Shana Flogie: Superluna v Škorpijonu

blog superluna

27. aprila bomo znova na nočnem nebu lahko občudovali Superluno. Ime »super« dobi polna Luna zaradi svoje lege, saj je takrat najbližje Zemlji. V tem času bo povečana nevarnost ekstremnih vremenskih in naravnih pojavov; kot so močne nevihte, povečano deževje, izbruhi vulkanov in potresov. Superluna pa vpliva tudi na močno povečanje plimovanja, kar vpliva na spremembe vremena in povzroča povečanje teže vode, ki nato pritiska na tektonske plošče, kar naj bi povzročalo potrese. Njen vpliv je najmočnejši 10 dni pred in po pojavu, tako da lahko pričakujemo tudi vremenske nevšečnosti in kakšen potres.

Zaradi tega položaja se Luna ne samo zdi večja in svetlejša na nebu, temveč tudi poveča njeno magnetno moč.

Njena magija je, da lahko stvari pripelje na površje, odkrije skrite rane in premeša čustva, za katera sploh niste vedeli, da jih imate. Prav zato lahko Polne lune štejemo za močne energetske portale odpuščanja.

Torej, zdaj se lahko vprašate:

Kaj želite spustiti?

Kaj želite odstraniti iz svojega življenja?

Ali hrepenite po svobodi?

V času Polne lune, se lahko počutite naravno privlačne, po drugi strani, pa vam daje možnost, da sprostite in se osvobodite stvari, ki vam ne služijo več, vse seveda v vaše najvišje dobro. Ker pa bo Polna luna v vodnem znamenju Škorpijona in Luni vlada element vode, se lahko tudi sami počutite izredno občutljivi in boste ​​v stiku s svojimi višjimi čutili. Vaša intuicija vam lahko prinese večjo jasnost v situacijo, ne pozabite pa tudi na iztirjeni Mars, ki se je sredi tedna že premaknil iz zračnega Dvojčka in vodnega Raka.

Ko se Mars premika »izven meja«, v bistvu pomeni, da njegova energija podivja! Svojo pot nadaljuje v Raku, kjer bo vse do 24. maja, ko se »iztirjena« (OOB faza) tudi konča. Še vedno velja, da ohranjajte mirno kri in ne delajte ničesar na silo, kajti planet akcije in fizične moči, Mars ni »utirjen ampak še vedno iztirjen«. Predvsem, hitite počasi in komunicirajte po pameti.

Zdaj lahko pričakujete, da bodo na plano zlezli vsi »pretekli neporavnani finančni grehi« vaše družine ali družinskih članov, lahko se boste soočali z družinsko dinamiko, ki jo morate opustiti.

Če se želite premakniti naprej, potem se boste ukvarjali z izzivi, ki vam jih bo na pot prinašala predvsem pasivna agresivnost in neizmerna kontrola, ki jo nezavedno izvajate vi ali kdo od vaših bližnjih nad vami ali nad domačimi.

Mars v Raku seveda lahko poslabša čustvena stanja, saj bi se lahko počutili razdražljive ali celo nekoliko nemirne. Mars v Raku vas lahko naredi tudi impulzivne, zlasti ko gre za zadeve, ki so za vas globoko osebne in pomembne; otroci in družina. O ja tu, lahko iztirite brez problema, v stilu »pustite moje otroke.« Luna v Škorpijonu pa vas bo soočala z največjo temo in preteklimi potlačenimi vzorci, ki jih še niste odpustili.

Vedite… vaša okrepljena čutila so lahko vodilo in vam pomagajo, da lahko potujete v globlje stanje zavedanja in razumevanja. Vaša intuicija pa je dragocena velesila in v tej noči Polne lune, saj bo do nje lažje dostopati.

Energija Škorpijona, ki bo prisotna v tej Superluni, kaže, da odpustite bremena, lahko psihične ali energijske narave. S čiščenjem svojega energijskega telesa se lahko vrnete v stanje celovitosti in ravnotežja. Zagotovite pa si lahko, da bo vaša energija bolj pristna in po meri tistega, ki ste v resnici.

Vzemite si čas za energetsko čiščenje telesa, pa naj bo to s kopanjem v soli, ali energetskim čiščenje prostora. Tudi zvočne kopeli, so lahko zdaj zelo koristne za odstranjevanje zastale energije iz telesa. Izkoristite močne čistilne moči, ki jih prinaša Superluna.

Pod vplivom te Superlune se lahko razkrijejo skrivnosti ali pa se na površju pojavijo nove informacije. 

blog superluna

Morda se tudi sami zazrete v zadnjih nekaj mesecev, kajti dobili boste več jasnosti glede nekaterih odločitev, ki ste jih sprejeli. Škorpijonski energiji vlada Pluton in le dan po tej Superluni Pluton vstopi v podzemlje zaradi svoje letne retrogradnosti.

Pluton v svoji retrogradni fazi kaže, da bi se lahko vse, kar morate odpustite, vodilo nazaj do dogodkov oktobra lani.

Prav dogodki iz tega časa se lahko vnovič pojavijo ali pa se vam zdi, da morate počistiti kakršno koli psihično ali čustveno prtljago, ki ste jo podedovali od takrat. Ne pozabite, Pluton je planet smrti in ponovnega rojstva, zato vse, kar je odpadlo, ni izgubljeno. Preprosto je v preobrazbi in morda boste začeli videti znake ponovnega rojstva prav pod to Superluno v Škorpijonu.

Da pa bo mera polna, pa bo tej SuperLuni zelo aktiven tudi Uran, planet prebujanja, naglih sprememb in presenečenja. Prav prisotnost Urana kaže, da vas lahko nekaj »ujame« ali pa pride do nenadne spremembe dogodkov. Pravzaprav bi lahko že cel teden pred Superluno čutili neko naelektrenost doma, v odnosih, okoli denarja, zato obstaja velika verjetnost, da se boste, ko Luna doseže svojo maksimalno polnost počutili, kot da ste ponoreli.

Če se boste počutili razpršeno ali celo izgubljeno bodite pozorni in delajte na tem, da poskrbite zase. To bo velik izziv mnogim. Vedite, da je lahko prav to tisto, zaradi česar se boste počutili nemirno, lahko pa bo to tudi namig, v kaj se morate v svojem življenju poglobiti globlje.

Ne odrivajte teh tesnobnih energij stran od sebe, saj vam poskuša pokazati in naučiti, da je včasih edini izhod skozi soočenje s svojo lastno temo. Namesto da bi še naprej poskušali drsati po površini, se raje potopite in si dovolite raziskati vse, kar najdete, ne glede na to, kako neprijetno ali boleče je lahko.

Vedite, ko se res opogumite in se predate, lahko postane vsaka neprijetna energija, katero čutite zdaj, kmalu mine. Ostane vam nova modrost, globlje razumevanje, večje sočutje in boljše razumevanje celote.

V moči je; naučiti se biti Prisoten v neprijetnih čustvih, ki vas pozdravijo v življenju.

Torej, medtem ko je »poskrbi zase« pri tej Superluni tako pomembna tema, si dajte priložnost, da se potopite v kakršen koli kaos v katerem ste se ali se boste znašli. Dogodki te Superlune bodo doživeli vrhunec ob krvavi Luni, ki bo na mrk ob koncu maja.

Se beremo. Ohranjajte visoko vibracijo.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

favicon mychi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo maj

Sporočilo ob koncu tedna…

blog maj

Shana Flogie: Napoved za maj 2021

blog duhovosti

Shana Flogie: O duhovnosti, prebujenosti in Novi dobi

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane