Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo oktober
Pojdite ven, izstopite iz svoje cone udobja in se Premaknite z življenjem naPrej. Razvijajte se dalje in najdite Veselje v drugih stvareh, ljudeh, situacijah in okolju, ki vas podpirajo. Pomemben je samo ta trenutek, tukaj in zdaj. To je odličen način, da se premaknete naprej!
 
Verjetno si govorite, da nimate časa za počitek, a morate si ga vzeti. To naj vam bo prioriteta, pa boste videli, kako bo prišlo do zanimive transformacije. Vaša ustvarjalnost se bo povečala, vi pa boste osveženi z novim občutkom smisla in navdiha. Razum vam morda pravi, da je sproščanje izguba časa, a v resnici je ravno nasprotno. Sproščanje bo upočasnilo vaše misli in odprlo srce. Je namreč gorivo za dušo, ki ima pozitiven učinek na vas celega. Vaše dobro počutje je izjemno pomembno, zato ga ne jemljite za samoumevno.
 
Vzemite si čas in vstopite v Trenutek, odprite svoje Srce sebi!
Kaj je v njem?
 
Ali se zavedate, da ste Vi vaš lastni izvor Moči, ki ga nikakor ne morete zanikati. Morda je tam še vedno nekaj, kar vam vzbuja in prinaša iz globin grenkobo preteklih dogodkov ter odločitev, ki so trenutno za vas nujno potrebne. Te so vas danes pripeljale do tega, da se navkljub vašim Dvomom, vse dogaja natanko tako, kot se mora. Kako se poČutite? Ste pripravljeni, da drugim razKrijete svoj lastni izvor življenja skozi sprejemanje in toplino?
 
Samo zaglejte se v Srce … Čas je, da Vidite in prePoznate Lepoto, Toplino in Srčnost… obe odpirata vaše Srce, v tem pa je vsa Lepota. Ali si sploh dovolite Ljubiti? Ste na križišču, se razhajate? Se odločate za novo pot? V tej obljubi, ki si jo dajete zdaj, je obljuba, da si date Moč in pogledate v svoje Srce … Samo tam boste Videli, kaj ste v Biti izgubili. Ničesar v življenju ne izgubite, vse se samo spreminja v skladu z vašo naravnanostjo. Skozi izgube vseh vrst puščate za sabo stare in preživete dele sebe. Vsak konec je priložnost za nov začetek in če še vedno dvomite, preverite: Si resnično želite ohranjati to kar imate?
 
Možnosti sta dve. Ali se borite in začnete z nova, ali pa… odidete in si date možnost za nove priložnosti.
 
Hvala, ker ste. Se beremo. Lep konec tedna…
 
Ohranjajte visoko vibracijo,
Iz srca,
shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo oktober

Sporočiilo ob koncu tedna…

blog oktober cas vstajenje

Shana Flogie: Čas za vstajanje bo, tako zase kot za druge

blog sekvenca

Shana Flogie: Sekvenca 1010 označuje čas osebnega razvoja, duhovnega prebujanja in razsvetljenja

Blog napoved oktober

Shana Flogie: Napoved za oktober 2021

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane