Shana Flogie: Sekvenca 1010 označuje čas osebnega razvoja, duhovnega prebujanja in razsvetljenja

blog sekvenca

10. 0ktobra se, kot drugi, obrne planet Saturn

Pred nami je dan, ko se iz svoje retrogradne faze, ki se je začela 23. maja, znova vrne v direktno gibanje. Saturnov obrat prinaša nekaj več energije na naše kozmično nebo. Ko je Saturn v retrogradni fazi nas opominja, da ponovno preučimo lekcije iz preteklosti, da vidimo, za kaj smo pripravljeni stati in kje bo potrebno ustvariti meje. Zdaj pa, ko bo Saturn ponovno s svojem direktnem gibanju, boste morda lažje krmarili po teh področjih vašega življenja. Morda si boste tudi opomogli glede svojih lekcij, ki ste jih imeli. Kaj se je dogajalo?

Ko sta bila retrogradna Saturn in Jupiter je bila faza, ko je delalo revizijo ljudstvo.

Saturn velja za planet odgovornosti in trdega dela, a tudi odličnih nagrad. Trdo delo je poplačano in ker je Saturn znan tudi kot gospodar »karme« zagotavlja, da nobeno slabo dejanje ne ostane nekaznovano. V poletnih mesecih ste imeli priložnost, da ste ponovno pogledali v preteklost, razmislili o tem, za kaj in kje ste morali prevzeti odgovornost ter ocenili ali vaša dejanja prinašajo rezultate, za katere si prizadevate.

Kakšne so bile lekcije in ali ste jim bili kos?

Saturn je od vas želel, da prevzamete popolno odgovornost nad svojim vedenjem in razjasnite, kako vaša dejanja, prepričanja in misli prispevajo k resničnosti, ki jo ustvarjate.

Torej, če želite priti do dinamike, ki jo je tokrat odprl za vas za veliki »mUčitelj«, poglejte v svoje življenje, razmislite o temah, ki so v vašem življenju prevladovale od septembra 2020 do maja 2021. Katere ukrepe ste sprejeli v tem času? V kakšnih situacijah ste se znašli v tem obdobju?

Kakršne koli ukrepe ste v tem času sprejeli, je bil zdaj čas bilance, saj bodo to teme, s katerimi se boste znova ukvarjali oziroma jih pregledovali. Bodisi boste sami izkoristili koristi od svojih dejanj ali pa se boste morda spoprijeti s posledicami. Verjetno pa bo vsakega po malo.

Saturn je nekoliko podoben strogemu učitelju. V svoji retrogradni fazi vas je lahko soočil z nekaterimi težkimi ali bolj zahtevnimi situacijami. Pa vendar, cilj igre je zastaviti izziv, prevzeti popolno odgovornost za svoje življenje in odločitve ter vedeti, da imate vedno moč poskusiti znova, narediti boljše in uspeti.

Torej, vam je uspelo? Poglejte v svojem življenje, kje ste danes.

blog sekvenca

Na ta dan, pa se odklene tudi numerološka sekvenca 10/10

Ker je 10 dan v 10 mesecu, se na ta dan aktivira numerološka koda 1010, ki predstavlja moč ustvarjanja, novih začetkov in neskončnega potenciala.

Zdaj je čas, da se osredotočite na prehod iz dualnosti v stanje Enosti.

To zahteva, da opustite vsa prepričanja o dobrem in slabem in se namesto tega, vsega lotite z nevtralnostjo. Prisotnost »jaz sem« ali »tukaj in zdaj«, vam bo pomagala in omogočila, da ohranite odprt, radoveden um, ki ne sodi. Vedite da, ko se premaknete iz črno – belega ali obsojajočega uma, boste našli polnost svoje življenjske poti.

Delujte iz hvaležnosti, z naravnanostjo miru in povezovanja.

Število 1010 je sestavljeno iz vibracij in atributov dvojnega števila 1 ter močne energije števila 0, ki se pojavi dvakrat, kar krepi njene lastnosti. Številka 1 se nanaša na lastnosti novih začetkov, ustvarjanja in ustvarjalnosti, motivacije, napredka, intuicije in navdiha, sreče in pozitivnosti, pobude in odločnosti, dosežkov, doseganja uspeha in osebne izpolnjenosti. Število 1 nas opozarja, da svojo resničnost ustvarjamo s svojimi mislimi, prepričanji in dejanji. Številka 0 predstavlja potencial in/ali izbiro, duhovno potovanje, razvoj vaših duhovnih vidikov, poslušanje vaše intuicije in višjega jaza, večnost in neskončnost, enost in celovitost, nadaljevanje ciklov in toka ter izhodišče. Številka 0 se nanaša tudi na božjo silo/univerzalne energije/vir in povečuje vplive števil, s katerimi se pojavlja.

Sekvenca 1010 označuje, da je to čas osebnega razvoja, duhovnega prebujanja in razsvetljenja.

Naj bodo vaše misli, osredotočenost in nameni na poslanstvu vaše duše in življenjskem namenu, vaše povišane vibracije pa bodo v vaše življenje pritegnile obilje in pozitivno energijo. Uporabite afirmacije in ohranite pozitiven odnos, da na svoji poti pritegnete k sebi vse, kar potrebujete. Zaupajte svoji notranji modrosti, intuiciji in vodstvu ter ukrepajte pozitivno v smeri svojih sanj in želja.

blog sekvenca

Sekvenca števila 1010 vas spodbuja tudi, da svoja prepričanja, misli in miselnost usmerite v svojo duhovnost in svoj življenjski namen, ko zdaj ustvarjate svojo resničnost.

Vključite se v ustvarjalna in pozitivne dejavnosti ter produktivno uporabite svoje osebne sposobnosti in talente. Poslušajte napotke svojega notranjega vodstva, svojo intuicijo ter strastno in navdušeno služite svojemu duševnemu poslanstvu.

Sekvenca 1010 vas torej poziva, da bodite pozorni na svojo intuicijo, misli in vtise, saj ti razkrivajo odgovore na vaše priprošnje, molitve in vam dajejo vodstvo. Zaupajte sebi, svojim vodnikom in univerzalnim energijam. Delujte in ravnajte po navodilih svojih občutkov in ukrepajte. Stopite iz svoje cone udobja in se premaknite v smeri svojih resničnih želja ter vedite in verjemite, da boste našli uspeh in srečo.

In za konec… vedite tudi, da boste v svojih prizadevanjih našli osebni uspeh in izpolnitev, saj je končni seštevek sekvence število 2, ki pooseblja dolžnosti, ravnovesje in harmonijo, prilagodljivosti in diplomacijo, sodelovanje in upoštevanje. Ker se nanaša tudi na partnerstva in odnose, intuicijo in vpogled, vero in zaupanje ter vaš božanski življenjski namen je sporočilo, da morate imeti pogum, vero in zaupanje v univerzalne energije, saj se odgovori na vaše molitve že kažejo, čeprav morda še niso očitni. Morda je to preizkus vaše potrpežljivosti, pa vendar… bodite prepričani, da se bo vse zgodilo v božanskem pravem času. Zaupajte.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo oktober

Sporočiilo ob koncu tedna…

blog oktober cas vstajenje

Shana Flogie: Čas za vstajanje bo, tako zase kot za druge

blog sporocilo oktober

Sporočilo ob koncu tedna…

Blog napoved oktober

Shana Flogie: Napoved za oktober 2021

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane