Sporočilo ob koncu tedna…

V procesu zdravljenja, ki se odvija zdaj, lahko odkrijete vaše notranje talente in darove ter se odločite, da jih uporabite za višji namen. Ne pozabite, da je vaša namera ključna za razrešitev, ki jo iščete. Četudi nikoli ne morete povsem predvideti, kako se bodo stvari odvijale, lahko vedno prevzamete odgovornost za svoje odločitve in ravnanje. Ko mislite, da veste, kako naj bi bilo, se lahko vse obrne na glavo. Če nekaj ne deluje, morda še niste pripravljeni ali pa obstaja boljša pot.

Usoda pogosto prinese nepričakovane dogodke, ki so lahko sprva zapleteni ali boleči, vendar ne dovolite, da vas to preseneti, saj je to vaš čarobni čas.

V svoji lastni nemoči vas lahko obvladujejo skozi ustrahovanje, grožnje in prepovedi, ki so spretno začinjene z izsiljevanjem. Pa vendar, čutite, to ni prava pot, zato nehajte iskati logične razlage, saj boste le še bolj zmedeni. Ustavite se. Ne igrajte več te igre. Vaša reakcija, kot sta jeza in slaba volja, le odpirata vrata, da se drugi okrepijo na vaš račun. Stopite v svojo moč in jo ponovno prevzemite. Odločno recite ne, dovolj je! Pomembno je, da ste odprti za dogodke in se znate prilagoditi. Sprememba je neizogibna, a smer spremembe je odvisna od vas in vaše naravnanosti. Regeneracija je ključ na poti do uspeha, saj vam pomaga povezati sebe in rešiti trenutne situacije. Vdihnite globoko in začutite notranjo čarobnost. Zaupajte v svetlo, novo pot, ki se rojeva, skozi umiranje starih struktur. Ostanite mirni, ohranite spoštljivost in previdno izbirajte svoje besede. Naj vaš center zavzame svoje mesto iz katerega boste delovali. Vstanite. Vstopite v trenutek, da razkrije vaš naslednji korak. Ali sploh Vidite? Mnogi ste se v grozi vsega, kar doživljate, celo umaknili, zaprli vase in čakate na pravi trenutek.

Vprašajte se: Kdo ste v resnici?

Se zavedate, da ste del mreže… Bitje spreminjanja, uničenja in ponovnega ustvarjanja. Vsak dan znova ustvarjate svoj svet. Skozi svoje zaznave, čutenja in znanje. Skozi svojo naravnanost, ko vaše misli oblikujejo vašo resničnost.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG ( x px) ()

Shana Flogie: Napoved za junij 2024

Shana Flogie: Napoved za maj 2024