Sporočilo ob koncu tedna…

V življenju smo pogosto soočeni z globokimi uvidi v sobane teme, kjer se skrivajo naše najgloblje strahove in dvomi. A vendar, vedno se pojavi svetloba, ki razsvetli te temne kotičke in nam omogoča, da se osvobodimo preteklih bremen. Ta svetloba je ljubezen, ki nas obdaja, ki nas objame in napolni z radostjo.

Ko smo povezani s seboj in ostajamo v svojem centru, lahko globoko občutimo to izpolnjenost, ki jo prinaša ljubezen.

In… Navdušenje za življenje se prebudi, ko se zavedamo, da smo povezani z neskončno ljubeznijo, ki nas nosi skozi vse vihre življenja. In v tem navdušenju najdemo svojo pravo izpolnjenost. Ko ohranjamo mir v svoji duši, ustvarjamo prostor za objem, ki nas napolni z izpolnjenostjo. To je kot topel objem od življenja samega, ki nas spominja, kako dragocen je vsak trenutek. S tem izpolnjenim srcem se sreča prebuja v nas in nam omogoča, da živimo srečno življenje. Tvoje srce je tvoj kompas, ki te vodi k temu občutku izpolnjenosti. Ohranjaj svojo vibracijo visoko, saj je tvoja energija magnet za podobne vibracije iz okolice.

Ko ohranjaš visoko vibracijo, privlačiš v svoje življenje pozitivne izkušnje in ljudi, ki delijo tvojo srečo.

Ostati v ravnovesju je umetnost, ki jo lahko izpopolnjuješ skozi prakso. Naj ti tvoja notranja harmonija služi kot kompas v razburkanem morju življenja. Ne obupaj in ne boj se sprememb, ki se dogajajo okoli tebe in znotraj tebe. Torej, vzemi te besede kot spodbudo, da sprejmeš vse, kar ti življenje prinaša, in da verjameš, da je vse, kar se dogaja, del tvoje poti do izpolnjenosti in sreče. In, najpomembneje… sledi svojemu srcu. Tvoje srce ve, kaj je prav za tebe, kaj te napolni z veseljem. Bodi pogumen in sledi svojim sanjam, saj te bodo pripeljale do izpolnjenosti, po kateri hrepeniš. Tako, naj ti to sporočilo služi kot opomnik, da si vedno povezan s to svetlobo ljubezni, ki te objema. Ostani v svojem centru, v sebi najdi mir, in ljubi – ljubi sebe, ljubi druge, ljubi življenje. To je ključ do resnične radosti in izpolnjenosti.

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za december 2023

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za november 2023