Sporočilo ob koncu tedna…

V času ko se nežno dotikaš meja svojega uma, bodo odnosi zažareli kot iluzija skozi rožnata očala. A v sebi čutiš tisti nežni šepet dvoma, ki te opominja, da morda ni vse tako, kot se zdi. Morda je to le igra uma, ki nas vodi skozi labirinte iluzij in prevarami, ko si prizadevamo najti resnico.

Kaj je res, se sprašujete? Je to, kar gledam tudi resnično tisto kar Vidim?

Kar čutite vas morda plaši, saj v sebi veste odgovore, ki jih iščete. In vendar, kljub vsemu, se odnosi nadaljujejo, kot da bi bili povezani s tanko nitjo usode. Vsi čutimo globoko povezanost, a hkrati se zavedamo, da je potrebno sestopiti iz oblakov iluzij in se dotakniti trdne zemlje resničnosti. Le tam lahko najdemo resnično povezanost, brez mask, brez skritih namer, le čista srca, ki bijejo v ritmu življenja. Tako se vrtimo v krogu, med svetlobo in senco, med iluzijo in resničnostjo, v iskanju tistega popolnega trenutka, ki bo odprl vrata spoznanja. In morda je prav ta pot, polna ovinkov in izzivov, tista, ki nas bo naučila največ. Naučila nas bo, da je vsaka iluzija le prehodna, da je resnica tista, ki nas osvobaja in nas povezuje z resničnostjo našega bivanja. Čas je, da stopite naprej, korak za korakom, s srcem, ki ga odprite sebi za sprejemanje resnice, ki se skriva za oblački iluzij. In na tej poti spoznavanja se bomo morda prav vsi izgubili, a vendarle se bomo našli, močnejši, modrejši in bolj povezani kot kadarkoli prej. Vedite, da se skozi potrpežljivost odpira priložnost, ki bo nežno, a vztrajno, kot cvet, ki razkrila svoje liste soncu.

V tem čakanju se ustvarja prostor za Resnico, ki počasi prebija skozi tančice iluzije, kot žarek Svetlobe v temi.

In ko se končno pokaže, resnica osvetli našo pot s svojim sijajem, razkriva nam globine, ki so bile prej skrite našemu očesu. Zato naj bo naša pot naprej tlakovana s potrpežljivostjo, da lahko prebudimo resnico v svojih odnosih in zgradimo trdne vezi ljubezni, ki trajajo. Naj bodo naša Srca odprta za sprejemanje resnice, tudi če je včasih težko ali boleče, kajti… le skozi resnico lahko najdemo pristno povezanost, ki nas napolni s srečo in izpolnjenostjo.

Naj bo vsak korak na tej poti blagoslovljen s čisto esenco ljubezni, ki nas drži skupaj in nas vodi k resnici naših src.

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca,

Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za april 2024

Sporočilo ob koncu tedna…