Shana Flogie: Poskrbeti bo treba zase, a ne pozabite na sočutje

Svet, ki ga poznamo, je potonil, razpadel. Zahtevana je predaja. Zdaj vam ne preostane vam drugega, kot da poskrbite zase in gradite resničnost vaših sanj. Nastaja novo človeštvo. Množična zavest se razvija.

Največji izziv za človeštvo je, da smo pozabil na sočutje.

Sočutje bo zdaj bistveno in bo lahko naš izhod. To dela človeka človeškega, zdaj se bo pokazalo, kdo je in kdo človek ni. Globalna hipnoza deluje na način, da ljudi preusmeril v horizontalni fokus, na kopičenje materjalnega, ga nanj navezuje in poveličuje moč posedovanja, namesto da bi ohranjali povezavo v svoji vertikali, ki je povezava z izvorom, stvarstvom, z božanskim delom sebe. Največji izziv naše civilizacije je NAVEZANOST na materialno, ko so nas ujeli, na-vezali na udobje, lagodje. Čas bo, da se zavedate svojega prvinskega, izvornega vprašanja, kdo ste in zakaj ste tukaj kjer ste?

Pomembni planetarni akter, ki vas bo spodbujal, da poskrbite zase je Jupiter. Ta je v začetku lanskega maja vstopil v ognjenega Ovna in to je bil nedvomno eden najpomembnejših tranzitov v letu. Jupiter v Ovnu je velik in drzen. Pooseblja zelo dinamično in drzno vrsto energije in ker je Jupiter prinašalec obilja in stvari pomnoži, ste tako vse do maja meseca v fazi »naredite to na VELIKO«. V zadnjem času najverjetneje v svojem življenju dobivate številne lekcije in priložnosti zato, da poskrbite zase in svojo prihodnost. Če ste trenutno pred zaprtimi vrati na poslovnem področju, v slepi ulici glede svojega partnerskega odnosa ali ste v kakšni ne preveč zavidljivi situaciji, potem ste to zato, ker je to pot vašega učenja in način, da resnično začnete skrbeti zase ter se ne zanašate in prelagate odgovornosti na sistem.

Jupiter vsega česar se dotakne pomnoži, tako da če ste delali dobro, bili odgovorni in aktivni najverjetneje ste na poti k uspehu, če niste pa, se najverjetneje utapljate v težavah in se sprašujete pod katero nesrečno zvezdo ste rojeni… No, ravno ta »nesrečna« zvezda vas uči skozi nastalo situacijo, da bodite odgovorni in začnite aktivno reševati svoje življenje in poskrbite zase!

Ključne besede Ovna so dejanje, pobuda, drznost, odločnost, zavzemanje stališča, poslušanje lastnega občutka, ustvarjanje in akcija. Oven je prvo znamenje zodiaka in vse se vrti okoli »jaz«. Ne na sebičen način. On hoče vedeti, kdo ste in kaj hočete, saj je to predpogoj za vse ostalo.

Jupiter v Ovnu preusmeri vašo pozornost stran od kolektiva (Jupiter v Ribah) in vas prosi, da ste pozorni na lastne potrebe.

Če je bil Jupiter v Ribah pravi čas za sanje o novi viziji prihodnosti, je Jupiter v Ovnu čas za odločne ukrepe za pretvorbo teh vizij v resničnost. Izkoristite ta čas, ko je Jupiter še v Ovnu, saj vam nič ne more preprečiti, da bi dosegli tisto, kar želite.

Zanimiva stvar v zvezi s tem tranzitom je, da imamo, medtem ko je Jupiter v Ovnu, vse počasne planete na stopinjah, ki zasedajo 5 zaporednih znamenj zodiaka, v formaciji, ki je podobna lokomotivi. Imamo Plutona v Kozorogu, Saturna v Vodnarju, Neptuna v Ribah, Jupitra v Ovnu in Urana v Biku. Zadnja 3 znamenja zodiaka se povežejo s prvima 2 znakoma zodiaka in tako poženejo stvari v gibanje.

Dobro je vedeti tudi, da se je tranzit Jupitra v Ovnu se začne s POKOM. Pok je zelo dinamična konjunkcija Jupitra in Marsa, ki se je zgodila 29. maja 2022.Po tej konjunkciji je Jupiter prešel v nekakšno hibernacijo in 9 mesecev ni delal večjih aspektov. Tudi ta veliki gigant se marca 2023  ‘prebudi’ v Ovnu in naredi visok energijski spoj, ko bo tvoril stelij štirih: s Kironom, Venero in Merkurjem. Vsa energija, ki jo je Jupiter kopičil v prvih 9 mesecih tranzita, se močno sprosti v marcu 2023. Takrat bomo lahko priča resnični moči tega tranzita.

Jupiter v tranzitu Ovna se začne s POKOM in konča z VELIKIM POKOM. Točno, ko zapusti Ovna in se premakne v Bika, maja 2023 bo Jupiter v kvadratu s Plutonom na 0° Vodnarja.

Aspekti na 0° znamenj so zelo pomembni, saj govorijo o pomembnih novih začetkih. Ta kvadrat Jupiter-Pluton je prvi kvadrat cikla Jupiter-Pluton, ki se je začel marca 2020. Kvadrat Jupiter-Pluton nosi energijo »vse ali nič«, ki nas bo pretresla do temeljev. Vodnar je kolektivno znamenje, ki simbolizira družbo s svojimi normami in konvencijami. Bik so naše osebne, individualne vrednote. Ko si ta dva velikana nasprotujeta, so naše osebne vrednote v nasprotju z vrednotami družbe. Kvadrat Jupiter-Pluton bo obravnaval iste teme kot kvadrat Saturn-Uran v letih 2021-2022, vendar bo ubral povsem drugačen pristop. Če je bil kvadrat Saturn-Uran počasen in frustrirajoč, je kvadrat Jupitra s Plutonom hiter in besen. To je vrsta energije »nadaljujmo s tem«, »uspeli bomo za vsako ceno«.

In, kako bo vplival na vas?

Jupiter je v Ovnu vsakih 12 let in aktivira isto področje vaše karte. Preverite v svoji rojstni karti, kje imate znamenje Ovna, saj je to področje, kjer imate priložnost za napredek, lahko pa imate tu velike težave. Preverite še cikle prej, ko je bil Jupiter v Ovnu in sicer: od junija 2010 do junija 2011, od februarja 1999 do februarja 2000, od marca 1987 do marca 1988, od marca 1975 do marca 1976, od aprila 1963 do aprila 1964 in tako naprej. Če med temi preteklimi tranziti najdete skupno temo, lahko pričakujete, da bo podobna tema v središču vaše pozornosti tudi zdaj.

Za konec pa… ne čakajte, izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo, prav tako vse izzive na poti, saj vam morda skozi lekcije, ki jih imate kažejo, da morate drugače delovati v življenju in prevzeti odgovornost za svoje življenje. Odgovorni ste vi sami za svojo srečo, svoje zdravje, svoj denar, svoje partnerstvo in kako srečno bo to leto, ter kakšna bo usoda našega planeta. Stojte pokončno v svoji avtentičnosti, izstopite iz matrice in bodite bojevnik, ki skozi trdno prepričanje »jaz sem kreator« stojite v stebru Luči. Poskrbite zase!

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za december 2023

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za november 2023