Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo maj
blog sporocilo maj
Bodite luč srca!
 
Uporabite lastno presojo in postavite na prvo mesto svoje potrebe in želje. Verjemite, če začutite. Ne sledite slepo, ko vam kdo reče, da nekaj naredite. Poslušajte svoj notranji glas in mu zaupajte. Tudi, če ni izrečeno skozi besede, opazujte, kaj se pokaže z dejanji in preverite, če je preveč nasprotij… poslušajte svoje telo, kaj vam kaže. Zdaj je čas za premik izven pogojenih strahov. Za razumevanje resnice drugih, za sočutje in spoštovanje do drugačnosti, razumevanje duhovnih resnic. Čas je za veliko ljubezen, ljubezen do sebe. Da poskrbite zase in postanete odgovorni.
 
Ne čakajte, da se zgodi in ne bojte se skočiti v novo.
 
Pred vami se odpirajo mogočne priložnosti. Borite se za pravico in zaupajte, da se bo zgodilo, kar je prav in pravično. Ne iščite le zunanjih zadovoljitev – ustvarjajte iz sebe in pošljite v svet skozi vaš trudi in disciplino. Bodite proaktivni in se ne zanašajte na moči, ki obstajajo.
 
Zanašajte se nase.
 
S kazanjem kvalitet, ki jih želite videti v svetu, z dejanji in discipliniranjem svojih potreb, vam ne bo treba znova ponavljati lekcij. Vaša potrpežljivost je na preizkušnji! Zdaj lahko poučujete nove načine delovanja. Vedite tudi, da ne glede na to, kako veliko mislite, da ste se že naučili in kako pametni morda ste, se imate še vedno veliko za naučiti. V tej novi šoli, v katero vstopate, boste spet vajenec, obkroženi z drugimi, ki so prav tako zagnani, širokih oči in prepričani vase! Ste pripravljeni učenja znova? Neupoštevanje modrosti, je kot onesnaževanje sveže izvirske vode ali zastrupljanje lastne hrane.
 
Ne ogrožajte svojega življenja.
 
Zaupajte ostrim in modrim učiteljem svojega življenja, ker vedo, kako dragoceni ste. Vedite, da njihove občasne trde besede vsebujejo tako veliko resnice: zato poglejte globlje od tega, kar se zdi nepravično, in iščite modrost v tem, kar vas učijo. Pomislite na mojstra borilnih veščin in strogosti, skozi katere morajo iti mladi vajenci, da bi se naučili. Ta mojster, ki vas poriva iz cone udobja zdaj, je trenutno vaš najbolj nadarjeni vodnik na poti do resnice. Saj jo iščete, kaj ne?
 
Iz srca,
shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo junij

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2021

blog retro merkur maj

Shana Flogie: Retrogradni Merkur v Dvojčkih

blog sporocilo maj

Sporočilo ob koncu tedna…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane