Sporočilo ob koncu tedna…

Iz Ljubezni rojeni in v Ljubezen se na koncu vračate. Vse vmes pa je izkušanje, ustvarjanje Nje. Čas je, da samo opazujete, kaj se dogaja okoli vas, ko drugi govorijo o vas stvari, ki niso le neresnične, ampak so vzbujene zaradi njihovega lastnega strahu.

Kmalu boste doživeli Spoznanje in neke vrste ponovno Rojstvo. Razumeli boste, da ste močan bojevnik, bitje, katerega Duh nikoli ne izgine, prav tako kot se vaše edinstvenosti nikoli ne da popolnoma ujeti v besede ali slike. Nadaljujte in ponovno ustvarite svoje življenje iz tega konca, ki se vam v tem trenutku zdi nemogoč ali težak. Kar boste ustvarili zdaj, bo resnično iz vas.

Morda bo trenutno vaš izziv iskanje doma ali pa gradnja nečesa novega… odnosa, poslovne poti ali odločanje o družini. Izbirate, pa morda niste prepričani. Morda je to zdaj vaš največji izziv in zna se zgoditi, da ne bo šlo vse po načrtu, ki ste si ga zamislili. Poglejte v svojo zgodovino in preverite, ali se vam ponovno del zgodbe ponavlja, so igralci isti? Je zgodba enaka, se soočate s podobnim izzivom? Zdaj imate priložnost, da popravite zmote preteklosti. Gradite dalje, sprejmite odgovornost in vedite, da bodo vaši načrti obrodili sad za naslednje generacije. Dobro zasnovan načrt, jasna vizija, odločnost in odgovornost, ki jo morate sprejeti vas vsekakor pripeljeta do cilja…  Ne bojte se moči, ki jo občutite v sebi … Vedite, da se ta moč uporablja za Dobro, za Pomoč in Ustvarjanje. Obkrožite se z ljudmi, ki delijo vaše vrednote in poglede na svet. Dovolite svoji Ljubezni, ki jo čutite do osebe, naj vam pomaga najti Pogum, da se boste jasno soočili s tem izzivom, ki vas tako globoko razjeda v vašem Srcu. Povejte na glas … S tem, ko se boste jasno in odkrito izražali, se bo izziv, s katerim se soočate že lep čas, razRešil v skladu z najvišjim dobrim za vas in vse vpletene. Zgradite si nekaj zase. Topel dom, kamor boste spadali, okolje, kjer se boste lahko razvijali, odnos skozi katerega boste lahko rastli… tukaj in zdaj, za izpolnitev svojega namena in bodoče generacije.

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

Iz srca, 

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog portal

Shana Flogie: Duhovne energije portala 11-11

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved november

Shana Flogie: Napoved za november 2022