Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo ob koncu tedna feb
blog sporocilo ob koncu tedna feb
»Čas je za spremembo, zato razumite, da je dobra, predvsem pa kvalitetna hrana, zdaj še kako pomembna. Vrnite se k uživanju naravnega, v vseh pogledih. Vedite, da vse, kar pojeste, postane del vas in vaše Energije. Jejte raznoliko in dobro ter poskrbite, da ima vaša hrana dovolj »chi« – življenjske energije.
 
Zavedajte se, da je hrana energija, ki postane vaše Telo, ki se širi v vaše energetsko polje in vpliva na vse, kar privlačite v svoje življenje.
 
Sprostite se. Zaupajte vase.
 
PreNehajte z Dvomi … Nihče od vas pravzaprav ničesar noče, ničesar ne rabi.
 
Zdaj ni dobro le veselo jesti, ampak morate tudi razumeti zdravilno moč, ki jo hrana vnaša v telo. Preglejte svoj način prehranjevanja … Katera hrana vas v tem trenutku ne podpira in vam ne daje prave energije … Razmislite tudi o svojih odLočitvah, če hrano zlorabljate … Jeste prevelike količine čokolade, mlečnih izdelkov in hrane, polne bolečine in strupov? Hrana je zdravilo. Hrana lahko zdravi. Hrana lahko škoduje. Izberite tisto, ki podpira in potrjuje vaše življenje. Hrana ima čarobne kvalitete in je izjemen zdravilec. Posvetujte se in preučite, katera zdravilna hrana bi bila v tem trenutku najboljša za vaše potrebe in vaš način življenja. Čas, ki si ga vzamete in ga namenite za pripravo take hrane, bo hranil vašo ljubezen do sebe, ki se bo pokazala z izboljšano energijo, vitalnostjo, čustveno stabilnostjo in močjo, povečano zmožnostjo za veselje in boljšim spanjem.
 
S tem, ko skrbite Zase, vam preostali svet sledi.
 
Ko ravnate s sabo z Ljubeznijo, Spoštovanjem in gradite močno vitalnost telesa, kažete drugim, kako želite, da ravnajo z vami. Močnejše kot bo vaše fizično telo, več Duha vas bo lahko doseglo, saj boste čista in poPolna posoda. V tem času bodo za vas zelo zdravilni tudi skupni obroki z drugimi. Ko jeste skupaj z drugimi, se zahvalite za hrano, blagoslovite jo, potem pa bodite pozorni na čudeže.
 
Skozi hvaležnost odpirate svoje Srce in Ljubezen gre skozi želodec.«
 
Iz srca 💖 Shana

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog polna luna devica feb

Shana Flogie:Polna luna v Devici, bo naredila red…

blog sporocilo ob koncu tedna feb

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sekvenca

Shana Flogie: Sekvenca 2-2-2

blog leto bivola

Shana Flogie: Vstopamo v leto kovinskega jin Bivola

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane