Sporočilo ob koncu tedna…

Globoko v sebi veste, kdaj potrebujete prenovo v življenju in kaj je potrebno opustiti. Ste del nove mreže življenja… Čutite to?

Ne pustite, da bi vas kdo podredil. Ohranite srce in bodite pogumni. Bodite zvesti svojemu resničnemu jazu, saj imate moč ustvariti in doseči velike stvari. Stojte trdno v svoji resnici, ne bojujte se več, ne bojte se…

Odpovejte se dvomom.

Zaupajte v svoje sposobnosti in vase, in se boste vrnili zmagoslavno. Sledite le resnici… Svetlobi, ki zdaj obsije vse, odpira vrata do nove zavesti. Vedite, da dokler niste v celoti prisotni in zavedajoči se tukaj na Zemlji ter sledite srcu, ne boste videli. Prav zdaj imate priložnost za nov način življenja.

Vaša situacija vas uči, da stopite zase, in šele ko prevzamete popolno odgovornost za svoje življenje, boste svobodni.

Šele ko boste v celoti prisotni v tem trenutku, tukaj in zdaj, se boste lahko povezali z drugimi dimenzijami in realnostmi. Ko opravite svoj notranji del skozi odločitve in ozaveščanje, potem počakajte, da čas naredi svoje. V tem trenutku morate biti modri, kajti modrost pride le, ko sta srce in um v ravnovesju. Da bi se to zgodilo, se morate odpovedati dramam in jasno videti, kaj se resnično dogaja ter kam usmerjate svojo pozornost.

Pazite, kam usmerjate svoje misli in na kaj se večino časa osredotočate.

Vaša namera in misli, ki jih gojite večino dneva, igrajo ključno vlogo pri oblikovanju vaše naravnanosti ob koncu poletja. Visoka naravnanost bo zdaj ključna, saj vam pomaga utirati pot v svetlobni mreži. Nadaljujte s to potjo jasnosti in prisotnosti, saj v vsakem trenutku ustvarjate svojo lastno resničnost. Svetloba vam kaže pot, a le vi ste tisti, ki se morate odločiti, ali boste sledili njenemu vodstvu. Bodite odločni in pogumni, saj vsak korak naprej odpira nova vrata in prinaša nove priložnosti. Zdaj je čas, da se osvobodite vsega, kar vas omejuje, in stopite v svojo polno moč.

Vsak dan, vsak trenutek, je priložnost za rast in transformacijo.

Bodite pozorni na svoje misli, čustva in dejanja, saj imajo moč oblikovati vašo prihodnost. Zato izberite zavestno, izberite modro in sledite luči svojega srca. To je vaša pot do svetlobe in izpolnitve.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

 

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG ( x px) ()

Shana Flogie: Napoved za junij 2024

Sporočilo ob koncu tedna…