo Sirius. V tem obdobju se bo marsikaj v vašem življenju izkazalo tako kot je, saj vas zdaj življenje postavi v center. Če ste uspešno vlagali svojo energijo, lahko zdaj, skozi spremembo, pričakujete velik napredek in razcvet. V nasprotnem primeru se boste soočali z obdobjem, kjer boste obkroženi z eno samo izgubo in dramo.

Poleg tega, da se odprejo Siriusova – Levja zvezdna vrata, vladarji globoko nezavednega; planet karme in učenja Saturn, prinašalec sprememb in revolucije Uran, vladar sanj in iluzij Neptun ter varuh podzemlja in planet transformacije, Pluton bodo prinašali izzvive, skozi lekcije, ki vam jih bodo zadajali, vse to pa bo le vaša pot UČENJA. Prav Uran  bo ob koncu meseca imel še kako veliko vlogo, saj bo dobesedno eksperimentiral s človeškimi telesi in z zemljo. Poskrbite za svoje telo, da boste jedli energetsko živo in barvito hrano, da boste pili dovolj vode, bili v naravi in ohranjali mir v svoji glavi.

Pazite na tok svojih misli, te kreirajo vašo re-alnost.

In, kaj prinaša avgust 2022?

blog napoved julij avgust

Arhetip Svečenika bo mesec avgust podprl pri razreševanju prikritih družinskih problemov, čas bo primeren za odpravo družinskih vzorcev in pogojevanj, ki so vam že zdavnaj odslužili.  Zdaj se boste lahko spogledovali s šolanjem, učenjem ali dodatno izobrazbo. Lahko boste celo vi tisti, ki boste izobraževali, poučevali ali svetovali drugim. Lahko spremenite svojo smer pri delu ali se prekvalificirate.

Čas bo zelo ugoden za notranjo rast in razvoj, zato boste lahko nagnjeni k raziskovanju sanj, meditaciji, h kontemplaciji in k duhovnemu življenju. Želeli si boste časa zase, biti sami s seboj, zato izkoristite svoje potenciale, da očistite balast preteklosti. Nasvet… Nehajte se ukvarjati s svojo preteklostjo, jo secirati in cefrati, odpustite jo.

Če hočete resnično stopati po duhovni poti, potem se spustite na zemljo in začnite živeti.

Pomagala vam je, bila izkušnja na vaši poti, da se danes to in tu kjer ste, zdaj pa je čas, da poslušate svoje telo, svojo intuicijo, tudi vse tisto, kar nočete slišati s strani drugih, kajti v drugih se odslikavajo vaše rane. Z njimi se srečujete skozi svoje odnose, zato jih potrebujete, saj vam omogočajo napredek in razvoj.

Vladar znamenje Leva je Sonce, zato bo Sonce v avgustu še kako pomembno… in to dobesedno. Sončni ciklus simbolizira menjavanje življenja, smrti, spremembe in prenove.

Iz svojega arhetipskega stališča je motor naše duše, predstavlja ego zavest, vlada dnevu in svetlobi, skrbi za spreminjanje letnih časov in druge pomembne cikle v našem življenju, saj kaže naš osebni bioritem. Skrbi za dnevni in letni ciklus (podnevi je najmočnejše, ko je v zenitu – opoldne, poleti pa je najmočnejše v Levu – poznega julija in avgusta). Sonce, prav tako kot Luna, potuje po navidezni krožnici (zodiaku) okoli Zemlje, vendar pa za cel krog potrebuje natančno eno leto in se v vsakem znaku zadržuje po en mesec.

Je vir svetlobe, toplote, življenja in energije. Predstavlja center, okrog katerega se vse vrti, je kozmični razum. Je začetek in konec sleherne manifestacije, hranitelj in je vir vsega kar obstaja. Prav zaradi žarkov, ki jih oddaja je Sonce simbol razsvetljenja, kraljev in vladarjev. Teme, s katerimi se boste v avgusti srečevali bodo lahko dobesedno kraljevske. Prav tako, pa lahko Sonce ponovno pokaže svoje ognjene zobe tudi zdaj, tako kot jih je v preteklih mesecih. Požari, suša in visoke temperature so spremljevalke za nas pomembnega vira življenja.

V astrologiji predstavlja Sonce moško načelo, očeta, moža, moškega nasploh, očetov vpliv, vzgojo, disciplino in urjenje. Ker predstavlja vaš ego in osebnost, bo v tem letu prav to tema vsakega posameznika, ko boste ta vidik pri sebi in drugih preverjali ali ima temelj ali ne. Če tega ne bo, ga boste morali zgraditi. In avgust bo mesec, ko bo ta tematika izbila sodu dno. Lahko se odločite za velike korake, ki bodo spremenili pot vaše usode ter se odločite, da je potrebno da se boste lahko premaknili naprej odpustit balast družinske prtljage ali da potrebujete več znanja in se boste odločili, da se vključite v kakšen nov program vezan na izobraževanje. V vas bo klic, da začnete znova, na novo… drugo življenje.

Kakor koli se boste odločili, pripnite pas, kajti zdaj gre zares.

Mars bo že takoj 1. v mesecu v nestanovitni konjunkciji z Uranom, tako bodite sila previdni pri vseh dejavnostih, ki se jih boste lotevali. Pazite na promet, kje boste hodili in se potrudite, da se izognete nesporazumom. Lahko bi se vam odprla nova pot naprej, a negotovost bi lahko ostala, saj bi se prav prvi teden lahko dogajali dogodki s številnimi težkimi okoliščinami, na katere ne boste imeli vpliva. Prvi Lunin krajec, ki bo 6., bo del napete konfiguracije velikega kvadrata. Morda ne bo nobenih resnično dobrih možnosti, med katerimi bi lahko izbirali, zato izkoristite svoje okoliščine. Ponovno bomo na kolektivni ravni doživljali vpliv destabilizirajočega kvadrata med Saturnom in Uranom. Če so tveganja nesprejemljiva, je čakanje morda najboljša izbira.

7. avgusta Venera in Neptun dovršita trigon, Mars pa bo v nasprotju s Saturnom in čas bo, da upočasnite. Ljubezenske vezi bodo na preizkušnji, čas bo za vpogled vase in aktivacijo lastnih uspavanih potencialov. Kaj sploh hočete? Sirius začne vzhajati, 31. julija, viden pa bo ponovno zdaj, ko se 7. poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa še z zvezdo Regulus. Tako se na Zemljo zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, je Sprememba v vašem svetu hitra in občutna in zares daleč vseobsegajoča.

Vsako leto, ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«.

Vse energije se najmočneje integrirajo na Zemljo prav na zadnji dan meseca julija, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Numerološko je ta dan sekvenca, ki predstavlja aktivacijo DNK. Tako lahko na ta dan aktivirate vašo DNK s svetlobnimi kodami, ki jih pošlje zvezda Sirius in velja za naše duhovno sonce. To je čas, ko na Zemljo priteka veliko energije, v ospredje stopi arhetip boginje Izis in tako vstopimo v čas kozmičnega portala, skozi katerega se stekajo mogočne energije, ki sprožajo in prebujajo v vas esenco kozmične modrosti.

Odpirajo se vrata Novega Zavedanja

Vsa energija vas bo podpirala, da boste lahko »utelesili« svojo božansko esenco.

Sirius je za egipčane najpomembnejša zvezda, je pa tudi dom tako imenovane Kristusove Zavesti. In prav to je čas, ko se v prvih 12-ih dneh avgusta, skozi žarke kozmične energije, ki se zlivajo na Zemljo že od konca julija, ustvari energetski portal, ki vam bo omogočil Priložnost, da aktivirate Zavest mojstra v sebi. Ponovno se bodo uspavane vsebine, ki so v vas, v zapisih vaše DNK prebudile in odprle zapečatena Vedenja in Resnice, ki so od »vedno« že prisotne v vas.

Klic Duše, ne boste mogli več utišati.

Zato si prav s to namero vzemite čas za Tišino in Mir, da se boste lahko zavestno premaknili v galaktično knjižnico Vedenja,  Zavedanja, Znanja in Modrosti, ki je tiho čakala na vašo vrnitev. V Tišini, v Času… med Besedami in Mislimi, boste našli tisti ključ, ki odpira tisto pravo, kar je bilo v vas tako dolgo časa skrito in pozabljeno.

Zdaj je tisti Trenutek, da vstopite… zdaj je namenjeno, da to Modrost odklenete in jo uporabite. Čas učenja bo…

V tem času je aktivna tudi zvezda Reguls, ki je najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva. Ta poravnava se zgodi vsako leto, ko se skozi Levji portal naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare egiptčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije.

 

blog napoved julij avgust

Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče Svetloba.

Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost. Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

Regulus je varuh severnega neba in je znana kot srce leva. Njena energija je najbolj aktivna, ko prehajamo iz sezone Leva v sezono Device.

Srce leva je pogumno, drzno in strastno. Njena dejanja so vedno častna in plemenita. Regulus je zvezda, povezana s kralji, kraljicami in voditelji. V starodavni astrologiji je bil Regulus, kadar koli je bil aktiven na nočnem nebu, veljal za znamenje za kraljeve družine. Na globlji ravni pa je Regulus povezan s kronsko čakro (ne samo s tistimi, ki nosijo krone!)

Kot varuh severa nam Regulus pomaga aktivirati vašo kronsko čakro, ki je povezava do kozmičnega in pooseblja vaša vrata do vašega višjega jaza in ostalih nižjih čaker.

Ko je vaša kronska čakra v ravnovesju, preostali energijski centri tečejo z lahkoto. Močna kronska čakra vam daje tudi zavedanje, da ste del nečesa večjega kot ste vi sami. Vaša kronska čakra vas lahko poveže tudi z božanskostjo, ki teče znotraj in povsod okoli vas.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

Aktivirana zvezda Regulus, najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva je zelo pomembna, saj je kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njenega vpliva. To je dan, ko se aktivirajo vaši uspavani potenciali in darovi, je dan za »spominjanje« kdo v resnici ste in kakšna je vaša naloga tukaj. Boginja Izis je boginja notranjega vpogleda in tista, ki »vdihne Novo«… zato namenite priprošnje njej.

Pred vami je intenziven čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo.

Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. Na ta dan se najlažje  aktivirajo vaši uspavani potenciali in darovi, saj je to dan za »spominjanje« kdo v resnici ste, od kod prihajate in kakšna je vaša naloga tukaj.

Boginja Izis je varuhinja tega obdobja, boginja notranjega vpogleda in tista, ki »vdihne Novo«…

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Izis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite tudi vi… »Prihod Sopdet«… 

Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga. Ta predstavlja kozmični čas, kozmično uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan aktivacije Levjih zvezdnih vrat Zavestni, Prisotni in Budni…

Vsako leto se tako na 8. avgusta odpirajo Zvezdna vrata 8:8, ozvezdja Leva – »Levja zvezdna vrata«, ki bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kod starodavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami.

Ko je Regulus aktivna v vaši rojstni karti ali na nočnem nebu, lahko s to energijo olajšate svojo duhovno rast, sledite svojim strastem in sprejemate drzne in pogumne odločitve.

Če ste rojeni z Regulusom znotraj 1-2 stopinj od vašega Sonca, Lune, ali katerega koli planeta ali vašega ASC ali sredine nebes – MC, ste verjetno rojeni vodja. Ko sledite svojim strastem in vodite s srcem, lahko to pripelje do velike slave, nagrad in uspeha.

Ker je Regulus usklajen s srcem, lahko to privede do bojev ali zdravstvenih težav, ko ne sledite svojemu srcu, ko dovolite svojemu egu, da prevladuje ali ko greste proti svojim strastem. Ko se njegova energija uporablja na nezaveden način, se lahko vaš ego zlahka napihne in aktivira občutke, da ste nad zakonom in si zaslužite posebno obravnavo ali priznanje. Če ostanete na tej poti, lahko pride do padca iz milosti.

Če imate Regulusa močnega v svoji osebni rojstni karti, je del vaše lekcije, da se naučite voditi iz srca in ne svojega ega.

Vsi se lahko povežemo z močnimi energijami Regulusa, ko se sreča s Soncem od 22. do 25. avgusta. To je čas, ko uporabite energijo, da se povežete s svojo kronsko čakro in aktivirate svojo življenjsko energijo. To energijo lahko uporabite tudi za povezavo s svojim srcem in resnico, sočutjem in modrostjo, ki se tam nahajajo.

Regulus velja tudi za zvezdo odpuščanja, zato lahko to energijo uporabite tudi za odpuščanje sebi in drugim. Čas za odpuščanje, pisanje in procese zaključevanja.

blog napoved julij avgust

11. avgusta se aktivira meteoritski dež, ki ga povzroči roj Perzeidov. Zemlja gre vsako leto skozi meteoritski pas, na Zemljo pa bo tako znova pritekala velika količina meteoritskega železa. Meteorski dež je naraven pojav, pri katerem Zemljina orbita prečka pas delcev, ki jih za seboj puščajo kometi. Ko ti delci letijo skozi visoke plasti (nad 80 km) Zemljine atmosfere, zažarijo in za seboj puščajo sled. Vzrok za nastanek meteorskega roja Perzeidov, ki so na Zemlji vidni že okoli 2000 let, je komet Swift-Tuttle. Za meteorski roj Perzeidov je značilno, da so utrinki zelo svetli. Opazovali jih boste lahko skozi utrinke na nebu. Ozrite se v večerno nebo… zaŽelite si…

Zvezdni utrinki imajo tudi moč, da usmerijo energijo v tisto, kar si želimo in osvetljujejo našo pot.

Čas nastavite notranjega kompasa

Morda je prav to priložnost za premislek o spremembah v vašem življenju in uresničitvi novih ciljev. Opazujte jih sami ali v družbi ter ne pozabite, da si z vsako padajočo zvezdo nekaj močno zaželite.

Pomembno zdaj bo, da ste v prvih dveh tednih meseca avgusta Prisotni v Trenutku. Zakaj? Če boste dobro opazovali okoli sebe, boste Videli, da bi lahko veliko duš postajalo vse bolj paranoične, obupane, duševno zmedene in jezne. Če Vidite, potem veste o čem govorim.

Polna luna bo v Vodnarju 13, ko bo spet vpleten kvadrat Saturn/Uran. Luna bo v konjunkciji z obročastim planetom in tvori zahteven T-kvadrat z Uranom in Marsom v Biku. Morda se vam bo za hip zazdelo kot, da vam življenje uhaja izpod nadzora, medtem ko tržni in politični kaos povečujeta skrbi. Na drugi strani pa bo Mars tvoril tudi sekstil za lajšanje stresa z Neptunom, ki pa lahko tudi kaže na iluzijo in zaslepljenost s strani medijev. Empatija, sočutje, molitev in brezpogojna ljubezen lahko pomagajo ublažiti napetosti. Ta dan bo pomemben vaša namera, kaj kreirate!

Pragmatiki se boste dobro počutili 14., ko bo odličen dan za analizo vsega, kar je. Prav tako bo dober čas za dobesedno prodajo. Opustite nered v svojih mislih, doma, v avtomobilu in kjer koli drugje. Lajšanje bremena bo v prihodnjem tednu pospešilo napredek.

16. bo Merkurjev trigon z Uranom, dober znak za hitre poslovne podvige in učenje novih trikov. Prepričajte se, da boste v celoti uživali v Venerinem veselem trigonu sredi tedna z Jupitrom. V ospredje bo stopila strast, zato pustite se zapeljati.

Okoli 21. lahko pričakujete znova manjše zaplete in zmeda,  ker bo Merkur nasproti Neptuna in Luna v nasprotju z obema planetoma. Iz popolne »megle« bi lahko prihajale domiselne rešitve. Več odgovorov se lahko pojavi potem v začetku tedna, 22., ko Merkur  dovrši trigon s Plutonom. Na ta dan tudi Sonce vstopi v Devico in sezona žetve se začne!

Mlada luna Device nastopi 28., Venera bo v nasprotju z Uranom in Saturnom, medtem ko bo mlaj prežemala Marsova energija. Zavihajte rokave in pripnite varnostni pas. Pot, ki je pred vami, bo zagotovo imela svoje izzive, vendar ni ničesar, kar ne bi bilo mogoče obvladati, v to bodite prepričani. Pot bo bolj gladka, če se boste osredotočili, določali tempo in sodelovali s partnerji, ki delijo vaše temeljne vrednote. Nadaljujte z iskanjem… sebe!

Začnite skrbeti zase in nehajte čakati!

Nehajte prelagati na druge in na pozneje!

Kar hočete od sebe in življenja si vzemite. Ne iščite. Vzemite kar imate in delujte iz trenutka tukaj in zdaj. Ne pozabite, da vse, kar resnično v življenju deluje je preprosto! Začnite opazovati sebe… svoje telo. Začutite ga, ga poslušajte, kaj vam govori. Ustavite se in ga nahranite z energijo Sonca, narave, mira, ljubezni in poskrbite, da boste imeli barve, ki jih skrbno izbirajte, tako za na krožnik, kot na sebi. Na poletnih krožnikih, naj bo čim več barv. Hrana pa preprosta in živa. Jejte počasi, uživajte med jedjo in ne pozabite, da ko hranite sebe, polnite svoje baterije in gradili svojo močno odpornost. Samo z mirom in umirjenostjo boste dosegli ponovno povezavo s sabo in posledično s tem imeli jasno smer, kaj so vaši naslednji koraki.

In, za konec… Vnesite razumnost in preprostost v svoje življenje. Vse, kar v duhovnosti deluje, je preprosto.

Ste pozabili, kako preprosto je?

Ohranjajte visoko vibracijo in stojte v stebru Luči.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog psihologija tarot

Shana Flogie: Povezava tarota s psihologijo

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2022

Blog x

Shana Flogie: Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane