Sporočilo ob koncu tedna…

Čas je za vpogled, čas za to, da ohranimo visoko naravnanost in odpuščamo. Izkoristite ta čas za premislek, za iskanje notranjega miru in za to, da si polepšate dan. Praznujte.

Velika noč nosi v sebi simboliko ponovnega rojstva, prenove in upanja. Je čas, ko se spominjamo zmage nad temo, ko luč premaga temo in življenje premaga smrt. To je čas, ko se zavedamo, da noben izziv ni nepremagljiv, nobena tema ni trajna in nobena pot ni brez upanja. Sporočilo je močno in osvobajajoče. Govori nam, da smo sposobni premagati svoje najtemnejše trenutke, da se lahko dvignemo iz pepela kot feniks in da lahko vsak dan znova začnemo. Na vas je, da se opogumite, da zasledujete svoje sanje, da sledite svojim ciljem in da verjamete vase.

Ne glede na to, kakšne preIzkušnje vas čakajo, verjemite v svojo Moč, verjemite v možnost preNove in verjemite v možnost ponovnega rojstva.

Velika noč je čas prebujenja, čas notranje prenove in čas, ko začutiš, da si močnejši od svojih najtemnejših trenutkov. Naj te božanska Luč osvetli in naj ti da moč, da zasiješ kot zvezda na nebu. Delite hrano in svoje zgodbe s prijatelji in družino, saj je to tisto, kar nas povezuje in naredi naše življenje bogatejše. Pojdite ven in ujemite sončne žarke spomladanskega sonca, ali pa se prepustite vonju dežja ali beležite padavine snega.

Ni pomembno, kakšno vreme je, pomembno je, da pozdravite prebujanje narave in se z njo povežete. Napišite svoje cilje, naslovite svoje priprošnje boginji Ostari, ki predstavlja prehodnost in obnovitev. Prižgite svečo, se potopite v slano kopel ali si privoščite dišečo kopel z zelišči. Pobarvajte simbolično jajce v čast boginji in si brez slabe vesti privoščite čokoladnega zajčka. Ne glede na to, kako se odločite preživeti ta čas, pomembno je, da počastite duhovni pomen pomladi, da praznujete svoje Novo rojstvo in si simbolično zastavite cilje. Pozdravite Svetlobo in Upanje, ki prihajata in si dovolite začutiti novo energijo in svežino, ki jo prinaša ta čas. Naj bo vaš vikend poln ljubezni, radosti in duhovne obnove.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za april 2024

MyChi Potica… brez kvasa, jajc in mleka