Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo ob koncu tedna marec

Sprejmite ta Trenutek.

Zaprite oči in si povejte, da si zaslužite biti veseli in da od tega trenutka dalje sprejemate veselje v svoje življenje, ne glede na okoliščine, v katerih se boste znašli. Slavite in cenite Vse, kar ste do zdaj dosegli. V obdobju, ki je pred vami, se vam bo ponudila nova Priložnost. Na začetku se vam bo zdela morda nad vašimi finančnimi zmožnostmi, sposobnostim ali znanjem, a vedite, ta Priložnost se vam ne bi ponudila, če je ne bi bili Sposobni izkoristiti.

Bodite voljni in stopajte po poti naprej … Odkrivajte nove priložnosti, poti, ideje, zamisli in odnose … Bodite voljni in željni odkrivati Resnico. Zaslužite si »Biti« in »Imeti« Vse, kar si vaše Srce zares želi.

Vedite, da je vaše življenje zdaj na pragu mogočne transformacije.

Lekcija, ki se je učite zdaj, je Vera in zaupanje občutku, ki ga imate ob vsem tem. Kar koli se zgodi in se bo v prihajajočih dneh dogajalo, bo brez dvoma napolnilo vaše Srce z veseljem.

Moč pozitivne naravnanosti bo v vaše srce vneslo več Luči in jasnosti. Naj vse, kar mislite, da je nemogoče, postane mogoče. Ne ustavljajte se in ne objokujte preteklih dejanj, dogodkov in razmerij. Tam ste bili z razlogom, da ste skozi zavedanje postali boljši.

Veselite se Novega, zato kreirajte iz Srca.

Da pa bi lahko to storili, morate izliti svoje želje in Izraziti, kaj v Resnici Čutite. In kaj izbirate Zase? To bo zdaj vaš izziv.

Kako in na kakšen način razmišljate o sebi, kako in na kakšen način doživljate sebe?

Ne pozabite… Misli vas lahko zdravijo, misli vas lahko zastrupljajo. Izlite zdaj gnev temačnih misli na papir, napišite vse, kar vas boli in bremeni, vse, kar vas plaši, da bi lahko izbrali Sebe na poti k sebi.

Živeti polno življenje pomeni Biti v poPolnosti sebe.

Sprostite se. Zaupajte vase. Odločitev je vaša. Kaj boste izbrali? Če ste prišli do Trenutka, ko se vam za hip zdi, da ste na koncu in ne morete narediti niti koraka več naprej, vedite, da ste zadeli ob novo Priložnost, ki vam odpira popolnoma nov svet skozi nov pogled. Zmogli boste začeti znova.«

Se beremo. Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog april ljubim sovrazim

Shana Flogie: Ko se Venera sreča s Hadom ali »ljubim te, sovražim te«

blog sporocilo april

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo april

Sporočilo ob koncu tedna…

potica

MyChi Potica… brez kvasa, jajc in mleka

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane