Shana Flogie: Zadnji obrat Merkurja v letu 2021

blog retrogradni merkur oktober

26. septembra vstopi Merkur v svoj retrogradni cikel, ki bo v znamenju Tehtnice

Merkur vstopi v svoj zadnji retrogradni cikel v tem letu, kjer bo ostal vse do 18. oktobra. V tem času bi se lahko okrepila vaša senzibilnost v odnosih, lahko boste preko pretirane občutljivosti spoznali svoje negativne misli, ki vas vodijo v še globlji občutek žrtve. Morda naredite kaj okoli svoje miselne naravnanosti in se razstrupite. Faza retrogradnega Merkurja vam bo prinesla priložnost globinske sprostitve, samozdravljenja, da po 18. oktobru zaživite bolj harmonično v odnosih, predvsem v tistih, kjer ste se prej težje izražali.

Ko Merkur potuje direktno, vam pomaga jasno razmišljati, komunicirati in pridobivati sporočila iz sveta, ki je okoli vas. V njegovi retrogradni fazi pa se njegov fokus premakne in vam pomaga pri pridobivanju sporočil iz nevidnih območij in vašega notranjega sveta.

Retrogradno potovanje Merkurja skozi zračna znamenja je na kolektivni ravni prineslo na dan teme o tem, kako se odločiti za komunikacijo, izražanje in sprejemanje informacij.

Vsekakor smo to videli na svetovni ravni, morda pa ste se s tem srečali tudi na osebni ravni.

Vzemite si trenutek in razmislite, kako se je vaš komunikacijski slog morda spremenil letos. Ali vam pride kaj na misel?

Morda vam bo pomagalo razmišljati tudi iz vidika energetskih centrov, čaker, ki so v telesu.

Grlena čakra

V grlu je močan energetski center, ki vam pomaga izraziti, deliti vašo resnico in govoriti vašo zgodbo.

Kako ste se izražali letos? Kako na kakšen način ste se počutili poklicane, da to počnete letos? Ste opazili spremembo v svojem pristopu?

Grlena čakra je fantastično energetsko središče, na katerega se lahko osredotočite v retrogradnem obdobju Merkurja, še posebej zato, ker je retrograden v zračnem znamenju.

Zadnja faza retrogradnega Merkurja, ki je v zračnem znamenju Tehtnice, prinaša osredotočenost na vaše odnose in na to, kako se odločite za komunikacijo z drugimi.

Tehtnica je znak partnerstva in odnosa do ljudi, ki so okoli vas. Zdaj si lahko zastavite vprašanja, kot so:

Kako lahko v svojih odnosih postanete boljši sogovorniki?

Kako bolje komunicirati? Ali morate postaviti meje ali morate porušiti zidove?

blog retrogradni merkur oktober

To Merkurjevo energijo lahko v septembru in oktobru uporabite za razmislek o teh vprašanjih in za razmislek o boljših načinih komuniciranja in deljenja tega, kar mislite in čutite v svojih odnosih.

Ta faza retrogradnega Merkurja prinaša tudi čudovit čas, da se povežete s svojimi sanjami. Vaše sanje so lahko portal v vašo podzavest, Merkur pa vam lahko v sanjah pogosto pusti sporočila. Omogoča vam, da pridobite globlji vpogled v svojo podzavest, pomen svojih sanj in svojo intuicijo.

Ob vstopu v svojo retrogradno fazo ob koncu meseca, bo njegova energija močna, deloma zato, ker bomo imeli poleg Merkurja retrogradno skupaj šest planetov.

Morda se vam lahko celo zdi, da se bodo stvari upočasnjevale, ali pa boste morali narediti nekaj korakov nazaj, predno se boste premaknili naprej.

Poglejte v svoje situacije in kam vas je pripeljalo življenje in se vprašajte:

Kaj se lahko naučite iz preteklosti, namesto da bi se še naprej omejevali? Kako se lahko naučite biti potrpežljivi in čakate na pravi navdih, da vas ta zares najde?

Vaša intuicija se med retrogradnim Merkurjem močno napolni, zato, če se počutite da ste vodeni s strani srca, sledite temu klicu!

V septembrsko-oktobrskem obdobju retrogradnega Merkurja boste morda ponovno videli teme, ki so prevladovale letos v mesecu juniju.

Ker je bila tudi takrat faza retrogradnega Merkurja, se lahko zgodi da se boste znova lotili tem iz tega časa ali pa boste ugotovili, da so vse napake, ki ste jih doživeli, končno odpravljene in razrešene.

Pripravite se lahko tudi na določene vzpone in padce v ljubezenskih odnosih in poslovnih partnerstvih.

Nekatere pretekle težave se lahko zopet pojavijo na površju, še posebej tiste, ki ste jih prezrli in se z njimi niste ukvarjali. Odnosi bodo pod drobnogledom in razlike bodo zdaj očitne.

Zazrite se vase in v svoje odnose, saj boste tako razumeli, zakaj se vam nekaj dogaja in zakaj se vam nekatere vsebine ponavljajo.

Na poslovnem področju boste morda morali reorganizirati stvari, samo zato, da boste dosegli boljše rezultate. Če pride do konfliktov ali razhajanj v odnosih vseh vrst, bo zdaj pravi čas za sproščeno komunikacijo in razčiščevanje, saj Tehtnica želi sodelovanje in izmenjavo mnenj.

Merkur velja za planet glasnika.

In za konec… Ko potuje Merkur retrogradno, odkrije sporočila iz vaše preteklosti, ki ste jih morda prvič spregledali ali zamudili. Morda boste morali počakati, da Merkur dokonča svojo retrogradnost, da boste lahko prejeli ta sporočila, zato bodite potrpežljivi! Retrogradni Merkur lahko povzroči zamude vseh vrst, kot tudi vse vrste napačne komunikacije, zato poskusite na to gledati kot na sporočila Merkurja:

Kaj vam poskuša planet glasnik sporočiti in kako želi komunicirati z vami?

Čeprav lahko ta faza nekaterim predstavlja zelo težko obdobje, ko trenutni najbolj intimni svet nima več smisla, se boste na koncu naUčili občutiti novi smisel življenja. Našli boste smisel svojih korenin in kakšno vlogo imate zdaj vi. Zdaj namreč zMorete narediti ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše novo življenje.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo oktober

Sporočiilo ob koncu tedna…

blog oktober cas vstajenje

Shana Flogie: Čas za vstajanje bo, tako zase kot za druge

blog sekvenca

Shana Flogie: Sekvenca 1010 označuje čas osebnega razvoja, duhovnega prebujanja in razsvetljenja

blog sporocilo oktober

Sporočilo ob koncu tedna…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane