Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo april
Zdaj morate biti dovolj pogumni, da ga slišite notranji glas, da ga priznate in mu sledite. Tako kot intuicija tudi ta glas ni vkoreninjen v logičnem ali kulturnem razumu, ampak v najglobljem jedru vašega bistva. Poslušati morate s srcem, se odpreti novemu in začutiti, Kateri del vas nagovarja.
 
Morda se v zadnjem času počutite zmedeni ali ne veste kaj storiti, kam se obrniti ali oditi, se odgovori na vsa ta vprašanja skrivajo v vas. Morda še niste pripravljeni, da jih slišite, a slišali boste dovolj, da vas bodo ponesli na naslednjo stopnjo.
 
Morda vam bo veliko lažje, če si predstavljate, da ste na potovanju, kjer se morajo stvari odvijati korak za korakom in… le vaša intuicija vas bo vodila po poti, ki je za vas prava. Zaupajte ji, na vas pa je, da se povežete s sabo. Zdaj je čas obnovljene energije, jasnosti in perspektive. Zdaj je dober čas za pisanje in razmišljanje, kje ste, saj se vam stvari v življenju jasnijo.
 
Resničnost obstajanja v svetu pogosto pride velikokrat kot boleč šok.
 
Tako kot zdaj, ko se lahko čutite jezne, žalostne in razočarane, saj ste iztrgani iz kraljestva matere in prisiljeni, da prevzamete polno odgovornost zase v kraljestvu očeta, kjer pa so stvari lahko hladne, strašljive in neustavljive. A vedite, ko se pomirite sami s seboj in s svetom ter boste prevzeli lastništvo nad svojim življenjem, se vam ponudi svet priložnosti. In navse zadnje, šele ko zares prevzamete odgovornost za svoje življenje in se resnično zaveste moči, ki obstaja v vas, dobite moč, da ustvarite natančno tako življenje, kot si ga sami najbolj želite.
 
Pred vami se odpira obdobje, da poskrbite za svoj dom, finance, zdravje, ter za splošno stabilnost in varnost v svojem življenju. Odprite se in bodite voljni spremembam, ki vam narekujejo kako boste zastavili svoje korake v prihodnje. Ne pozabite… Ko vas bodo razsvetlili novi vpogledi in boste občutili energijo, ki teče skozi vas, vas bo vesolje vodilo k višjim ciljem. Zato še enkrat… zaupajte! Vstopate je čas, da lahko zaživite znova, v novem, resnično močni in Prebujeni.
 
Ohranjajte visoko vibracijo.
Iz srca, 
shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

favicon mychi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo maj

Sporočilo ob koncu tedna…

blog maj

Shana Flogie: Napoved za maj 2021

blog superluna

Shana Flogie: Superluna v Škorpijonu

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane